38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bu satte uyandım sanırım ilk çiçeği ben aldım çoook teşekür ederim denizverdicim
bunlarda benden arkadaşlara :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

günaydın :71:
allah razı olsun yemş kadar oldum ama ben buraya geldiğimden beri bu böyle
valla bende sabah nmzına kalkmayı çok isterdim ama işte tenbellik yapıyrz o şarkı sözü yazıyrdu yabancı idi ünlü biri idi

amin canm sabah akşam du a ediyrm

yani çoçuğunda aklı kalmasın diye mi inş.gönlüüze göre bulurz çok dua et güzel bayan

allah şükür inş.nazar değmez verdiğin herbilgiyi not ediyrm herhalde gaz 3 aya kadar etkiliyr diye biliyrm 3aydan sonra sı rahatlarsn deniyr

merhaba canm inş.allah gönlüne göre verir canm çok dua et herkese söylüyrm sanada söyleyem ben bunun önemli olduğuna inanıyr bilm.arkdşlar uyguladımı ama ben onu çok yaptım transfer zamanında derin derin burundan nefes aldım ağızdan verdim derin ve sessiz derin nefes alınca vücda temzi hava giriyr daha iyi çalışyr vucdumuz
3. ayda biter deniyor istisnalar hariç. inşş. uykuları da uzar inşş.

gunaydin denizverdiciyim :71:deniz bulutcugum :71:meryecim:71: patikciyim:71: baharcigim:71: hepinize gunaydinlar:79: evet kizlar bekledigim gun cuma yarin insallah rabbim sizinde benimde yuzumu guldurur:66:,ismini yazamadigim diger arkadaslarim kusmeyin:19:hemen sizlerede gunaydinlar :71:allah im gonlunuzdekini versin yavrularinizi size bagislasin canlarim benim bugun biraz duygusalim:43: nedendir bilinmez allahim yardimcimiz olsun insallah:16::16::16:
cuma geldi hayırlı gelir sana da inşş

herkese iyi akşamlar
deniz, oğlum prematüre olduğu için ben özel mama kullanıyorum.bir tanesini sağdığım süte koyuyorum diğeri de biberon maması.ikisi de milupanın.dün 2 kere kakasını yaptı.poposuna zeytinyağı ile masaj da yaptım.bugün hala tık yok.yemekten sonra tekrar el atacağım poposuna.:60::34:
önerin için teşekkürler.aklımda bulunsun.

özel mama dediğinin bir tanesi aptamil pre var o mu daha mı özel? öyleyse hipp in de presi var. hem eninde sonunda bu özel günleri bitecek aklında olsun diğer mama da. hastaneden çıktığı günden itibaren düzeltilmiş X günü diye sayılıyor sanırım büyümesi. siz de düzeltilmiş 15. gününüze geldiniz maşallah :nazar:

denizverdi zarpdenizi arayamadım korkudan sen konuştun mu başka bilen var mı?

Altınyunus, doğru diyorsun be arkadaşım, ben onu atladım bak. İnşallah yasa bir an önce çıkar ve ilk yararlanan sen olursun. Umarım o fitil ve zeytinyağı faydalı olur Umut'a, kıyamaz insan öyle içli ağlamaya. Kolaylıklar diliyorum canım.

Banu gözün aydın arkadaşım, rahat bir transfer sonrası keyifli bir bekleme dönemi diliyorum sana.

Bebek hareketlerine dair yorumlara teşekkür ederim arkadaşlar. Kendimi düzgün ifade edemedim sanırım, panik değilim hareket etmediğinde, bu haftalar henüz düzenli hareket hissetmek için erken diye bildiğimden içim rahat. Gün güne artarken insanın keyfi de artıyor, onu yazmaya çalışmıştım. Sağolun.

