38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dilarem,tebrik ederim yine de iradene hakim olup az kg almissin.benim de korkum cok kg almak,ailede herkes top gibi oluyor hamilelikte,benim su an fazla kg yok ama her an olabilir.zaten boyum kisa birde kg oyyy,oyyy!

Yirim ben senin kglarını,minik serçe,almazsın dikkat et,yürüyüş yap,süt yoğurt ve peyniri light olanlardan ye,zaten lightlarda daha fazla kalsiyum var,her gün en az bes en fazla altı yedi zeytin,iki tane ceviz ye,salatalara ve yemeklere az yag dök,az ekmek bol protein,valla almazsın kııız.kaydirigubbakcemile3

Elifsu merhaba,
herhalde iyidir bebis,dun biraz lekelenme seklinde kanamam oldu ama bugun birsey yok.yarin kontrole gidecegim.halsizliklerim de basladi..sende ne var ne yok???

kizlar gunaydin hepinize :)) ben yeni kalktim.
okudum yazdiklarinizi cok sukur hepiniz iyisiniz.
monetacim dur daha c.tesinden once karar verme hamile olmadigina.
ya kizlar ben dhea kullaniyorum ya ben de odem yapti. 50 kilo olan ben 10 gunde 53 oldum. resmen sistim. once kilo aliyorum herhalde su suralar evde ders calisiyorum diye dusundum ama simdi anladim ki odem bu. resmen hertarafim sisti, yuzuklerim den anladim. bu arada cok fena sivilcelerim oldu. ayiptir soylemesi ben guzel bir hatundum hele cildim cok puruzsuzdu. simdi igrenc oldu. hadi kozmetik neyse katlanilir da odem beni dusunduruyor. bugun kesmeyi dusunuyorum ya da 1`e `dusurmeyi

defnecim bana kan testi yapilmadan direkt basladilar fragmini. ama bu ay kan testi yaptim ya herseyim normalmis yani pihtilasma adina. anlayacagin bosuna kullandim. bence senin degerlerin normalse kullanma bosyere. benim ilkinde bosgebelik oldu diye korkup verdi tr deki doktorum.

elifsu, serpil hamile bayanlar. nasilsiniz bebisleriniz nasil. allah tamamina erdirsin canim arkadaslarim umarim saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.

Elifsu merhaba,
herhalde iyidir bebis,dun biraz lekelenme seklinde kanamam oldu ama bugun birsey yok.yarin kontrole gidecegim.halsizliklerim de basladi..sende ne var ne yok???
canım benim midem çok şişiyordu bende artık az ve sık yiyorum oda düzeldi bol bol uykum geliyor başkada bulantı falan yok.sen özel bir beslenme yapıyormusun

elifsu, serpil hamile bayanlar. nasilsiniz bebisleriniz nasil. allah tamamina erdirsin canim arkadaslarim umarim saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.

doktorcum sen bilirsin benim beslenmemle ilgili fikrin nedir doktorum istediini ye iç dedi .mesela çay içiyorum am a içim rahat etmiyor .3 üncü aydan sonra nasıl ve ne yemem gerektiğine dair bir liste verdi .

doktorcum sen bilirsin benim beslenmemle ilgili fikrin nedir doktorum istediini ye iç dedi .mesela çay içiyorum am a içim rahat etmiyor .3 üncü aydan sonra nasıl ve ne yemem gerektiğine dair bir liste verdi .

elifsu hamilelikt asiriya cok kacmadikca herseyi yiyip icebilirsin. diyet yapmak dogru degil ama hersyi abartip cok fazla yemenin de anlami yok. bir de en onemlisi az ve sik yemek.

Back
X