hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar...yen yıl hepimize gönlümüzden geçenleri göstersin inşallah...
aşksız ve parampayçaydı yaşam
bir inancın yüceliğinde buldum seni
bir kavganın güzelliğinde sevdim
bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek
yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek
aşk demişti yaşamın bütün ustaları
aşk ile sevmek bir güzelliği
ve dövüşebilmek o güzellik uğruna
işte yüzünde badem çiçekleri
saçlarında gülen ilkbahar
senmisin seni sevdiğim o kavga
sen o kavganın güzelliğimisin yoksa
bir inancın yüceliğinde buldum seni
bir kavganın güzelliğinde sevdim
bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek
yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek
denizverdicim iyi akşamlar ben bir süre önce bahçeci nin sitesinde evlat edinen bir kanın hikayesini okumuştum çok etkilenmiştin erkek evlat edinen bir kadın anlatmıştı.sarı güneş başlığında sen de oku istersen .erkek çocuk al diye söylemiyorum.dilerim yeni yıl kızını tez zamanda getirircanım şiir güeldi...akşam çok msa girmiştim.çok beğendim.bugün tekrar okudum..laf aramıda güel okurum(tabii heyecanlanmassam)
evet canım hayatın kendisi mücadele....durmak yok,yola devamm....oku .oku da gör ne mücadeleler verilmiş...sonra da yüreklen.. yakın,yakınlaşsın...
ben şimdi hem kıs hem de erke çocukları olan aileler ile görüşüyorum.fikirlerini alıyorum.sevgilerini ölçüyorum.hedefim kıs... bir yola girdim ...hedef belli... karşıma neler çıkacak belli değil... kısa doğru ilerliyorum..biras daha fikir edineyim.kendimi ölçeyim tartayım... en yakın samanda sosyal hismetlere gideceğim.farketmes olarak yasdırdığımıs bölümü kıs çocuğuna çevireceğim.şimdilik niyetim böyle..
denizverdicim iyi akşamlar ben bir süre önce bahçeci nin sitesinde evlat edinen bir kanın hikayesini okumuştum çok etkilenmiştin erkek evlat edinen bir kadın anlatmıştı.sarı güneş başlığında sen de oku istersen .erkek çocuk al diye söylemiyorum.dilerim yeni yıl kızını tez zamanda getirir
erverdiden nisaya erverdiden nisaya...bulamadım o dediğin topiği nisa.yardımm yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?