38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdi senin muhabbet kuşunuöpeyim canım :)

Yazdığın sorularla dolu yazıda beni etkiledi, aynı kaygıları taşıyoruz. Eşinin senden heyecanlı olmasıda güzel aslında heyecan olması güzelleştiriyor bu durumu bence.
Kursta pek oyun oynamıyoruz canım ya :(( kıskanıyorum sizi valla. Bizde resim sanat etkinlikleri yapıyoruz

Merye canım bundan sonra daha dikkatli olmaya davet ediyorum seni :)

Toana eşinede keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin hiçbir zararı yok

Limon Kabuğu testlerimin sonucu henüz almadım canım.

Su10 aşımı yaptırdım diğerine 1 ay sonra gidicem tekrar. Samimiyetin ve verdiğin bilgiler için tşk ederim. Allah kızına sağlık sıhhat uzun ömür versin.
4 aylıktan sonra ek gıdaya başlıycaksan yumurtanın sarısı ile başlayabiirmişsin 1çk kadar beyazında kolesterol varmış canım. Sanada öğrendiğim püflerden vereyim:)
Birde ek gıdaya geçildiğinde püre şeklinde vermek ileride mide bağırsak tembelliğine ve obeziteye nede oluyormuş bu bilgiyide ekleyeyim arkadaşlar

RüzgarDeniz ben kendi adıma çok şükür diyeyim canım. Bebişine Maşallah büyük dişleride çıkıyor. Bugün pişikle ilgili kursta hoca ıslak mendillerin pişiği artırdığını söyledi.

Deniz Bulut Alabama kabızlıkla ilgili hocaya sordum 0-3 ay arası 1 çay kaşığı zeytinyağı akşam yatırmadan içirince sabahları kakasını yapıyormuş bebiş birde popodan ağızlığı olan bir damlalıkla popoya bir damla zeytinyağı damlatılabilirmiş ( ama bu işi bilen uzman birilerinin yapması gerektiğini söyledi hatta ne kullanılırsa kullanılsın hani rulo kağıt yada damlalık gibi birşey popoya kesinlikle değdirilmemesi gerekiyormuş, birde sıcak torba uygulayanlar varmış bebeğin popo üstüne filan buda tehlikeli imiş.
Deniz Bulut 3-4 gün çıkarmayan bebek kabız sayılmazmış ancak 3-4 günün sonunda çok az miktarda ve kuru çıkaran kabız sayılırmış ( biliyorsundur belki ama yazayım dedim :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, hepinizi okudum, benimle ilgili yazdıklarınızı da sağ olun , eksik olmayın.

Alabama'cım Mert çok çok çok tatlı. Hele ameliyathanedeki foto harika. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

DenizVerdi'cim evde yaptığın düzenlemeler ile ilgili çok iyi düşünmüşsün. Tedbir almak çok güzel

Bluestar zaman zaman hepimize oluyor yazdığımız şeylere cevap gelmemesi gibi. Ama böyle şeylere takılırsan kafanda daha çok büyütürsün. Kesinlikle farkında olmadan cevaplanmamıştır. Burada herkes az girerek ya da çok girerek dertlerine ortak oluyorlar. Kimsenin kimseyi dışlayacağını sanmıyorum ben burada. Sevgiyle kal arkadaşım.

Altınyunus kavuşacaksın canım inşallah bebeğine. Çıkınca doya doya sarılıp koklayıp öpersin inşallah.

Limon Kabuğu evet araban olsa dert olmasa dert. Ben de araba kullanacağım zaman zevk mi alıyorum dert mi bilmiyorum valla. Öyle çileli ki şu trafikta araba kullanmak. Boşver kafana takılacak birşey değil şu ceza olayı. Ceza olsun, sağlığınıza birşey olmasın da...:nazar:

Merye, Nisa, Rüzgar Deniz, Deniz Bulut, ZarpDeniz, Baharnaz, Cans, Su, Herada Toana unuttuğum varsa affola hepinize selam kızlar....

