38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam

Limon Kabuğu çok şükür herşeyin iyi gitmesine sevidim canım.
Aşı konusunda Merye de açıklama yapmış ev doğumunun haricinde bazı risklerden bahsetmiş canım.
Ben oldum ertesi günü hafif kol ağrım oldu ( onuda şu şekilde anladım koluma koltuğa dayamıştım o zaman) :) tabi yine sana kalmış.

Ense ölçümü benim 1.6 idi. test sonucumda herhangi bir risk yoktu. taki 4 lü teste kadar
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah senin testin güzel çıkar.

Beyaz ben 2 yıl önce Medicalpark Fatih haastanesinde 200 civarı bir fiyata çektirmiştim ve çok kısa süren bir işlem olmuştu ( 10 dk gibi) halbuki o kadar korkarak gitmiştim ki çekim sonunda biraz ağrım olmuştu ama dayanılamayacak kadar değil bazı topicleri okuyarak gitmiştim bazı bayan arkadaşlar abartıyor yada bazıları gerçekten büyük acılar çekiyor :26:

Merye nasılsın?

RüzgarDeniz Zarpdeniz bahsetmiş Styraporun ısı yalıtımında etkili olduğunu duymuştum evsahibinizle bir konuşun derim. İnşallah en kısa zamanda sıcacık ısınırsınız. Rüzgarıda robot gibi giydirme canım ya hareket edemezse iyice üşümezmi?
elektrikli ısıtıcı kullansan geçici durum yani.

ZarpDeniz uğramışsın canım. Aşı benimkisi karma aşıydı Difteri ve tetanos karışıktı 1 ay sonra yine 1 doz daha var belli aralıklarla yapılıyor ama ne zamana kadar ne miktarda yapılıyor bilmiyorum süresini de. Sağlık ocağındaki ebe gel dedi gitcem. Sen bir araştır aşını ve dozunu burdan ayarlayıp götürürsün orda yaptırısın drunla görüş bu konuyu gitmeden istersen.
Temizlik malzemelerinden :) , kokulardan uzak dur sabahları aç bırakma kendini sık sık az az ye canım. Kabız olmamak içinde dikkat et. Bu arada şu an kullandığın ilaçlar varmı?

Son düzenleme:
arkadaşlar bişi sorcam rahim filmi en uygun nerde çekilir fikri olan var mı?
bir de acıyor mu? çok korkuyorum ben doktorum istedi

Beyaz Merhaba, ben 2008 yılında ecomarda anestesiz 250 tl ye çaktirmiştim. Bu hafta bir arkadaş anestesiz 250'ye çektirmiş. Biraz ağrılı ama bence anesteziye gerek yok..

aslında biz biraz geç gittik 2'li test için,takip ettiğim kadarıyla genelde daha erken haftalarda gidilmiş..bakalım kanda sonucumuz ne çıkıcak...
bu ölçümler ve testler bana çok güvenilir gelmiyor,mesela sen kendinden örnek vermişsin...senin gibi birçok arkadaşım var 2'li taramasında down denilip doğum yaptıklarında sağlıklı bebeklere sahip olan...

tetanoz aşısını ben yaptırmaktan yanaydım aslında ama doktorum çokda gerekli değil dedikten sonra vurulmak istemiyorum,benim eşimde sağlıkçı o da vurulmamı istemiyor.şimdi onları dinlemeyip gizli gizli vurulursam Allah korusun birde ateşim filan çıkarsa artık o vicdan azabıyla yaşayamam heralde...
birde ben çalışmıyorum evdeyim..oyüzden de çok gerek duymuyorum....
zarpdenizcim,şarkı tam bize göreymiş:))
canım,seninde ufak ufak bulantılar başlamış...ben çok istemiştim midemin bulanmasını ama bulanmadı :)) bunlar hamileliğin başkalarına göre işkenceleri olabilir ama benim için zevkli taraflarıydı..sanki bulantım olunca bebeğimde sağlıklı olucakmış gibi hissediyordum...bana kendini hissettiriyor olması bana mutluluk verirdi...

sende sağlıkla ilk 3 ayını geçirirsin inşallah..

baharcım,yukarıda su arkadaşıma da yazdığım gibi çokda güvenmiyorum bu testlere aslında ama insan yinede içinde kalmasın diye yaptırıyor..

aşıyı yaptırmaktan yanaydım ama eşim ve doktorum çok sıcak bakmayınca,daha doğrusu gerek görmeyince bende vazgeçtim..gizli saklıda yaptırmak istemiyorum..birde ateşimin filan yükseleceği tutar..sonra o vicdan azabıyla yaşayamam...Rabbime emanet edicem artık başıma olumsuz birşey gelmesin diye...

baharcım,çatlak için birşey kullanıyormusun?doktoruma sormayı unutmuşum...yavaş yavaş göbek çıkmaya başladı..birşeyler kullanmaya başlasam iyi olucak...gerçi çatlayacağı varsa kremler hikayede,yinede tedbirimizi alalım takdiri Allah'a bırakalım...

limon kabuğu,baharnaz ,su10 arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkür ederim...
rica ederim beyaz...

