• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın herkeşe :))

İnşallah bugün hepimiz için güzel birgün olur

ZarpDeniz güzel haberlerini getirir bize.

Herada cevaplar için tşkler

Merye sanada teşekkürler Kimyasallar konusunda benimde sen gibi korkularım var o yüzden temizliğe fazla bulaşmıyorum saçlarımı 1 kez şampuanlıyorum korkumdan :) oda ucunda kıysından saç kremini mecburen kullanıyorum onuda öyle ucundan accık :) vücuduma zeytinyağına devam saçlarada kullancam yakında dermişim :)))
Merye alışverişe başlıycaktın başladınmı? Neler aldın?

Toana tedaviyle ilgili iyi gidiyor sanırım şu anki kullandığın iğnelerin yan etkisi yok sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsın

DenizVerdi tadilatmı var kolay gelsin canım seninde haftaya görüşmen var onuda merak ediyorum: Bende kursta çok iyi oluyorum nedense :) limonlu sıcak suyumuda içiyorum hüp hüp

yok ya ben sadece iki zıbın aldım birde park yataklara baktım
limolu sıcak suyuna bal da kat bence tasiyonunu yükseltir mi bilmiyorm ama yükseltmezse koy daha güzel oluyr nezle yi de önler
temizlik konusunda iyi yapıyorsun canm

:1::1::1:çok.hoşsun merye..e merye..canım benim.uyurum tabii.5 10 dakikaya kalma çıkar yatarım.güel dileklerin duaların için sağolasın.canım sabaha karşı uyanmıştım.aklıma bir şey takıldı uyku gitti.ondan.dedim kendime şimdi kıım olunca hep gider bakardım değil mi dedim.uykumdan sıyrıldım.sonra onu düşün bnunu düşün.baktım uyuyamıyacağım.paar gününden kalan gaetelerimi okudum 2 saat:27:

yeni heyecanlara girmişsin ondan uyku da gelmiyr demi evi de yenileme güzel olr valla inş.kıznla çok mutlu olacaksın canm
ama uykusuzluk çekersen biraz yoğurt ye iyi uyutuyr beni

sagol patikler iyiyim tatlim sen nasilsin arkadasim:80::80:

tedevin inş.iyi gidiyrdur gerçi seninki uzun protokl daha uzun sürecek sabrla allah herşeyi yoluna koyar inş.

ptikler yumurtaya çok güldüm allah bağışlasn bebişini

taze anneler inş.iyisiniz bebşleriizde iyi dr inş.
a
altnyunus inş sizelrde iyisiniz bebş hala kuvözdemi

zarpdeniz bugün sonuçlar gelecek allah yüzünü güldürsun canm inş.kalp atşlarını görecen

limonkabuğu hereda hülya nisa mai

baharnaz sagol tatlim simdilik iyi gidiyo ignelerimi yapiyorum yan etkisi olmuyo desem yalan olur karin bolgem baya sis gorenler diyoki hamilemisin bende yok diyom ama icimdende aaaaammmmmiiinnnnnnnn de diyorum birde karin bolgem cok kasiniyo bunlarda normal seyler herhalde napalim hersey bebis icin katlaniyoruz iste yeterki emeyimiz bos olmasin demii opt canimmm:54:

hulyacim sagol canim arkadasim allah agzindan duysun insallah ve hepimizin bebisi gelsin kucaklarimiza rabbim duysun hayatim insallah,senden nehaber iyimisin?:34::34::34:

ZarpDeniz uğramamaış merak ettim.

Merye balı düşünmem lazım sabahları pekmez sulandırıp içiyorum yanında tatlı tüketmemeye özen gösteriyorum malum şeker problemimden dolayı canım saol önerin için
Henüz alışverişe başlamamışsın canım :) ne alıcaklarını belirlemişsindir ama. bende şimdilik kim ne alıyor diye gözucuyla bakıyorum hayırlısı.

Limon Kabuğu 16.haftada benimkinin cinsiyeti belli olmuştu sağlıkla gelsin inşallah.
hareketlerine dikkat etmene sevindim canım İkili testim kan verdikten 5 gün sonra belli olmuştu

Patikler kızına maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım

Hülya evet çarpıntılarım şikayet edecek kadar değil arada oluyor ama daha hafif sanırım ( yediğim şeylerlede alakalı galiba) ilaca alıştım inşallah çok yükselmez böyle gider Yumurta takibinden inşallah güzel sonuç alırsın

Toana evet o iğnelere karın şişiriyor protein ağırlıklı beslen ve bol su içebilirsin önerim

Son düzenleme:
patikler demek yumurta yemiyormuşsun ha bak bizler çok yumurta yedik oldu :9:

Kızlar herkese günaydın.

