38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Biraz once kontrolden geldik, cok sukur her sey yolunda. Bebegimiz kendi capinda hareket ediyor! Bugun burnu belirgindi, doktorumuz da bu haftada bunun cok olumlu bir sey oldugunu soyledi. Fakat bende acaip derecede gaz var, esime ben yeni yuzyilin gaz bombasi oldum diyorum bana guluyor.2 hafta sonra Istanbul'da ikili test yapilmasi planlaniyor. Diger bebegin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandiriciyi ikiye cikardi. Gobek kismim da morluklar var sagda biraz da beze oldu maalesef her zaman kasa denk getirmemeyi basaramayabiliyorum sonra morlugu daha uzun suruyor. Bir de Progestana hala devam ediyorum. Sizlerin yazdiklari dogrultusunda Gaviscon'da aldim, arada mide problemi yasayinca ondan da iciyorum.

Baharnaz, ben senin gonderdigin kanda yapilacak testleri onumuzdeki hafta burada yaptirip oyle gelecegim, liste icin tesekkurler canim. Demek oglusuna ciciler aldin, Allah gule gule giydirmeyi nasip etsin.

Toana, Banu, transferleriniz hayirli ve bol bebekli olsun . Ilk uc gununuzu yavas hareketlerle dinlenerek gecirin lutfen. Bol bol su icin ve dua edin.

Cans, gebelik planlarin harika! Umarim grubunuza siradaki herkes katilir toplu olarak gebe kalirsiniz ve toplu olarak gebelik sorunlarini yazismaya baslarsiniz. Beni merak etmissin sagol canim, cok sukur iyiyim.

Alabama, Mert'in gulen fotosu cok guzel! Masallah 2 aylik olacak demek. Gece uykulariniz nasil? Emziriyor musun? Umarim hala kilolari dert etmiyorsundur canim, biraz birak daginik kalsin sonra toparlarsin.

Deniz Bulut, bugun ultrasonda dikkat ettim doktorum ultrason aletini iyice asagidan tuttu ve oyle oynatti ben cok yukaridan tutmusum! Eve gidince o sekilde ev ultrasonunu bir deneyecegim belki bu sefer duyarim. Batu'nun bu pozunu super yakalamissin aferin sana! Umarim bakici ile her sey yolundadir.:13:

Limon Kabugu, demek bir oglusumuz daha olacak! Saglikla - hayirla gelsin canim. Sanirim bu aralar cogunluk oglan, Merye ile Herada'nin kizlarinin talipleri cokkk artacak.

Hulyacim, gecmis olsun. Catlamayan yumurtan umarim cabuk seni terkedip gider ve yeniden tdaviye baslarsiniz.

Denizverdi, yogunsun yine... Demek oyuncaklara baktin...Insallah yakinda hem kiyafet hem de oyuncaklari alip once senin sonra cocugunun oynayacagi zamanlar gelecek. Hep oyle derler ya cocuga oyuncak alinir once ebebeynler oynar diye...

Herada, hakikaten bugun kontrolde kendimi kus gibi hissettim arkadasim, sagolasin. Fakat feci gaz durumlari var. Doktor da olcumler yapmak icin ultrasonda iyice bastirinca yataktan kalkarken feci bir bicak saplanir gibi bir agri saplandi sonra gecti. Asistan da bu tarz seylerin daha cok olacagini soyledi.Sizde de bu tarz durumlar oluyor mu? Umarim alt batin bolgesindeki agrin gecmistir ve ciddi birsey degildir.

Patikler, organik bal- polen yemeye devam ediyor musun canim?

Altinyunus, Umut'un nufusu hayirli olsun.

Merye, Sen de pek yazmamisin umarim sen ve kizin iyisinizdir.

Nisa-Mai,:16:

Biraz gerieye donuk okudum, sizlerin hizina zor yetisiyorum. Umarim Subat'in ortalarina dogru artik duzenli olarak yazmaya baslayacagim.

