arkadaşlar bişi sorcam rahim filmi en uygun nerde çekilir fikri olan var mı?
bir de acıyor mu? çok korkuyorum ben doktorum istedi
aslında biz biraz geç gittik 2'li test için,takip ettiğim kadarıyla genelde daha erken haftalarda gidilmiş..bakalım kanda sonucumuz ne çıkıcak...Limon kabuğu Merhaba;Allah yoluna hayırla devam etmeni nasip etsin. Ense kalınlığı 1-3 arası normal..zaten hergün ölçümü değişiyor. İkili testte en önemlisi ense kalınlığı ve burun kemiğinin oluşumu..Benim 2 çıkmıştı.. Tabi hangi hafta kaçıncı günde gittiğinde önemli.. Kan testimde DS riski çıkmıştı. AS önerdiler ama ben yaptırmadım. Sonra başka bir hastanede yaptırdık kan testi yine farklı çıktı.. Çok şükür kızım sağlıklı doğdu.
Tetanos aşısı önemli. Nasılmı.. Yıkadığın yeşillikler, cam bardağın kırılması hatta eline zımba teli batması bile riskli.. Ben hamileliğimde 2 doktora gidiyordum. İkiside ısrarla tavsiye ettiler. Ateş falanda çıkmıyor. Çalışıtığım içinde zaten doktorlar şiddetle önerdiler.
zarpdenizcim,şarkı tam bize göreymiş:))Arkadaslar Merhaba
Evde internetimizin olmamasi nedeniyle cok yazamiyorum kusura bakmayin lutfen ama unutulmak da istemem.:2:
İyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Bugun doktora gidecegiz. Ben her hafta ultrasona girmek istiyorum merak ediyorum. Biraz bulantilarim basladi, bol bol mandalina yiyorum bana iyi geliyor. Her turlu kokuya karsi feci hassaslastim, temizlik maddeleri, parfum bazi yemekler... Her sey yolunda gitsin de tum bunlara raziyim.
Limon kabugu, Hereda, size sarki soyluyorum: Sist sist sakin ol sinirlerine hakim olllllll.
Limonkabugu, herseyin yolunda olduguna sevindim canim. Masallah 3 ayinizi doldurmusunuz, darisi bize insallah.
Selam
Limon Kabuğu çok şükür herşeyin iyi gitmesine sevidim canım.
Aşı konusunda Merye de açıklama yapmış ev doğumunun haricinde bazı risklerden bahsetmiş canım.
Ben oldum ertesi günü hafif kol ağrım oldu ( onuda şu şekilde anladım koluma koltuğa dayamıştım o zaman) :) tabi yine sana kalmış.
Ense ölçümü benim 1.6 idi. test sonucumda herhangi bir risk yoktu. taki 4 lü teste kadar
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah senin testin güzel çıkar. ...
rica ederim beyaz...limon kabuğu,baharnaz ,su10 arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkür ederim...
Selam
Limon Kabuğu çok şükür herşeyin iyi gitmesine sevidim canım.
Aşı konusunda Merye de açıklama yapmış ev doğumunun haricinde bazı risklerden bahsetmiş canım.
Ben oldum ertesi günü hafif kol ağrım oldu ( onuda şu şekilde anladım koluma koltuğa dayamıştım o zaman) :) tabi yine sana kalmış.
Ense ölçümü benim 1.6 idi. test sonucumda herhangi bir risk yoktu. taki 4 lü teste kadar
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah senin testin güzel çıkar.
Beyaz ben 2 yıl önce Medicalpark Fatih haastanesinde 200 civarı bir fiyata çektirmiştim ve çok kısa süren bir işlem olmuştu ( 10 dk gibi) halbuki o kadar korkarak gitmiştim ki çekim sonunda biraz ağrım olmuştu ama dayanılamayacak kadar değil bazı topicleri okuyarak gitmiştim bazı bayan arkadaşlar abartıyor yada bazıları gerçekten büyük acılar çekiyor :26:
Merye nasılsın?
RüzgarDeniz Zarpdeniz bahsetmiş Styraporun ısı yalıtımında etkili olduğunu duymuştum evsahibinizle bir konuşun derim. İnşallah en kısa zamanda sıcacık ısınırsınız. Rüzgarıda robot gibi giydirme canım ya hareket edemezse iyice üşümezmi?
elektrikli ısıtıcı kullansan geçici durum yani.
ZarpDeniz uğramışsın canım. Aşı benimkisi karma aşıydı Difteri ve tetanos karışıktı 1 ay sonra yine 1 doz daha var belli aralıklarla yapılıyor ama ne zamana kadar ne miktarda yapılıyor bilmiyorum süresini de. Sağlık ocağındaki ebe gel dedi gitcem. Sen bir araştır aşını ve dozunu burdan ayarlayıp götürürsün orda yaptırısın drunla görüş bu konuyu gitmeden istersen.