Son düzenleme:
selam herkese
rüzgarcım çok geçmiş olsun Rüzgar a. çocuk yetiştirmek her dönem zor hayatım. bakalım biz neler yaşıcaz. ama bu soğuk da oturma işi kötü yani. o komşuyu al da bi kahveye cağır görsün soğuğu ukalalık yapmasın. ben iyi bilirim en üst katta oturmanın zorluklarını biz yıllarca ısınamadık hatta rahmetli babam kaloriferli evde az soba kurmamıştır. zor ama bu böyle gitmez taşınmaya kadar varır. hayırlısı artık.

watersdan haber var mı kızlar görüşen var mı? inşallah iyilerdir. konuşan olursa selamımı söylesin.

zarpcım gelmiş hoş gelmişsin. iyi olmana sevindik. doktordan sonra da haber edersen sevinirim. kendine dikkat et canım.

denizverdi sen neden yoksun merakta bıraktın bizi gelde yaz biz alışık değiliz senin yokluğuna.

kızlar bende ara ara girip okuyorum ama hemen cevap yazamıyorum. iyi dilekleriniz için dualarınız için teşekkür ederim. allah kimseyi evladından ayırmasın hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin. olmayanlarımızın da ellerini boş bırakmasın inşallah 2011 de onları da taclandırsın.
hepinizi öpüyorum.

bu aşı konusunda da ben dokuz ay boyunca onbeşde bir doktora gittim biliyosunuz. hiç doktorum bana bahsetmedi neden acaba? çok mecbur değilse ne gerek var diye düşünüyorum ama yinede tabi siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
azönce eşim aradı..doktorum beni aramış ama telefonum kapalı ve şarzdaydı oyüzden bana ulaşamamış..eşime hemşireyle not göndermiş..ikili test sonucu güzel çıktı,herşey yolunda demiş...şükürler olsun ki bu testi atlattık darısı 3'lü ve 4'lü taramanın başına artık...

Denizverdi,alabama canlı canlı merhaba

Limon Kabuğu çok şükür inşallah diğer testlerinde güzel çıkar, hoş bende inanmıyorum bu testlere hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah.

Çatlaklar için sadece zeytinyağı sürüyorum göğüs üstümden başlıyor ve diz kapağıma kadar 3-4 günde bir sürüyorum bazen duş alıp sürüyorum, bazen duş almadan sürüp giyiniyorum. şu gerçek yumuşatıp rahatlatıyor, çatlarmıyım bilmiyorum görünmüyo ama bazen göbeğim, göğsüm ve totom kaşınıyo :) ya kızlardan biri diğer topiclerde yazmış ki krem yada zeytinyağı ne olursa farketmez göğüs uçları bölgesine sürmek doğumu başlatıyor diye ama ben 2 aydır kullanıyorum. hatta kursta hocamız şöyle bir öneride bulunmuştu geçen haftaki derste

7.aydan itibaren sabahları karbonatlı su ile göğüs ucunuzu sürün akşama kadar sert kalsın ( ileride bebeği emzirirken göğüs ucu problemi yaşanmaz), akşamlarıda temizleyip zeytinyağı sürün sabaha kadar yumuşak kalsın demişti.

iyiyim canım bugün bebeğim çok hareketsiz sağlık ocağna gittim kalp atşı vardı normal atoyr dedi bende geldmi ama çok sessz bugün benm kız

canım sen yapmayı düşünyn mu karbonatı işin doğrusu ben zeytin yağından çok memnun kaldım kaşıntı olduğu zaman da sürüyrdm kaşıntıyı azaltıyrdu
göğüsleri sıkmamak gerekiyrmş memeyi sıkıp süt gelirse o zaman düşük erken doğum nedeni olabiliyrmş intr yazıyrdu benm göğşler bu aralar çok yumuşak ağrısı yok kaşıntısı yok

zarpdeniz: miden bulanıtların başlamış hayrlısı canım çok sevindim allah hpimizinki tamamına erdirsi n amin allah yardımsıcn olsn ben dolap kapılarını açınca kavanoz kapağinı açınca yani herşeyin kapağiın kapısını açınca kötü olyrdm limonunn dediği gibi bunları bir lütüf olarak gör canım

limonkabuğu.:kdınların belli bir kısmında hiç mide rahatsızlığı olmadan hamilelik geçirenler var

hoşgeldin ya nasılsın canım intrnt olmayınca senden nasıl habr alacaz canm
bebişin yatağını ve malzemellrini daha almadm ama inş.yakında alacam br tanıdık beşiğimi verrim demiş bir bakayım beşiği nasıl güzelmi kızıma uygun sa düşünrü m belki güzel değilse yaok istemem diyecem