Deniz Bulut eşinle tam bu dönemde ayrılman hiç iyi olmamış ama zaten sizin ilişkiniz iyi gitmiyordu.Sen güçlü kadınsın üstesinden gelirsin tabiki de canım.Oğlunun kabızlık problemi devam ediyor mu canım?Benim oğlumda hiç kabızlık problemi olmamıştı aksine çok fazla yapıyordu.2--2,5 aylıkken günde 6-7 kez yapıyordu dr'a sormuştum o zamanlar iki günde bir yapması da normal günde 6-7 kez yapması da normal demişti bana inanmamıştım gerçi o zaman.Bizim gaz problemimiz çok fazla olmuştu.
ne yapayım haırlısı canım. ben 4 sene taşıdım onu artık yukardakine havale. o dediğini ben de okudum. günde 6-7 kez yapması da normal 2-3 günde bir yapması da diyordu. valla isterse 4 günde bir yapsın da yapamadığı 2. gün gaz sancısı 4-5 katına çıkıyor. gece bölük börçük 2-3 saat zor uyuyor o da uyuyabilirse dolayısıyla ben de! 3. geceyi aynı şekilde geçirmeyi göze alamıyorum. yarın doktor kontrolüm var hem mamaları hem ilaçları vs soracağım.

merye sona yaklaşmışsın. alışveriş falan tamam mı? ne güzel seninki bahara girerken doğacak bol bol dolaştırırsın artık. bizimki kış bebeği oldu dışarı çıkarmaya korkuyorum.

denizverdi test sonuçların ne zaman belli olacak? şu an bebek için sırada olan tek deniz sen varsın:16:

Arkadaslar Merhaba:71:

Biraz once doktordan geldik, bebeklerimizin kalpleri atiyor!!! :28::28: Bir isik yanip yanip sonuyordu! Cok sukur, darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina insallah. 10 gun sonraya yine randevumuz var, Istanbul'daki doktorum da 12. hafta da gormek istiyor.

Simdi sizleri bir okuyum, sevgiler herkese...:9::9:

Arkadaslar Merhaba:71:

Biraz once doktordan geldik, bebeklerimizin kalpleri atiyor!!! :28::28: Bir isik yanip yanip sonuyordu! Cok sukur, darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina insallah. 10 gun sonraya yine randevumuz var, Istanbul'daki doktorum da 12. hafta da gormek istiyor.

Simdi sizleri bir okuyum, sevgiler herkese...:9::9:

hocam göünüaydın.tekrar tebrikler..söylmedim.sii bekledim.ama halehopu çevirdim.tebriklerrrrr.:9:

Günaydın herkeşe :))

İnşallah bugün hepimiz için güzel birgün olur

ZarpDeniz güzel haberlerini getirir bize.

Herada cevaplar için tşkler

Merye sanada teşekkürler Kimyasallar konusunda benimde sen gibi korkularım var o yüzden temizliğe fazla bulaşmıyorum saçlarımı 1 kez şampuanlıyorum korkumdan :) oda ucunda kıysından saç kremini mecburen kullanıyorum onuda öyle ucundan accık :) vücuduma zeytinyağına devam saçlarada kullancam yakında dermişim :)))
Merye alışverişe başlıycaktın başladınmı? Neler aldın?

Toana tedaviyle ilgili iyi gidiyor sanırım şu anki kullandığın iğnelerin yan etkisi yok sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsın

DenizVerdi tadilatmı var kolay gelsin canım seninde haftaya görüşmen var onuda merak ediyorum: Bende kursta çok iyi oluyorum nedense :) limonlu sıcak suyumuda içiyorum hüp hüp

iç canım iç hüp hüp.afiyet şeker olsun.bal olsun oğluna.
tadilat değil de.şimdi evlat edinmeden gelicekler ya evi bii görmeye..kesin net birşey söylenmedi daha.ama aldığım duyumlara göre çocuk odası varmı diye bakıyorlarmış.ben önceden iki oda arasındaki duvarı kaldırıp le şeklinde salona çevirmiştim.şimdi o duvarın yerine akordion kapı yaptırıyorum.istediğim aman açabileceğim.istersem çocuk odasına çevirebileceğim.bu ara onunla ilgileniyorum.camlı olsun istedim.yerine gittim gördüm beğendim.camlı olanını istedim.göümü kısıp kısıp baktım.hereket ederse görebilirmiyim diye.uyanınca diye...yaaa.işte böyle..
ayyh şımardım şimdi.bekliyorum.ölçü almaya gelicekler.işte böyle ufaktan ufaktan başladım.

