38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım hadi bakalım, inşallah güzel güzel bebiş olurlar... Geçmiş olsun arkadaşım...

Cans canım sana da merhaba, kızını öp benim için...

Şimd çıktııııııı :) Ben de şimdi minnoşla operaya kaçıyorum... :)

Ah canım inşallahhhh
banucum canim sagol tatlim insallah arkadasim seninde rabbim yuzunu guldurur insallah
Amin canım merakla bekliyorum....

baharim sagol tatlim cok sukur bir problemmimiz olmadi bakalimyarin tel gelicek yumoslar dollendi diye ama insallah problemsiz yerlesir onlarda ondan sonra tutunma iste en onemlisi o ALLAHIM RAST GETIRSIN

baharim sagol tatlim cok sukur bir problemmimiz olmadi bakalimyarin tel gelicek yumoslar dollendi diye ama insallah problemsiz yerlesir onlarda ondan sonra tutunma iste en onemlisi o ALLAHIM RAST GETIRSIN

İnşallah canım güzel haberler bekliyoruz senden benim bir yumurtam vardı arıycakları gün birazda geç aradılar öldüm ağlamaktan döllenmedi diye inşallah şimdi tuttu haberinide hep beraber alırız canım hadi hayırlısı

herkese iyi akşamlar
merye, nüusu hemen çıktı oğlumun.pratikte doğum tarihi 21 ocak olacak.
cans, dokuzeylül'de yoğun bakımda kaldım sadece.küvöz olsaydı orada doğum yapacaktım.doğum başka bir yerde oldu.

mutlu ve keyifl bir pazar diliyorum herkeze
hem yağmurlu hemde soğuk bir pazar günü..resmen içim karardı,kursumda var ,sıcak evi bırakıpta bu soğukta nasıl dışarı çıksam diye kara kara düşünmeye başladım bile...

iyi akşamlar canım hoş gelmişsin annene geçmiş olsun
demek oğlun olucak hayırlı sağlıklı olur inşallah
çok sağoasın nisacım,bu yıl erkek yılı sanırım..bizde erkek anası kervanına katılıcaz artık
geçmiş olsun dileklerin için çok sağolasın...

Limon Kabuğu canım tansiyonun iyi olmasına sevindim, annene geçmiş olsun. Erken doğum 28 ile 32.haftalar arası oluyor bana denilen bu hayırlısı canım.
canım,inşallah gelişimini tamamen tamamlayıp öyle gelir bebeğin dünyaya..
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim..

limon;iyiymişsin:)annene geçmiş olsun.dün ben de yoktum..ben de annemi ona cici almaya götürdüm.... dün hava çok soğuktu..bırrr. sanki kar yağacak..:26:
şükürler olsun erverdicim iyiyim..geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkür ederim...Allah annelerimize sağlıklı uzun ömür versin..annem hastalanınca sanki ben hastalanmışım gibi oluyorum...
annenin cicileri hayırlı olsun...güzel günlerde giysin...

Naber kızlar ben evdeyim gün sayıyorum şansımada ailede yanımda olucaklar hasta iyiki sizler varsınız yoksa zaman nasıl geçer bilemiyorum

canlarim meraba kizlar benimkiler dollenmis yarin bura saatiyla 2 bucukta koyucaklarmis 8 tane yumurtadan 4 tanesi dolenmis ALLAHIM RTAST GETIRIR BIRDE TUTARSA OZAMN DAHA IYI OLUCAK TATLILAR SIMDILIK BY OPT HEPINIZI TEK TEK

canlarim meraba kizlar benimkiler dollenmis yarin bura saatiyla 2 bucukta koyucaklarmis 8 tane yumurtadan 4 tanesi dolenmis ALLAHIM RTAST GETIRIR BIRDE TUTARSA OZAMN DAHA IYI OLUCAK TATLILAR SIMDILIK BY OPT HEPINIZI TEK TEK
inşallah sımsıkı tutunurlar hayırlısı olsun

denız batuya maaşallah kocaman adam olmuş o ya ... yerım ben onu
patıkler sen de akıllı kızını op canım...
toana hadı gozun aydın ...banu senın de gozun aydın..inşallah bebeklerınız sıkıca tutunur sıze

Denız bulutcugum cansım sagolun ınsallah kızlar allah bu defa yuzumu guldursun sagol canlarım ıyıkı varsınız tatlılarım

Banucugum senın kacıncı gunun hayatım ınsallah tutunur sana bebeyın senmı ıstedın bırtane yoksa doktormu 1 tane transfer ettı canım benım kacıncı denemen kac yasındasın ozur belkı daha oncede sormusumdur ama bılıyosun bu tedavılaer ınsanın aklınıda alıyo bebeeemm

Denızverdıcıyım baharnazcım sızlerede ıyı pazarlar canlarım ,bugunden ıslerımı yapıyorum ev temızlıyı camasır yemek yapıyorumkı yarın heryer temız olsunda dınlenırım ınsallah kızlar bırsey sorucam tecrubelerınıze ıhtıyacım var benı her konuda aydınlatırmısınız bır zahmet canım transferden sonra napmam lazım

Canım hayırlı olsun inşallah tutunurlar.
canım benim ilk denemem 34 yaşındayım canım bana 2 tane koyucaktı ama ben sadece 1 tane yumurtladım neyseki oda döllendi benim bugün transferden sonra 3.günüm seninde yarınmış hadi bakalım inşallah bebişlerimiz tutunurda beraber burda kırk yaparız.bol bol dua et giderken öpüyorum canım güzel haberlerle gel

toanacanım gösünaydın... çok sevindim..

denisbayıldım oğlana.... değişmiş

alabamahadi mertin yeni fotolarını görelim anacım.. çatık kaşlını... yakalamadınmı daha gülerken paşanı

limonteşekkürler...oğlanlar sisin olsun.kıs bana kalsın... bana...

baharbugün nasılıs?oğlunla,tansiyonla aran nasıl?
kurs yoktu değil mi bugün?bis geri döndük...

nisaselam....

Son düzenleme:
zarpdeniz ile konuştum iyiymiş herkese selamı var. salı günü kontrolü var sonra annesinden girip haberleri yazacak yine

sağol canım sen de kızını öp benim için. inşallah o yaşlara gelmek bize de kısmet olur
evet artık bana benziyor çocuk bakana benzermiş neyse görünüş çok önemli değil ama inşallah huyları bakana yani bana benzeyecek
canım yardımcı olarak şirketten biri başlayacaktı bugün derken işten bir arkadaş aradı. o da bebeğine bakıcı arıyor. birini tavsiye etmişler. benim arkadaş cumartesi de evde kalacak ve 3 ayda bir vize için 10 gün gidecek diye istememiş. ben anlaştım. vazgeçmezse ve daha yüksek ücretle başkasını bulmazsa (güven de olmuyor da bu bakıcılara) perşembe başlayacak. tavsiyeyle geldi umarım karşılıklı anlaşırız. böylece duan çıktı diyeceğim. :13lmadı duaya devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…