38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar...yen yıl hepimize gönlümüzden geçenleri göstersin inşallah...

tam emin değilim ama 20. hafta 21. haftada giriliyor ayrıntılı ultrasona. benim doktorum as ye takık olduğum için 16. hafta erken bakalım o zaman dedi. bakıldı çok şükür iyi sözler söylendi. sonra 20. hafta birdaha bakalım dedi doktor. yine bakıldı yine gayet güzel dedi. as önermiyorum 2 li test sonuçlarınız da iyi dediler. ve ben yoluma devam ettim. ben acaba as yaptırsammı dedim doktoruma eğer as yapılacaksa o zaman bu tarama testleri niye yapıyoruz dedi. hiç ne ayrıntılı bakılır ne 2li test yapılır direk as yapılır dedi. bende gönlüm rahat as yaptırmadan yoluma devam ettim.

Altınyunus arkadaşım bu yılbaşı senin için hiç unutmayacağın en anlamlı bir yılbaşı olacak.Oğluna kavuştun demekki.Allah bir daha ayırmasın arkadaşım.

Alabamacığım 40'ınız çıkmış.Ne çabuk günler çok çabuk geçiyor değil mi?Hiç anlamadan yaşını doldurduğunu görüceksin hayırlısıyla arkadaşım.

Limon Kabuğu senin de ikili testin iyi çıkmış hadi gözünaydın arkadaşım.İnşallah başka test de istemez dr'un.Benim bildiğim kadarıyla senin yaşın da bizlerden genç.AS'ye gerek yok sanırım.Hadi hamileliğin tadını çıkar canım.

Zarpdeniz hayatım o mide bulantılarını ben çok iyi bilirim.Çok çektim zamanında.Ben başımı kaldıramıyordum bulantıdan.Bir de ikiz hamileliklerde bulantı daha çok oluyormuş herhalde.3 ayını doldurduğunda rahat edersin artık.

Denizverdi senin durumunu daha nce okudum ve çok düşündüm işin içinden çıkamadım.benim başıma gelseydi ne yapardım diye.3 yıl gerçekten fazla.Hem de küçük yaşata alamıyorsun o zaman.Benim anlamadığım bizim ülkemizde evlat edinme o kadar fazlamı ki bu kadar bekletiyorlar insanları.Sen şu anda koruyucu aile olarak almak istesen yine o kadar zaman beklemen mi gerekiyor?Bir de aklıma torpil işi girdi.Tanıdık hatırlı kişi falan araya girse yardımcı olamaz mı ki?Gerçi sen bunların hepsini düşünmüşsündür mutlaka.

Karamel kız çok özlettin kendini.Neden hiç uğramıyorsun inan senle sohbet etmeyi o kadar özledim ki?yok mu sende de bir gelişme.Yeni yılı mı bekliyorsun?Hereda da yok uğramıyor herhalde bayağı oldu.AS sonucunu alıcaktı yılsonunda sanki.

Deniz Bulut'da bugün uğramış.Sizin de 40'ınıza az kalmış.Kabızlık problemini çözdünüz herhalde.

Merye senin de doğuma az kaldı heyecan başlamıştır artık yavaş yavaş.

Baharnaz seninde kurs işleri uğraş falan iyi geldi sanırım şikayetlerin de azaldı.

Patikler,Cans,Toana aklıma şuan aklıma gelmeyen arkadaşlar hepinizin yeni yılınız kutlu olsun.sağlık mutluluk ve huzur diliyorum bu gelen yıl herkese.

Limon Kabuğu vazelinle ilgili birşey duymadım ama gel beraber yağlanalım diyorum en saf olanından :))
ayırntılı ben 19+4 te girdim sanırım ama 18. ve 24.haftalarda bakılıyor normal olarak galiba

Alabama hayırlı olsun 40'ıda çıkmış yavrunun Maşallah Allah nazarlardan korusun

Hulya59 saol canım kurs iyi geliyor ama ben yine drlardan çıkmıyorum en son sağlık ocağındaki ebe "kim nereye hangi dra git diyorsa bana git dedi, fakat örgünüde al git, kafana birşeyi takmadan muayeneni ol, kanını ver, örgünü ör evine gel dedi :) " öyle yapmaya çalışıyorum. Ama örgüm yok
En son troit ilacı kullanmaya başladım :) Levotiron 25mcg

Deniz Bulut oğluşun nasıl inşallah herşey yolundadır kabızlığı filan düzene girdi galiba aman canım Allah nazarlardan korusun

