38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Toana, cok tesekkur ederim, darisi sana ve siradaki diger arkadaslara canim.

Denizverdi, kizkardesin geldi mi? Ne getirmis, incik boncuk?:13:

getirmiş getirmiş hocacım.klavyecik getirmiş.baaaak.yasıyorum işte.yalnı alfabenin son harfi çıkmıyor.anlarsınıs artık.herkese tatlı akşamlar olsun.

kizlar yoksunuz bu aksamm nasillarmis benim kader arkadaslarm hamisssler igne yiyenler yumurtalik aldiranlarr nerdesiniz keleeeee:97:

iyi geceler toana

gider ayak bakayım dedim.gösler kapanıyor da.ben kendi adıma çok iyiyim şükür....sen?? şimdiden sabah çiçeklerimi sereyim yollarınısa....

sabahın ilk günaydını olsun.gününüs aydın geleceğinis güneş gibi olsun.
umutlu bir güne merhaba

minik bir gülümseme;
karadenisli bir baba hastanede yatmakta olan oğlunu iyarete gidecektir.gideceği saatten 3 saat sonra gider oğlunun yanına.oğlu der;baba niye geciktun?
oğlum asansörde 7 kişiliktur yasayidu.bekledum bekledum ancak gelebildim!!!

Son düzenleme:
Günaydın

denizverdi sabah güllerini aldık tşkler fıkran sana uymuş 7 gün sonra ancak geldin unada şükür canım :)
Aralık 23 te ilk sınavımız var kursta sizin sınav ne zaman hangi konulardan sorumlu olcaksın? bize 150 soru sorcak hoca test, doldurma ve D, Y şıklarından oluşan. sorular varsa paslaşalım?

Nisa mai çiçeğini almış. Nisa bebişle ilgili sen nelere yapıyorsun? yada yazdın benim gözümdenmi kaçtı
birçok arkadaşımız Hülya, cans, bluestar birde uğramayan serpill arkadaşımız vardı hepsi yeni yılı bekliyor inşallah yeni yıl arkadaşlarımıza güzel tatlı telaşlar getiricek.

ZarpDeniz rutin gebelik testi yapılmıştı 3.ay sanırım o zaman çıktı kansızlık 1 hap alıyordum , geçen hafta devlet hast. yine yapıldı bu kez hap 2 ye çıktı. sonrası ne olur bilmiyorum canım Annede geçmiş olsun minik dediğin şeyler hap değil başka birşeymi ? tansiyonum dün yine yüksekti, tansiyonum düşük olduğu zamanlarda da nabız 100 ve üzeri oluyor dedim o zaman tsh ına bakalım dedi onun içinde kan verdim. kansızlık çarpıntımı yapar?

Dün ayrıntılı ultrasona girdim, uzunca bir süre ölçümler yapıldı Cihangir beye gitmiştim. Bütün ölçümler tamam gelişimi haftasına göre dedi fakat bir sorun var kalpte bir ışık var dedi. Ultrason ışığının kalp kasına vurarak parlamasıda olabilir dedi. Bu down sendromlu çocuklarda görülen bir durumdur da dedi (. Fakat diğer ölçümler kemik ölçümleri burun kemiği vs. herşey normal tek başına değerlendirmeyiz dedi, ancak 4 lü test yapalım sonucu ona göre yorumlarız dedi. AS ben düşünmüyoruz dedim. 4 lü testide düşünmemiştik dr yaptıralım deyince dün onun için hizmet hastanesine gidip orda yaptırdım sonuç pazartesi çıkıcak inşalah iyi bir sonuç çıkar.

inşallah sağlıkla sonunu getiririz.

Deniz Bulut bebişinin kabızlığı en kısa zamanda geçer canım inşallah bebeğini kontrole hangi hastaneye götürüyorsun?

zarpdeniz demek 2 kese varmış çok sevindim çokkkkk... bende ikiz olmasını çok istiyordum ama Rabbim bize tek nasip etti...senin adına çok mutlu oldum canım..
annene de çok gemiş olsun..
baharnaz,tatlım şimdi okudum ve çok üzüldüm...hamileliğin tadını bir türlü çıkaramadın..sen ikili test yaptırmıştın canım,şimdi nereden çıktı bu down riski anlayamadım,ikili teste de mi güvenemiycez artık..inşallah 4'lü taramada herşey yolunda çıkar...çok dua edicem senin ve oğlun için...

