38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizbulutcum sagol canim insallah arkadasim ya agzindan bal damliyo valla sagol tatlim
icim rahatliyo boyle sozler duyunca benim esimin spermini amaliyatla aliyolar denizcim onu cok kafaya takiyom bazen

bahar;canım acil olan kapılar tamam... yapıldı.sağlık açısından sormuştun.. konuştum.. pencerelerdeki pimapenlerden daha sağlıklıymış...merye de merak etmişti... bir ara kıkardeşime söylerim.aten resimlerini çekmişti.profilmdeki albüme koydurturum.bakarsın.

amin canm darsı başına inş.bizde sağsalim doğuruuz inş.
sen house hangi kanalda izliyrsun

ERVERDİ burnun geçmiş olsun ne sevimli kuş mu o öyle ısıracak yeri bilyrmuş
ama ne cesaret yüzünü yaklaştırmak

neyi canm hatırlamadım

meryecim sagol canim arkadasim bende yasimi takmasam takiyom iste insallah senin kucagini dolduran mevlam benimkinide cumle isteyenlerinkinide doldursun tatlim benim esim vitamin kullandigindan pek birsey yiyip icmiyor ama zorliycam hayatim sagol guzel dileklerin icin sen kac yasinda kacinci defada yakaladin yani hamileliyi

deniz verdiciyim gecen ay adetimi oldum zaten ignelerimi oluyorum gonal f de adetimi bekliyorum baslamak icin canim 29 da 1 ecom var ondan sonra 31 nde gonal f baslarim buyuk ihtimal bakalim hayatim allah rast getirsin sen nasilsin bebeeemm

rügardeni;selam...rügardan fırsat bulmuşun...uyuyor büyük ihtimalle.uyusunn uyusunnn.uyurken ne kadar masumlar değil mi?uyuyan bebeği ilemeyi çok severim..

Merhaba arkadaşlar,

Bugün çok zor bir gündü desem yeridir. İki hasta ile uğraştım durdum bütün gün. Rüzgar'ın öksürüğü çok kötü oldu, şimdi burun akıntısı da başladı, yarın doktora götüreceğim ama bugün yine de aradım doktoru ve ilaçlarına başlamıştım, başladığımı söyledim. O öksürdükçe benim ciğerlerim kopuyor sanki, annelik ne tuhaf bir şeymiş meğer. Bu arada eşimde de soğuk algınlığı başladı. Anlayacağınız bugün çok yoruldum. Sizler nasılsınız bakalım?

ruzgar deniz sanada meraba arkadasim oglusunu yerime op dis cikarmalar normaldir annesi kolay gelsin sana :80:
Sağol canım, öperim tabii :)
ıslak mendil kullanmıyorum canım, günlük hazırladığım pamuklarım var, ıslak mendili ancak dışarı çıkarsak alıyorum yanıma. Bizim pişiğimiz direk olarak diş çıkarmayla ilgili. Her diş çıkarışta pişik oluyor, tesadüf olamaz herhalde.
Sana da selam canım :)
Hoşbulduk canım :) İnsanoğlu gerçekten çok zor büyüyor. Severek ve isteyerek ne fedakarlıklar, ne özveriler yaşanıyor. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. Maşallah oğluşuna canım... Şimdi 6 hafta, derken 3 ay, 6 ay vs. vs. vs. derken bir yaş ve geri dönüp baktığında günlerin ne kadar hızlı geçtiğini farkediyorsun. Fakat şu var ki insan içinde yaşarken zaman geçmiyor gibi geliyor. Rüzgar'ın gaz sancıları sırasın da o 3 ay bitmeyecek, sonsuza kadar sürecek gibi gelmişti. Şimdi inan o günler o kadar uzakta ki, sanki hiç yaşanmamış gibi :) Onun için bebişlerinizin her anının tadını çıkarın arkadaşlar. Kokla oğluşunu benim için lütfen :)
Canım, biz bu köpek dişlerine kadar hiç diş problemi yaşamadık, hatta ben pişiğinden ya da öksürüğünden anlardım diş çıkardığını, ağzını bir kontrol ediyordum ve o zaman görüyordum diş geldiğini, hiç ateşimiz falan da olmadı ama bu köpek dişleri mahvetti çocuğumu. Bir çıksalar da rahatlasak.

