meraba kizlarrr ben geldim cok sukur hersey yolunda gitti esim tese oldu allahima sukur istediyimden daha cok cikti sperm sukur allahima,benimde yumurtalik cikti 8 tane ama dollendiyini daha pazar gunu soyliycekler allahima sukurler olsun bunada sukur kizlar canlarim hepiniz sagolun simdi biraz agrim var hepinizi opuyorum canlarimmm benimmm
ıyı aşkamlar arkadaşlar ..
..ıyı akşamlar erverdı ... verdıgınız kararları cok begendım ... ınşallah her sey yolunda gıder..
toana .. yumurtaların toplanmıs .. gozun aydın .. guzel sonuclar senı beklıyor ..
altınyunus .. maaşallah oglunaemınım sen ona cok ıyı bakıp yaşıtlarını bıle gecmesını saglıyacaksın .. merak ettım dogumu dokuz eylulde mı yaptın ?
denızbulut alabama yakısıklıların yenı resımlerını koyunınsan bakmaya doyamıyor
hulya patıkler merye nisamai zarpdenız ( bu arada merak edıyorum kendısıni ) herkese merhaba ..
bahar ses çıkmamış senden..iyimisin?aldınmı oğluna cicileri
nisacımsabah çiçeklerimin hepsi sende kalmış.bugün pek uğrayan olmamış.
serdoğanhoşgelmişin
banu toanahadi inşallah kırklarınıs karışacak...
limonuğramamışsın hamile.. herşey yolunda mı?
patikler.hülya sisden de ses çıkmamış:26:
Ah canım inşallahhhhbahar ses çıkmamış senden..iyimisin?aldınmı oğluna cicileri
nisacımsabah çiçeklerimin hepsi sende kalmış.bugün pek uğrayan olmamış.
serdoğanhoşgelmişin
banu toanahadi inşallah kırklarınıs karışacak...
limonuğramamışsın hamile.. herşey yolunda mı?
patikler.hülya sisden de ses çıkmamış:26:
Amin canım merakla bekliyorum....banucum canim sagol tatlim insallah arkadasim seninde rabbim yuzunu guldurur insallah
Denizverdi gelemedim canım 2 gündür hastane işleri vardı yine. pazar günü gelmeyi planlıyoruz Allahtan bir mani olmazsa. Sende iyisindir inşallah canım.
Herada tşkler. Sen nasılsın nasıl gidiyor? İnşallah vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Banu transferin yapılmış inşallah güzel sonuçlar alırsın bol bol dinlen. Beslenmene suyuna dikkat et.
Dikkat ediyorum canım artık Allaha kaldı inşallah
Limon Kabuğu canım tansiyonun iyi olmasına sevindim, annene geçmiş olsun. Erken doğum 28 ile 32.haftalar arası oluyor bana denilen bu hayırlısı canım.
Deniz Bulut hipp olayı çözümlemiş gözüküyor inşallah sorunsuz devam eder.
Patikler kürlerle ve tedavinle inşallah herşey güzel olucak canım. İncir suyu ile ilgili yazdığını bilmiyorum hiç duymadım ama o sıralar kaynatılmamış incirde çok tüketmiştim diyetisyenim listeme yazmıştı. Ben çidere üye olmamıştım anlaşmaları belki yenilenir, ama raporun filan varsa işe yarar.
Toana yumoşlar toplanmış eşinle ilgili bir sıkıntı yok inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler alırız.
Merye taze balık aklımda canım nasıl ulaştırabilriim diye düşünüyorum? Sen artık iznemi çıktın
baharim sagol tatlim cok sukur bir problemmimiz olmadi bakalimyarin tel gelicek yumoslar dollendi diye ama insallahproblemsiz yerlesir onlarda ondan sonra tutunma iste en onemlisi o ALLAHIM RAST GETIRSIN
çok sağoasın nisacım,bu yıl erkek yılı sanırım..bizde erkek anası kervanına katılıcaz artıkiyi akşamlar canım hoş gelmişsin annene geçmiş olsun
demek oğlun olucak hayırlı sağlıklı olur inşallah
canım,inşallah gelişimini tamamen tamamlayıp öyle gelir bebeğin dünyaya..Limon Kabuğu canım tansiyonun iyi olmasına sevindim, annene geçmiş olsun. Erken doğum 28 ile 32.haftalar arası oluyor bana denilen bu hayırlısı canım.
şükürler olsun erverdicim iyiyim..geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkür ederim...Allah annelerimize sağlıklı uzun ömür versin..annem hastalanınca sanki ben hastalanmışım gibi oluyorum...limon;iyiymişsin:)annene geçmiş olsun.dün ben de yoktum..ben de annemi ona cici almaya götürdüm.... dün hava çok soğuktu..bırrr. sanki kar yağacak..:26:
inşallah sımsıkı tutunurlar hayırlısı olsuncanlarim meraba kizlar benimkiler dollenmis yarin bura saatiyla 2 bucukta koyucaklarmis 8 tane yumurtadan 4 tanesi dolenmis ALLAHIM RTAST GETIRIR BIRDE TUTARSA OZAMN DAHA IYI OLUCAK TATLILAR SIMDILIK BY OPT HEPINIZI TEK TEK
Canım hayırlı olsun inşallah tutunurlar.canlarim meraba kizlar benimkiler dollenmis yarin bura saatiyla 2 bucukta koyucaklarmis 8 tane yumurtadan 4 tanesi dolenmis ALLAHIM RTAST GETIRIR BIRDE TUTARSA OZAMN DAHA IYI OLUCAK TATLILAR SIMDILIK BY OPT HEPINIZI TEK TEK
canım benim ilk denemem 34 yaşındayım canım bana 2 tane koyucaktı ama ben sadece 1 tane yumurtladım neyseki oda döllendi benim bugün transferden sonra 3.günüm seninde yarınmış hadi bakalım inşallah bebişlerimiz tutunurda beraber burda kırk yaparız.bol bol dua et giderken öpüyorum canım güzel haberlerle gelBanucugum senın kacıncı gunun hayatım ınsallah tutunur sana bebeyın senmı ıstedın bırtane yoksa doktormu 1 tane transfer ettı canım benım kacıncı denemen kac yasındasın ozur belkı daha oncede sormusumdur ama bılıyosun bu tedavılaer ınsanın aklınıda alıyo bebeeemm
sağol canım sen de kızını öp benim için. inşallah o yaşlara gelmek bize de kısmet olurdenız batuya maaşallahkocaman adam olmuş o ya ... yerım ben onu
patıkler sen de akıllı kızını op canım...
toana hadı gozun aydın ...banu senın de gozun aydın..inşallah bebeklerınız sıkıca tutunur sıze
evet artık bana benziyortoanacanım gösünaydın... çok sevindim..
denisbayıldım oğlana.... değişmiş
alabamahadi mertin yeni fotolarını görelim anacım.. çatık kaşlını... yakalamadınmı daha gülerken paşanı
limonteşekkürler...oğlanlar sisin olsun.kıs bana kalsın... bana...
baharbugün nasılıs?oğlunla,tansiyonla aran nasıl?
kurs yoktu değil mi bugün?bis geri döndük...
nisaselam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?