Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm denızverdıcıyım nasıl arkadasım ben pek gıremıyorum gırdıkce yazıyorum kızlarr cunkı sız arkadaslarımın moral vermesı bana ıyı gelıyo,yarın benım kırmızılara baslıyorum bana dua et canım arkadasım![]()
merhaba arkadaşlar .. bugun uzun sure ıstedıgım ozel saglık sıgortamı yaptırdım .. annelık temınatını da eklettım ..hayırlısı bakalım .. belkı de bu yıl ugurlu gelır bana ... ve de herkese ...
güller herkes iyimi?
arphocam.siin de sesini çıkmamış bir süredir.hava yine soğudu kara döndü.iyimisini?herşey yolundamı?
patikler alabama uğramışsını.iyimisini kılar?alabama mert oğlunla beraber büyüyormusunu?
patikler tüpe başlayıp başlamıyacağın daha belli değil sanırım.yamıyorsun.
bu klavye bir harf öürlü. anlıyorsunu umarım yadığımı.
canım,aslında çok hamarat sayılmam,bir arkadaşım örneği bana gösteriyor bende onun talimatlarıyla yapmaya çalışıyorum..can sıkıntısı işte,kışın başka türlü vakit geçmiyor...elbise..hımmm... geçen de söylemiştin.hamaratsın yani.ben de uuuuuuuuuuuunn yıllrdan sonra bu sene iki bebek yeleği ördüm.yeni öğrenciler gibiydim:))elbise de uun iş yaaa.tebrik ederim seni.cesaret işi.
iyiyim canım.soğukta bir de saatleri bira yoruyor orluyor beni.ama çok mutlu oluyorum gidince.
yaprak dökümü başladı.reklam bitti.ben kaçarr.hoşçakaall.
canım sütlü baharımmm hayır haberle gelsin imnşallah.
merhaba cans;merhaba arkadaşlar .. bugun uzun sure ıstedıgım ozel saglık sıgortamı yaptırdım .. annelık temınatını da eklettım ..hayırlısı bakalım .. belkı de bu yıl ugurlu gelır bana ... ve de herkese ...
Anladım canım aladım:) Yok Denizverdi'cim henüz başlamadım ama kısmetse mart gibi diye düşünüyorum. Şu böbrek filmimi tekrarladım ilki pek iyi çıkmamıştı. 2.sini çapa da yaptırdım, ilkini özelde yaptırmıştım. Doktorum ille de çapa demişti.Çapa da çektirdiğim iyi çıktı şükür. En azından az çalışan böbreğimin gidişatında bir gerileme yok. Dün sabah doktoruma sonuçları göstermeye gittim. İyi dedi şükür. Ama en az iki ay hamilelik yok. Çünkü vücüdun radyasyondan temizlenmesi en az iki ay sürüyormuş. İşte böyle arkadaşım, başlayınca yine sizlerle paylaşacağım. Dün görümcem beni rüyasında görmüş, ikizlere hamileymişim :) KEŞKEEEEEEEEEEEE :) Çok öptüm canım.
öcelikle günaaayyyyddddıııınnnn!!!!!Günaydın çiçeklerini aldım canımbuda sana
ZarpDeniz uğrarsın diye düşünmüştüm uğramamışsın
Deniz Bulut evet zaman kısa napcaz bilmiyorum
Su cerrahpaşada yüksek riskli gebelik takibi olan bir yer olduğunu bilmiyordum
Kalp ile ilgili bugün bana yakın yeni açılan kalp hastanesine gidicem bakalım hayırlısı
Toana bugün tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun canım.
cans özel sağlık sigortan hayırlı olsunçok iyi yapmışsın özel sigorta ile sağlık işlemlerinin rahatlığını uygulayamıyorum ama görüyorum :)
Limon Kabuğu elbise örmek zor iş kolay gelsin tamamlayınca resmini koyarsın
Patikler vücudundan zararlı şeyler temizlemek için bitkisel kürlerde yap canım daha sağlıkla başlarsın :)
Ben dün Rıza Madazlıya gittim muayene oldum herşey tamam dedi kalpteki ışığı gördü testlerime baktı AS önerdi Sonuçların düşük riskli değilde yüksek riskli gruba giriyor dedi diğer herşey tamam dedi. kararı bize bıraktı eğer karar verirsem salı günü AS olcak hayırlısı şu an birşey diyemiyor ve düşünemiyorum.
öcelikle günaaayyyyddddıııınnnn!!!!!bunlardaa tüm 38 in güllerine bendeeennnnn
BAHARNAZ dün akşam arkadaşlara gittik okuyamadım forumu canım bana neler yaşadığımı sormuşsun benim bebeğimde son ana kadarsağlıklıydı drum bir şey demedi beni üzmemek için ama sonra as önerdi yapar geçeriz merak etme dedi ama ne yazık daha başka aksilikler olduğu ortaya çıktı ve as olduğum halde sonlandırıldı ve bu çok acıydı kalbim hala cayır cayır yanıyor. ama yapılacak bir şey yok doğduktan sonra bebeğimi kaybedebileceğim söylendi ben de benim için çok zor olan bu kararı vermek zorunda kaldım . Allahım izin verse sağlıklı bir bebek olsaydı şimdi 1,5 yaşında olacaktı. oyüzden hamile kalsam da kucağıma alana kadar aynı şeyleri yaşayabileceğimi düşünerek hep tedirgin olacağımı biliyorum. canım 10000 de bir görülen bir iskelet anomalisi varmış bebeğimde göğüs kafesi darmış.... falan filan ama sonuç o artık yok. 2 li testim 1\200 çıkmıştı as de 46+xx kromozom çıktı herşey normaldi ama ben onu dünyaya getiremedim ve bu kararı verdim drum verdirdi yapamazsın engelli bir çocuğa yaşasa dahi bakamazsın ve en önemlisi yaşamayacak zaten dedi. 1 hafta boyunca ben bebeğimin hareketlerini hissederek ondan beni affetmesini dileyerek yaşadım ve kendi ayağımla gidip bebeğimin hayatına son verdim . kahroldum 2 yıldır her gün allahtan beni affetmesini diliyorum çok büyük bir günah işledim ama inşallah affeder beni. ama ben kendimi affedemem ki o benim canımdı. bunları sana bu durumda anlatmak istemezdim ama ne yazık ki ben bunları yaşadım ve dualarım seninle inşallah sen sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve allahım anne olacak hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha doğrusu kimseye evlat acısı tattırmasın...