Cans, bir kizin oldugunu bilmiyordum, insallah sen, Patikler ve Hulya yakinda onlari bir kardese kavusturursunuz canim.

Patikler, SGK'li hastane tavsiyesi icin cok tesekkurler canim, hemen arkadasimi bilgilendirecegim.

Merye, daha once yazdiklarini simdi okudum. Onerilerin icin cok tesekkur ederim dikkatli olmaya calisiyorum canim, sagolasin. Dogum cantasini daha once dogum yapmis olan arkadaslar sana vakit yaratinca yazarlar ( Altinyunus, Deniz Bulut, Alabama) biraz erken hazirlamakta fayda var.

Hulyacim, senin de ikiz gebelik yasayan arkadasina uzuldum, ustelik onunki daha da buyukmus. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.

Baharnaz, oglusa ciftetelli ve de Roman havasi da dinlet, belki daha neyi sevdigini bulamamisindir.

Limonkabugu, Herada, Merye, Baharnaz, yazdiklarinizdan tansiyonla ilgili birseyler yasandigini okudum ve doktorun bana verdigi kitapciktada bazi bilgiler var. Baharnaz'in doktor kontrolunde oldugunu hepimiz biliyoruz. Benim de gecen gun ense kokumden yukari feci bir agri oldu ve cok zor gecti, gece yarisi oldugu icin de doktora filan gidemedim. Hem yuksek hem dusuk tansiyonda agri ense kokunden mi basliyor bilen var mi? Dusuk olunca tuzlu ayran icildigini biliyorum, yuksek olunca da limon mu iyi geliyor? Baska oneriniz var mi?

Sevgiler herkese...

Son düzenleme:
bir ara girebilip herkese uzun uzun yazmıştım gitmemiş mesajım şimdi gördüm (
aklımda kaldığınca yazayım.

ZarpDeniz Kontrolünün güzel geçmesine çok sevindim Maşallah oğluşuna :) diycektim. inşallah herşey güzel güzel devam edicek Allahın izniyle sağlıkla sonunu getiririz. Benimki hep yükseldiği için şöyle oluyor bazen enseden ağrı, bazen kalp atışım çok hızlanıyor ( bazen ensede ağrıda olmuyor) yükseldiğini hissediyorum. kalbimin boğazımda attığını hissediyorum. Hemen yarım limon yiyorum, geri kalan yarım limonu kupaya sıkıp ılık su yapıyorum kabuklarıyla kupaya atıp yudum yudum içiyorum koltuğa oturup sakin leşmeye çalışıyorum :) beslenmeme dikkat etmediğimde daha çok yükseliyor. Jelini kullanıyorsun progestanın sanırım 3 ay bitene kadar kullanmıştım. sonra 4. 5 ay civarı tekrar bana devlet has.dr kasığımdaki sancı için gittiğimde hapını yazmıştı ve ben bunu vajinadan almıştım ( tüp bebek drum böyle almamı önermişti) Heradanın yaşadığı ağrıları yaşamıştım o dönem hafif geçsin diye dr vermiş şimdi anlıyorum ve öğreniyorum. Gaz konusuna gelince demekki yüzyılı paylaşmışız GazWomen olarak ama benimkinin şiddeti hafifledi son 15 gündür o kadar yok. Ama akşama kadar şişiyorum yine tabiki doğuma girecek kadın olarak oluyorum Ama 2-3 gündür bulantılarım var bikaç kez de çıkardım garip dimi.

DenizVerdi saol canım İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alışverişe başlarsın zarpdenizin dediği gibi önce alınan oyuncaklarla biz oynarız. Ben oynamaya başladım bile :) Sende yoğunsun bugünlerde Allah kolaylık versin. Forum istanbulun karşına yorum istanbul açıyorlar ne olduğunu biliyormusun? görünce şaşırdım :)

Limon Kabuğu saol canım. Kurs bu dönemlerde iyi oluyor tabi seninki bildiğin bir alan olunca sıkıcı olabilir canım sende arada rapor alsan gitmesen bu şekilde olabilir aslında. Bizim kurstada rapor alırsan hoca anlayış gösteriyor belki sizinkide öyledir.

