- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kamera çok iyi fikir ama izlemek te çok mantıkllı inş.ikna edersin işyrlrindekini ama şu bakıcı işi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun hamile olduğumu öğrendiğimden beri onun için dua ediyrm inş.allah göndlümüze göre bakıcı bulmayı nasıp etsin sen bu konuda nasıl bir kıstasla arıyrsun bakıcıyı özellikle neye dikkat ediyrsn
inş.çok merhametli hayırılı bakıcılarımz olr bebşlerimize çok iyi bakan bakıcılar allah nsp etsin bizlere
DENİZVERDİ:duan için çok sağol cnm ben artık sana sabah kuşu diyecem o saatte valla çok enerjiksin galiba
şu şiir olayına gelince ilham sana sen istediğin zaman gelmiyr birden geliyr bu herkeste böyle bir adam en çok aklıma wc de geliyr ilham demişti tv de izlmştm ismini hatırlamıyrm
HÜLYA:canım bence erverdi doğru söylüyr o kadar iliaçla o yumurta gayet iyi ben bence hemen başla
CANS:tiroidin çok geçmş olsn tp ilaçlarının sana iyi gelmemisi yani tiroidine bir yerde elini kolunu bağlıyr sanki allah şifa versin gerçi atrtık düzeldi demişti sanki öyle hatrlıyrm o zaman inş.heryşey daha güzel olacak
limonkbğu:tansiyon gayet güzel zaten hamşlerde daha düşük tansiyn istryr dr lar benmki de genelde bu seviyelerde bu araada erkekin hayırlı olsun canm allah tammna erdirr inş.bebşlerimizi ,,
kızlar bugün ebruliddee 1,5 ay sonra süt içmeye başlamş br bebekten bahsettiler anne yılmamş ısrarla vermiş ve bebek ondan sonra içmeye başlmş yani hemen bırakmayalım mücadeleye devam edelim kesin kazanırız gibi
hamişler ben şmdidn bebşime tmbih ediyrm doğar doğmaz sütümü içen kızım diye beni dinler inş.sizde söyleyin bence
herkese mutlu bir gün diliyrm hanmlar
tamam balık konusunda burdaki adam da sorun var çünkü eşime de öyle gelyr ve işyrdndki bir arkdş ta buaraya geldiğimiden beri doğru dürüst balık yemedim diyrdu burda sadece üç balıkçı var ve üçü de kardeş pis adamlar ne yapıyrlar sa balıklara piyasayı istediği gibi yön veriyrlar eminönüdeki taze balıkçıları özledim ne güzeldi o rdaki balıklar
sabah kuşu mu?sevdim.. ama nerdeee... keşke her sabah olsa...hep isterdim.her sabah namasa kalkmayı adet edinmeyi ne çok isterdimmmm.

yaa... senin şu balık işine üsüldüm.keşke bir yolunu bulsak diye konuştum yemekte kocayla.hani o kendi tutuyor ya... tase tase ne güsel olurdu..şu teknoloji biras daha ilerlese ne iyi olur.bir tabakçık usatıverirdim canı isteyene..

birine ilham vc de mi geliyormuş

Son düzenleme: