altınyunus yenı yasın kutlu olsun .. aılenle bırlıkte ozelıkle mınık umutla uzun ve mutlu bır hayat surun .. ınşallah bebegın evıne en kısa zamanda cıkacak .. her sey cok guzel olacak ...
meryecım senın de dogumuna az kaldı .. allah kolaylıklar versın
patıkler .. tedavı planların var mı canım .. bu arada yumurta yemegı ıhmal etme
denızverdıcım .. gecenlerde house dızındekı dr bayanın evlatlık edındıgı bebege karsı duygularından bahsetmıssın .sevgı hıssetmedıgınden dem vurmussun .. ama canım onun yenı sezonlarındakı halını gorsen boyle dusunmezsın .. oyle duskun oldu kı bebegıne house bıle sasırıyor .. hatta daha sonra bır sevgılısı oluyor .. o da gercek babasını aratmıyor .. yanı canım sen sadece yuregının sesını dınle canım .. yuregının ısıgını yansıtsan sanırım yeterlı olacaktır ..
denızbulut alabama herada baharnaz lımonkabugu toana zarpdenız ..herkese cok selammmm
bahar;canım acil olan kapılar tamam... yapıldı.sağlık açısından sormuştun.. konuştum.. pencerelerdeki pimapenlerden daha sağlıklıymış...merye de merak etmişti... bir ara kıkardeşime söylerim.aten resimlerini çekmişti.profilmdeki albüme koydurturum.bakarsın.
neyi canm hatırlamadım
Sağol canım, öperim tabii :)ruzgar deniz sanada meraba arkadasim oglusunu yerime op dis cikarmalar normaldir annesi kolay gelsin sana :80:
ıslak mendil kullanmıyorum canım, günlük hazırladığım pamuklarım var, ıslak mendili ancak dışarı çıkarsak alıyorum yanıma. Bizim pişiğimiz direk olarak diş çıkarmayla ilgili. Her diş çıkarışta pişik oluyor, tesadüf olamaz herhalde.Denizverdi senin muhabbet kuşunuöpeyim canım :)
Yazdığın sorularla dolu yazıda beni etkiledi, aynı kaygıları taşıyoruz. Eşinin senden heyecanlı olmasıda güzel aslında heyecan olması güzelleştiriyor bu durumu bence.
Kursta pek oyun oynamıyoruz canım ya( kıskanıyorum sizi valla. Bizde resim sanat etkinlikleri yapıyoruz
Merye canım bundan sonra daha dikkatli olmaya davet ediyorum seni :)
Toana eşinede keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin hiçbir zararı yok
Limon Kabuğu testlerimin sonucu henüz almadım canım.
Su10 aşımı yaptırdım diğerine 1 ay sonra gidicem tekrar. Samimiyetin ve verdiğin bilgiler için tşk ederim. Allah kızına sağlık sıhhat uzun ömür versin.
4 aylıktan sonra ek gıdaya başlıycaksan yumurtanın sarısı ile başlayabiirmişsin 1çk kadar beyazında kolesterol varmış canım. Sanada öğrendiğim püflerden vereyim:)
Birde ek gıdaya geçildiğinde püre şeklinde vermek ileride mide bağırsak tembelliğine ve obeziteye nede oluyormuş bu bilgiyide ekleyeyim arkadaşlar
RüzgarDeniz ben kendi adıma çok şükür diyeyim canım. Bebişine Maşallah büyük dişleride çıkıyor. Bugün pişikle ilgili kursta hoca ıslak mendillerin pişiği artırdığını söyledi.
Deniz Bulut Alabama kabızlıkla ilgili hocaya sordum 0-3 ay arası 1 çay kaşığı zeytinyağı akşam yatırmadan içirince sabahları kakasını yapıyormuş bebiş birde popodan ağızlığı olan bir damlalıkla popoya bir damla zeytinyağı damlatılabilirmiş ( ama bu işi bilen uzman birilerinin yapması gerektiğini söyledi hatta ne kullanılırsa kullanılsın hani rulo kağıt yada damlalık gibi birşey popoya kesinlikle değdirilmemesi gerekiyormuş, birde sıcak torba uygulayanlar varmış bebeğin popo üstüne filan buda tehlikeli imiş.
Deniz Bulut 3-4 gün çıkarmayan bebek kabız sayılmazmış ancak 3-4 günün sonunda çok az miktarda ve kuru çıkaran kabız sayılırmış ( biliyorsundur belki ama yazayım dedim :)
Sana da selam canım :)Kızlar merhaba, hepinizi okudum, benimle ilgili yazdıklarınızı da sağ olun , eksik olmayın.
Alabama'cım Mert çok çok çok tatlı. Hele ameliyathanedeki foto harika. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
DenizVerdi'cim evde yaptığın düzenlemeler ile ilgili çok iyi düşünmüşsün. Tedbir almak çok güzel
Bluestar zaman zaman hepimize oluyor yazdığımız şeylere cevap gelmemesi gibi. Ama böyle şeylere takılırsan kafanda daha çok büyütürsün. Kesinlikle farkında olmadan cevaplanmamıştır. Burada herkes az girerek ya da çok girerek dertlerine ortak oluyorlar. Kimsenin kimseyi dışlayacağını sanmıyorum ben burada. Sevgiyle kal arkadaşım.