Herada Alt kasıktaki ağrılar rahmin yukarı çıkmasından kaynaklanıyor benimde ağrılarım olmuştu. Yukardada yazdım devletteki dr bana progestan hapı vermişti ağızdan al diye ama ben ( Nur hnla görüşmüştüm) vajinamdan almamı söylemişti. Bi müddet kullanmıştım. İdrar tahlilinde inşallah sıkıntı yoktur. İndirimlerden haber veriyorsun saol canım. ben şu indirimlerden hiç anlamam anlamak için 2011 topiğindeki kızları okuyorum ama örenemiyorum uygulayamıyorum galiba. pazar günü ayın 16 sıydı forumdaki motherdan aldıklarımdan indirim görmemiş oluyorum :)

Cans saol. İnşallah 2011 Aralık anneleri topiğinde olursun.

şunu bir yolllyayım pcnin gazabına uğramadan

Son düzenleme:
ZarpDeniz haklısın farklı müzikler de deneyeyim

Muza çukulataya oynamıyor ne zaman kabuklu fıstık yesem oynuyor ağız tadı çok ilginç olacak bu bebişin :) müzik zevkininde ne olcağı belli olmaz.

Deniz Bulut Halbuki doğumdan 2 ay önce uykusuz kalma antrenmanlarına başlamıştın (Kitap okuyarak) demekki yinede o derece uykusuzluk çekiliyor hı. Allah kolaylık versin. ben bebiş uykuyu öğrenene ve alışana kadar kundakta bir müddet tutucam ama çok sıkmıycam :)

birşey daha yazcaktım yine unuttum

Son düzenleme:
herada tatlım idrar sonuçlarını bekliyorum merakta bırakma emi. ağrıyı doktoruna sordun mu ne dedi. baharın dediği gibidir rahim yukarı doğru büyüyo maşallah ve arada bu tip ağrılar oluyor önemli birşey değildir umarım. indirim bilgileri için saol valla siz olmasanız ben hiç bilmiyorum ne ne zaman vs. bu arada ben oğlumu mıncırmaya başlamadım ama öpmekten koklamaktan geri kalmıyorum yanakları bazen kızarıyor kimse yüzünden değil sadece benim yüzümden. napim dayanamıyorum valla.
kordon kanı konusunda biz hiçbişi yapmadık aslına bakarsan konuşmadık bile o zaman bu konu yine topikte biyerde geçmişti sanırım ben araştırmadım açıkçası ama denizin dediklerini özkan beyde söylemişti onu hatırlıyorum. sen ne yapmayı düşünüyorsun bi karar verdin mi?

hoşgeldin canım haberlerin iyi olmasına iyi olmanıza çok sevindim inşallah iki hafta sonra ikili testleride hayırlısıyla atlatıp güzel günlere doğru devam edeceksin maşallah size

gunaydın arkadaşlar ....
erverdı cayın hazır gıbı .. maalesef ben bugun kahvaltı yapamayacagım .. tiroıdlerle basım dertte .. tahlıl yaptıracagım ..
zarpdenız .. her sey yolunda gıdıyormus . cok sevındım ..ınsallah saglıkla kucagına alacagın gunler de gelecek
baharnaz .. su tansıyon sana bır rahat vermedı .. uzuluyorum ..
herkese guzel bır gın dılıyorum ...

cans bahar canlı bir günaydın
şimdi çabucak sofrayı toplıyayım.cıs olmaya gideceğim yine....sonra görüşürüs.hoşçakalıınn

Zarpdeniz canım haberlerin iyi olmasına sevindim.İnşallah herşey yolunda gidecek bundan sonra.İkili testin de iyi çıkıcak hayırlısıyla.Gaz olayına dr'lar ne diyor ben sanki hiç hatırlamıyorum o gaz meselesini.Bulantı olayın hafifledi herhalde bahsetmemişsin hiç.