ıyı akşamlar arkadaşlar
lımonkabuğu gözün aydın canım .. her şeyin yolunda gitmesine çok sevindım .. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .
zarpdenız ...hoşgeldin .. bulantılar ıyıye ısaret .. her sey cok guzel gelısecek ınşallah ..
merye .. alışverıse başlamamıssın daha .. sonradan sıkışmayasın .. allah kolaylık versın ..
erverdııııııııııııııııııııııııııı nerdesın? ses ver ....

iyi akşamlar güller.açık olan giren girmeyen herkese iyi akşamlar

hepini sağolun 38 in gülleri.hepini...

dün sabah eşimle gittik sosyal hismetlere..yarım saat kadar görevli bi ikimis kaldık içeride..benim açımdan biras tuhaf geçti...sordu cevapladık.ah bu kıs... ah bu kıs... ben ona koştukça o benden kaçıyor...prosüdür şöyle..41 yaşa 1 yaş çocuğu 42 ye 2 43 e 3 yaş diye gidiyor...başvurumdan en as 1 sene sonra sıra gelirmiş.2011 in hasiranda 40 dolup 41 den gün alıyor gösüktüğüm için ancak 1 yaş çocuğuna hakkım var.6 ay sonra görevli eve gelecek.uygun olup olmadığına bakılacak sonra sıraya girilecek.
kı istiyorsak aynen hani biras alaylı söylenir ya.''çook beklersin''diye... aynen öyle söyledi sevgili görevli!
kıs çocuğuna talep fasla imiş..sırası çok or gelirmiş.erkek çocuğa daha çabuık sıra gelirmiş.kıs çocuğu için en erken 2012 yılının baharından sös ediyor(
erkek çocukta sıra bir seneye gelirmiş.. şöyle de bir durum var.her beklediğimis yıl içerisinde prosüdür devam ediyor.ben kıı ne kadar beklersem kıın yaşı da büyüyor.yani her halukarda 2 _3 yaş arası olacak kıs çocuğu...o da eğer beklersek...
eşim beklemeyelim ne çıkarsa alalım dedi.önce de söylüyordu aten.ben hiç erkek çocuğu hayal etmedim ki.....sanki benim olsaydı da kıım olurdu gibi gelirdi hep...beklemeyelimmiş erkek çocuğu alalımmış.ben madem o kadar bekliyeceği..6 ay daha bekleeyelim kıs olsun dedim..istemiyor.daha fasla beklemek istemiyor..
bu beni üen en büyük kısmı...
hastalık sordular..ben tiroit için levotiron kullandığımı bir de pıhtılaşma sorunum olduğunu bunun için tedavide olduğumu yakın amanda biteceğini söyledim...söylemesemiydim.acaba sorun olur mu?aten sorduğu gibi asla saklayamasdım ki... ben öyleyim.. öyle hemen birşeyler kıvıramam ben..yalan yapamam.millet kaş gösle iş bitirir.biri bana ima ile bişey söylese anlamam,ööyle bakarım...kusrta kreşte çalışan bir arkadaşa sordumbişey olmasonlar için kanser hastası olup olmaman önemli dedi.
neyse.. göndereyim de... kapanıyor yine.

Son düzenleme:
bisden birkaç evrak isetmişlerdi.temis kağıdı, sabıka kaydı gibi. daha sonra hasırlanıcaklar arasında idi. ben önceden hasır etmiştim.bir de çıkıştı bise... şimdi lasım değildi niye çıkartmışıs diye...

sonra evimisle ilgili sorular sordu.beğenmedi sahir..3 odam oolduğunu ikisini daha önce açıp tek yaptığımı çocuk odası olarak kullanmak için duvarın yerine kapı yaptırdığımı söyledim.ona da sanki burun kıvırdı.neyse görücem saten dedi.
karşı komuşum aynı metrekare içinde 4 çocuğuyla oturuyor.buna da sorun çıkarırlarsa artık.geldiklerinde aklı selim bir şekilde bunu hatırlatsammı?polemik olsunistemiyorum en küçük bir tatsıslığa mahal vermek istemiyorum

bunu da göndereyim

nisa merye baharnaz denizverdi deniz bulut sizlerede iyi aksamlar canlarim nasilsinz bakim iyimisiniz,bugun doktora gittim 1 tarafimda 11 yumartalik bir tarafimda 4 tane olusmuz doktor iyi dedi ama ben hala adet olamadim olamazsam ayin ikisine kadar gonal f kullanamiycam ve blkide tedvim durdurulacak ALLAH KORUSUN DIYORUM AMA Allahim korktugumuza ugratmasin insallah

canim ALLAH OGLUNU SANA BAGISLASIN RUZGAR DENIZ AYY CANIM BENIM YA NE KIYMETLIDIR SIMDI ALLAHIM BIZEDE VERSIN O YARAMAZ OGLANDAN INSALLAHHHHHMAASAAALLLAAHHH OGLUSUNA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…