38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın

Denizverdi saol canım başardım geldim, seninde inşallah başarılı geçer canım. Hayırlı güzel haberler ver bize inşallah.

Su verdiğin bilgi için tşkler kopyaladım :) zeytinyağı açıklamana şaşırdım :26: doğru olan ne acaba?

Herada arada püfler vermeye çalışırım arkadaşlarımız saolsun paylaştıklarını alıp kopyalıyorum ama üşenmeden kaybolmasın diye onları bir defterde toplamayı düşünüyorum inşallah yapabilirim.
Asabiyet konusuna gelince ben kolay kolay sinirlenen biri değilimdir fakat şu sıralar bende acayip sinirleniyorum dün ilacımı almaya gittiğimde eczaneye bir bayan girdi ayağı kaydı ve geldi belime çarptı ben şoklarda tabi Kadın hiç umursamadı ben söylenip durdum çekti gitti eczanedeki kız da sürekli benim asabi halime güldü. Bir tanıdığımızın başına gelen olay aklıma geldi o an. havuzda eğlenirken kaydıraktan biri gelip beline çarpmış bebeğini düşürmüştü o üzücü olay aklıma geldi.
Rabbim hepimizi görünmez kazalardan korusun.

Toana pozitif düşün inşallah olumlu sonuç alıcaksın

tayf merhaba

denizcim hadi hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun bir an önce yollar açılsın sen de yavruna kavuş inşallah.

altınyunus canım doğum günün kutlu olsun. allah bir an önce yavrunu evine götürmeyi nasip etsin. çok şükür iyi ve gün geçtikçe daha iyi olacak annesi. allah tüm küvezdeki yavrulara evine gitmeyi annesine babasına kavuşmayı nasip etsin. seni çok iyi anlıyorum canım. çok şükür orda olup hayata adapte olmaya çalışmaktan başka sıkıntı yaşamıyor yavrun.