Cans canım sen ilaç kullanmıyor muydun.Troidlerin neden şaştı.Tahlil sonuçların çıkınca haber ver olur mu?Bizim de Ardanın troid problemi vardı gerçi hala tefor kullanıyoruz.
Eşin şubatın başında mı geliyor Türkiyeye canım.
Deniz Alabama ben tüp olayını en erken nisan düşünüyorum ama tabi yine duruma bakıcaz dr'umla.

Devizverdi canım sana da kolay gelsin canım.Kukla yapıyordun en son.Bu ay mı doluyordu 6 ay.Memeoriale ne zaman gidiyorsun şimdi.

Adlarını yazamadığım arkadaşlara da selam.

çoookk sevindim gözün aydın hep böyle devam etsin inşallah kalp atışını da duyarsın ama 12. haftadan önce endişe etme o zaman bile çok hafif oluyor ve evet başta göbek deliğinin biraz alında duyuluyor. bende gazdan çok mide yanması şikayeti olmuştu. mide şişkinliği de ama gaz sancısı olmamıştı. mide problemleri hamilelikten. endişe etme. sonuna kadar zaman zaman geçiyor sonra yine oluyor.

yok canım bunun antremanı yok. en hasret kaldığım da aralıksız 4-5 saat uyku. toplamda 4 bazen 5 saat uyuyorum ama 3 e 4 e bölünmüş olarak. aylarca sürünce insanda korkunç yorgunluk ve sinir de yapıyor. lohusa depresyonunun bir nedeni de uykusuzluk valla. neyse 1-2 aya az düzelecek diye umuyorum. buna da şükür.
bebeği uyuturken hafif kundak pozisyonunda sarmak rahatlatır deniyor ama gaz sancısı falan girerse öyle kundak falan zorlama. zaten çok canları yanıyor ne yapsan olmuyor bir de bebeği daha çok strese sokma. uyumadığı zaman elleri kolları bacakları serbest kalsın sallasın gerinsin falan. bebek gerinerek de büyür diyorlar.

Selam arkadaşlar,

Zarpdeniz, bir kez daha gözün aydın arkadaşım. Oh mis gibi, burun kemiği oluşumu da harika. Gerçekten ikili üçlü testlerden ziyade ultrason görüntüleri daha da bir rahatlatıyor insanı. Demek hareketlenmeye başladı miniğin, maşallah. İnsan ultrasona bakarken gördüğü bebeğin gerçekten var olduğuna bir türlü inanamıyor, en çok tam da muayeneden çıkarken evet hamileyim diyorsun. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına olsun.

Bende gaz problemi çok olmadı. Ayağını sıcak tut ve yiyeceklerine dikkat et, posalı şeyler olsun diyebilirim sadece. Progesteron hormonunun etkisiyle de biraz yavaşlıyor bağırsak hareketleri çünkü. Üç ay bitene kadar doktorum günde yarım saatlik yürüyüş demişti. Umarım gün güne rahat olur. Progesteronu da 12. haftanın bitimiyle kesmiştik.

Tansiyon konusunu Baharnaz yazmış zaten. O ense ağrısı en iyi gösterge sanırım tansiyona dair. Limon suyu ve dinlenme benim de bildiğim şeyler. Ayrıca soda içilmesi tavsiye edilmiyor tansiyon yüksekliğinde.

Alabama'cım, sen nasılsın, Mert'e maşallah diyorum tekrar tekrar. Kordon kanı bilgisi için de sağolasın şeker.

Deniz Bulut, ne demek arkadaşım, sen annesin, sen gel bize Batu Bey'den haberler ver yeter. Uykusuzluk zor tabii, kolaylıklar diliyorum canım. Kordon kanı konusu için de sağolasın, gerekli bulmayan doktorlar çoğunlukta sanırım. Neyse, vakit var daha.

