Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
sonuçlar pek iyi değil. Detaylarını öğlen eve gelince yazarım size. Allahtan hayırlısını diliyorum. Benim acilen bir kalp doktoru bulmam lazım kendim için.
Tavsiye edeceğiniz biri varmı? Doçent olsun Özeline gideyim ama devlet dru olsun tetkikler ve tahliller için sgkdan yararlanmak istiyorum kızlar.
görüşmek üzere sağlıkla kalın
hülyacım.varmı hayır bir haber?
düm kka da sorun vardı evdede yoktum akşamda gireyim dedim kimse girememiş.bu sabah yaabiliyorum.hadi haberini ver arkadaşım.
Günaydın Denizverdi.Dün sonucu aldım ama kk'da sorun vardı yazamadım size.Benim 23.günü beta hcg sonucum 2,26 çıktı yani çok düşük bir değer.akşam dr'umla görüştüm.Olmamış dedi.10-15 gibi bir rakam bekliyordum dedi.Tekrarlamaya gerek var mı dedim.Adetine kaç gün var dedi.Bir hafta var dedim.Haftaya pazartesi regl olmazsan o zaman tekrarlarız dedi.Benden haber bu kadar.Kısmet değilmiş demek ki.
Sabah Baharnazın yazısını okuyunca üzüldüm yalnız.İnşallah iyi bir dr bulup hamileliğini hayırlısıyla tamamlar.Daha ayrıntıları bilmiyoruz ama.
Selam
Denizverdi, Hulya, Toana saolun kızlar
şimdi geldim
Ayrıntılı ultrason sonucumdan sonraki kan sonuçlarım 1:181 DownSendrom riski pozitif çıktı, dr AS önerdi ama biz kararsısız. Deniz Bulutun druna gitsem diye düşünüyorum ama o da direk AS derse![]()
Benimde çarpıntılarım çok o yüzden kardiyolojinin görmesi lazım dedi tansiyon ilaçlarımı içiyorum ama çarpıntım geçmiyor nabız yüksek haftalar ilerledikçe daha da artacağından kalp dru na gitmem söylendi, TSH ımda çok düşük çıktı özellikle buda dosyama işlendi neden bimiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir?
Ayrıca drum erken doğum ihtimalinden bahsetti.
Bu yüzden kendime kalp dru arıyorum Denizverdi saol canım önerin için Bayrampaşa Devlet hastanesindeki drlara hem iyi hem kötü mü dedin anlayamadım şu an çarpıntım fazla da :)
Şimdi napmalıyım nerden başlamalıyım
Dr önerileriniz neler arkadaşlar hepsi üst üste geldi sanki.
Bu arada 3 lü test yaptırmıştım devlet hastanesinde hatırlarsınız belki ondan önce 4lü test sonucum çıktı ama bakalım cuma günüde 3 lü testte ne çıkıcak
Selam
şimdi geldim
Ayrıntılı ultrason sonucumdan sonraki kan sonuçlarım 1:181 DownSendrom riski pozitif çıktı, dr AS önerdi ama biz kararsısız. Deniz Bulutun druna gitsem diye düşünüyorum ama o da direk AS derse![]()
Benimde çarpıntılarım çok o yüzden kardiyolojinin görmesi lazım dedi tansiyon ilaçlarımı içiyorum ama çarpıntım geçmiyor nabız yüksek haftalar ilerledikçe daha da artacağından kalp dru na gitmem söylendi, TSH ımda çok düşük çıktı özellikle buda dosyama işlendi neden bimiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir?
Bu yüzden kendime kalp dru arıyorum Denizverdi saol canım önerin için Bayrampaşa Devlet hastanesindeki drlara hem iyi hem kötü mü dedin anlayamadım şu an çarpıntım fazla da :)
Bu arada 3 lü test yaptırmıştım devlet hastanesinde hatırlarsınız belki ondan önce 4lü test sonucum çıktı ama bakalım cuma günüde 3 lü testte ne çıkıcak
Selam
şimdi geldim