bir de...bugün ilk olarak parkyatak denilen bebek yatağına yaklaştım baktım bira.nasıl birşeymiş diye..

evet...kurs bana da çok iyi geliyor.kendimi ifade edebiliyorum orada.derslewr konular.çok güel..umarım pratiğe kolay geçiriri.

Son düzenleme:
zarpdenız.... tebrık ederım arkadaşım .. cok sevındım..allah analı babalı uzun bır omur versın yavrularına .. kocaman bır aıle olun ...:10:

patıkler .. kızın ne kadar tatlı .. maaşallah ... okurken kocaman bır gulumseme yayıldı yuzume ..:90:

denızbulut .. bu konuda bız ne soylersek soyleyelım yetersız kalacaktır .. en ıyı kararı senın vermen en dogrusu olacaktır .. uzuldum gercekten .. ama senın adına sen ne hıssedıyorsan ben de ona ortak olurum ..ınşallah her sey hayırlısı ıle gelısır .. ve o guzel bebege guzel bır gelecek hazırlar hayat ...

erverdı hazırlıklar başlamış ne guzel .. tatlı telaslar bunlar ..ınşallah her sey guzel gelısecek ..

tum arkadaşlara guzel bır gece dılıyorum ...

cans hocam iyi akşamlar... gördüm sii...
tahlillere başladını mı?yeni yıla a kaldı.sonuçları hepsi yetişsin şubata.

hülyabu ay da takip ha..hadi hayırlısı..ne aman geleceği hiç belli olma..

limon kabuğuben hamile olsaydım boyamadım herhalde...çünkü çok kıymetliler....elde edene kadar yapılanları bir düşünürsek.çok basit kalıyor sanki saç boyamamayı düşünmek bunların yanında...yine de kalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap.saç senin boya senin ... ah erkek geçti içimden şimdi.oğlun senin diyecektim...yavrun senin...hayat senin... hamileliğinin tadını çıkar.bol bol resim çektir..

heradasağol...:70:

toanasen neredensin.kar var demişsin.daha önce yamışmıydın....
iğneleri olduğum amansu içip içmeme konusunda bana birşey dememişlerdi.ama ben kendimi çok motive ederdim.neyden evk alıyorsam onu yapardım.beni mutlu edebilecek herşeyi...dr gidip gelirken yollarda bile şarkı söylerdim.:19:kimin umurunda :))

toana kı,merve değil merye merye o... :)) :)) :))

meryebeni de sarmısaklı yoğurt uyutur canım.:34:

antınyunusses yok... minik oğlun yanındamı yoksa...inşallah öyledir:emir_bebek:

denievet yaa. gördünmü sen deniin uğurunu..olsun.bende kıımın adını belki koyarım.eşim aten her hafta sonu denide..bende bir şekilde deni verdi olurum işte....

toanaaaaaaaaaaa kı.sende nikine deni ekle bak.bütün deni ler hamile kaldı doğurdular.şimdi arp hocada ikilerine kavuşacak inşallah.
arp hocaaaamdemek cırcır böceklerini ışıkların yaktı sie....şimdi burası hamile doldu hee...bu kadar hamile bana dua edin kılar.çabuk gelsin kıım...bende siin muhabnetlere yetişeyim.
cans hocaaammm.si de deni ekleyin nikinie..cansdeni...kulağa da hoşgeliyor hem...

nisaaa bahaar sabah güllerimbugün pek uğramamışsını

Son düzenleme:
meraba denizcim ben hollanda dayim canim daha once yazmistim ben bazen dusunuyorumm acaba n yesem fayda gosterir diye yumurtalklarima iyi gelismelerinde su herzaman iciyorum normalde cok seviyorum suyu bu arada sen nasil oldun denizcim,hakkaten burda cok kar var sizin orda yokmu:34::34::34:

günaydın güller bu sabah ta açtık.günaydın.:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
uyuyan güller sie de günaydın.si de açacaksını a sonra birer birer...kimi işe,kimi yürüyüşe.....
yeni güne merhaba
herkese günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn:3::3::3:

Back
X