38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydın arkadaşlar..
yenı yılın hepımıze saglık huzur mutluluk bereket ve bebek getırmesı dılegıyle ....
bebek bekleyen arkadaşlarımızın saglıcakla kucagına alması bebegı olanların da mutlu ve saglıklı buyutmesı dılegıyle ....

denızverdı gunaydın arkadasım ...
bır cok arkadaş fıkrını yazmıs ..gercekten cok ıcten ve guzel seyler yazmıslar .. aslında boyle guzel fıkırlerın bulustugu bır yerı gercek dostlarımız arasında bulmamız cok zor ..
benım sana tavsıyem yuregının sesını dınlemek .. eger kader senı buralara kadar getırdıyse elbet sana guzel cozumler sunacaktır ... gonlun herzaman kızdan yana gozukuyor.. beklemek ıstıyorsan bekle .. hızlandırmak ıcın elınden gelenı yap .. ınşallah her sey yolunda gelısecek .. yurekten ıste canım ..

iyi pazarlar ben bu gün geç uyandım şimdi yürümeye gidiyorum uzun süredir denizi görmeyenler için deniz havasını çekerim içime.hepinize güzel pazarlar

Arkadaslar Merhaba

Bebegi olanlara saglikla mutlulukla buyutecekleri bir yil, gebelere saglikli bir gebelik, evlat edineceklere kisa bir surede basvurularinin istedikleri gibi gerceklesecegi bir yil, tedavide olanlara ve tedavi planlayanlara da pozitif sonuclarla dolu bir yil dilerim. 2011 bol bebekli bir yil olsun.

Altinyunus, ilk yeni yil hediyeni alip Umut'a kavusmussun, cok gozunuzaydin arkadasim.:13:

Alabama, Masallah Mert'in 40'ini cikarmisiniz, darisi bizlere insallah.

Deniz Bulut, darisi Batu'ya insallah! Bulantilar simdilik cok rahatsiz etmiyor, tek bebeklerim saglikli olsunlar da daha once soyledigim gibi ben bunlara raziyim.:13:

Baharnaz,
Masallah karnin o kadar buyudu demek, tombik bir bebek olacak sanirim. Asi bilgileri icin cok tesekkurler. 1 Subatta IStanbul'da ense ve burun kemigi olcumleri yapilacak. Ikizlerde ikili test yapilamiyormus! Simdi kan sulandirici ve crinone jel, bir de folik asit kullaniyorum.
Ense ve burun kemigi olcumu icin Memorial'e ne odemistiniz hatirliyor musun canim?

Limonkabugu, sonucunuzun iyi ciktigina sevindim canim.

Denizverdi, hakkinizda hayirli bir karar olsun arkadasim. Sen simdiye kadar hep kiz bebek istedin, bence bu isteginde devam et, umarim beklediginizden daha kisa bir surede kavusursunuz. Bu arada ben su an Caretta-Caretta'larin oldugu yerdeyim.

Merye, kilo durumlarin nasil?

Toana, Hulya, Patikler, Nisa-Mai,Cans, Su10

Sevgiler herkese...

zarpcım selam canım. benim memorialde normal rutin kontrollerimi yapan doktorum ense kalınlığını ve burun incelemesini yaptı. bunun için ayrı bir para ödemedik. yani muayene parası neyse o benim genel sigorta sağlık sigorta indirimiyle 117 tl ödemiştim muayenelere hep aynı parayı ödedim.. ayrıntılı ultrasona ise cihangir bey bakmıştı onda da 285 lira ödedik. yine sağlıksigorta indirimli fiyatım buydu. beni msigortam da ayakta tedavi olmadğı için ben muayenelerimi ve testlerimi kendim ödedim. sadece doğum limitsizdi ona para ödemedik.

Alabama, sagol canim. Bizim burada hic sigortamiz yok ama eger doguma burayi karar verirsek ozel sigorta yaptirmam gerekiyor. Ogrendigim bilgilere gore de sadece acibadem sigorta gebe iken dogum teminatini karsiliyormus ama hala muallaktayiz, gelecegi planlamak bu sartlar altinda cok zor ama her sekilde ense ve burun kemigi olcumunu gitmeden Memorial'de kendi doktorumuza yaptirip oyle ulkeden ayrilacagiz. Yazdiklarindan muayene parasi odeyecegimizi anladim, Baharnaz yazarsa (bildigim kadariyla O'nun da ozel sigortasi yok) o zaman ne kadar oldugunu kesin ogrenirim sanirim, sagol canim.

Son düzenleme:

geç bir günaydın,samanında bir iyi akşamlar cans hocam
teşekkür ederim hocam yorumunusa.herkese çok teşekkür ediyorum.evet.. burası böyle işte.bu yüsden paylaşıyorum...herkesle herşeyi paylaşamıyorsunus..böyle bir şeyi yakalamak çokkk güsel birşey..bis geçmişte gelişen yumurtalarımısı milim milim yasdık paylaştık..bilmiyorum.... bana göre bir olduk...neyse... usaar gider.burada olmaktan mutluyum.sabah uyanıp ta uyandığım gibi birilerine günaydın demek selam göndrmek beni mutlu ediyor

her geçen gün yeni fiklirler türetiyorum.bir diyorum;gideyim sadece kıs yasdırayım değiştireyim

bir diyorum eşime kısı bekliyelim.bu 2 sene içinde de evdeki eksiklerimisi tamamlarıs.alırıs kısımısı.. baktık evlat çok tatlı geldi..bir iki sene sonra bir daha yasılırıs.bu sefer de erkek için.hem bu sefer o kadar beklemeyis.hem de kocamın da gönlü olur...olur olur diyor...
bir de araştıralım bir tanıdık filan.bis kısa yasılalım belki sıramısı öne çekebiliriris diye...

bir tarafım da kısıyor bana.sanki evlat ayırımı yapıyormuşum gibi kısıyorum kendime...her geçen gün daha yaşlı anne olacağım .. o da var..
var da var... var işte...:26:

arp hocam uğramışsınıs

karettaların mahallesindemisinisşiirimi okudunus da aklınısa mı geldim yoksa...şımarık ben

ler nasıllar?iyiler mi?nasarlık onlara

sagol denizcim bendende turkiyeme slm olsun evet canim adetimi oldum cok yogun kanamam var neden oldugunuda bilmiyorum gonal f basladim ik gundur yapiyorum bakalim bu sene bizlere ugur getirsin insallah canim benim

sagol denizcim bendende turkiyeme slm olsun evet canim adetimi oldum cok yogun kanamam var neden oldugunuda bilmiyorum gonal f basladim ik gundur yapiyorum bakalim bu sene bizlere ugur getirsin insallah canim benim

hadi canım hayırlı uğurlu olsun...bis burada ne arkadaşımısın mutluluğuna şahit olduk.. inşalah sende güldüreceksin müjdeyi vereceksin

nisa kaçtasın?okumaya devammı?

minik bir ricam var senden..şiirme rastladığın ya sayfasının no sunu yas bana.ya da alıntı yapabilirmisin..bu akşam bir deftere yasmaya başladım da...

bluestaryasmasanda okuduğunu görüyorum..sanırım ocakta başlıyacaktın tedavine...paylaşırsan kendini daha iyi hissedersin....başladıysan eğer hayırlı tedavin olsun.allah bu yolda yürüyen herkesin yüsünü güldürsün.hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…