herkese merhaba

toana, bol şanslar arkadaşım.dilerim sen de güzel haberlerle dönersin.
limonkabugu, ben izmir'de yaşıyorum.tedavi gördüğüm merkez istanbul'da idi.ama genelde doktorlar saç boyatmaya izin veriyorlar.
rüzgardeniz, hoşgeldin.diş mi dedin?o günlere hem yakın hem uzak hissediyorum kendimi.şu insanoğlu ne zor büyüyor.doğdu, doğacak, diş derdi vs derken zaman geçiyor.benim oğluşum bile yarın 6 haftalık oluyor.
su,denizbulut, alabama sütün artmasıyla ilgili verdiğiniz öneriler için sağolun.ben bugün şu maltanadan aldım.bir şişe içtim.sizler ne kadar tüketiyorsunuz?
baharnaz sen nasılsın sağlık durumun nasıl?
cans, denizverdi, patikler , merye, baharnaz ve temennide bulanan hekese çok teşekkür ederim.
bugün oğluşumu görmeye gittim.büyümüş kocaman olmuş.sütüme ek bir besin karıştırmaya başlamışlar.kilo alması da bu yüzden hızlandı.galiba yıl bitmeden oğlumu kucaklayacağım.
deniz,bu arada ben maltanayı migrostan aldım.

Son düzenleme:
baharnaz hayatim benim esim herseyi yemiyoki keciboynozu dedimde yok dedi napim tatlim,birde biz sabahlari a zeye kadar vitamin aliyoruz ikimizde burdaki ev doktorumuz dediyi icin aliyoruz her sabah bakalim insallah rast getirsin sagol yinede canim benim kizlar canlarim cok iyisiniz ALLAHIM CUMLEMIZIN YUZUNU GULDURSUN:66::66: SIZI COK OPUYORUM :54::HEPINIZE IYI GECELER BEBEKLERRRR:85::85:

herkese gunaydın ..
erverdının ıstanbul havasının ardından ben de ankara havasından bahsedeyım .. karanlık ve puslu bır sabah .. henuz yagmur yagmıyor ... ama elı kulagında .. boyle havaları cok severım ben .. hatta esım takılır bana .. sen kurt musun ? '' kurt puslu havayı severmiş ya '':1:
aslında bu havalar ızmırde oyle guzel olur kı .. hava grı.. .üsütmeyen tertemız bır denız havası .. her solugunda ınsana zındelık verıyor .. denız de gri ..sankı gokyuzuyle bırlesmıs gıbı .. beyaz martıların ufukta ucuşu ... tempolu ve mutlu adımlarla yuruyen bır kadın .. ben.. sevılmez mı boyle hava ...
tum arkadaşlarıma mıs gıbı bır denız havası gonderıyorum .. sanal da olsa..

kedi köpekle ilgili yaılarınıı okudum.peki muhabbet kuşunun bir ararı olur mu?ona da damla ilaç gerekir mi?
limon k;lütfen.. eşine bunu da sorsan....:38:

canım,eşime sordum azönce..muhabbetlerin bir zararı olmaz yanlız çocukla hiç temasta bulundurmasın dedi...eğer kuşta kaşıntı filan varsa bit spreyleri varmış bunlardan kullanabilir dedi...

iyi pazarlar herkese :71:

toana sen yazınca hatırladım 38-39 yaş o kadar da önemli değil. iş 40 ı geçince zorlaşıyor. erekk infertilitesi ise aşırı ileri düzey değilse tüp ile hallediliyor. yani olmaması için bir neden yok. inşallah güzel haberler vereceksin. az sabır

rüzgardeniz anneliğin her anı zor ama yine de bir o kadar da güzel sanırım. inşallah şu dişleri de minimum ağrı ateş ile çıkar bir an önce. kolay gelsin.

baharnaz sağol canım. kabızlık durumunda benim dr da 72 saat beklenebileceğini söyledi. sordum o da kabız olursa günde 1 çay kaşığına kadar zeytinyağına izin verdi. allahtan son 3 gündür batu düzenli yapıyor. daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı bir birinin kaka yapmasına gazçıkarmasına bu kadar mı sevinilir diye. gerçekten öyleymiş inşallah sizler de başınıza gelince anlayacaksınız (aman kabız falan olmasın ama yine de işler düzenli gittiği sürece bir sevinç nedeni oluyor hep)

cans istanbuldayım ama en son n zaman deniz kenarı yürüdüm unuttum. havalar düzelsin de oğlumla bir deniz havası alalım inşallah

altınyunus biz bakığımızda migrosta maltana yoktu. sonradan geli herhalde. yin bakarz sağol. umarım işe yarar sende de. humana still tea yi de ihmal etme. bozayı da dene istersen. oğlunun eve gelmesine az kaldı kucağına ne zaman alabilecekmişsin?