Son düzenleme:
aşksız ve parampayçaydı yaşam
bir inancın yüceliğinde buldum seni
bir kavganın güzelliğinde sevdim
bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek
yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek

aşk demişti yaşamın bütün ustaları
aşk ile sevmek bir güzelliği
ve dövüşebilmek o güzellik uğruna
işte yüzünde badem çiçekleri
saçlarında gülen ilkbahar
senmisin seni sevdiğim o kavga
sen o kavganın güzelliğimisin yoksa

yeni yıl hepiniz için mutluluk ve sağlık getirsin anneler bebekleri güle güle büyütsün hamileler sağlıkla doğursun veeeeeeeeeeeee bebek isteyen sıradakiler bebeklerine kavuşsunlar.hepinizi çoook öpüyorum:1::1:

(şiir benim değil.) :)

ey güllerim güllerim :71::71::71::71::71::71::71:
adım çöreğime beklerimdemiştim..pattamı yiyorum.iyi seneler diliyorum.herşey gönlümüzce olsun...hepimize mutlu yıllar:33::33::33::3::3::3::3:

Günaydın

Yeni yılın ilk mesajı benden olsun,
dün çiçekte satış rekoru kırdık :)) sadece elimde bir buket kaldı
hepinize gelsin yüzünüzden gülücükler eksik olmasın:71::54:

kıslar kıslar sis duymadınıs mı?bisim çiçekçiye rakip bir dükkan açılmış..sanırım haberinis olmamış alın...bunlar oradan:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
promosyon yapmışlar...daha ucusa geldi....:27:

aşksız ve parampayçaydı yaşam

aşk demişti yaşamın bütün ustaları
aşk ile sevmek bir güzelliği
ve dövüşebilmek o güzellik uğruna
işte yüzünde badem çiçekleri
saçlarında gülen ilkbahar
senmisin seni sevdiğim o kavga
sen o kavganın güzelliğimisin yoksa

canım şiir güeldi...akşam çok msa girmiştim.çok beğendim.bugün tekrar okudum..laf aramıda güel okurum(tabii heyecanlanmassam)
evet canım hayatın kendisi mücadele....durmak yok,yola devamm....oku .oku da gör ne mücadeleler verilmiş...sonra da yüreklen.. yakın,yakınlaşsın...:49:

ben şimdi hem kıs hem de erke çocukları olan aileler ile görüşüyorum.fikirlerini alıyorum.sevgilerini ölçüyorum.hedefim kıs... bir yola girdim ...hedef belli... karşıma neler çıkacak belli değil... kısa doğru ilerliyorum..biras daha fikir edineyim.kendimi ölçeyim tartayım... en yakın samanda sosyal hismetlere gideceğim.farketmes olarak yasdırdığımıs bölümü kıs çocuğuna çevireceğim.şimdilik niyetim böyle..

Denızverdıcıyım senın ıcın hayırlısı gercı oglanda kızde farketmez ama hayırlı evlat olsun bu guzel yenı yılda mevlam sana kızını versın ınsallah tatlımm:64::64::64::64::64:

canım şiir güeldi...akşam çok msa girmiştim.çok beğendim.bugün tekrar okudum..laf aramıda güel okurum(tabii heyecanlanmassam)
evet canım hayatın kendisi mücadele....durmak yok,yola devamm....oku .oku da gör ne mücadeleler verilmiş...sonra da yüreklen.. yakın,yakınlaşsın...:49:

ben şimdi hem kıs hem de erke çocukları olan aileler ile görüşüyorum.fikirlerini alıyorum.sevgilerini ölçüyorum.hedefim kıs... bir yola girdim ...hedef belli... karşıma neler çıkacak belli değil... kısa doğru ilerliyorum..biras daha fikir edineyim.kendimi ölçeyim tartayım... en yakın samanda sosyal hismetlere gideceğim.farketmes olarak yasdırdığımıs bölümü kıs çocuğuna çevireceğim.şimdilik niyetim böyle..
denizverdicim iyi akşamlar ben bir süre önce bahçeci nin sitesinde evlat edinen bir kanın hikayesini okumuştum çok etkilenmiştin erkek evlat edinen bir kadın anlatmıştı.sarı güneş başlığında sen de oku istersen .erkek çocuk al diye söylemiyorum.dilerim yeni yıl kızını tez zamanda getirir:9:

denizverdicim iyi akşamlar ben bir süre önce bahçeci nin sitesinde evlat edinen bir kanın hikayesini okumuştum çok etkilenmiştin erkek evlat edinen bir kadın anlatmıştı.sarı güneş başlığında sen de oku istersen .erkek çocuk al diye söylemiyorum.dilerim yeni yıl kızını tez zamanda getirir:9:

canım benim ,çok teşekkür ederimmm.hemen bakıyorum.bulamassam sorarım sana

erverdiden nisaya erverdiden nisaya...bulamadım o dediğin topiği nisa.yardımm yardımm:3::3::3::3:

Günaydın

Nisa bak yine erkenciyim :) , şiir güzeldi canım, tşkler.

Pazar sabahı kimsenin afyonu patlamamış gibi benimkide patlamadı az sonra derse gidicem :)

:24::24:

Back
X