herada canım bana kendini iyi hissedince bahset demiştin doğum anı nasıldı diye. anlatayım. biz 25 kasım için gün almıştık biliyorsun. tam 39 haftalık olacktı ve perşembe gününe denk geliyordu. fakat 18 i sabah öğlen arası benim karnım ağrıdı sancı gibi değil ama sürekli iki saat boyunca karnımın içi ağrıdı. ben de doğum sancısı olabileceğini hiç düşünmedim. hatta bu nasıl bi ağrı diye doktoru aramadım. 2 saat sonra geçti ama epey kötüydü. ertesi gün yine aynı saatlerde yine aynı ağrılar olunca noluyoruz dedim. doktoru aradım ulaşamadım ama bayram haftası olduğu için doktorum da burda olmadığı için yine üstünde durmadım cumartesi de ağrıyınca doktora ısrarla ulaşmaya çalıştım açmayınca hastaneyi aradım acaba gelmişmidir hastanede falanmıdır diye evet hastanedeymiş ve öğlene kadar çalışcakmış diye öğrendim. aman gitmesin ben geliyorum dedim çıktık biz doğru hastaneye. neyse doluydu tabi herkes girdi çıktı ben en son girdim baktı falan dedi ki doğum sancısı yumuşama var ters duruyor sıkıntı olabilir biz alalım Merti bende iyi dedim valla işime geldi ha perşembe ha pazartesi arada 3 gün var. sözleştik ve pazartesi sabah hastaneye geldik. epidural yapılırken hiç sıkıntı çekmedim 15 dakikada ben uyuşmuş ve hazır durumdaydım. gerçi biraz fazla uyuştum sanki beynim bile uyuştu diyebilirim. ve doktora uzmana da söyledim ben fazla uyuştum galiba diye. bu arada eşim yanımdaydı sürekli elimi tuttu başıma masaj falan yaptı. bi ara titreme geldi bişi verdiler geçti sakinleştirici falan heralde karnıma ne dokunduklarını ne kestiklerini ne Merti çıkardıklarını hiiiç birşey hissetmedim. o kadar uyuşmuşum yani. hatta doğumdan çıktım ayağıma çorap giydirdiler falan ya onu bile hissetmedim. aşırı üşüdüm. sonra salya sümük ağlayarak büyük bir tezahüratla Mert çıktı ama ne tezahürat tüm ekip Merti o kadar beğendi o kadar beğendi ki ben noluyo dedim. bide 3820 doğunca tabi Doktorum da şaşırdı biz 3 kilo falan bekliyoduk enson iki gün önce 3290 falandı çünkü. neyse o an geldi Merti yanıma getirdiler biz eşimde ağlayarak oğluma hoşgeldin dedik. hemencik aldılar onu yukarı götürdüler ben onu değil o beni bekledi benim sonraki işim dikiş falan uzun sürdü. yani Mert odada boşu boşuna beni yarım saat beklemiş. aklınızda olsun siz siz olun bebeğiniz o yan daki ufak bebek odasında sizi beklesin önce siz odaya gelin sonra bebeniz gelsin. boşuna o kadar insan girip çıkarken odaya bebek sizi odada beklemesin. bunu memorialde yapacaklara söylüyorum. neyse ben geldim oğlumu verdiler emsin diye ama oğlum inliyordu inlemekten ememedi. inleme en belirgin özelliklerden biriymiş nefes alamıyor diye apar topar yukarı aldılar. akciğerlerinde ıslaklık var birkaç saat yukarda dursun idrar yoluyla atacak ıslak çamaşır gibi düşünün çok önemli değil bebeklerin yüzde onunda olur diyerek beni ikna ettiler ciddi birşey olmadığına dair. işte ara ünite yok biz biz bebek dostu hastane olduğumuz için mecburen yoğun bakıma aldık falan dediler. o gün ben uyuşukluk geçsin gaz problemin hallolsun ayağa kalkayım derdiyle uğraştım ama gece tekerlekli sandalyeyle yukarı oğlumu görmeye gittim. sadece açıkta yarım fanus içinde yüz üstü herhangi bir kablo olmadan yatıyordu ama çok hızlı nefes alıyordu. ertesi gün öğlende yanına gitmek istedim içeri almadılar bir bebeğe işlem yapılıyor dediler benim bebeğimmi dedim alavere dalavere tam birşey söylemeden beni yolladılar. saat 2 sularında oğluma toraks tüpü takılmış. sol akciğerinin zarı patlamış içeri giren hava yüzünden nefes alamıyormuş. of of offfffff diyorum size. acayip moraller bozuldu o yüzde on bebekde olan ıslaklık var ya onun da yüzde beşinde olabilecek bir şey, şişmiş bir balon düşünün siz hala şişirmeye devam ediyorsunuz ama şişmiyor çünkü patlak işte benim oğlum da o patlak yüzünden derin nefes alamıyor. ayağında elinde kandan beslenmesi için kablo göbeğinden kablo , sol akciğerinin orda bir delik ve havayı dışarı atan toraks tüpü, ağzından mideye inen bir kablo, burnundan soluk cihazı ağzında ayrı bir cihaz size anlatamam ağlamaktan şiştik. doktorda sadece bize diyorku 7 10 gün süresi var tedavisi uygulanıyor ama hayati riski var sadece diyebilirim ki bu güne kadar bu rahatsızlıktan bebek kaybetmedik tek tesellimiz bu. oğlum 7 gece kaldı ama toraks tüpünü 4. gün çıkarttılar bu ortalama 7 günde cevap veren tedavi oğlumda 4 gün sürdü çok şükür. ordaki hemşirelerden ve dr Ercan beyden allah razı olsun onların hepsi varya melek tanrının elleri yani minnacık bir vucuda o tüpü nasıl bağlarsın ordan o havayı dışarı nasıl transfer edersin insan tahmin bile edemiyor. orda 700 gr doğmuş bebeler vardı 8 9tane küvezde yatan bebek var bir görseniz minnacıklar biz içeri girebildiğimiz için hepsini yakından gördüm inanamazsınız. daha 1.5 kilo civarı olmuş 600 gr doğmuş ve hemşirenin kucağında cak cak cak biberonla süt içiyo yavrum ama nasıl güzeller allah hepsine yardım etsin. zaten hepsi de çıkmış ailelerine kavuşmuşlar hep onlara da dua ettim. en kötüsü ben üç gece sonra evime eli boş karnı boş yavrusunu orda bırakıp gelmiş bir anne olarak yaşadım o çok feçi bir travmaydı allah kimseye yaşatmasın yaşayanlara da enkısa zamanda kavuştursun. hayatta bunları da yaşamak varmış. eee hayat enteresandır bazen bi konuda naparsan yap hep önce yek gelir seni üzer üzer üzer ama sen çok dua eder allahtan istersen allah sonunda sevindirir diyorum ben kendi adıma. çok ağladım çok dua ettim çok istedim allah da inşallah bundan sonra bize sağlık sıhhat verir birdaha üzmez. şimdi oğlumun sol göğsünün solunda ufak bir ameliyat izi var işte böyle. insan doğurunca kendi vucudu açısından zormuş kardeşim diyor aman bi tane yeter bi r daha yapmam falan diyor unutuluyor bu günler diyene yok be nesini unutcam bi daha doğurmam diyorsun ama şimdi bende unuttum galiba ikinciyi yapar mıyım bilmiyorum ama sıkıntısı gerçekten unutuluyor. sadece doğum kısmının sıkıntısı ama diğer yaşadıklarımı asla unutacağımı sanmıyorum her an her dakika şükrediyorum allaha onubize bağışladığı için.