Son düzenleme:
limon kabugu gecmis olsun canim ALLAH BASKA DERT VERMESIN:34::34:: BOZMA MORALINI:80::80:
amin toana..çok sağolasın...o an için moralim bozulmuştu ama şimdi çok iyiyim şükür..
ıyı akşamlar arkadaşlar ..
lımonkabugu dert ettıgın seye bak ... aman bosver arkadasım .. hıc bır sey bebegın ve aılenden daha fazla degerlı degıl ... her seyı bosver .. etrafa pembe gozluklerle bak .. yaşamak cok guzel ..hele mınıcık bır bebegın agusuyla daha da guzel .. tek derdın bebegın olsun canım ...uzme kendını
bebeğimi böyle bir şey için üzdüm diye kendime kızıyorum şimdi de... çok haklısın bebeğim ve ailemden başka değerli ne olabilir ki..
limoncum;canım hamileliğinin verdiği iniş çıkışlar bunlar... ama bak kolay sahip olunmuor.kend,n de demişsin.ne paralar harcadık diye....bir o kadar paralar da ne kadar istesek getirmiyor bie..lütfen sakin olmaya çalış emi.onlar çok kıymetli....hiç duydun mu bilmem.bir ekmek le bir tu çevirirler bir fakire verirleröyle derlerdi.kaayı belayı kovarmış.belki bu eskidendi.o amanki duruma göre...sen en iyisi sadaka ver.sadaka kaayı belayı uak tutar derler..lütfen bebeğin doğana kadar da uqak durmaya çalış arabandn..iki oluyor bak.:47:
çok sağol erverdicim.şuan daha sakinim..hatta o olayı unuttum bile...ekmekle tuzu duymuştum..ama nasıl yapıldıını bilmiyorum,seninde dediğin gibi eskide kaldığı için bu dönemde yapanını hiç duymadım..ama en kısa sürede sadaka vericem..sadaka verdiğim zamanlar manen de kendimi çok huzurlu hissediyorum..birini mutlu etmek benide mutlu ediyor...
arabaya minübüs ve otobüsle zorlanacağım veya çok yol yürümem gereken yerler olursa biniyorum..çabuk sinirlenen biri olduğum için trafik hiç bana göre değil..senin de dediğin gibi mümkün olduğunca uzak durmalıyım....
Kızlar merhaba, hepinizi okudum, benimle ilgili yazdıklarınızı da sağ olun , eksik olmayın.

Limon Kabuğu evet araban olsa dert olmasa dert. Ben de araba kullanacağım zaman zevk mi alıyorum dert mi bilmiyorum valla. Öyle çileli ki şu trafikta araba kullanmak. Boşver kafana takılacak birşey değil şu ceza olayı. Ceza olsun, sağlığınıza birşey olmasın da...:nazar:
evet patiklercim şehir içinde araba kullanmak tam bir işkence..cezayı daha öncede yeseydim belki bukadar etkilenmezdim ilk olunca bukadar etkilendim sanırım...bir dahakine tecrübelendim artık...:D:D
aman Allah korusun diyeyim tekrar yaşamak istemem...en azından hamileyken...
herkese merhaba

limonkabugu, ben izmir'de yaşıyorum.tedavi gördüğüm merkez istanbul'da idi.ama genelde doktorlar saç boyatmaya izin veriyorlar.
bugün oğluşumu görmeye gittim.büyümüş kocaman olmuş.sütüme ek bir besin karıştırmaya başlamışlar.kilo alması da bu yüzden hızlandı.galiba yıl bitmeden oğlumu kucaklayacağım.
oy oy oy maşallah umut kuzusuna :nazar: demek büyümüş,hatta kilo bile almaya başlamış..herşey çok daha güzel olucak canım...:70:

alabamacım,eşime bit pire için olan ilacı tekrar sordum,kışın 3 ayda bir yeter...yazınsa 1.5 aya kadar korur birşey olmaz..yazın 1.5 ayda bir kullansın kışın da 3 ayda 1 dedi...gerçi ilacı aldığınız veterinerde sizi bilgilendiricektir mutlaka..

