- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cans arkadaşım sen de 3 kez tüp denemişsin.Senin tüp tedavilerinin sonucu negatif mi yoksa kimyasal mı oluyordu?
oğlun hayırlı olsun canım. ben 11. haftada kötü ultrasonlu bir doktora gitmiştim. o ben sormadan (sormaya niyetim yoktu) söyleyen oldu mu erkeğe benziyor dedi. 12. haftada kendi doktorum pipisini göstererek doğruladı. erken ve kötü ultrason da olsa yanılma payı az oluyor. kız veya erkek farketmez hayırlısı olsun.erverdicim;dün pazara giderken yol boyunca gözlemlediklerini öyle güzel tasvirlemişsin ki, bir an senin yerine ben yaşamışım gibi hissettim yaşadıklarını..bence bahar haklı kesinlikle yazmalısın
baharcım,dün sağlık ocağında tansiyonumu ölçürdüm 8/5 çıktı bugünde gittiği doktorun hemşiresi ölçtü 9/5 çıktı..vücudu düşük tansiyona alışık oldsuğu için en ufak yükselmede ensemden başıma ağrı vuruyor..bu dönemlerde hormonlarımızdan dolayı böyle ağrılar ve tansiyon yükselmeleri olabilirmiş...
denizbulut,evet çok zayıfım..zayıf olanların 18 kiloya kadar almalarının normal olduğunu okumuştum..
inşallah bakıcı konusunda şansın yolunda giderde vicdanlı,merhametli bir bakıcı bulabilirsin...işe başlarken eve kamerada yerleştirirsen iyi olur,en azından gözün arkada kalmamış olur..bebeğine nasıl bakıldığını izleme imkanına sahip olursun...
altınyunus,yaklaşık 2 ay ayrı kaldınız,bu dönemde UMUT biberona aıştığı için emmek istememesi çok normal...bebeğin sağlıklı olsun da varsın mama yesin boşver..
zarpdeniz,canım inan hep aklımda ve dualarımdasın..Rabbim diğer evladına sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
kilo muhabbetime gülmüşsün..akrep nalan işin şakasıydı tabi okadar kiloyu uğraşsamda alamam...
kilo takıntım yok aslında,sadece bu aylarda kimse bu kadar kilo almazken benim almam normal mi diye sormak isedim...bebiş sağlıklı olsunda ben 100 kilo olayım çokda umrum değil....
cans,10 yaşında kızın varmış maşallahbende diğer arkadaşlar gibi hiç çocuğun yok sanıyordum...inşallah kızına birde kardeş gelir en kısa zamanda...
toana,yumurtalarına maşallahinşallah sayıları gibi kaliteleride çok iyi olur....
hülyacım,o geriden gelen yumurta belki bir atak yapmış ve kendiliğinden de çatlamış olamaz mı?çatlatma iğnesi bulamamanızda da bir hayır mı var acaba?arkadan gelen yumurta kendiliğinden çatlayıp doğal bir gebelik elde edilebilir..neden olmasın dimi?msjını okurken içimden geçenler bunlardı,yazmadan edemedim...
heradacım,2 gün üst üste ölçtürdüm tansiyonum 8/5 ve 9/5 çok düşük ama beni rahatsız etmiyor..yıllardır tansiyonum bu şekilde,azıcık bir yükselmede yani büyüğü 11'e çıktığında ensemde ağrım oluyor..bugün birşeyim yoktu şükür,inşallah geçici bir tansiyon yükselmesidir..
banu,benim bir arkadaşım tek yumurtayla hamile kaldı ve şuanda bir kızı var..sakın tek yumurta diye moralin bozulmasın...seninde güzel haberlerini bekliyoruz...
meryecim,benim tansiyonum düşük çıktı..yüksek olsaydı eğer seninde yazdığın gibi hangi yiyecek ve içecekler yükseltiyor diye araştırıp bir liste yapıcaktım..ama düşük olunca gerek kalmadı arkadaşım....sağolasın..