kızlar böyle düşünmeyin demeyi çok isterdim ama üzülerek söylemeliyim ki sanırım biraz öyle oldu...birkaç kez sohbete bir yerden bulaşmak istedim ama ilgi bulamayınca uzaklaşmak zorunda kaldım..aslında tecrübelerinizden faydalanmaktı niyetim ama kısmet olmadı açıkçası...bende 41 yaşında bebek için koşturuyorum 11 aydır,topicinizi bulunca vaha bulmuş gibi hissettim ama nafile...gücenmeyin nolur,konuyu açınca söylemek istedim sadece...

bu arada pardon bu konu biraz geride kalmış ama olsun...

selamlar herkese...adım ceyda,uzun yıllardır devam eden istanbul maceramı nihayete erdirip antalyaya taşındım 3 ay önce ,kendi işimi yapıyorum ve son 11 aydır bebek için uğraşıyorum...

alabama ,patikler.herada nisa.bahar...sağolun güller...:70:

alabamacım;sen yamışsın ben yaşadım canım .... geçti gitti çok şükür...allah şimdiden sonra sağlıkla büyümesini nasip etsin...

tayf elanur hoşgelmişsini..hayırlı tedavilerini olsun inşallah :71::71:

dışarısı çok soğuk.kar yağabilir.ilk kar neredeyse buraya düşer...görüşmemii yaptık...kafam karıştı bira...detayları yaarım

alabama ,patikler.herada nisa.bahar...sağolun güller...:70:

alabamacım;sen yamışsın ben yaşadım canım .... geçti gitti çok şükür...allah şimdiden sonra sağlıkla büyümesini nasip etsin...

tayf elanur hoşgelmişsini..hayırlı tedavilerini olsun inşallah :71::71:

dışarısı çok soğuk.kar yağabilir.ilk kar neredeyse buraya düşer...görüşmemii yaptık...kafam karıştı bira...detayları yaarım

Denizverdi hadi hayırlı olsun canım.Neden kafan karıştıki.Süreyi mi zattılar yoksa.Senden haber bekliyorum canım gelişmelerle ilgili.

Tayf ve Elanur hoşgeldiniz kızlar.Elanur 9.deneme ha.Yılmak yok tabi denemeye devam.Diğer tedavilerin nasıl sonuçlandı hiç gebelik elde edildi mi?onlardan bahsetmemişsin.

Kızlar aramızda doğum yapmış ve hamile arkadaşlar çok ama benim gibi hala uğraşan arkadaşlar var merak etmeyin.Burada herkes sizinle tecrübelerini paylaşacaktır arkadaşlar.

Tayf ve elanur hoşgeldiniz İnşallah bu tedavilerinizde bebişlerinize kavuşursunuz.

Şu an Toanada tedavide
İnşallah ocak ayında başlayacak arkadaşlarımız var herkesin başlayacağı bu tedavide bebişlerine kavuşmaları için dua ediyorum.

Alabama yazdıklarını dikkatlice okudum canım, kolay değil unutulmaz haklısın. Çok şükür geçti gitti. Allah yavruna sağlık versin canım.

Denizverdi noldu canım inşallah çözülebilecek bir sıkıntıdır. Hülya gibi bende merak ettim.

teşekkürler kızlar iyi dileklerinize.yeni yaşı devirdik bile.:62:
toana, 37 bitti dün itibariyle.1973 doğumluyum ben.:69:
alabama, seni çok iyi anlıyorum.sen de zor günler geçirmişsin.kucağına alınca herşeyi unutacaksın bu günler geride kalır diyorlar ama ben bu 44 günü zor unuturum.unutulmaz ya....
denizverdi, bende merak ettim niye kafan karıştı?dilerim çözümsüz değildir.
tayf, elanur hoşgeldiniz sizde.

Alabama Merhaba; Soluksuz okudum ve çok etkilendim.. allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin. Topukdan kan aldılar bizimki o kadar ağladıki, elim ayağım tutmadı. atlattığınız şey hiç kolay değil. Ama bak maşallah çok güçlü bir bebek. Bugün kuaföre gitmiştim. Orda hamile bir kız vardı. Onu sordum doğum yaptımı diye.. Yapmış.. ama maalesef normal doğum olsun diye ısrar ederken kordon bebeğin kafasına dolanmış.Ve 8 dakika beyine oksijen gitmemiş. 1 ay yoğunbakımdaymış. yeni çıkmış. Bebeğin etkilenip etkilenmediği 1 yaşından önce belli olmuyormuş. Çok üzüldüm..