alabama,deni,altınyunus,güller.... sağolun arkadaşlarım...aslında ben kendimden eminim.daha gelmeden onu çok seviyorum.evimi bile ona göre düenliyeceğim.ona yapmak istediklerim aynı kendimin olsaydı yapacaklarımla aynısı..eşim de öyle..hatta benden daha çok istiyor gelicek bu yavruyu...ama insan işte..herşeyi düşünüyorsun.sağolun canlarımmm.

limoncum;canım hamileliğinin verdiği iniş çıkışlar bunlar... ama bak kolay sahip olunmuor.kend,n de demişsin.ne paralar harcadık diye....bir o kadar paralar da ne kadar istesek getirmiyor bie..lütfen sakin olmaya çalış emi.onlar çok kıymetli....hiç duydun mu bilmem.bir ekmek le bir tu çevirirler bir fakire verirleröyle derlerdi.kaayı belayı kovarmış.belki bu eskidendi.o amanki duruma göre...sen en iyisi sadaka ver.sadaka kaayı belayı uak tutar derler..lütfen bebeğin doğana kadar da uqak durmaya çalış arabandn..iki oluyor bak.:47:

merye cim;canım benim ben senin çok yemek yakmana güldüm.hani ilk amanlar çok yemek yakmışın ya... yoksa allah korumuş sii.birşey olmamış çok şükür.farkında olmadan inşallah yanlış anlaşılmadım gülüm.ben de yemek koyup öyle oturmuştum.yaılanları okuyup cevaplıyacaktım.son yaılarda senin o yaını görünce o yüden öyle dedim.hani dedim sana gülüyorum ama
şimdi ben de yakarmışım diye.....sonra aten yaamadım.bilgisayar kapandı.hepsi gitti.... kıını yalnı büyütme konusunda endişelisin.eminim deneme yanılma yollarıyla üstesinden geleceksin.allah yardım edecektir.kıından güç bulacaksın.

bunu göndereyim de.kapanmadan... sonra devam edeyim

yok yanlış anlamdım artık olay hikaye durumunda 2,5 yıl geçti üstünden aman allah kaza bela vermesin hiçbirimize
babamızda çok heyecanlanmş demek herhalde heyecanlanacak o baba değil mi o da baba olacak inş.hayırlısı ile inş.çok mutlu olacaksnız çok dua et canım allah hiçbir konuda pismanlık vermesin ben çok dua ediyr bu bebişleri çok istediğimiz için allah pişmanlık vermesin diye amain
inş.onlarla çok güzel yıllar geçiriiz amin hheppimiz için

Tekrar merhaba kızlar,

Akşamdan beri geçmişi okuyayım da tek tek cevap yazayım dedim ama şu saat oldu doğru dürüst okuyamadım oturup kalkmaktan. Rüzgar köpek dişlerini çıkarıyor ve çok zorlanıyor maalesef. Şu ana kadar 12 diş çıkardı ve hiçbirinde bu kadar sıkıntı çekmemişti yavrucak. Ne zaman diş çıkarsa pişik oluyor. İki gündür pişik geçmedi ve huysuzluğu çok üzerinde, gece uykuları huzursuz ve bölük pörçük. Yine diş çıkardığı dönemlerde olduğu gibi öksürük başladı. Anlayacağınız çok sıkıntılıyız bir kaç gündür.