Temizlik malzemelerinden :) , kokulardan uzak dur sabahları aç bırakma kendini sık sık az az ye canım. Kabız olmamak içinde dikkat et. Bu arada şu an kullandığın ilaçlar varmı?
azönce eşim aradı..doktorum beni aramış ama telefonum kapalı ve şarzdaydı oyüzden bana ulaşamamış..eşime hemşireyle not göndermiş..ikili test sonucu güzel çıktı,herşey yolunda demiş...şükürler olsun ki bu testi atlattık darısı 3'lü ve 4'lü taramanın başına artık...
Denizverdi,alabama canlı canlı merhaba
Limon Kabuğu çok şükür inşallah diğer testlerinde güzel çıkar, hoş bende inanmıyorum bu testlere hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah.
Çatlaklar için sadece zeytinyağı sürüyorum göğüs üstümden başlıyor ve diz kapağıma kadar 3-4 günde bir sürüyorum bazen duş alıp sürüyorum, bazen duş almadan sürüp giyiniyorum. şu gerçek yumuşatıp rahatlatıyor, çatlarmıyım bilmiyorum görünmüyo ama bazen göbeğim, göğsüm ve totom kaşınıyo :) ya kızlardan biri diğer topiclerde yazmış ki krem yada zeytinyağı ne olursa farketmez göğüs uçları bölgesine sürmek doğumu başlatıyor diye ama ben 2 aydır kullanıyorum. hatta kursta hocamız şöyle bir öneride bulunmuştu geçen haftaki derste
7.aydan itibaren sabahları karbonatlı su ile göğüs ucunuzu sürün akşama kadar sert kalsın ( ileride bebeği emzirirken göğüs ucu problemi yaşanmaz), akşamlarıda temizleyip zeytinyağı sürün sabaha kadar yumuşak kalsın demişti.
Arkadaslar Merhaba
Evde internetimizin olmamasi nedeniyle cok yazamiyorum kusura bakmayin lutfen ama unutulmak da istemem.:2:
İyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Bugun doktora gidecegiz. Ben her hafta ultrasona girmek istiyorum merak ediyorum. Biraz bulantilarim basladi, bol bol mandalina yiyorum bana iyi geliyor. Her turlu kokuya karsi feci hassaslastim, temizlik maddeleri, parfum bazi yemekler... Her sey yolunda gitsin de tum bunlara raziyim.
Limon kabugu, Hereda, size sarki soyluyorum: Sist sist sakin ol sinirlerine hakim olllllll.
Merye, kizinin yatak isini hallettin mi?
Baharnaz, biraz dah iyi olmana sevindim. Benim gidecegim yerde bahsettigin bu asilar yapiliyor mu acaba merak ettim? Gider gitmez her turlu bilgiye ulasmam lazim. Haber verdigin icin tesekkurler arkadasim.
Denizverdi, hakkinizda hayirli kararlar olsun canim. Haberlerini bekliyoruz.
Limonkabugu, herseyin yolunda olduguna sevindim canim. Masallah 3 ayinizi doldurmusunuz, darisi bize insallah.
Ruzgar Deniz, gecmis olsun canim. Umarim simdi daha iyisinizdir. Soguk icin de strafor kaplamanin iyi oldugunu duymustum isterseniz bir de bunu yoneticinize soyleyin canim. Yada eve bir odun-komur sobasi mi kurmali? Kaloriferin ustune, bir de soba...
Tayf, Elanur Hosgeldiniz!
Hulya, Cans, Patikler
Altinyunus, yeni yasin mutlu ve saglikli olsun canim. Umut'un yakinda cikacak olmasina ve kilo almasina cok sevindim. Fotograf meselesi gercekten komik olmus neyse simdi Umut eve geldikten sonra fotograf partisi yaparsiniz.
Alabama, yasadiklariniz gercekten cok uzucu canim. Insallah bundan sonra saglikla mutlulukla Mert'le hayatiniza devam edersiniz canim.
Hereda, benim esim bebeklerin, evcil hayvanlarla buyumesinden yana canim. Kendisi de oyle buyumus, simdi burada da her sokakta gordugu kedileri seviyor!
Su10, kizini gule gule buyut, kıymetli bebeklerimiz.
Toana, tedavinde umarim her sey yolunda gidiyordur.
Deniz Bulut, Batu masallah 1 aylik olmus bile...
Nisa-Mai, cok tesekkur ederim. Bu yola baskoyan herkesin en kisa surede bebeklerine kavusmasini dilerim.
Bluestar, arada bekleriz canim, tamamen kaybolma lutfen.
Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?