38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kamera çok iyi fikir ama izlemek te çok mantıkllı inş.ikna edersin işyrlrindekini ama şu bakıcı işi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun hamile olduğumu öğrendiğimden beri onun için dua ediyrm inş.allah göndlümüze göre bakıcı bulmayı nasıp etsin sen bu konuda nasıl bir kıstasla arıyrsun bakıcıyı özellikle neye dikkat ediyrsn
inş.çok merhametli hayırılı bakıcılarımz olr bebşlerimize çok iyi bakan bakıcılar allah nsp etsin bizlere

DENİZVERDİ:duan için çok sağol cnm ben artık sana sabah kuşu diyecem o saatte valla çok enerjiksin galiba
şu şiir olayına gelince ilham sana sen istediğin zaman gelmiyr birden geliyr bu herkeste böyle bir adam en çok aklıma wc de geliyr ilham demişti tv de izlmştm ismini hatırlamıyrm

HÜLYA:canım bence erverdi doğru söylüyr o kadar iliaçla o yumurta gayet iyi ben bence hemen başla

CANS:tiroidin çok geçmş olsn tp ilaçlarının sana iyi gelmemisi yani tiroidine bir yerde elini kolunu bağlıyr sanki allah şifa versin gerçi atrtık düzeldi demişti sanki öyle hatrlıyrm o zaman inş.heryşey daha güzel olacak

limonkbğu:tansiyon gayet güzel zaten hamşlerde daha düşük tansiyn istryr dr lar benmki de genelde bu seviyelerde bu araada erkekin hayırlı olsun canm allah tammna erdirr inş.bebşlerimizi ,,

kızlar bugün ebruliddee 1,5 ay sonra süt içmeye başlamş br bebekten bahsettiler anne yılmamş ısrarla vermiş ve bebek ondan sonra içmeye başlmş yani hemen bırakmayalım mücadeleye devam edelim kesin kazanırız gibi
hamişler ben şmdidn bebşime tmbih ediyrm doğar doğmaz sütümü içen kızım diye beni dinler inş.sizde söyleyin bence
herkese mutlu bir gün diliyrm hanmlar

tamam balık konusunda burdaki adam da sorun var çünkü eşime de öyle gelyr ve işyrdndki bir arkdş ta buaraya geldiğimiden beri doğru dürüst balık yemedim diyrdu burda sadece üç balıkçı var ve üçü de kardeş pis adamlar ne yapıyrlar sa balıklara piyasayı istediği gibi yön veriyrlar eminönüdeki taze balıkçıları özledim ne güzeldi o rdaki balıklar

sabah kuşu mu?sevdim.. ama nerdeee... keşke her sabah olsa...hep isterdim.her sabah namasa kalkmayı adet edinmeyi ne çok isterdimmmm.:17:
yaa... senin şu balık işine üsüldüm.keşke bir yolunu bulsak diye konuştum yemekte kocayla.hani o kendi tutuyor ya... tase tase ne güsel olurdu..şu teknoloji biras daha ilerlese ne iyi olur.bir tabakçık usatıverirdim canı isteyene..:56:

birine ilham vc de mi geliyormuş:1::1::1::60::60:nasıl şiirler çıkıyor ondan merak ettim doğrusu

Son düzenleme:
baharcım demek oğluna ciciler almaya geliceksin forum istanbula.. bana yaklaşıcaksın yani:34:

tansiyon nasıldı bugün?

güller herkese iyi geceler tatlı uykular.. yemek biras fasla kaçtı bu akşam... yatcam şimdi.:31:

canım eşinin senin son bir kez denemini istemesi beni de duygulandırdı.rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin,göndersin:16:

günaydınn günaydınn günaydınn 38 in gülleri
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

denissenin bakıcıyı söyledim:)) tamam inşallah...