Geçmişi okuyamadığım için sizlere de cevap yazamıyorum. Umarım herkes iyidir. Tekrar uğramaya çalışacağım kızlar. Hepinizi çok öpüyorum :16: :16: :16:

o canım seniki de başka telaş inş.raht bir şekilde sıkıntıya düşmeden geçirir.pişiğe zeytinyağı sürmek iyi geiliyr diye biliyrm ben bebişeme inş.onu sürecem ve hem ara ara ona zeytinyapı ile masaj yapcam sen de yapsana
allah bağışlasın bebişini

günaydın 38 in gülleri

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

benim kı uyandırdı erkenden....allahım sen utandırma...

evde bir ses olacak...sadece bir kuş var şimdi evimde..o orada yerinde duruyor...ama bu geicek peşimden gelicek..çok tuhaf geliyor...nereye gidersem gelicek.benim gölgem mi olacak...komşumum kıı da hiç peşimden ayrılmıyor bie geldiğinde..hep öyle mi olacak.öyle olacak tabiii.bir vao süs eşyası gelmiyecek ki evime...öyyle koyduğun gibi orda dursun...bilmiyorum..çok tuhaf duygular..çocuklu arkadaşlarla dışarıda dolaştığım aman ya da birlikte gediğimi aman baen çocuğun... elinden tutardım.derdim ki bak bana güvenmeyin haaa.benim çocuğum yok...unutuveririrm bırakırım bir yerde...sen sıkı tut çocuğunun elini...geröekten unuturmuyum bir yerde?safça salakça sorular mı bunlar?
kı çocuğa talep falaymış.erkek çocuğa sıra daha çabuk sıra geliyormuş..eşim beklemiyelim.ilk önce hangisi gelirse alalım getirelim diyor.olur mu?e peki kıım..?çocuğu görünce fikrim değişirmi?kapıp eve getirimiyi?40a doğru koşuyorum.hiç bu güne kadar erkek çocuğu hayal etmemiştim düşünmemiştim.

daha gelmeden uyanıyorsam geldiğinde hiç uyumammmı?ya da yanında mı yatarım.eşim kıar mı?her aman elimi attığımda boş gelmesin der...alışırmıyı?ben duymasam sesini o gelip bakar mı?
bakar bakar..o kadar hevesli ki.hala inanamıyorum.keşke bu kadar sene onu bu kadar bekletmeseydim.ben de beklemeseydim.kaderimii memorial mi çiiyor?allah beni çok sevdi de mi böyle oldu?sorular biter mi?sorular ancak uaklarda beni bekleyen yavru gelince susar..sorular bitme.

kız sen ne güzel yazıyon arada sanki romandan betimlemeler okuyorum yerim ben senin güzel telaşlarını canm inş.tam göndüne göre bir bebşin olacak
yazmıştı arkadşlar bebek konusunda birşey hissetmiyoruim diye ama emek olmadan sevgi gerçelkleşmezki her bakım onnla aramızdaki bağı güçlendirir bu yaşlı bakımında da öyle babamdan biliyorum baban 1,5 yıl yatakta kaldı ama on a baktıkça o bakımı çok daha zevlkli yaptığıızı farketmiştik onun yemeğini yedirp başını yıkamak altını temizlemek ne kadar isteyerek yaparsan o kadar daha zevkli ve hisli olyr
bu bebekler için de öyle hatta bebeklerinki daha da kolay gelecek var bebekte

herkese merhaba

toana, bol şanslar arkadaşım.dilerim sen de güzel haberlerle dönersin.
rüzgardeniz, hoşgeldin.diş mi dedin?o günlere hem yakın hem uzak hissediyorum kendimi.şu insanoğlu ne zor büyüyor.doğdu, doğacak, diş derdi vs derken zaman geçiyor.benim oğluşum bile yarın 6 haftalık oluyor.
su,denizbulut, alabama sütün artmasıyla ilgili verdiğiniz öneriler için sağolun.ben bugün şu maltanadan aldım.bir şişe içtim.sizler ne kadar tüketiyorsunuz?
baharnaz sen nasılsın sağlık durumun nasıl?
cans, denizverdi, patikler , merye, baharnaz ve temennide bulanan hekese çok teşekkür ederim.
deniz,bu arada ben maltanayı migrostan aldım.