acaba stres yok değil mi o kadar yaşın yok doğl yolla hamş olmşsun siz ara verrdikten sonra nasıl korundunz ilaç lamı

hadi gözün aydımn canm inş.olur gönlün şenlenir

banucum allah herseyi gonlunce versin canim benim senin kac yumurtan olustu hayatim kacinci denemen kac yasindasin banucum cokmu soru sordum:26: tatlimm opt:34:
Amin canım benim 1 yumurtam oldu 1.denemem 34 yaşındayım dün transferim oldu bugün yatıyorum.
Banu gözünaydın inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırsın
Amin sağol canım inşallah
Merye evde pişirme dışardan eşin güvendiğiniz bildiğiniz bir yerden yaptırıp getirsin balık tava. Belki seni pişme anındaki kokusu rahatsız ediyordur, Ben evde pişen etin kokusuna, tavuğun ve balığın kokusuna pek tahammül edemiyorum şu anki durumumdan dolayı. Evde pişince yemekte zorlnaıyorum dışardan gelince hımmm :))

Cans sen yinede tüp bebek konusunda ümitsizliğe kapılma

Troitten bahsediliyor bende hiç bu yaşıma kadar böyle birşey yaşamadım. Ama son tahlildeki TSH ve Free T4 ikiside alt sınırda o yüzden 10 gündür filan ilaç alıyorum. Sizdedemi böyle gebelikten sonra düzelirmi?

maşallah umut bebeğe çok sevindim. olsun canım üzme tatlı canını mama yesin nolcak bazen ben diyorum ki be ne be suluman bişi bu çocuk bununla nasıl doyuyo diyorum. şöyle bulamaç bişi yese karnı doyar yani. kaynanam öyle düşünüp vermiş pirinçununu ilk oğluna heheh. karnı doyar umut un iyi olsun da anne sütü mama artık allah ne verdiyse. uyku hepimizde az anacım napalım kendimiz arandık.

bu konuyla ilgili yasa düzenlenmiş ve kabul edilmiş diye geçen hafta ben gaztede bi haber okudum ayrıntısını hatırlamıyorum ama araştırmak lazım yürürlüğe girdimi girecekmi nedir nedeğildir inşallah iyi bişiler yapmışlardır. bi ara bakıcam netten ayrıntı bulursam paylaşşırım.

valla bende bilmiyodum canım. maşallah kızına. inşalla allah kısmet edecek niye etmesin bende daha önce yazmıştım fazla vakit kaybetme direk tüp yap bencede.

hayırlısı olsun banucum allah ol dedikten sonra üç tane koyuncada biri tutuyo bir olunca da tutunur niye tutunmasın. yeterki kısmette var olsun çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım dualarımız seninle.
Öyle canım inşallah hayırlı haberler olur
gösünaydın canım..çok sevindim...sana sıkı sıkı tutunsun yavrun inşallah

Sağol canım inşallah tutununurda 11 senelik hasret biter

deniz, bir tanesi sağdığım süte koyduğum "eoprotin".her 4o ml süte bir ölçek konuyor.diğeri de aptamil "pdf".prematüre ve düşük kilolu bebekler için.
bizim düzeltilmiş yaşımız 21 ocak.oğlum henüz doğmadı.:9::60:
doktor doğduğu gün değil normal doğması gereken tarihte doğan bebeklerle kıyasla oğlunu dedi.düzeltilmiş tarih 21 ocak olacak kısacası.

Son düzenleme:
meryeeee........sabah kuşun bu sefer hauseadlı disiyi islemek için saat kurdum.. geçen hafta çok kısdım.o kadar bekle bekle..12 30 a almışlar yayın saatini.bu sefer kaçamadı elimden de gösümden de.:27:
şimdi iyice dirilmeden kalkıyiiim uyuyayım.giderken de kapınısa bir çiçek bırakıyim.bakalım sabah ilk kim alacak
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

inanmıyrm sana onun için saat kurdun ha gerçi ben de severdim o diziyi ama çok geç koymuşlar
ama iyi güldüm sağolsın

Amin canım benim 1 yumurtam oldu 1.denemem 34 yaşındayım dün transferim oldu bugün yatıyorum.