Baharnaz'cım, güle güle giysin cicilerini oğlun. Mothercare'in bu ayın 15'indeki indirimi aklında kalmasın, bizim yaş grubuna yönelik birşey yoktu. Gelecek ay deneyelim şansımızı tekrar.

Limon kabuğu, kurs ha. Azmine hayranım vallahi. Bu arada çok geçmiş olsun tekrar, annen nasıl? Ben de geçen hafta annemin endeskopi ile bir diz ameliyatı olduğunu öğrendim. Üzülmeyeyim diye saklamış eşim dahil herkes. Üzülmeyeyim diye benden birşeyler saklamaya devam edeceklerse paranoyak çıkacağım dört ay sonraya diye ihtar verdim hepsine

Sağolun ilginize kızlar. Benim ağrılar kasık ağrısı türü ağrılar değil maalesef, ne olduğunu doktor da anlamadı. Sadece 8-9 gündür süren, oturduğum anlar haricinde hep devam eden tuhaf, keskin bir ağrı. Öyle anlar oluyor ki nefesim kesiliyor bazen. Kalkmak, yürümek, birşeyler giyip çıkarmak, acayip eziyetli. Neyse son bir iki gündür biraz daha iyi. İdrar yolu enfeksiyonuna dair hiçbir belirti de yoktu ama yine de idrar tahlili yapıldı. TİT'te birkaç kan hücresine rastlandı, benim böbreklerde kum tarzı bir sıkıntı olabilme ihtimali varmış da neyse başka yerde tahlili tekrarlayalım dedi doktor. Bugünkü tahlilde kan hücresi filan çıkmadı çok şükür. İdrar kültürü sonucunu bekliyoruz. İşin tuhafı böbrek ağrısı nedir bilmem, zaten öyle bir ağrım da yok. Neyse, bebekle ilgili bir sıkıntı yok ya çekerim bu ağrıyı diyorum, can sağlığı olsun.

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli bugun benim 3 .gun sayilir transferime bugun karin bolgemde adet sancisi varmis gibi ALLAHIM BUDEFA RAST GETIRSIN INSALLAH,DENIZIM SENI ACIK GORDUM DUA EDIYONMU BACINA SOYLE BAKEEN ATLIM BENIM RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN

sarphocamkendi çapında oynuyor ha...çokkkk sevindim 2hafta sonra buradsınıs demek.inşalllah diğer testler de çokk iyi çıkacak.morluklrı kolonyalı pamukla kompres yapın as ovalayın

canım benimm... benim de akklım sende idi.yasmamışsın sanki göremedim... ben de bu ara pek yasamadım.şimdi okuyup yasıyorum..

ettim ettim... etmemmi...benim duam da bir bana kabul olmuyor heee....sen merak etme... hayırlısı ise olacak inşallah...bu ara kırmısı kartlıyım... çok yakın olamıyorum.. ama dilimde gönlümde ediyorum duamı inan..allahım bu yolda olanların yüsünü güldürsün... çok iyi biliyorum bu duyguları ben..

sen şimdi bol bol istirahat et.yattığın yerde sevdiğin şarkıları dinle,mırıldan...seviyorsan çisgi film de isleyebilirsin.tam kkebap olur..kitap dergi oku...yan gel osman üç dönüm bostan.... dinlen gitsin...çıkk bulutlara ... hiç inme oralardan