Herkese günaydınlar,

Baharnaz'cım çok geçmiş olsun arkadaşım. Keyifli alışverişler diliyorum, umuyorum erken doğum olmaz, bebeklerimiz olabildiğince miadına yakın gelirler. Sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah.

günaydın herkese :71:

kamera çok iyi fikir ama izlemek te çok mantıkllı inş.ikna edersin işyrlrindekini ama şu bakıcı işi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun hamile olduğumu öğrendiğimden beri onun için dua ediyrm inş.allah göndlümüze göre bakıcı bulmayı nasıp etsin sen bu konuda nasıl bir kıstasla arıyrsun bakıcıyı özellikle neye dikkat ediyrsn
inş.çok merhametli hayırılı bakıcılarımz olr bebşlerimize çok iyi bakan bakıcılar allah nsp etsin bizlere

DENİZVERDİ:duan için çok sağol cnm ben artık sana sabah kuşu diyecem o saatte valla çok enerjiksin galiba
şu şiir olayına gelince ilham sana sen istediğin zaman gelmiyr birden geliyr bu herkeste böyle bir adam en çok aklıma wc de geliyr ilham demişti tv de izlmştm ismini hatırlamıyrm

HÜLYA:canım bence erverdi doğru söylüyr o kadar iliaçla o yumurta gayet iyi ben bence hemen başla

CANS:tiroidin çok geçmş olsn tp ilaçlarının sana iyi gelmemisi yani tiroidine bir yerde elini kolunu bağlıyr sanki allah şifa versin gerçi atrtık düzeldi demişti sanki öyle hatrlıyrm o zaman inş.heryşey daha güzel olacak

limonkbğu:tansiyon gayet güzel zaten hamşlerde daha düşük tansiyn istryr dr lar benmki de genelde bu seviyelerde bu araada erkekin hayırlı olsun canm allah tammna erdirr inş.bebşlerimizi ,,

kızlar bugün ebruliddee 1,5 ay sonra süt içmeye başlamş br bebekten bahsettiler anne yılmamş ısrarla vermiş ve bebek ondan sonra içmeye başlmş yani hemen bırakmayalım mücadeleye devam edelim kesin kazanırız gibi
hamişler ben şmdidn bebşime tmbih ediyrm doğar doğmaz sütümü içen kızım diye beni dinler inş.sizde söyleyin bence
herkese mutlu bir gün diliyrm hanmlar

tamam balık konusunda burdaki adam da sorun var çünkü eşime de öyle gelyr ve işyrdndki bir arkdş ta buaraya geldiğimiden beri doğru dürüst balık yemedim diyrdu burda sadece üç balıkçı var ve üçü de kardeş pis adamlar ne yapıyrlar sa balıklara piyasayı istediği gibi yön veriyrlar eminönüdeki taze balıkçıları özledim ne güzeldi o rdaki balıklar

Selam

Denizverdi saol canım, dün yine tansiyon hopladı hastanelerdeydim bugünde dinlendim biraz canım. Şimdi daha iyiyim. Ama tansiyon tüü kaka. İlacımın dozu şimdilik aynı kalıcak 24 saatlik idrar vericem

Limon Kabuğu bir yakışıklımız daha oluyor maşallah canım.İnşallah Sağlıkla kucağına alırsın canım Bebişimin cinsiyeti 16.haftada kesinleşmişti galiba Tansiyonunda çok iyi bence ben hiç o rakamları görmedim :( bi kez 10 u bikaç kez 11 i görmüştüm senin haftalarındayken sonrası malum 12 13 14 ler gidiyor bakalım hayırlısı.

DenizBulut kameralı sistemi iyi düşünmüşsün inşallah güvenilir birini bulursunda bu kadar uğraştırmaz seni, yazında Batuyu yazlığa gönderirsin sende arada kaçar oğluşuna katılırsın.

Patikler sıkma sivilceni bende çok kızarım :20:
kürlere başladınmı?

Merye istersen burdan balık yollayabilirim canım?

