canım,aslında çok hamarat sayılmam,bir arkadaşım örneği bana gösteriyor bende onun talimatlarıyla yapmaya çalışıyorum..can sıkıntısı işte,kışın başka türlü vakit geçmiyor...
bende hafta sonları sertifika için bilgisayar kursuna gidiyorum gerçi 1 aydır düşük tehlikem yüzünden gidemedim, bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum..insan kışın biraz üşeniyor..sıcacık evinde oturmak varken soğukta dışarı çıkmak hiç işime gelmiyor...
bende yaprak dökmünü başladığı günden beri tek bölümünü bile kaçırmadan izledim.çok uzadı film ama bitiyor diye de üzülmüyor değilim..alışkanlık sanırım...
merhaba cans;
sağlık sigortan hayırlı olsun...annelik teminatını bende anlayamadım,ne demek oluyor..inşallah yeni yılda tüm dileklerine kavuşursun canım..
ayy canım,ne güzel bir rüyaymış,inşallah rüya gerçek olur...
İnşallah canım hepimizin güzel rüyaları gerçek olur inşallah...
denizverdiciyim yarin ignelerime basliyorum allah izin verirse yani 3 .tup bebek denemem olucak rabbim emeyimizi bos etmesin denizciyim senden nehaber iyimisin![]()
Canım tekrar hayırlı uğurlu olsun...
Günaydın çiçeklerini aldım canımbuda sana
ZarpDeniz uğrarsın diye düşünmüştüm uğramamışsın
Deniz Bulut evet zaman kısa napcaz bilmiyorum
Su cerrahpaşada yüksek riskli gebelik takibi olan bir yer olduğunu bilmiyordum
Kalp ile ilgili bugün bana yakın yeni açılan kalp hastanesine gidicem bakalım hayırlısı
Toana bugün tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun canım.
cans özel sağlık sigortan hayırlı olsunçok iyi yapmışsın özel sigorta ile sağlık işlemlerinin rahatlığını uygulayamıyorum ama görüyorum :)
Limon Kabuğu elbise örmek zor iş kolay gelsin tamamlayınca resmini koyarsın
Patikler vücudundan zararlı şeyler temizlemek için bitkisel kürlerde yap canım daha sağlıkla başlarsın :)
Ben dün Rıza Madazlıya gittim muayene oldum herşey tamam dedi kalpteki ışığı gördü testlerime baktı AS önerdi Sonuçların düşük riskli değilde yüksek riskli gruba giriyor dedi diğer herşey tamam dedi. kararı bize bıraktı eğer karar verirsem salı günü AS olcak hayırlısı şu an birşey diyemiyor ve düşünemiyorum.
Evet dikkat ediyorum Bahar'cım. Canım kararın ne olursa olsun inşallah herşey lehinde gelişir ve hayırlısı olur...
öcelikle günaaayyyyddddıııınnnn!!!!!bunlardaa tüm 38 in güllerine bendeeennnnn
BAHARNAZ dün akşam arkadaşlara gittik okuyamadım forumu canım bana neler yaşadığımı sormuşsun benim bebeğimde son ana kadarsağlıklıydı drum bir şey demedi beni üzmemek için ama sonra as önerdi yapar geçeriz merak etme dedi ama ne yazık daha başka aksilikler olduğu ortaya çıktı ve as olduğum halde sonlandırıldı ve bu çok acıydı kalbim hala cayır cayır yanıyor. ama yapılacak bir şey yok doğduktan sonra bebeğimi kaybedebileceğim söylendi ben de benim için çok zor olan bu kararı vermek zorunda kaldım . Allahım izin verse sağlıklı bir bebek olsaydı şimdi 1,5 yaşında olacaktı. oyüzden hamile kalsam da kucağıma alana kadar aynı şeyleri yaşayabileceğimi düşünerek hep tedirgin olacağımı biliyorum. canım 10000 de bir görülen bir iskelet anomalisi varmış bebeğimde göğüs kafesi darmış.... falan filan ama sonuç o artık yok. 2 li testim 1\200 çıkmıştı as de 46+xx kromozom çıktı herşey normaldi ama ben onu dünyaya getiremedim ve bu kararı verdim drum verdirdi yapamazsın engelli bir çocuğa yaşasa dahi bakamazsın ve en önemlisi yaşamayacak zaten dedi. 1 hafta boyunca ben bebeğimin hareketlerini hissederek ondan beni affetmesini dileyerek yaşadım ve kendi ayağımla gidip bebeğimin hayatına son verdim . kahroldum 2 yıldır her gün allahtan beni affetmesini diliyorum çok büyük bir günah işledim ama inşallah affeder beni. ama ben kendimi affedemem ki o benim canımdı. bunları sana bu durumda anlatmak istemezdim ama ne yazık ki ben bunları yaşadım ve dualarım seninle inşallah sen sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve allahım anne olacak hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha doğrusu kimseye evlat acısı tattırmasın...
Canım yazını okurken ağladım. Çok çok geçmiş olsun. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. İnşallah sağlıklı olan bebeğine birgün kavuşursun da bu yaşadığın şeyleri dilerim bir nebze de olsa unutursun....