bugün doktora gittim ama daha öncede söylemiştim kendi doktorum değildi gittiğim....evime yakın bir hastaneye gidip ultrasona girdim..
bebeğim büyümüştü maşallahhatta bize el salladı ben yanlış görüyorum sandım ama doktorda bak el sallıyor diyince yanılmadığımı anladım...
doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi.cinsiyetini sordum..eğer bu göbek kordonu değilse erkek dedi...hatta sonradan bak bu tam iki bacağının arasında gördüğüm şey snde görüyormusun?evet evet erkek bu filan dedi...:))ultrasonu benim doktorumun ki kadar iyi değildi oyüzden de ne kadar doğru bilemiyorum...kız çocuk delisi olmamama rağmen erkek olduğunu duyunca da mutluluktan uçtum..sağlıklı olsunda cinsiyetin hiç önemi yok...babasına söylediğimde o da herzaman farketmiyor demesine rağmen sanki daha bir mutlu oldu gibime geldi...
bizden haberler böyle arkadaşlar...
canım arda ya göre çok iyi elbette. batu dün 7 den 1215 e kadar (akşam) uyumadı ama sürekli ağlamadı mızmızlandı ağladı sustu vs. devamlı evir çevir masj yap arada tekrar besle vs. sonra da günün en uzun uykusunu uyudu 2,5 saat. bir daha o kadar uyumadı ama sizinle kıyaslanınca 100 kez şükür. ne yapalım geçecek bu da böyle bir dönem. ben azıcık hırpalanıcam ama babası hırpalayacağına varsın oğlu hırpalasınBanu arkadaşım çok sevindim canım.İnşallah tek embriyo ile bebeğine kavuşursun.Haberlerini bekliyoruz canım.
Deniz Bulut canım bakıcı problemi başlı başına bir sorun.Biz Tekirdağ'a taşındığımızdan beri yani 5 yıldır 3 bakıcı değiştirdik ki 2 sene kayınvalidem bakmışştı ilk taşındığımızda.Benim bakıcı yatılı değil canım.Yatılı bakıcı ben istemiyorum evde yabancı birine tahammül edemem çünkü.Bir de gerek yok artık tabi.Ama senin durumun farklı ve Bebeğin de şimdi çok ufak.İnşallah aklına içine yatan bakıcıyı bulursun en kısa zamanda canım.
Yeni mamayla inşallah Batu'nun gaz sancısı düzelir arkadaşım biz ne denediysek olmamıştı ki sen 1 saat ağlamadan bahsetmişsin bizim 24 saat kadar süren ağlamalarımız olurdu.Aralarda sadece 5 dk'lık uykumuz oluyordu ki ağlayarak uyanıyordu yine.Resmen kabus gibiydi o günler.
Cans arkadaşım sen de 3 kez tüp denemişsin.Senin tüp tedavilerinin sonucu negatif mi yoksa kimyasal mı oluyordu?
ekliyeyim canım. vaktim olursa arkada albüm kısmına koyarım. öyle kameradan olmaz gel burada yakından bak. bak deyince ben size çok dua ediyorum sen de bana bakıcı için et olur mu? tez zamanda temiz vicdanlı biri çıksın karşımaallah allah ?heradacım.sen yasınca dedim e been gece limona da yasmıştım(limon kabuğu kısmıyorsun değilmi.ben herkese sevgimden bişeyler derim işte)hem komik te oluyor.:86:
bir ara kapanmıştı.demek gitmemiş.
limon koğlunun müjdesini almışsın.gösünaydın.tansiyonun da iyimiş..oh iyi..sağlıkla gelsin oğlun..
bahartansiyon dedim de bugün nasılıs?oğlunla ,he....