Erken doğum riskimden dolayı haftasonu alışveriş yapmaya karar verdim Forum İstanbula gidip ordan toplu alıcam herşeyi ( İnşallah hem kendim hem bebiş için herşeyi bulabilirim) çünkü artık gezme lüksüm kalmadı tansiyondan dolayı :(( bir sürü planım vardı eminönü filan ama yapamıycam sanırım.

denisdualarımıs karşılıklı canım.:70:
merye baharnaz inşş kamera işi sorunsuz gerçekleşir çalışır. hiç çalışmasa bile evde kamera olması bakıcıyı izleniyorum diye daha dikkatli olmaya iter.
merye yabancı bakıcılardan çok şey isteyemiyorsun. referans vs gibi. sadece kendi çocuğu var mı ona bakıyorum. biraz büyütmüş gelsin aklı kalmasın istiyorum. ilk gelen yardımcı bir tanıdığın senelerdir evinde çalışan yardımcısının görümcesiydi o nedenle hırsız vs olması pek mümkün değildi ama şimdi alacaklarım artık kapalı kutu. şirketten alacağım. şirketi de alt kattaki bayanın yanındaki yardımcı önerdi bir de eve gelen sigortanın gönderdiği hemşire o da çocuğuna baktırıyormuş. hayırlısı artık. inşş 10 tane değiştirmeden bulurum.
baharnaz yazın çok çaresiz kalırsam bakıcı ile yazlığa gönderebilirim. hafta sonları da ben giderim. çok zor olacak hem her hafta ayvalğa kadar o yolu yap hem de hafta arası uzak kal ama mecbur kalırsam çaresiz yaparım.

günaydınn günaydınn günaydınn 38 in gülleri
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

denissenin bakıcıyı söyledim:)) tamam inşallah...

canım sen dediysen ben oldu kabul ediyorum :16:

altınyunus ve ileride başka mama gereksinimi duyabilecek olanlar dün hipp mama geldi. başladım ve gaz kesildi. daha doğrusu oluyor tabii ama ağlamadan alttan çıkarabiliyor. gece daha uzun aralıklarla uyuduk. valla son anda imdadıma yetişti. kul sıkışmazsa hızır geçirmezmiş :34:. 1 gece daha öyle geçseydi artık kucağımdan falan düşürürüm diyordum. gece değil tüm gün de kucakta aralıklarla ağlayarak geçiyordu. ben de birazcık dinlendim. nazarım değmez ve inşallah böyle devam eder. :nazar:sap simplexs damla veriyordum onu günde 8 damla 4 kere olarak uygulamaya başladım.

Kızlar merhaba,

Bahar'cım canım yine bir tansiyon sorunu yaşamışsın. Çok çok geçmiş olsun arkadaşım...
Kürleri sormuşsun, polen almaya zaten başlamıştım. Dün diğer malzemeleri de tamamlayayım ve başlayayım derken, aktarda ki bayan (Gıda Mühendisi) Saraçoğlu ile ilgili hiç iyi şeyler söylemedi. İncirin suyunu içmek yerine kendisini yemek gerektiğini vb. şeyler söyledi. Ben bu durumda incir kürü yerine her sabah akşam aç karnına 1 inciri bütün olarak yemeye başlayacağım. Hatta ortasına iğde yaprağı konularak yenilirse yumurtaya çok daha iyi geliyormuş. Bunun dışında karışım olarak da polen, bal, arı sütü, tarçın, kekik yaprağı ve zerdeçal ile karıştırıp sabah akşam yemem gerektiğini söyledi. Arı sütü bugün geliyormuş o nedenle yarın kısmetse buna başlıyorum.Bu arada çiderle konuştum, Memorialle anlaşamıyorlarmış ama sonra ne olur bilmiyoruz tabi diyorlar... İşte böyle arkadaşım...

Limon büyük ihtimalle erkek bebek geliyormuş... Hayırlısı olsun arkadaşım. Sağlıklı olsun yeter ki...