Son düzenleme:
sagol denizciyim tatlim benim ALLAH RAZI OLSUN SENINDE GONLUNDEKINI VERSIN RABBIM INSALLAH,ZOR SURECLER BUNLAR CANIM YA BILIYON YA BUGUN SU GIBI AKINTIM OLDU BIRDE ADET AGRISI GIBI AGRIM VAR KASIKLARIMDA IYIMI KOTUMU BILEMIYORUMKI DENIZCIYI INSANIN GOZU KORKUYO AYNI OLMASINDA YINE DIYE DUA EDIYORUM GERCI KURAN OKUYAMIYORUM DAHA DUS ALMADIMKI BAZEN UZANIYORUM BAZEN BIRAZ DOLASIYORUM BOL BOL SU ICIYORUM BOYLE ISTE TATLIM BENIM TABII AKLIMDA ICERDE NOLUYO NOLMUYO DIYE RABBIM BU DEFA INSALLAHHH

selam hanımlar nasılsınz çoktandr grmedim topiğe umarım herkes çok iyidr ben biraz nazlımym yoksa bu yaşta hamşlik mi böyle oluyr bilmiyrm çok aşırı yorgunlk ve adet sancısı gibi sancılar , kuyrk sokumu ve kasık sancıları yaşadım ayağı kalkacak gücüm yoktu birkaç gündr hep yine yattm bugün biraz iyim allaha şükür dr a gittim herşye yolunda gözüküyr o ağrılar tehlikeli ağrılar değl dedi allah aşkr.korkmam gerekn ağrı tip, belden başlayp kasıklaara doğru ve tüm karnı kaplayan ve karnn sertleşmesine yol açan ağrı tehlikli ağrı imş böye bir durumda ilk yapmam gereken dr a gitmem dedi drum aklınızda olsun kızlar tabi kanama da olrsa riskli
bende baharnaz gibi bebişime bişeyler aldım inş.yarın ütüleyecm onları bugün yıkadım onları ama ara ara onlara bakmayı çok seviyrm rabbim emeğimizi boşa çıkarmsın inş.heppimiz bebşlerimze kavuşacaz

HÜLYA:kist oluşmuş sende bende iki ay uğraştım doğm kont.hapı ile kistelr peşimi bırakmıyardu ama doğm kontr.hapları yumurtayı güçlendiriyr demişti dr gerçi seninki daha farklı bir ilaç galiba ama tam anlamdım hormon ilacı demşsin inş.nisanda tüp yaparsın ve artık arkası gelir inş.

CANS:canım senin troidler azmış galiba onunla iligi bitkisel ilaçları da düşünsene araştırsan ve uygulasan bitki ilaçlarına ben daha çok inanıyrm eşinde geliyrmş allah kavştrsun canm

DENİZVERDİ:6 ayın dolyrmş inş. allah her açıdan yüüzünü güldrecek inş.

ZARPDENİZ:herşey yolunda imş.e allaha şükr inş.hep böyle devam eder göbekteki morluk gazdan mı anlamdım onu bende de çok gaz vardı ama allha şükür bir şeklde sorn olmaktan çıkıyrdu sen gazını çıkaramıyr musn ve sana kara haber ben hala aralarda çok kötü aralarda hafiflemş mide rahatsızlıklarım devam ediyyr onu unutma canm varsın olsun bebşlerimieze feda olsun mide ağrılarımz progesgtanı arkdşalar yazmş bende diyemm 12 haftanın sonuna kadar aldım ve hatta bahar gibi 20 hafta tekrar başlattı bir ay kadar daha aldık sonra kestik evet canm bizim kızlrın talipleri çok artacak

BAHARNAZ:canm senin şu tansiyon çok kötü daha satmdın mı sen onu inş.yakında rahatlarsın kundakta ciddi misin yapmayın diyrlar ısrar la bilmemki
canm mide için çıkardım diyrsn az az mı yoksa çok mu çıkarıyorsun ben hala arada aza az çıkarıyrm vall a daha hiç rahatlamdım mide konusunda bu arada doğum iznin mi hiç ertelemedim hemen çıktım izne

DENZBULUT:gözün aydın bakıcı bulmuşsun inş.çok merhamtli biridir bebşinin yeni resmine bayıldım allah bağşlasın korusun bebşllerinizi ve bizimlleri inş.yedim onu annesi çok tatlı ya maşllh