inş.yakında kavuşacan bebeğine allaha şükr kilo almş büyüyr yani sana koşarak gelmek için yapıtr annesi allah gzeül öürler versin size
sürekli onu düşün gerçi eminimn sürkekli onu düşünüyrsun ama o hissedecek diye söylüyrm çok duua et canm

baharnaz hayatim benim esim herseyi yemiyoki keciboynozu dedimde yok dedi napim tatlim,birde biz sabahlari a zeye kadar vitamin aliyoruz ikimizde burdaki ev doktorumuz dediyi icin aliyoruz her sabah bakalim insallah rast getirsin sagol yinede canim benim kizlar canlarim cok iyisiniz ALLAHIM CUMLEMIZIN YUZUNU GULDURSUN:66::66: SIZI COK OPUYORUM :54::HEPINIZE IYI GECELER BEBEKLERRRR:85::85:

toana zorlayacaksın kocanı valla ben çok zorladım o içmeyeince nasıl ağladıüğımı biliyrm buğday çimini unutma
bende 38 yaşında başladıom tüpe allaha şürkrü tuttu bize %1ile %5 arası şans vermeişlerdi bu şans olayına da hiç takılma alalh isterese herşey olur istemezse de hiçibir şey canm heşeyin nasp kismet içinde olduğunu unutma sen elinden geleni yap tedbirini al dua nı et tedavine inanarak başla ondan da ziyade naspe var sa olacak de için rahat olarak başla kendini strese sokma ve çok rahat ol

herkese gunaydın ..
erverdının ıstanbul havasının ardından ben de ankara havasından bahsedeyım .. karanlık ve puslu bır sabah .. henuz yagmur yagmıyor ... ama elı kulagında .. boyle havaları cok severım ben .. hatta esım takılır bana .. sen kurt musun ? '' kurt puslu havayı severmiş ya '':1:
aslında bu havalar ızmırde oyle guzel olur kı .. hava grı.. .üsütmeyen tertemız bır denız havası .. her solugunda ınsana zındelık verıyor .. denız de gri ..sankı gokyuzuyle bırlesmıs gıbı .. beyaz martıların ufukta ucuşu ... tempolu ve mutlu adımlarla yuruyen bır kadın .. ben.. sevılmez mı boyle hava ...

ne güzel yazmşsın caım şimdi deniz kenarımda yürüyesim geldi ama artı denzi pek göremem artık uzağım denize ve çok özleyecm denizi sahilde yürümeyi dalga sesini

herkeze mutlu pazarlar diliyerek çıkıyorum...:70: :71:

mutlu pazarlar canım

herkese gunaydın ..

cans, aldım deniz havasını:9:
tam da tasvir ettiğin bir hava var izmir'de.bizde eşimle sabahtan beri bahçede kahve keyfi yapıyoruz yağmur altında....tabii ki sundurmanın altında.:7:kış bebekleri severmiş böyle havaları.ben kış bebeğiyim.yarın da doğumgünüm.oğluş bana tam doğumgünü hediyesi olacak.:8:

Son düzenleme:
iyi pazarlar herkese :71:

toana sen yazınca hatırladım 38-39 yaş o kadar da önemli değil. iş 40 ı geçince zorlaşıyor. erekk infertilitesi ise aşırı ileri düzey değilse tüp ile hallediliyor. yani olmaması için bir neden yok. inşallah güzel haberler vereceksin. az sabır

rüzgardeniz anneliğin her anı zor ama yine de bir o kadar da güzel sanırım. inşallah şu dişleri de minimum ağrı ateş ile çıkar bir an önce. kolay gelsin.

baharnaz sağol canım. kabızlık durumunda benim dr da 72 saat beklenebileceğini söyledi. sordum o da kabız olursa günde 1 çay kaşığına kadar zeytinyağına izin verdi. allahtan son 3 gündür batu düzenli yapıyor. daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı bir birinin kaka yapmasına gazçıkarmasına bu kadar mı sevinilir diye. gerçekten öyleymiş inşallah sizler de başınıza gelince anlayacaksınız (aman kabız falan olmasın ama yine de işler düzenli gittiği sürece bir sevinç nedeni oluyor hep)

cans istanbuldayım ama en son n zaman deniz kenarı yürüdüm unuttum. havalar düzelsin de oğlumla bir deniz havası alalım inşallah

altınyunus biz bakığımızda migrosta maltana yoktu. sonradan geli herhalde. yin bakarz sağol. umarım işe yarar sende de. humana still tea yi de ihmal etme. bozayı da dene istersen. oğlunun eve gelmesine az kaldı kucağına ne zaman alabilecekmişsin?

