38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

rügardeni;hastalarınıa geçmiş olsun.rügara daha bir geçmiş olsun.onlar çok küçük...büyükler bir şekilde idare ederler değil mi....
ben de çocuklar diş çıkardıklarında hep isal oluyorlar diye biliyorum.çevremdeki gölemlerimden.bir de aşı oldukları aman pişik olabiliyordu.birkeresinde bir kı çocuğunu aşıya götürmüştü annesi.meme gibi koltuk altında bee oluşmuştu cevi kadar vardı sanırım.çok oluyor çünkü..korkmuştuk çok.süt durmuş dedi kimisi...aşının yan etkisiymiş. sonra geçti.ama bir i kalmıştı yerinde.şimdi genç kı oldular.. bir daha gördüğümde bakayım ii duruyor mu.....:1:

Herkese güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar. Yeni yıl hepimize gönlümüzdekileri getiren, üzerinden yıllar geçse de keyifle hatırlayacağımız bir yıl olsun inşallah.

Cans selam arkadaşım. Ocak'la başlıyorsun sanırım. Herşey gönlünce olsun. Tahlil sonuçları iyi gelecektir inşallah. Demek çocukluk arkadaşın Panter'di. Gerçekten insanın gönlündeki yeri ayrı oluyor o dostların.

Toana, kolay gelsin. Tedavi iyi gidiyordur diye tahmin ediyorum. 2011'in ilk haftalarında müjde alırız senden inşallah. Yaşa gerçekten hiç takma arkadaşım, endişe edilecek bir yaşın da yok maşallah.

Deniz Bulut, Batu'ya maşallah diyeyim. Koca adam olmuş. İnşallah kabızlık sorunu da geçer, o zorlandıkça için gidiyordur. Allah kolaylıklar versin. Kıskanmazsa köpek rahat demişsin, eşimle beni kıskanıyor bazen, bebeği düşünemiyorum da bakalım inşallah hayırlısıyla biraz zaman daha geçsin çözmeye çalışacağız.

Alabama'cım, maşallah oğluşuna. Maşallah ne hızlı büyüyorlar. Fotoğraflarına da bakıyorum aralarda, bittim, bittim maşallah. Aşı konusunu baharnaz cevaplamış, tetanozu konuşuyorduk canım.

Altınyunus, yaş günün kutlu olsun arkadaşım. Hayırlısıyla bu hafta kucaklıyorsun Umut'unu. Allah bir ömür sağlıkla, keyifle, birlikte, uzun ve bol kısmetli hayatlar nasip etsin sizlere.

Merye, sağolasın. Aynen dediğin gibi, önemli konuları bilgisayarda biriktiriyorum ben de, bu bilgi ve tecrübeden yararlanmadan olmaz. Sen nasılsın, ha gayret iki ay kaldı hayırlısıyla kucaklamaya kızını. İsim konusu netleşti mi, ben kaçırdıysam o konuyu affola.

Limon kabuğu, inşallah keyifle çıkacaksın doktor muayenesinden bu hafta. Ne gün gideceksin? Dualarım seninle. Sinirlilik ve hamilelik demişsin, eşimin doktora bugüne kadar ağzını açıp da sorduğu tek soru, eşimin sinirli hali kosunusunda ne yapabiliriz oldu. Ben çok sinirli bir tip değilim esasında, eskiye oranla daha çok mu sinirleniyorum diye yokluyorum kendimi, yok daha sinirli değilim ama tolere edemiyorum galiba. İnsanın bir an gözü dönüyor ve elbette ki yoğun bir pişmanlık duyuyorsun arkasından değer miydi, miniğimi niye düşünmedim diye. En ideali hiç sinirlenmemek tabii de o şalter bir atmaya görsün. Neyse, doktor zamanla geçecek sabır dedi. Şimdilik eşim ve işyerimdekiler de sabrediyorlar, ben de ilk zamanlara göre biraz daha toleranslı oldum sanırım. Demek eşin veteriner hekim, yandın vallahi :-) Ben evde bebek ve köpek konusunu zamanı gelince inşallah, bir danışmanı rica edeceğim senden.

Baharnaz, aşının sonradan bir sıkıntı vermemesine sevindim arkadaşım. Enteresan bir bilgi vermişsin, ben yumurtanın sarısında kolestrol vardır diye bilirdim halbuki.

Su10, selam. Ne güzel taze anneymişsin, keyifle, sağlıkla büyüsün minik kızın inşallah. Demek yakında işe başlayacaksın. Duygusal açıdan insanı bayağı zorlar herhalde miniğini arkada bırakıp işe gitmek, ancak bir müddet sonra o rutine girildikten itibaren de kolaylaşacaktır herhalde nispeten. Allah yardımcın olsun.