Öyle canım inşallah hayırlı haberler olur

Sağol canım inşallah tutununurda 11 senelik hasret biter

hayırlısı inş.tutunur bebşin san a hasret biter inş.dua et ve dikkatli ol

deniz, bir tanesi sağdığım süte koyduğum "eoprotin".her 4o ml süte bir ölçek konuyor.diğeri de aptamil "pdf".prematüre ve düşük kilolu bebekler için.
bizim düzeltilmiş yaşımız 21 ocak.oğlum henüz doğmadı.:9::60:
doktor doğduğu gün değil normal doğması gereken tarihte doğan bebeklerle kıyasla oğlunu dedi.düzeltilmiş tarih 21 ocak olacak kısacası.

şimdi bebşin doğum tarihi 210cak olacak öylemi daha kütüpe yazmadızınmı öyle anladım allah bağışlasın canm sağlk sihhat versn

meraba kizlarrr ben geldim cok sukur hersey yolunda gitti esim tese oldu allahima sukur istediyimden daha cok cikti sperm sukur allahima,benimde yumurtalik cikti 8 tane ama dollendiyini daha pazar gunu soyliycekler allahima sukurler olsun bunada sukur kizlar canlarim hepiniz sagolun simdi biraz agrim var hepinizi opuyorum canlarimmm benimmm:54::54::54:

meraba kizlarrr ben geldim cok sukur hersey yolunda gitti esim tese oldu allahima sukur istediyimden daha cok cikti sperm sukur allahima,benimde yumurtalik cikti 8 tane ama dollendiyini daha pazar gunu soyliycekler allahima sukurler olsun bunada sukur kizlar canlarim hepiniz sagolun simdi biraz agrim var hepinizi opuyorum canlarimmm benimmm:54::54::54:

ayy hadi canım hayırlı olsun yumurtaların güzel güzel döllnenir sonrada transfer vee geri sayım inşallah güzel başladı aynı şekilde devam eder çok öptüm:9::9:

geçmiş olsun toana..çok sevindimm.inşallah güsel güsel döllenecekler ve sana hayırlı evlat olacak..

e inş.canm inş.herşey yolunda gider

iyi akşmlar sabah kuşu

cikcik cikcik cikcik ben bir sevda kuşuyam
(inek şabandan alıntıdır)

aman meryecik dert ettiğin şeye bak.sen büyüt güsel güsel kısını orada.bu gün boş olur yarın dolar.ya da başka bir gün.arada olur böyle.öptüm seni e merye:54:

ıyı aşkamlar arkadaşlar ..
..ıyı akşamlar erverdı ... verdıgınız kararları cok begendım ... ınşallah her sey yolunda gıder..
toana .. yumurtaların toplanmıs .. gozun aydın .. guzel sonuclar senı beklıyor ..
altınyunus .. maaşallah ogluna :nazar: emınım sen ona cok ıyı bakıp yaşıtlarını bıle gecmesını saglıyacaksın .. merak ettım dogumu dokuz eylulde mı yaptın ?
denızbulut alabama yakısıklıların yenı resımlerını koyun :nazar: ınsan bakmaya doyamıyor
hulya patıkler merye nisamai zarpdenız ( bu arada merak edıyorum kendısıni ) herkese merhaba ..

ıyı aşkamlar arkadaşlar ..
..ıyı akşamlar erverdı ... verdıgınız kararları cok begendım ... ınşallah her sey yolunda gıder..
toana .. yumurtaların toplanmıs .. gozun aydın .. guzel sonuclar senı beklıyor ..
altınyunus .. maaşallah ogluna :nazar: emınım sen ona cok ıyı bakıp yaşıtlarını bıle gecmesını saglıyacaksın .. merak ettım dogumu dokuz eylulde mı yaptın ?
denızbulut alabama yakısıklıların yenı resımlerını koyun :nazar: ınsan bakmaya doyamıyor
hulya patıkler merye nisamai zarpdenız ( bu arada merak edıyorum kendısıni ) herkese merhaba ..

teşekkürler cans hocam:16:inşallah hocam innnnşallah herşey yolunda gider.

sarp hoca ile şimdi görüştüm herkese selamı var.sesi iyi geliyordu maşallah.:nazar:moralli idi. salı günü kontrolü varmış.tabiii endişe ve heyecanı devam ediyor..

Back
X