Altınyunus kavuşacaksın canım inşallah bebeğine. Çıkınca doya doya sarılıp koklayıp öpersin inşallah.
Limon Kabuğu evet araban olsa dert olmasa dert. Ben de araba kullanacağım zaman zevk mi alıyorum dert mi bilmiyorum valla. Öyle çileli ki şu trafikta araba kullanmak. Boşver kafana takılacak birşey değil şu ceza olayı. Ceza olsun, sağlığınıza birşey olmasın da...
Merye, Nisa, Rüzgar Deniz, Deniz Bulut, ZarpDeniz, Baharnaz, Cans, Su, Herada Toana unuttuğum varsa affola hepinize selam kızlar....
Hoşbulduk canım :) İnsanoğlu gerçekten çok zor büyüyor. Severek ve isteyerek ne fedakarlıklar, ne özveriler yaşanıyor. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. Maşallah oğluşuna canım... Şimdi 6 hafta, derken 3 ay, 6 ay vs. vs. vs. derken bir yaş ve geri dönüp baktığında günlerin ne kadar hızlı geçtiğini farkediyorsun. Fakat şu var ki insan içinde yaşarken zaman geçmiyor gibi geliyor. Rüzgar'ın gaz sancıları sırasın da o 3 ay bitmeyecek, sonsuza kadar sürecek gibi gelmişti. Şimdi inan o günler o kadar uzakta ki, sanki hiç yaşanmamış gibi :) Onun için bebişlerinizin her anının tadını çıkarın arkadaşlar. Kokla oğluşunu benim için lütfen :)herkese merhaba
toana, bol şanslar arkadaşım.dilerim sen de güzel haberlerle dönersin.
limonkabugu, ben izmir'de yaşıyorum.tedavi gördüğüm merkez istanbul'da idi.ama genelde doktorlar saç boyatmaya izin veriyorlar.
rüzgardeniz, hoşgeldin.diş mi dedin?o günlere hem yakın hem uzak hissediyorum kendimi.şu insanoğlu ne zor büyüyor.doğdu, doğacak, diş derdi vs derken zaman geçiyor.benim oğluşum bile yarın 6 haftalık oluyor.
su,denizbulut, alabama sütün artmasıyla ilgili verdiğiniz öneriler için sağolun.ben bugün şu maltanadan aldım.bir şişe içtim.sizler ne kadar tüketiyorsunuz?
baharnaz sen nasılsın sağlık durumun nasıl?
cans, denizverdi, patikler , merye, baharnaz ve temennide bulanan hekese çok teşekkür ederim.
bugün oğluşumu görmeye gittim.büyümüş kocaman olmuş.sütüme ek bir besin karıştırmaya başlamışlar.kilo alması da bu yüzden hızlandı.galiba yıl bitmeden oğlumu kucaklayacağım.
deniz,bu arada ben maltanayı migrostan aldım.
Canım, biz bu köpek dişlerine kadar hiç diş problemi yaşamadık, hatta ben pişiğinden ya da öksürüğünden anlardım diş çıkardığını, ağzını bir kontrol ediyordum ve o zaman görüyordum diş geldiğini, hiç ateşimiz falan da olmadı ama bu köpek dişleri mahvetti çocuğumu. Bir çıksalar da rahatlasak.iyi pazarlar herkese
toana sen yazınca hatırladım 38-39 yaş o kadar da önemli değil. iş 40 ı geçince zorlaşıyor. erekk infertilitesi ise aşırı ileri düzey değilse tüp ile hallediliyor. yani olmaması için bir neden yok. inşallah güzel haberler vereceksin. az sabır
rüzgardeniz anneliğin her anı zor ama yine de bir o kadar da güzel sanırım. inşallah şu dişleri de minimum ağrı ateş ile çıkar bir an önce. kolay gelsin.
baharnaz sağol canım. kabızlık durumunda benim dr da 72 saat beklenebileceğini söyledi. sordum o da kabız olursa günde 1 çay kaşığına kadar zeytinyağına izin verdi. allahtan son 3 gündür batu düzenli yapıyor. daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı bir birinin kaka yapmasına gazçıkarmasına bu kadar mı sevinilir diye. gerçekten öyleymiş inşallah sizler de başınıza gelince anlayacaksınız (aman kabız falan olmasın ama yine de işler düzenli gittiği sürece bir sevinç nedeni oluyor hep)
cans istanbuldayım ama en son n zaman deniz kenarı yürüdüm unuttum. havalar düzelsin de oğlumla bir deniz havası alalım inşallah
altınyunus biz bakığımızda migrosta maltana yoktu. sonradan geli herhalde. yin bakarz sağol. umarım işe yarar sende de. humana still tea yi de ihmal etme. bozayı da dene istersen. oğlunun eve gelmesine az kaldı kucağına ne zaman alabilecekmişsin?