DenizBulut umarım bakıcı ile ilgili tüm isteklerine sahip olursun arkadaşım. Eninde sonunda insan memnun oacağı bir insanla karşılaşıyor inan...

Toana'cım cumaya az kaldı, hadi bakalım dualarım seninle...

gunaydin denizverdiciyim :71:deniz bulutcugum :71:meryecim:71: patikciyim:71: baharcigim:71: hepinize gunaydinlar:79: evet kizlar bekledigim gun cuma yarin insallah rabbim sizinde benimde yuzumu guldurur:66:,ismini yazamadigim diger arkadaslarim kusmeyin:19:hemen sizlerede gunaydinlar :71:allah im gonlunuzdekini versin yavrularinizi size bagislasin canlarim benim bugun biraz duygusalim:43: nedendir bilinmez allahim yardimcimiz olsun insallah:16::16::16:

sabah kuşu mu?sevdim.. ama nerdeee... keşke her sabah olsa...hep isterdim.her sabah namasa kalkmayı adet edinmeyi ne çok isterdimmmm.:17:
yaa... senin şu balık işine üsüldüm.keşke bir yolunu bulsak diye konuştum yemekte kocayla.hani o kendi tutuyor ya... tase tase ne güsel olurdu..şu teknoloji biras daha ilerlese ne iyi olur.bir tabakçık usatıverirdim canı isteyene..:56:

birine ilham vc de mi geliyormuş:1::1::1::60::60:nasıl şiirler çıkıyor ondan merak ettim doğrusu

allah razı olsun yemş kadar oldum ama ben buraya geldiğimden beri bu böyle
valla bende sabah nmzına kalkmayı çok isterdim ama işte tenbellik yapıyrz o şarkı sözü yazıyrdu yabancı idi ünlü biri idi

Herkese günaydınlar,

Baharnaz'cım çok geçmiş olsun arkadaşım. Keyifli alışverişler diliyorum, umuyorum erken doğum olmaz, bebeklerimiz olabildiğince miadına yakın gelirler. Sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah.

amin canm sabah akşam du a ediyrm

günaydın herkese :71:

merye baharnaz inşş kamera işi sorunsuz gerçekleşir çalışır. hiç çalışmasa bile evde kamera olması bakıcıyı izleniyorum diye daha dikkatli olmaya iter.
merye yabancı bakıcılardan çok şey isteyemiyorsun. referans vs gibi. sadece kendi çocuğu var mı ona bakıyorum. biraz büyütmüş gelsin aklı kalmasın istiyorum. ilk gelen yardımcı bir tanıdığın senelerdir evinde çalışan yardımcısının görümcesiydi o nedenle hırsız vs olması pek mümkün değildi ama şimdi alacaklarım artık kapalı kutu. şirketten alacağım. şirketi de alt kattaki bayanın yanındaki yardımcı önerdi bir de eve gelen sigortanın gönderdiği hemşire o da çocuğuna baktırıyormuş. hayırlısı artık. inşş 10 tane değiştirmeden bulurum.
baharnaz yazın çok çaresiz kalırsam bakıcı ile yazlığa gönderebilirim. hafta sonları da ben giderim. çok zor olacak hem her hafta ayvalğa kadar o yolu yap hem de hafta arası uzak kal ama mecbur kalırsam çaresiz yaparım.

canım sen dediysen ben oldu kabul ediyorum :16:

yani çoçuğunda aklı kalmasın diye mi inş.gönlüüze göre bulurz çok dua et güzel bayan

altınyunus ve ileride başka mama gereksinimi duyabilecek olanlar dün hipp mama geldi. başladım ve gaz kesildi. daha doğrusu oluyor tabii ama ağlamadan alttan çıkarabiliyor. gece daha uzun aralıklarla uyuduk. valla son anda imdadıma yetişti. kul sıkışmazsa hızır geçirmezmiş :34:. 1 gece daha öyle geçseydi artık kucağımdan falan düşürürüm diyordum. gece değil tüm gün de kucakta aralıklarla ağlayarak geçiyordu. ben de birazcık dinlendim. nazarım değmez ve inşallah böyle devam eder. :nazar:sap simplexs damla veriyordum onu günde 8 damla 4 kere olarak uygulamaya başladım.

