- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam
Denizverdi, Hulya, Toana saolun kızlar
şimdi geldim
Ayrıntılı ultrason sonucumdan sonraki kan sonuçlarım 1:181 DownSendrom riski pozitif çıktı, dr AS önerdi ama biz kararsısız. Deniz Bulutun druna gitsem diye düşünüyorum ama o da direk AS derse![]()
Benimde çarpıntılarım çok o yüzden kardiyolojinin görmesi lazım dedi tansiyon ilaçlarımı içiyorum ama çarpıntım geçmiyor nabız yüksek haftalar ilerledikçe daha da artacağından kalp dru na gitmem söylendi, TSH ımda çok düşük çıktı özellikle buda dosyama işlendi neden bimiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir?
Ayrıca drum erken doğum ihtimalinden bahsetti.
Bu yüzden kendime kalp dru arıyorum Denizverdi saol canım önerin için Bayrampaşa Devlet hastanesindeki drlara hem iyi hem kötü mü dedin anlayamadım şu an çarpıntım fazla da :)
Şimdi napmalıyım nerden başlamalıyım
Dr önerileriniz neler arkadaşlar hepsi üst üste geldi sanki.
Bu arada 3 lü test yaptırmıştım devlet hastanesinde hatırlarsınız belki ondan önce 4lü test sonucum çıktı ama bakalım cuma günüde 3 lü testte ne çıkıcak
Limon Kabuğu dr işim yarına kaldı hayırlısı bakalım randevu aldım 2 de
Patikler saol canım İnşallah herşey yolunda gider.
Bluestar sabah aceleden çıktım yazmayı unuttum sende demi aynı durumlar yaşanmıştı
2 li temiz ama 4 lü ve ayrıntılı ultrasonda kalpte parlama sonuç Dw riski pozitif böylemiydi aklıma takıldı çünkü bende aynı şeyleri yaşadım diye yazmıştın merak ettim
Deniz Bulut sanırım druna gidicem
2li testimde sıkıntı yoktu 1:181 4 lü test sonucum canım şimdi 3lü testimte kötü çıkmış 4 lü de kötü çıktı ayrıntılıda da kalpte parlama yazmıştım AS ile ilgili karmakarışığım
Deniz Verdi saol
limon kabuğu merhaba
nasılsın ?sen iyimisin?nikini gördüm de aşağıda.
denizverdicim,yeni gördüm msjını...çok şükür iyiyim..kendimi örgüye verdim,kendime elbise örüyorum..kışın başka türlü vakit geçmiyor..hem kafamda dağılmış oluyor..
sende iyimisin canım?kurs nasıl gidiyor?
baharcım,yarın iyi haberlerini bekliyorum...