deniz, ben ilk girdiğim markette yani migrosta buldum.sende bulursun umarım.valla işe yaradı gibi.günde bir şişe içiyorum.dün bozada içtim.humana steel tea yi ilk günden beri içiyorum.8. kutuyu bitirmek üzereyim.
dün oğlumu kucağıma almak istedim vermediler yine.ben bu hafta çıkacağını umuyorum.:1:

Son düzenleme:
altınyunus yenı yasın kutlu olsun .. aılenle bırlıkte ozelıkle mınık umutla uzun ve mutlu bır hayat surun .. ınşallah bebegın evıne en kısa zamanda cıkacak .. her sey cok guzel olacak ...

meryecım senın de dogumuna az kaldı .. allah kolaylıklar versın

patıkler .. tedavı planların var mı canım .. bu arada yumurta yemegı ıhmal etme :9:

denızverdıcım .. gecenlerde house dızındekı dr bayanın evlatlık edındıgı bebege karsı duygularından bahsetmıssın .sevgı hıssetmedıgınden dem vurmussun .. ama canım onun yenı sezonlarındakı halını gorsen boyle dusunmezsın .. oyle duskun oldu kı bebegıne house bıle sasırıyor .. hatta daha sonra bır sevgılısı oluyor .. o da gercek babasını aratmıyor .. yanı canım sen sadece yuregının sesını dınle canım .. yuregının ısıgını yansıtsan sanırım yeterlı olacaktır ..

denızbulut alabama herada baharnaz lımonkabugu toana zarpdenız ..herkese cok selammmm

Herkesee iyi geceler,
Bahar teşekkür ederim bilgilerin için.. önümüzdeki ay katılara başlayacağız. Şu an için sadece kayısı.. Bizim kız kabız olduğu için öncelikle ordan başlayalım dedi..Kırkı çıksın diye sayıyırdum.. Şimdi katıları düşünmeye başladım.Bu hafta canım çok sıkkın.. Kızımdan ayrılmak bana çok zor geliyor.. bakıcıya güvenemediğim için annem 3 gün bakacak.. Ocak ayını böyle geçireceğiz...

DenizVerdi; güzel dileklerin için teşekkür ederim. Seni ilk okuduğumda içindeki sevgiye hayran kaldım. evlat edinmek olayı bana çok uzak bir kavram değidi. Hatta eşime dedimki bunca denedik olmazsa spermlerde biterse ( az dondurulmuşumuz kaldı--kterapilerden dolayı tekrar olurmu bilmiyoruz) evlat edinelim dedim.. Çok takdir ediyorum. benim tanıdığım 2 kardeş var.. İkiside evlat edinmişler.. Ama çocukların hala haberi yok.. İnsanın içinde sevgi olması yeterli...benim kuzeniminde evlatlık.. İnanılmaz tatlı bir çocuk.. Bir ANNE deyişi var ki görülmeye değer...

Altınyunus, ben günde bir tane maltana içiyorum.Ama 2 gündür işe başlama stresi başladığı için biraz azaldı.. İnşallah tekrar artmaya başlar..

Herkese iyi geceler

toana canım... iyiyim...arada kaçar benim uykularım...senin adet yaklaşmıştır artık......ben tae narsuyu diye biliyordum.tüp iğnelerini olduğum aman adet 3ten sonra hergün bir şişe içmiştim.benim tedavimde iken mevsimi değildi.saf olanını %100 olanını alıyordum.kendisi de olur tabiii...kendisi,öü..