altinyunus zaman benim için hiç geçmek bilmiyor,sanırım 3.ayımdan sonra dediğin gibi olucak...bazen eşimle konuşuyoruz da biz doğduğu günleri görebilecekmiyiz acaba,gözlerimizi kapasak ve açtığımızda bebeğimiz kollarımızda olsa diyoruz..bu sadece hayal tabi..

denizverdiklavyen değişmiş sonunda kendi adıma çok sevindim...sabahları sayfayı senin çiçeklerinle açmak çok keyifli oluyor..

denizbulut,canım kabızlık probeminizi de kısa sürede atlatırsınz inşallah...

alabama,mert bebek sana hiç fırsat vermiyor sanırım...senide çok merak ediyorum inşallah bebeğinde sende iyisinizdir...

heradacım sen nasılsın canım?bu aralar streslisin sanırım çok yazmıyorsun topiğe..AS için çok endişelenme inşallah herşey yolunda gidicek...

cans,patikler,toana,nisa mai,blustar,rüzgardeniz, sizlerde iyisinizdir inşallah...bunlarda size

Son düzenleme:
geldim limoncum geldim ama işte uzun kalamıyorum yazılanları bile tam okumuş sayılmam bildiklerimi yazıyım bilmediklerim beni affetsinler. inşallah o güzel günler gelecek bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. evet insan çok sabırsızlanlıyor ama inan hepsi boş hiç plan yapmamak ve anı yaşayıp mutlu olmak lazım elbet mis kokusunu da duyacaksın.

Herada canım benim inşallah ben yılbaşında oğlumun kırkını uçurucam tam 31 aralık 40 ı oluyor ve sende bana güzel haberleri vermiş olacaksın gönlümüz rahat 2011 de bebeğinin gelişini birlikte bekleyeceğiz sağlıkla sıhhatle.

zarpcım gözün aydın ikizler geliyomuş çok sevindim inşallah sende kalp atışlarını alıp güzel bekleyişlere gircen eminim. alllah sağlıkla sıhhatle ikisinide kucağına almayı nasip etsin canım. aman artık iki katı dikkat et olurmu bir değillermiş ona göree.

baharcım sende sakın kendini üzme inşallah senden de güzel haberler alacağız ne zaman belli olacakmış sonuç. allah hayırlısıyla sevindirsin hiçbirinizi hiçbirimizi üzmesin.

biz oğlumla iyiyiz hala size bir resmini koyamadım çünkü bana da fotoğraflar henüz gelmedi. kendi cep telimden çektiğim biriki fotoyu kendime mail attım gelirse koycam şimdi. oğlum maşallah iyi iki saat uyuyo koca adam gibi pırtlıyo partlıyo kakasını yapıyo altını değiştirirken üstüme işiyo sonra cokcok emiyo bazen kızgın bakıyo bazen melek gibi gülüyo allaha hamd olsun çok şükür onu bana verdi darısı hepinize olsun inşallah. pazartesi doktora gittik 200 gr almış 3918 olmuş. hastaneden çıkarken 3750 idi. doktor herşey yolunda dedi artık 1.ayında gitcez. ben iyiyim normal hayata döndüm annem iki hafta izinliydi izni bitti işe döndü. görümcemi de eve yolladım kayınvalidemde gündüzleri uğruyorlar ama tek başınayım. şimdilik bi sıkıntı yok idare ediyorum. bakalım birkaç aya bende bir yardımcı alacağım sanırım.

işte böyle arkadaşlar ha bu arada yeni arkadaşlar gelmiş nisa toana hoşgeldinizi size de bol şanslar olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. hepinizi çooo köptümm

Baharnaz canım aklına kötü şeyler getirme. iyi düşün iyi gelişsin herşey ve eminim iyi de olacaktır.

Limon'cum aldım çiçeklerimi çok güzeller

Canım yazını bir solukta okudum. Allah kolaylıklar versin... Oyuncak gibi di mi? Canlı oyuncak...Tombili bir oğluşun var yani öyle mi?

Selam Arkadaşlar,

Hoşgeldin güzel anne. Alabama'cım, 41 kere maşallah diyorum Mert Paşa'ya. Bu yepyeni, özlemle beklenen güzel dönemde sana kolaylıklar ve bol keyifler diliyorum canım benim. Keyifli haberlerinin devamını merakla bekliyoruz. İyi dileklerin için de çok sağolasın. İnşallah dediğin gibi Mert'in 40'ı çıktığında benim de sonucum gelmiş olur.

Baharnaz, güzel haberler vereceğine eminim. Herşey yolunda gitti şimdiye dek, şimdiden sonra da öyle olacak.

