Toana, cok tesekkur ederim, darisi sana ve siradaki diger arkadaslara canim.
Denizverdi, kizkardesin geldi mi? Ne getirmis, incik boncuk?:13:
Günaydın
denizverdi sabah güllerini aldık tşkler fıkran sana uymuş 7 gün sonra ancak geldin unada şükür canım :)
Aralık 23 te ilk sınavımız var kursta sizin sınav ne zaman hangi konulardan sorumlu olcaksın? bize 150 soru sorcak hoca test, doldurma ve D, Y şıklarından oluşan. sorular varsa paslaşalım?
Nisa mai çiçeğini almış. Nisa bebişle ilgili sen nelere yapıyorsun? yada yazdın benim gözümdenmi kaçtı
birçok arkadaşımız Hülya, cans, bluestar birde uğramayan serpill arkadaşımız vardı hepsi yeni yılı bekliyor inşallah yeni yıl arkadaşlarımıza güzel tatlı telaşlar getiricek.
ZarpDeniz rutin gebelik testi yapılmıştı 3.ay sanırım o zaman çıktı kansızlık 1 hap alıyordum , geçen hafta devlet hast. yine yapıldı bu kez hap 2 ye çıktı. sonrası ne olur bilmiyorum canım Annede geçmiş olsun minik dediğin şeyler hap değil başka birşeymi ? tansiyonum dün yine yüksekti, tansiyonum düşük olduğu zamanlarda da nabız 100 ve üzeri oluyor dedim o zaman tsh ına bakalım dedi onun içinde kan verdim. kansızlık çarpıntımı yapar?
Dün ayrıntılı ultrasona girdim, uzunca bir süre ölçümler yapıldı Cihangir beye gitmiştim. Bütün ölçümler tamam gelişimi haftasına göre dedi fakat bir sorun var kalpte bir ışık var dedi. Ultrason ışığının kalp kasına vurarak parlamasıda olabilir dedi. Bu down sendromlu çocuklarda görülen bir durumdur da dedi(. Fakat diğer ölçümler kemik ölçümleri burun kemiği vs. herşey normal tek başına değerlendirmeyiz dedi, ancak 4 lü test yapalım sonucu ona göre yorumlarız dedi. AS ben düşünmüyoruz dedim. 4 lü testide düşünmemiştik dr yaptıralım deyince dün onun için hizmet hastanesine gidip orda yaptırdım sonuç pazartesi çıkıcak inşalah iyi bir sonuç çıkar.
inşallah sağlıkla sonunu getiririz.
zarpdeniz demek 2 kese varmış çok sevindim çokkkkk...bende ikiz olmasını çok istiyordum ama Rabbim bize tek nasip etti...senin adına çok mutlu oldum canım..
annene de çok gemiş olsun..
baharnaz,tatlım şimdi okudum ve çok üzüldüm...hamileliğin tadını bir türlü çıkaramadın..sen ikili test yaptırmıştın canım,şimdi nereden çıktı bu down riski anlayamadım,ikili teste de mi güvenemiycez artık..inşallah 4'lü taramada herşey yolunda çıkar...çok dua edicem senin ve oğlun için...
altinyunus zaman benim için hiç geçmek bilmiyor,sanırım 3.ayımdan sonra dediğin gibi olucak...bazen eşimle konuşuyoruz da biz doğduğu günleri görebilecekmiyiz acaba,gözlerimizi kapasak ve açtığımızda bebeğimiz kollarımızda olsa diyoruz..bu sadece hayal tabi..
denizverdiklavyen değişmiş sonunda kendi adıma çok sevindim...sabahları sayfayı senin çiçeklerinle açmak çok keyifli oluyor..
denizbulut,canım kabızlık probeminizi de kısa sürede atlatırsınz inşallah...
alabama,mert bebek sana hiç fırsat vermiyor sanırım...senide çok merak ediyorum inşallah bebeğinde sende iyisinizdir...
heradacım sen nasılsın canım?bu aralar streslisin sanırım çok yazmıyorsun topiğe..AS için çok endişelenme inşallah herşey yolunda gidicek...
cans,patikler,toana,nisa mai,blustar,rüzgardeniz, sizlerde iyisinizdir inşallah...bunlarda size
geldim limoncum geldim ama işte uzun kalamıyorum yazılanları bile tam okumuş sayılmam bildiklerimi yazıyım bilmediklerim beni affetsinler. inşallah o güzel günler gelecek bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. evet insan çok sabırsızlanlıyor ama inan hepsi boş hiç plan yapmamak ve anı yaşayıp mutlu olmak lazım elbet mis kokusunu da duyacaksın.
Herada canım benim inşallah ben yılbaşında oğlumun kırkını uçurucam tam 31 aralık 40 ı oluyor ve sende bana güzel haberleri vermiş olacaksın gönlümüz rahat 2011 de bebeğinin gelişini birlikte bekleyeceğiz sağlıkla sıhhatle.
zarpcım gözün aydın ikizler geliyomuş çok sevindim inşallah sende kalp atışlarını alıp güzel bekleyişlere gircen eminim. alllah sağlıkla sıhhatle ikisinide kucağına almayı nasip etsin canım. aman artık iki katı dikkat et olurmu bir değillermiş ona göree.
baharcım sende sakın kendini üzme inşallah senden de güzel haberler alacağız ne zaman belli olacakmış sonuç. allah hayırlısıyla sevindirsin hiçbirinizi hiçbirimizi üzmesin.
biz oğlumla iyiyiz hala size bir resmini koyamadım çünkü bana da fotoğraflar henüz gelmedi. kendi cep telimden çektiğim biriki fotoyu kendime mail attım gelirse koycam şimdi. oğlum maşallah iyi iki saat uyuyo koca adam gibi pırtlıyo partlıyo kakasını yapıyo altını değiştirirken üstüme işiyo sonra cokcok emiyo bazen kızgın bakıyo bazen melek gibi gülüyo allaha hamd olsun çok şükür onu bana verdi darısı hepinize olsun inşallah. pazartesi doktora gittik 200 gr almış 3918 olmuş. hastaneden çıkarken 3750 idi. doktor herşey yolunda dedi artık 1.ayında gitcez. ben iyiyim normal hayata döndüm annem iki hafta izinliydi izni bitti işe döndü. görümcemi de eve yolladım kayınvalidemde gündüzleri uğruyorlar ama tek başınayım. şimdilik bi sıkıntı yok idare ediyorum. bakalım birkaç aya bende bir yardımcı alacağım sanırım.
işte böyle arkadaşlar ha bu arada yeni arkadaşlar gelmiş nisa toana hoşgeldinizi size de bol şanslar olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. hepinizi çooo köptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?