- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Arkadaslar Merhaba
Bebegi olanlara saglikla mutlulukla buyutecekleri bir yil, gebelere saglikli bir gebelik, evlat edineceklere kisa bir surede basvurularinin istedikleri gibi gerceklesecegi bir yil, tedavide olanlara ve tedavi planlayanlara da pozitif sonuclarla dolu bir yil dilerim. 2011 bol bebekli bir yil olsun.
Altinyunus, ilk yeni yil hediyeni alip Umut'a kavusmussun, cok gozunuzaydin arkadasim.:13:
Alabama, Masallah Mert'in 40'ini cikarmisiniz,darisi bizlere insallah.
Deniz Bulut, darisi Batu'ya insallah! Bulantilar simdilik cok rahatsiz etmiyor, tek bebeklerim saglikli olsunlar da daha once soyledigim gibi ben bunlara raziyim.:13:
Baharnaz, Masallah karnin o kadar buyudu demek,tombik bir bebek olacak sanirim. Asi bilgileri icin cok tesekkurler. 1 Subatta IStanbul'da ense ve burun kemigi olcumleri yapilacak. Ikizlerde ikili test yapilamiyormus! Simdi kan sulandirici ve crinone jel, bir de folik asit kullaniyorum.
Ense ve burun kemigi olcumu icin Memorial'e ne odemistiniz hatirliyor musun canim?
Limonkabugu, sonucunuzun iyi ciktigina sevindim canim.
Denizverdi, hakkinizda hayirli bir karar olsun arkadasim. Sen simdiye kadar hep kiz bebek istedin, bence bu isteginde devam et, umarim beklediginizden daha kisa bir surede kavusursunuz. Bu arada ben su an Caretta-Caretta'larin oldugu yerdeyim.
Merye, kilo durumlarin nasil?
Toana, Hulya, Patikler, Nisa-Mai,Cans, Su10
Sevgiler herkese...
denızverdı gunaydın arkadasım ...
bır cok arkadaş fıkrını yazmıs ..gercekten cok ıcten ve guzel seyler yazmıslar .. aslında boyle guzel fıkırlerın bulustugu bır yerı gercek dostlarımız arasında bulmamız cok zor ..
benım sana tavsıyem yuregının sesını dınlemek .. eger kader senı buralara kadar getırdıyse elbet sana guzel cozumler sunacaktır ... gonlun herzaman kızdan yana gozukuyor.. beklemek ıstıyorsan bekle .. hızlandırmak ıcın elınden gelenı yap .. ınşallah her sey yolunda gelısecek .. yurekten ıste canım ..
Arkadaslar Merhaba
Bebegi olanlara saglikla mutlulukla buyutecekleri bir yil, gebelere saglikli bir gebelik, evlat edineceklere kisa bir surede basvurularinin istedikleri gibi gerceklesecegi bir yil, tedavide olanlara ve tedavi planlayanlara da pozitif sonuclarla dolu bir yil dilerim. 2011 bol bebekli bir yil olsun.
Altinyunus, ilk yeni yil hediyeni alip Umut'a kavusmussun, cok gozunuzaydin arkadasim.:13:
Alabama, Masallah Mert'in 40'ini cikarmisiniz,darisi bizlere insallah.
Deniz Bulut, darisi Batu'ya insallah! Bulantilar simdilik cok rahatsiz etmiyor, tek bebeklerim saglikli olsunlar da daha once soyledigim gibi ben bunlara raziyim.:13:
Baharnaz, Masallah karnin o kadar buyudu demek,tombik bir bebek olacak sanirim. Asi bilgileri icin cok tesekkurler. 1 Subatta IStanbul'da ense ve burun kemigi olcumleri yapilacak. Ikizlerde ikili test yapilamiyormus! Simdi kan sulandirici ve crinone jel, bir de folik asit kullaniyorum.
Ense ve burun kemigi olcumu icin Memorial'e ne odemistiniz hatirliyor musun canim?
Limonkabugu, sonucunuzun iyi ciktigina sevindim canim.
Denizverdi, hakkinizda hayirli bir karar olsun arkadasim. Sen simdiye kadar hep kiz bebek istedin, bence bu isteginde devam et, umarim beklediginizden daha kisa bir surede kavusursunuz. Bu arada ben su an Caretta-Caretta'larin oldugu yerdeyim.
Merye, kilo durumlarin nasil?
Toana, Hulya, Patikler, Nisa-Mai,Cans, Su10
Sevgiler herkese...
bluestar,nisa iyi akşamlar güller
gördüm sisi sobeeee :))
Denızverdıcıyım ıyı aksamlar tatlım nehaber
nisa mai nasilsin nehaber tatlim
sagol denizcim bendende turkiyeme slm olsun evet canim adetimi oldum cok yogun kanamam var neden oldugunuda bilmiyorum gonal f basladim ik gundur yapiyorum bakalim bu sene bizlere ugur getirsin insallah canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?