Zarpdeniz, çok teşekkür ederim arkadaşım. Kalp atışlarını müjdeleyeceğin günü bekliyorum ben de keyifle. Allah isteyen herkese ve bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minikleri.

Limon kabuğu, sağolasın güzel dileklerin için. AS stres yapmıyor bende merak etmeyesin. Dün de yazdım, korktuğum endişelendiğim birşey değil. Allah da inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder. İşler çok yoğun sadece, yazamasam bile girip okuyorum.

Herkese selam der ve kaçarım.

Son düzenleme:
Sevgili DENİZ BULUT,

Sevgili ALABAMA,

Anne olmanın mutluluğunu tadan güzel arkadaşlarım....
sizleri birkez de buradan, tanıştığımız bu yerden tebrik etmek istedim....
Sizlerin sevincine ortak olan diğer arkadaşlarımın arasında ben de olmak istedim.....

Mucizenin gerçeğe dönüştüğü bu dokuz aylık heyecana dair hafızamda o kadar çok anı var ki; her günü ilmek ilmek bazen sevinçle, bazen korkuyla ama hep umutla dokuduk... Sizlerin hamileliği ruhumdaki karamsarlığı aldı götürdü, umuduma ışık oldu sanki... ve tüm korkuları geride bıraktığınızı görmekte bana cesaret veriyor... artık mis kokulu evlatlarınız allahın izniyle kucaklarınızda... şimdi yalnızca mutluluğu yaşama zamanı, dilerim bebeklerinizi sağlıkla huzur içinde büyütürsünüz, sağlıklı, uzun ömürlü, şanslı, erdemli birer evlat olsunlar, evlat sevgisini sizlere doya doya yaşatsınlar. Eminimki, bundan sonrası içinde çevrenize çok güzel, örnek anneler olacaksınız... toplumun sizin gibi örnek annelere ve güzel yetiştirilmiş örnek insanlara ihtiyacı var.... ayrıca şu konuda da çok üzgünüm, çünkü doğumda yanınızda olabilmeyi aylar öncesinden planlamıştım ama kısmet olmadı, bundan sonra sevmeye geleceğim teyzeleri olarak.

Ekrandan yansıyan kelimelerle tanıştım sizlerle....... ama arkadaşlığımızın çerçevesi bir klavye, bir ekran olarak kalmadı diye düşünüyorum.. Dostluk kavramının içini paylaştıklarımızla ve içtenliğimizle doldurabilmeyi başardığımızı sanıyorum. Ayrıca en zor zamanlarımda hep yanımda oldunuz, bugün eğer hala yarına dair umudum varsa, enerjim tükenmeden düzlüğe çıkabildiysem bundan payınız çok çok büyük.

Sevgili ZARPANDİT, şuan hamilelik heyecanı içinde olduğunu öğrendim, uzun bir emeğin ardından bu sevinci yaşaman beni çok mutlu etti, dilerim allah sana evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dokuz aylık heyecanlı ama hep korkulu bu yolculukta her aşamayı sevinçle geçmeni diliyorum, zorluklar, hüzünler olmasın artık hayatında. Zor zamanlarımın güzel dostu olarak bendeki yerin hep ayrı bunu bilmeni isterim....

Adlarını sayamadığım sevgili arkadaşlarım, herkesi allah muradına erdirsin diyorum. Tabii beni de... Ben aranızdan ayrıldıktan sonra iki ameliyat geçirdim, doktorlarımında isteği ile uzuuunnncaaa bir dinlenme safhasına çekildim. Şimdi toparlandım, her açıdan daha iyi olarak mücadeleme devam etmeye kararlıyım.

Hepinizi kucaklıyorum ...

Sevgilerimle...

herada canım morlini bozman istemedim. eminim amnioyu da sağ salim atlatıp sonucunu alıp rahatlayacaksın. ikili test iyiyse herşey iyidir aslında. benim gibi paranoyak olup yaşa takılmamak lazım herhalde. doktorlar da biliyor yüzde yüz demeseler de bu şekilde fikir veriyorlar.

zarpdeniz merak etme ikizleri kucağına alınca ne kadar minik de olsalar elleyip kucağına almak için düşünmeye fırsatın kalmayacak

baharnaz merak etme ölçümler ikili test iyiyse o ultrasonda öyle gözükmüştür. bir süre sonra düzelir. bebeğinin bir şeyi yoktur. 4 lü test de sizi rahatlatır inşallah

alabama maşallah mert bebeğe başta sizi korkuttu ama iyi gidiyor maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…