RüzgarDeniz, çok geçmiş olsun arkadaşım. Hem diş hem öksürük bir araya gelmiş. İnşallah çabucak atlatır Rüzgar bu günleri de.

Denizverdi, sana de selam arkadaşım. Düzenlemeler tam hız devam ediyor anladığım kadarıyla. Keyfin bol olsun, 2011'in başlarında minik kızının müjdesini verirsin inşallah. Köpeği yazmışsın, aynen dediğin gibi, tam dokuz yıldır bizimle, gözümüz gibi bakıyoruz, kıyamıyoruz, bir çözüm bulacağız inşallah vakti geldiğinde.

Şimdilik kaçarım, atladığım kimse varsa affola.

Son düzenleme:
su canim benim sagol kizz valla belki allah soyletti esimde kiz cocuklarini cok seviyor insallah olsunda hayatim hayirlisiyla anali babali olsun insallah RABBIM mahrum etmesin sagol tatlim dileklerin icin aminnn,peki sen basladin gecen sene ignelere noldu oldumu bebeisin hayatimm:34::34:

heradacim sagol arkadasim insallah hersey istediyimiz gibi olur hayatim sagolun gercekten herbiriniz birbirinden tatli insanlarsiniz nediyim arkadasim destekleriniz icin ALLAH RAZI OLSUN TATLI ARKADASLARIM BENIM:54::54::54:

Merhaba,
Herada; İnşallah sende miniğine kısa sürede kavuşursun.. Biizm tam anlamıyla mucize bir bebek ve umut bebeği... 10 yıl sonra hayatımıza giren UMUT oldu.. Eşim rahatsızlığından dolayı tedaiyi reddediyordu.. Tek şartla kabul etmişti, dondurulmuşlarla tüp bebek yaparsak..
Ama hiç kolay olmadı... Çok zorluklar yaşadık.. En büyük servetin SAĞLIK olduğunu öğrendik..
Sevgili TOANA; 3 aşılama geçirdim.. 6 tüp bebek... Bunlardan ikiz düşüğümüz, bir dış gebelik,3 negatif sonuç ve en sonunda çok şükür rabbime pozitifti... Diğerleride hep streslerden olmadı.. sonuncusunda tam tedaviydi.. Yani eşim iyleşmişti çok şükür.. Kafam azda olsa rahattı.. Şu an 3 ay 10 günlük...
Beşiğin yakınında uyurken dahi derin derin onun kokusunıu içime çekiyorum..Yaşam kaynağımız oldu...
Rabbim herkese versin..
Ben son tedavimde Akupunktur, Plates ve ARISÜTÜ-BAL-POLENe yer verdim.. Çok kaliteli yumurtalar oluşmuştu.. İngiliz Kraliçesi de arısüt,bal,polen hep kullanıyırmuş.. Amerikada yapılan araştırmalarda yumurtaların üzerinde inanılmaz etkisi olduğunu ortaya çıkarmış.. bu arada transferden sonra hiç yatmadım, işte hatta hep mesaideydim.. Olmayacak diye düşünmedim...
Herkesin tedavisi hayırlısı olsun..

Su arkadasım aglattın benı valla:43:sende baya gayret gostermıssın arkadasım nedıyım senın mıs kokulu yavrunu sana bagıslasın banada cumle ısteyenlerede mevlam bu duyguyu tattırsın ınsallah:66::66::66::66::66:

iyi akşamlar herkese
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.ne garip bugün bir yaş daha geçti gitti.ama hayatımın en anlamlı yaş dönümü bu yıl oldu.
su, sende çok uğraşmışsın arkadaşım.doğuma girerken de hep dua ettim.allahım ben çok aradım benim kadar aratma diye.benim 12 aşılama 7 tüp bebek maceram var.bir kez ikiz düşük,rahim filmi ve historeskopileri de saymayayım hiç!!!

günaydın güller herkese günaydın:71::71::71:

bana şans dileyin bugün... iyi geçsin.evrakları teslime gideceği.biradan çıkacağı.:18:

günaydın güller herkese günaydın:71::71::71:

bana şans dileyin bugün... iyi geçsin.evrakları teslime gideceği.biradan çıkacağı.:18:

Herşey gönlünce olsun Denizverdi. Eminim herşey yolunda gidecek ve çok mutlu ayrılacaksın bugünkü görüşmeden. Keyifle ve heyecanla bekliyorum gelişmeleri almayı senden.

Back
X