Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkeşe :))
İnşallah bugün hepimiz için güzel birgün olur
ZarpDeniz güzel haberlerini getirir bize.
Herada cevaplar için tşkler
Merye sanada teşekkürler Kimyasallar konusunda benimde sen gibi korkularım var o yüzden temizliğe fazla bulaşmıyorum saçlarımı 1 kez şampuanlıyorum korkumdan :) oda ucunda kıysından saç kremini mecburen kullanıyorum onuda öyle ucundan accık :) vücuduma zeytinyağına devam saçlarada kullancam yakında dermişim :)))
Merye alışverişe başlıycaktın başladınmı? Neler aldın?
Toana tedaviyle ilgili iyi gidiyor sanırım şu anki kullandığın iğnelerin yan etkisi yok sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsın
DenizVerdi tadilatmı var kolay gelsin canım seninde haftaya görüşmen var onuda merak ediyorum: Bende kursta çok iyi oluyorum nedense :) limonlu sıcak suyumuda içiyorum hüp hüp
çok.hoşsun merye..e merye..canım benim.uyurum tabii.5 10 dakikaya kalma çıkar yatarım.güel dileklerin duaların için sağolasın.canım sabaha karşı uyanmıştım.aklıma bir şey takıldı uyku gitti.ondan.dedim kendime şimdi kıım olunca hep gider bakardım değil mi dedim.uykumdan sıyrıldım.sonra onu düşün bnunu düşün.baktım uyuyamıyacağım.paar gününden kalan gaetelerimi okudum 2 saat
![]()
sagol patikler iyiyim tatlim sen nasilsin arkadasim:80::80:
sagol mervecim insallah yolunda gider tesekur ederim dileklerin icin hayatim sen nasilsin nasil gidiyo:79::79:
ne yapayım haırlısı canım. ben 4 sene taşıdım onu artık yukardakine havale. o dediğini ben de okudum. günde 6-7 kez yapması da normal 2-3 günde bir yapması da diyordu. valla isterse 4 günde bir yapsın da yapamadığı 2. gün gaz sancısı 4-5 katına çıkıyor. gece bölük börçük 2-3 saat zor uyuyor o da uyuyabilirse dolayısıyla ben de! 3. geceyi aynı şekilde geçirmeyi göze alamıyorum. yarın doktor kontrolüm var hem mamaları hem ilaçları vs soracağım.Kızlar herkese günaydın.
Deniz Bulut eşinle tam bu dönemde ayrılman hiç iyi olmamış ama zaten sizin ilişkiniz iyi gitmiyordu.Sen güçlü kadınsın üstesinden gelirsin tabiki de canım.Oğlunun kabızlık problemi devam ediyor mu canım?Benim oğlumda hiç kabızlık problemi olmamıştı aksine çok fazla yapıyordu.2--2,5 aylıkken günde 6-7 kez yapıyordu dr'a sormuştum o zamanlar iki günde bir yapması da normal günde 6-7 kez yapması da normal demişti bana inanmamıştım gerçi o zaman.Bizim gaz problemimiz çok fazla olmuştu.
Arkadaslar Merhaba
Biraz once doktordan geldik, bebeklerimizin kalpleri atiyor!!!Bir isik yanip yanip sonuyordu! Cok sukur, darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina insallah. 10 gun sonraya yine randevumuz var, Istanbul'daki doktorum da 12. hafta da gormek istiyor.
Simdi sizleri bir okuyum, sevgiler herkese...![]()
Günaydın herkeşe :))
İnşallah bugün hepimiz için güzel birgün olur
ZarpDeniz güzel haberlerini getirir bize.
Herada cevaplar için tşkler
Merye sanada teşekkürler Kimyasallar konusunda benimde sen gibi korkularım var o yüzden temizliğe fazla bulaşmıyorum saçlarımı 1 kez şampuanlıyorum korkumdan :) oda ucunda kıysından saç kremini mecburen kullanıyorum onuda öyle ucundan accık :) vücuduma zeytinyağına devam saçlarada kullancam yakında dermişim :)))
Merye alışverişe başlıycaktın başladınmı? Neler aldın?
Toana tedaviyle ilgili iyi gidiyor sanırım şu anki kullandığın iğnelerin yan etkisi yok sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsın
DenizVerdi tadilatmı var kolay gelsin canım seninde haftaya görüşmen var onuda merak ediyorum: Bende kursta çok iyi oluyorum nedense :) limonlu sıcak suyumuda içiyorum hüp hüp