Tayf ve Elanur merhaba hoş geldiniz. İnşallah bu son deneme ile bebeğinize kavuşursunuz. Bende 6 denemede kızıma kavuştum. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün.

Alabama Merhaba; Soluksuz okudum ve çok etkilendim.. allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin. Topukdan kan aldılar bizimki o kadar ağladıki, elim ayağım tutmadı. atlattığınız şey hiç kolay değil. Ama bak maşallah çok güçlü bir bebek. Bugün kuaföre gitmiştim. Orda hamile bir kız vardı. Onu sordum doğum yaptımı diye.. Yapmış.. ama maalesef normal doğum olsun diye ısrar ederken kordon bebeğin kafasına dolanmış.Ve 8 dakika beyine oksijen gitmemiş. 1 ay yoğunbakımdaymış. yeni çıkmış. Bebeğin etkilenip etkilenmediği 1 yaşından önce belli olmuyormuş. Çok üzüldüm..

Tayf ve Elanur merhaba hoş geldiniz. İnşallah bu son deneme ile bebeğinize kavuşursunuz. Bende 6 denemede kızıma kavuştum. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün.

ay ne kötü bir olaya allah koruusn

ERVERDİ ne olmuş ya

yeni hanımlar gelmiş hoşgeldiniz inş. burası size uğurlu gelecek bana uğurlu geldi darsıı size inş.

BAHARNAZ evet canım bir ortaklık fena olmaz nerden bulalım benimde aklımdan geçmedi değil ama zor iş

ALABAMA canım allaha şükr hepsi gerde kalmış allah dert belea vermesin

Günaydın

Denizverdi saol canım başardım geldim, seninde inşallah başarılı geçer canım. Hayırlı güzel haberler ver bize inşallah.

Su verdiğin bilgi için tşkler kopyaladım :) zeytinyağı açıklamana şaşırdım :26: doğru olan ne acaba?

Herada arada püfler vermeye çalışırım arkadaşlarımız saolsun paylaştıklarını alıp kopyalıyorum ama üşenmeden kaybolmasın diye onları bir defterde toplamayı düşünüyorum inşallah yapabilirim.
Asabiyet konusuna gelince ben kolay kolay sinirlenen biri değilimdir fakat şu sıralar bende acayip sinirleniyorum dün ilacımı almaya gittiğimde eczaneye bir bayan girdi ayağı kaydı ve geldi belime çarptı ben şoklarda tabi Kadın hiç umursamadı ben söylenip durdum çekti gitti eczanedeki kız da sürekli benim asabi halime güldü. Bir tanıdığımızın başına gelen olay aklıma geldi o an. havuzda eğlenirken kaydıraktan biri gelip beline çarpmış bebeğini düşürmüştü o üzücü olay aklıma geldi.
Rabbim hepimizi görünmez kazalardan korusun.

Toana pozitif düşün inşallah olumlu sonuç alıcaksın

tayf merhaba

ah cqanım valla hgiçte az bi olaya değl bende minibüsten inerken acayip iri bir kadın yer vermek istemiyr inecem kocaman birde pazar çantası var müsade istiyrm geç diyor kadın ben geçemem inmen lazım diyrm hiç oralı olmuyr ama bir bağırdım kadına o sıkışık yerden zorlayarak geçecm kadına göre birde kadın olacaklar hamileyim diyorm yine anlamıyyr spastik mi ne zor bela kadını indirttim

alabama mert bebek biraz korkutmuş sizi ama şu anda maşallh yanınızda sağlığı yerinde gelişimi de düzgün.:nazar: inşallah bundan sonra hiçbir önemli sağlık sorununyla karşılaşmazsanız. memorial da fotoğraflarımızdan gördüm ben aşağıda dikilirken bebek yukarı çıkarılmış. ölçülmüş giydirilmiş sonra da odaya konmuş. tabii bekleyen herkesle birlikte. bence de anne gelene kadar bebek odasında tutulsa anneyle birlikte odaya getirilse daha iyi olurdu ya neyse.

tayf elanur hoşgeldiniz

başka kime ne yazacaktım unuttum. arada okuyorum ama yazmaya vakit olmuyor sonra da unutuyorum umarım herkes iyidir :9:

Denız verdıcıyı bugun basım cok agrıyo usutmusum ondan alamadım yanı dısarı cıkmadım bugun esımede demeyı unuttum ama baslıycam tatlım sagol valla cok ıyısınız hayatımm:16::16::16::16:

Back
X