Denizcim sen benim mesajımı aldın mı bu arada?

Valla bir bebeğin gaz çıkarması kadar kulağa hoş gelen ve mutluluk veren bir ses daha yoktur sanırım . Ben de aynı şeyi düşünmüştüm zamanında. Oğluşumun gaz problemi sırasında her gaz çıkarışı benim için mutluluk oluyordu ve böyle bir mutluluk da varmış meğer demiştim. İnsan zafer kazanmış gibi oluyor resmen :)

Batu'mu kokla benim için annesi :)
zeytinyağını ben de duymuştum ama gidip saf zeytinyağ almak gerek yerinden ve eşim pek poposunu kaldırıp gidip alacak cinsten değil maalesef. Doktorumuz pişik durumlarında bir krem vermişti onu sürüyorum, çok büyük bir sorun değil o, esas sorun öksürüğü... diş çıkardığı dönemlerde vücut direnci düştüğü için bizimkinde öksürük başlıyor. Kiminde ateş, kiminde geceleri uyku bozukluğu, kiminde soğukalgınlığı şeklinde gösteriyor kendini. Bir an önce şu dişler tamamlansa da rahat etsek diyorum ammmmaaaaaa bu sefer de büyüme krizleri ve "ben" olayı başlayacak :)
Doğum günün kutlu olsun canım, yavrunla, eşinle ve sevdiklerinle nice nice mutlu yıllar inşallah :)

Dualarım seninle canım :)

gunaydın arkadaşlar . herkese mutlu huzurluve surprız dolu bır hafta dılıyorum ...
denızverdı ve merye house nereden ızledıgımı sormussunuz .. bunun gıbı dunyaca unlu bır cok dızıyı dıgıturk un dızımax dıye bır kanalı var .. oradan dunya ıle aynı zamanda yenı sezonlarını ızlıyoruz ..

az once kahvaltımı yaptım ama zehır oldu .. haberlerde daha uc gunluk kız bebegın bu sogukta cope atıldıgını gosterıyorlardı .. ısyan etmemek mumkun degıl ...

az once kahvaltımı yaptım ama zehır oldu .. haberlerde daha uc gunluk kız bebegın bu sogukta cope atıldıgını gosterıyorlardı .. ısyan etmemek mumkun degıl ...

evet hocam.. benimde göyaşım yeni kurudu..boğaıma diildi benim de.çayın da tadı madı kalmadı (

Günaydın kızlar bir bukette 38 tane var herkes bi tane çeksin dermişim :)))

İnşallah herkes iyidir

DenizVerdi hımm kapıda bitmiş güle güle kullanın ailecenek canım camlı akordiyon olupta zararsız olması güzel. KUşunuzu öpmiceemm niye vahşi yetiştiriyorsun :)
Kursun güzel gitmesine sevindim canım yok bizde oyun, sınavın nasıldı? benim yarın 9 da bugün ders çalışıcam.

Cans ne güzel o gri gökyüzünde uçan martılar beyaz beyaz kanat çırpar. tşkler güzeldi. İstanbuldayız ama denizi pek göremiyoruz :)) ama bugün hava gri ve yağmurlu

Deniz Bulut kolay gelsin sana, kakası, gazı derken maşallah büyüycekler sağlıkla büyüsünler.

Rüzgar Deniz yakışıklına ve eşine geçmiş olsun. Yakışıklın en kısa zamanda dişlerini çıkarır canım.
Pamuk olayına bende girmeyi düşünüyorum vakti gelince saol canım

Altınyunus yeni yılda yeni yaşında yakışıklınla eşinle huzurlu sağlıklı mutlu seneler dilerim. İnşallah yakında oğluşunu kucaklıycaksın.

Su 3 aylıktan sonra kabızlık için 1 tk zeytinyağı tüketilebiliyor :)

Merye siz bir zeytinlik satın alın canım :)) her derde deva zeytinyağı ( yada gel beraber satın alalım :)

ZarpDeniz İnşallah herşey yolundadır ve güzel güzel göbüşünde bebişlerini büyütüyorsundur.