zeytinyağını ben de duymuştum ama gidip saf zeytinyağ almak gerek yerinden ve eşim pek poposunu kaldırıp gidip alacak cinsten değil maalesef. Doktorumuz pişik durumlarında bir krem vermişti onu sürüyorum, çok büyük bir sorun değil o, esas sorun öksürüğü... diş çıkardığı dönemlerde vücut direnci düştüğü için bizimkinde öksürük başlıyor. Kiminde ateş, kiminde geceleri uyku bozukluğu, kiminde soğukalgınlığı şeklinde gösteriyor kendini. Bir an önce şu dişler tamamlansa da rahat etsek diyorum ammmmaaaaaa bu sefer de büyüme krizleri ve "ben" olayı başlayacak :)yok yanlış anlamdım artık olay hikaye durumunda 2,5 yıl geçti üstünden aman allah kaza bela vermesin hiçbirimize
babamızda çok heyecanlanmş demek herhalde heyecanlanacak o baba değil mi o da baba olacak inş.hayırlısı ile inş.çok mutlu olacaksnız çok dua et canım allah hiçbir konuda pismanlık vermesin ben çok dua ediyr bu bebişleri çok istediğimiz için allah pişmanlık vermesin diye amain
inş.onlarla çok güzel yıllar geçiriiz amin hheppimiz için
o canım seniki de başka telaş inş.raht bir şekilde sıkıntıya düşmeden geçirir.pişiğe zeytinyağı sürmek iyi geiliyr diye biliyrm ben bebişeme inş.onu sürecem ve hem ara ara ona zeytinyapı ile masaj yapcam sen de yapsana
allah bağışlasın bebişini
kız sen ne güzel yazıyon arada sanki romandan betimlemeler okuyorum yerim ben senin güzel telaşlarını canm inş.tam göndüne göre bir bebşin olacak
yazmıştı arkadşlar bebek konusunda birşey hissetmiyoruim diye ama emek olmadan sevgi gerçelkleşmezki her bakım onnla aramızdaki bağı güçlendirir bu yaşlı bakımında da öyle babamdan biliyorum baban 1,5 yıl yatakta kaldı ama on a baktıkça o bakımı çok daha zevlkli yaptığıızı farketmiştik onun yemeğini yedirp başını yıkamak altını temizlemek ne kadar isteyerek yaparsan o kadar daha zevkli ve hisli olyr
bu bebekler için de öyle hatta bebeklerinki daha da kolay gelecek var bebekte
inş.yakında kavuşacan bebeğine allaha şükr kilo almş büyüyr yani sana koşarak gelmek için yapıtr annesi allah gzeül öürler versin size
sürekli onu düşün gerçi eminimn sürkekli onu düşünüyrsun ama o hissedecek diye söylüyrm çok duua et canm
toana zorlayacaksın kocanı valla ben çok zorladım o içmeyeince nasıl ağladıüğımı biliyrm buğday çimini unutma
bende 38 yaşında başladıom tüpe allaha şürkrü tuttu bize %1ile %5 arası şans vermeişlerdi bu şans olayına da hiç takılma alalh isterese herşey olur istemezse de hiçibir şey canm heşeyin nasp kismet içinde olduğunu unutma sen elinden geleni yap tedbirini al dua nı et tedavine inanarak başla ondan da ziyade naspe var sa olacak de için rahat olarak başla kendini strese sokma ve çok rahat ol
ne güzel yazmşsın caım şimdi deniz kenarımda yürüyesim geldi ama artı denzi pek göremem artık uzağım denize ve çok özleyecm denizi sahilde yürümeyi dalga sesini
mutlu pazarlar canım
Doğum günün kutlu olsun canım, yavrunla, eşinle ve sevdiklerinle nice nice mutlu yıllar inşallah :)cans, aldım deniz havasını
tam da tasvir ettiğin bir hava var izmir'de.bizde eşimle sabahtan beri bahçede kahve keyfi yapıyoruz yağmur altında....tabii ki sundurmanın altında.kış bebekleri severmiş böyle havaları.ben kış bebeğiyim.yarın da doğumgünüm.oğluş bana tam doğumgünü hediyesi olacak.
deniz, ben ilk girdiğim markette yani migrosta buldum.sende bulursun umarım.valla işe yaradı gibi.günde bir şişe içiyorum.dün bozada içtim.humana steel tea yi ilk günden beri içiyorum.8. kutuyu bitirmek üzereyim.
dün oğlumu kucağıma almak istedim vermediler yine.ben bu hafta çıkacağını umuyorum.
az once kahvaltımı yaptım ama zehır oldu .. haberlerde daha uc gunluk kız bebegın bu sogukta cope atıldıgını gosterıyorlardı .. ısyan etmemek mumkun degıl ...
az once kahvaltımı yaptım ama zehır oldu .. haberlerde daha uc gunluk kız bebegın bu sogukta cope atıldıgını gosterıyorlardı .. ısyan etmemek mumkun degıl ...
evet hocam.. benimde göyaşım yeni kurudu..boğaıma diildi benim de.çayın da tadı madı kalmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?