bahar aman canım öpmeyesin .şimdiki kuşu.kapıverir vallaa... önceki yavrucum olsa neyseydi.o başkaydı.o çok öel bir kuştu.o beni bırakıp gidince bir arkadaş getirdi bunu bana.çok yabanii.sadece karşıdan sevicen bunu..geçenlerde akıllı ben.sen uat burnunu,öpsün yaklaşsın istedim.anacıımmm.bir kaptııı. o gagasıyla yemin ederim ımbaladı beni...burnumda iki gaga yeri.altta üstte iki kan beni.aynı anda göümden yaş geldi...
kurs bugün yyine süperdi.. mükemmeldi.. aman ne oyunlar oynadıııkkk.her hocanın stili farklıymış.çocuk oyunlarında.hem sosyal gelişim hem bilişsel gelişim hem duygusal hem ahlak hem psikomotor gelişim var.bu yüden biim dersler daha çok oyun ağırlıklı.hiç kimse şikayetçi değil.yalnı koca koca kadınlar kılar bira fala ses çıkıyor.arada minik arbedeler çıkıyor :))
tae ve riski hamileleri pek katmıyoru oyunlara... ne olur ne olma

patiklerişler yoğun mu?

altınyunusmaşallah minik yavruna:nazar:demek kilo almaya başladı..çok yyakında yanında olacak inşallah..doğum günün kutlu olsun ..umudunla nice yıllara.inşallah yeniyıld yanında oğlur oğlun...

cans hocamo nasıl yaı öyle..meryecimben halt etmişim.hocmıa bak sen.gecenin bir yarısı kalkmışım dökmüşüm dilime geleni..asıl romanı hocamı yamış...

limon k;teşekkürler...isal damlasını ve vitamin damlasını biliyorum canım..önceki kuşumdan...kuşun kafesi skıda aten.sorun olma sanırım

denicimmaşallah batuya.artık rahat yapar yapıyormuş tatasını....:))bi damlacık tatayı görmenin mutlu edeceği aklına gelmemiştir değil mi:34:

meryecanım benim.ne hayırlı evlatmışsını...yavrundan da gör inşallah

cans hocamteşekkürler hocam:70:......ama anlayamadığım:26:yeni seon demişsini.ben aten yeni iledim onu.her hafta perşembe günlri.başka uerde gösteriyor da tnt de sonra tekrarını mı veriyor..yani si ileriki bölümlerini mi iledini.

arp hocamhaberi verip bir daha uğramamışsını?.iyimisini?nerelerdesini?

nisayakın ,yakında mı?hayırlı,yüünü güldüren bir tedavi olsun

Herkesee iyi geceler,
Bahar teşekkür ederim bilgilerin için.. önümüzdeki ay katılara başlayacağız. Şu an için sadece kayısı.. Bizim kız kabız olduğu için öncelikle ordan başlayalım dedi..Kırkı çıksın diye sayıyırdum.. Şimdi katıları düşünmeye başladım.Bu hafta canım çok sıkkın.. Kızımdan ayrılmak bana çok zor geliyor.. bakıcıya güvenemediğim için annem 3 gün bakacak.. Ocak ayını böyle geçireceğiz...

DenizVerdi; güzel dileklerin için teşekkür ederim. Seni ilk okuduğumda içindeki sevgiye hayran kaldım. evlat edinmek olayı bana çok uzak bir kavram değidi. Hatta eşime dedimki bunca denedik olmazsa spermlerde biterse ( az dondurulmuşumuz kaldı--kterapilerden dolayı tekrar olurmu bilmiyoruz) evlat edinelim dedim.. Çok takdir ediyorum. benim tanıdığım 2 kardeş var.. İkiside evlat edinmişler.. Ama çocukların hala haberi yok.. İnsanın içinde sevgi olması yeterli...benim kuzeniminde evlatlık.. İnanılmaz tatlı bir çocuk.. Bir ANNE deyişi var ki görülmeye değer...

Altınyunus, ben günde bir tane maltana içiyorum.Ama 2 gündür işe başlama stresi başladığı için biraz azaldı.. İnşallah tekrar artmaya başlar..

Herkese iyi geceler

teşekkürler su10....artık elimiden geleni yapacağı.. yaşayacağı göreceği..allahım utandırmasın.hayırlısıyla karşılaştırsın.inşallah en iyi bir şekilde yetiştirebilirim.sie de kolaylıklar diliyorum...hayırlı geceler....

Back
X