Toana yaşına takma şu anki sürecinde olumlu düşün rahat olmaya çalış

Limon Kabuğu dün akşam mide yanması denen olayı yaşadım ne fena birşeydi alev alev yanıyordu boğazım neyseki şükür drum sağolsun bana çok önceden gaviscon aldırmıştı bir yudum içtim çok iyi geldi. Eşim netten baktı bu haftada mide yanması şikayeti görülür yazıyordu bana dediki bunu da yaşamasan şaşardım her hafta her belirtiyi yaşıyorsun dedi.

Şimdi gidem kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım sulu pekmezimi içeyim DenizVerdi miisss gibi çayından bahsetmeden
Afiyet olsun
Güzel bir gün dilerim herkeşe

baharcım canlı bir merhaba.. afiyet olsun canım sana.. seni böyle görmek ne güel..hep böyle devam ....olur mu?
ben kahvaltı işini hallettim.şimdi ev topluyorum.hocamı biden içinde sosyal gelişimin,bilişsel gelişimin ahlak gelişiminin cinsel gelişimin duygusal gelişimin ve dil gelişiminin hepsinin bir arada bulunduğu5 6 yaş arası bir çocukla yapacağımı video çekimi gibi diyeyim o şekilde bir sunum istedi.o sınav yerine geçecek bide.ben şanslıyım.karşı komşumun kıı hatice var :))

kuşum mu?ben almadım.arkadaş getirdi.aslında almayı da düşünmüyordum.arkadaşa da teklif ettiğindebana müsaade etmesini istemiştim.bira emrivaki oldu.getirdi.şimdi bende bu aksi kuş..baen kııyorum ama vermeye ya da satmaya da kıyamıyorum.aten yavru gibi birşey..hem uçamıyor.kuyruğu da yok..aksi mi aksisanırım pek kimse de uğraşma bunla..hele benim sesime hiç tahammülü yok.eşimi seviyor.ne yapayım.işte.yine de gönderemiyorum.evde bir ses.çiçivv çiçivvv yapıyor öpücük vermeyi öğrendi.bir de dışarı çıkmak istediğini anlatıyor.böyle işte...

nisacık sende öyle kapı aralığından oku oku git işine emi

hadi ben de kaçtım.evin şekli değişti.müdür beni çağırıyor

Günaydın,

Ben geriye dönüp okuyamadığım için ( en baştan ) kimin hamile kimşn tedavide olduğunu bazen atlayabiliyorum.. Affola..

Bahar, Zeytinyağını saf vermek 0 ile 3 ayda tehlikeliymiş. Direk mideye kaçabiliyormuş.. Aynı problemi limon suyu içinde söylediler.. gıcık tuttuğunda arkadaştan tavsiye ile yaptım doktorum kızdı..

Bunun dışında doktorum yeni doğana ayak ile bisiklet hareketini sakın yapma. Kalçalar çok hassas olduğu için kalça çıkığına neden olabilir dedi.Bizim doktorumuz Acıbadem hast.. Arkadaşımın doktoruda Memorialde..Oda aynı şeyi söylemiş... Yeni doğum yapmış arkadaşlara tavsiyem..
Acı Elma yağı ile karnına ve ayak altına masaj güzel gaz çıkartıyor.. SAP bizde kabızlık yaptı..
Ayrıca zeytinyağında asit olayı olduğu için pişik yapıyor... Biz kabızlık için kullandık.. Çok kötü pişik yaptı.. Travocort ile geçirdik..( 2 günde geçirdi)
Kzımın tüm bakım ürünleri Bübchen marka.. alerjimiz olduğu için bize iyi geldi. Ama pişik için tavsiye edilen Mustelayıda deneyeceğim..

Toana; İnşallah sende yeni yılda çocuğuna kavuşursun..( Tam kızana kavuşursun diye yazacaktım .. acaba kız mı olacak.. Bende geçen yıl 31 aralık günü iğnelere başlamıştım...)

herkese iyi haftalar..

yemeğimi koydum.. bakınayım dedim :)

herada selam... nasılı?kıın nasıl annesi?bir sıkıntı veriyormu sana.as nin diğer sonucunu aldını mı?inşallah o da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…