Herkese güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar. Yeni yıl hepimize gönlümüzdekileri getiren, üzerinden yıllar geçse de keyifle hatırlayacağımız bir yıl olsun inşallah.
Cans selam arkadaşım. Ocak'la başlıyorsun sanırım. Herşey gönlünce olsun. Tahlil sonuçları iyi gelecektir inşallah. Demek çocukluk arkadaşın Panter'di. Gerçekten insanın gönlündeki yeri ayrı oluyor o dostların.
Toana, kolay gelsin. Tedavi iyi gidiyordur diye tahmin ediyorum. 2011'in ilk haftalarında müjde alırız senden inşallah. Yaşa gerçekten hiç takma arkadaşım, endişe edilecek bir yaşın da yok maşallah.
Deniz Bulut, Batu'ya maşallah diyeyim. Koca adam olmuş. İnşallah kabızlık sorunu da geçer, o zorlandıkça için gidiyordur. Allah kolaylıklar versin. Kıskanmazsa köpek rahat demişsin, eşimle beni kıskanıyor bazen, bebeği düşünemiyorum da bakalım inşallah hayırlısıyla biraz zaman daha geçsin çözmeye çalışacağız.
Alabama'cım, maşallah oğluşuna. Maşallah ne hızlı büyüyorlar. Fotoğraflarına da bakıyorum aralarda, bittim, bittim maşallah. Aşı konusunu baharnaz cevaplamış, tetanozu konuşuyorduk canım.
Altınyunus, yaş günün kutlu olsun arkadaşım. Hayırlısıyla bu hafta kucaklıyorsun Umut'unu. Allah bir ömür sağlıkla, keyifle, birlikte, uzun ve bol kısmetli hayatlar nasip etsin sizlere.
Merye, sağolasın. Aynen dediğin gibi, önemli konuları bilgisayarda biriktiriyorum ben de, bu bilgi ve tecrübeden yararlanmadan olmaz. Sen nasılsın, ha gayret iki ay kaldı hayırlısıyla kucaklamaya kızını. İsim konusu netleşti mi, ben kaçırdıysam o konuyu affola.
Limon kabuğu, inşallah keyifle çıkacaksın doktor muayenesinden bu hafta. Ne gün gideceksin? Dualarım seninle. Sinirlilik ve hamilelik demişsin, eşimin doktora bugüne kadar ağzını açıp da sorduğu tek soru, eşimin sinirli hali kosunusunda ne yapabiliriz oldu. Ben çok sinirli bir tip değilim esasında, eskiye oranla daha çok mu sinirleniyorum diye yokluyorum kendimi, yok daha sinirli değilim ama tolere edemiyorum galiba. İnsanın bir an gözü dönüyor ve elbette ki yoğun bir pişmanlık duyuyorsun arkasından değer miydi, miniğimi niye düşünmedim diye. En ideali hiç sinirlenmemek tabii de o şalter bir atmaya görsün. Neyse, doktor zamanla geçecek sabır dedi. Şimdilik eşim ve işyerimdekiler de sabrediyorlar, ben de ilk zamanlara göre biraz daha toleranslı oldum sanırım. Demek eşin veteriner hekim, yandın vallahi

Ben evde bebek ve köpek konusunu zamanı gelince inşallah, bir danışmanı rica edeceğim senden.
Baharnaz, aşının sonradan bir sıkıntı vermemesine sevindim arkadaşım. Enteresan bir bilgi vermişsin, ben yumurtanın sarısında kolestrol vardır diye bilirdim halbuki.
Su10, selam. Ne güzel taze anneymişsin, keyifle, sağlıkla büyüsün minik kızın inşallah. Demek yakında işe başlayacaksın. Duygusal açıdan insanı bayağı zorlar herhalde miniğini arkada bırakıp işe gitmek, ancak bir müddet sonra o rutine girildikten itibaren de kolaylaşacaktır herhalde nispeten. Allah yardımcın olsun.
RüzgarDeniz, çok geçmiş olsun arkadaşım. Hem diş hem öksürük bir araya gelmiş. İnşallah çabucak atlatır Rüzgar bu günleri de.
Denizverdi, sana de selam arkadaşım. Düzenlemeler tam hız devam ediyor anladığım kadarıyla. Keyfin bol olsun, 2011'in başlarında minik kızının müjdesini verirsin inşallah. Köpeği yazmışsın, aynen dediğin gibi, tam dokuz yıldır bizimle, gözümüz gibi bakıyoruz, kıyamıyoruz, bir çözüm bulacağız inşallah vakti geldiğinde.
Şimdilik kaçarım, atladığım kimse varsa affola.