denisbatu nasıl bugün?as daha büyümüştür.senden de alabamadan da yeni resimler bekliyorum.inşallah batuya gönlüne göre bir bakıcı bulursun.yoksa.pc den ben girip sevip bakacağım ona.![]()
sağol tabii haftaya kadar vazgeçip başka yere gitmemesi sonra da karşılıklı memnun kalmamız lazım. çok zormuş bu iş. nelerle karşılaştım şu 2 haftada bilseniz. keşke başında duracakyakında oturan annem teyzem halam vs biri olsaydı. gelip gidecekler ama yazın 2-3 ay yazlığa giderler. tabii bir de onlar da yaşlılar önemli bir hastalık vs çıkmaz inşallah. bir şekilde büyüyecek yaCans ben de son defa deneyeceğim dedim ve hamile kaldım. İnşallah senin de öyle olur arkadaşım. Tüpe benim de hiç inancım yoktu ama 4. denemede oldu benim de. İnşallah sen de son diye denedim ve hamile kaldım diyeceksin arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.
Deniz, yazmayı atlamışım. Bakıcı işi çok zor gerçekten. Umarım haftaya gelecek olan içine siner ve güvenle bırakırsın Batu'yu. Allah'tan işe başlamana daha var, adaptasyon sürecinde yanında olacaksın .
sağol tabii haftaya kadar vazgeçip başka yere gitmemesi sonra da karşılıklı memnun kalmamız lazım. çok zormuş bu iş. nelerle karşılaştım şu 2 haftada bilseniz. keşke başında duracakyakında oturan annem teyzem halam vs biri olsaydı. gelip gidecekler ama yazın 2-3 ay yazlığa giderler. tabii bir de onlar da yaşlılar önemli bir hastalık vs çıkmaz inşallah. bir şekilde büyüyecek ya
altınyunus hipp mama geldi. öğleden sonra denemeye başlayacağım. bakalım yarın bu saatlerde fark olmuş olacak mı?
Selam
Denizverdi saol canım, dün yine tansiyon hopladı hastanelerdeydim bugünde dinlendim biraz canım. Şimdi daha iyiyim. Ama tansiyon tüü kaka. İlacımın dozu şimdilik aynı kalıcak 24 saatlik idrar vericem
Limon Kabuğu bir yakışıklımız daha oluyor maşallah canım.İnşallah Sağlıkla kucağına alırsın canım Bebişimin cinsiyeti 16.haftada kesinleşmişti galiba Tansiyonunda çok iyi bence ben hiç o rakamları görmedimbi kez 10 u bikaç kez 11 i görmüştüm senin haftalarındayken sonrası malum 12 13 14 ler gidiyor bakalım hayırlısı.
DenizBulut kameralı sistemi iyi düşünmüşsün inşallah güvenilir birini bulursunda bu kadar uğraştırmaz seni, yazında Batuyu yazlığa gönderirsin sende arada kaçar oğluşuna katılırsın.
Patikler sıkma sivilceni bende çok kızarım
kürlere başladınmı?
Merye istersen burdan balık yollayabilirim canım?
Erken doğum riskimden dolayı haftasonu alışveriş yapmaya karar verdim Forum İstanbula gidip ordan toplu alıcam herşeyi ( İnşallah hem kendim hem bebiş için herşeyi bulabilirim) çünkü artık gezme lüksüm kalmadı tansiyondan dolayı( bir sürü planım vardı eminönü filan ama yapamıycam sanırım.
merhaba hulya... evet canım 3 kez denedım ama hepsı de negatıf ..aslında her seferınde 11 12 10 adet yumurta toplandı ve 5 tanesı 1. kalıte ve 8 hucrelı olarak devam ettı .. ama benım vucudum sanırım bu ılaclara tepkı gosterıyor .. rahım kalınlasıyor fakat transfer gunune kadar ıncelıyor .. 7 - 8 mm cıvarında .. kalınlastırıcı ılacalar da kullandım ..ama hıc faydasını gormedım ..ısın ılgıncı tup bebek tedavısınden 1 ay sonra kendılıgınden hamıle kaldım . 8. haftada kaybettım .. kalp atısları da vardı .. ama olmadı ..bu yuzden tup tedavısıne pek sıcak akmıyorum ama son bır defa daha deneyecegım ..