allah şükür inş.nazar değmez verdiğin herbilgiyi not ediyrm herhalde gaz 3 aya kadar etkiliyr diye biliyrm 3aydan sonra sı rahatlarsn deniyr

gunaydin denizverdiciyim :71:deniz bulutcugum :71:meryecim:71: patikciyim:71: baharcigim:71: hepinize gunaydinlar:79: evet kizlar bekledigim gun cuma yarin insallah rabbim sizinde benimde yuzumu guldurur:66:,ismini yazamadigim diger arkadaslarim kusmeyin:19:hemen sizlerede gunaydinlar :71:allah im gonlunuzdekini versin yavrularinizi size bagislasin canlarim benim bugun biraz duygusalim:43: nedendir bilinmez allahim yardimcimiz olsun insallah:16::16::16:

merhaba canm inş.allah gönlüne göre verir canm çok dua et herkese söylüyrm sanada söyleyem ben bunun önemli olduğuna inanıyr bilm.arkdşlar uyguladımı ama ben onu çok yaptım transfer zamanında derin derin burundan nefes aldım ağızdan verdim derin ve sessiz derin nefes alınca vücda temzi hava giriyr daha iyi çalışyr vucdumuz

oy oy.. denisverdiciyin sana da dua etti bu sabah..allahım inşallah yüsünü güldürür.hadi yarın yumurtalıklarının haberini bekliyceeem he ona göre...

(bir ara öselime gerçek ismini at ta isminle söyliyeyim duada)

herkese iyi akşamlar
deniz, oğlum prematüre olduğu için ben özel mama kullanıyorum.bir tanesini sağdığım süte koyuyorum diğeri de biberon maması.ikisi de milupanın.dün 2 kere kakasını yaptı.poposuna zeytinyağı ile masaj da yaptım.bugün hala tık yok.yemekten sonra tekrar el atacağım poposuna.:60::34:
önerin için teşekkürler.aklımda bulunsun.

Son düzenleme:
Denızverdıcıyım canım allah razı olsun ben ozelden pek msj atamıyom bebeem sen bana at ben sana gonderırım bak onu bılıyom bak sagol yınede tatlım dusunduyun ıcın kımının parası kımının duası kapı acarmıs dılekler gerceklesırmıs canım benım allah razı olsun :71::71::71::71:

Denızverdıcıyım canım allah razı olsun ben ozelden pek msj atamıyom bebeem sen bana at ben sana gonderırım bak onu bılıyom bak sagol yınede tatlım dusunduyun ıcın kımının parası kımının duası kapı acarmıs dılekler gerceklesırmıs canım benım allah razı olsun :71::71::71::71:

canım benim hemen göndericem.ama bak onda da bişey yok.şimdi benim fil resmi var ya üserine tıklıyorsun.orada yasıyor .ösel mesaj gönder diye.ona da tıkla.yas.o kadar.kime yasmak istersen onun resmine tıkla.çıkan ösel mesajbölümünü seç.o kadar.
hadi inşallah eşinden de süpersüper sipermenler gelecek.buyluşturacaksınıs kısı ya da oğlanı.:34:

meryeeee........sabah kuşun bu sefer hauseadlı disiyi islemek için saat kurdum.. geçen hafta çok kısdım.o kadar bekle bekle..12 30 a almışlar yayın saatini.bu sefer kaçamadı elimden de gösümden de.:27:
şimdi iyice dirilmeden kalkıyiiim uyuyayım.giderken de kapınısa bir çiçek bırakıyim.bakalım sabah ilk kim alacak
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Back
X