TOANA ve BANU:4 döllnmş yumurta inş.sen ve banu ulaşacaksnz yavrularınız a bu sefer çok dikkatli olun ve çok dua edin BANU canım inş.seninki de sana gelir inş.morallerinizi yüksek tuutn sonuçta herşey nasip o mantıktan dışarı çıkmayın şmdi hanımlar siz küvette banyo yapmayın tuvallette hiç kendinizi sıkmyın ıkınmayın asla kendinizi zorlmamyın ani hareket yapmayın bol su için epilasyon kullnmayın bunu ben diyrm mantık olarık diyorum bir ara bşyler yazmıştık inş.onları aklınızda tuttunuz inş.yakında burası sizinle şenlenir ve arkaısı da cans patikler ve hülya ile gelir inş. ve nisa mai ile unuttuğum varsa affola

LİMONKBUĞU:annene geçmş olsun canm bilgisyr kursu üzüldüm adına hem biliyn hemd e kurs a gidiyn allah yardmcın olsn cnam kızlar karaborsa ya çok güldüm canm çok hoştu canım bende tğp için ilk ve son demştim benm koca hiç istemyrdu nerdeyse hergece tartışıyrduk ona göre çok anlamsız çok düşük bir şans veriyrlardı bize dr lar o da ondan dolayı yapmak istemiyrdu onu öyle ikna etmiştim ilk ve son diye allaha şükr allah bize acıdı da verdi bebşimizi inş.kucaklıyacaz inş.bebşlrimizin bebşlerini görecez heppimz inş.

HEREDA:sen nasılsın ağrıları kasık kuyruk sokumu ise bence korkma bende o ağrılardan çok oldu hatta ağrı olmaması daha kötü imş inş.seninki de o olması gereken ağrılardan dır bana öyle geldi olması gereken ağrı gibi geldi
birde şu kordon kanı ne hani şu kordonu veriyn sana saklıyrlar sonra bebşlerin başına bişey gelirse onunla tedavi imkanı oln durumdanm ı bahsediyrsun

Merye'cim, hoşgeldin arkadaşım. Zorlu son haftalardasın, Allah yardımcın olsun. Sen de alışverişteymişsin, keyifle giydirelim inşallah. Ağrı konusunu yazmışsın sağolasın ama benimki kasık ve kuyruk sokumu ağrısı dışında birşey, dedim ya doktor da anlamlandıramadı tam, test sonucunu bekliyoruz. önemli birşey değildir diye umuyorum ben de. Geçecek bir şekilde inşallah. Doğru tahmin etmişsin, doğumdan sonra 15 sene kadar saklanan kordon kanından bahsediyorduk. Henüz araştırmaya tam başlamadım ama yeni annelerimizin doktorları ne diyor diye merak ettim. Benim anladığım birçok doktorun buna çok da sıcak bakmadığı türünde. Ben henüz kendi doktoruma sormadım, bir ara ona da sorarım, hafta hafta ilerlediğimizden geleceğe dönük hiçbir şey konuşmuyoruz daha

selam

Herada annene geçmiş olsun. Drun ağrılarını adlandıramamış canım içini rahat tut benim gittiğim diğer drda adlandıramamıştı sonraki gittiğim dr progestanı 20 .haftalarda bu yüzden verildiğini söyledi ağrıları hafifletmek için.1 hafta-10 gün sürmüştü tamda hatırlaymadım canım. İdrar kültüründe güzel çıkar inşallah. Önümüzdeki ayın 15 inde kaçırmazsam bakıcam :) tşkler.

Cans evet maalisef tansiyon bırakmadı beni canım. Aman bu ölçülerde kalsında bunada şükür diyorum. Troit değerlerin en güzel dengeye gelir inşallah Şubatın ilk haftası bende yeniliycem tahlillerimi.
Sen tedaviye başlamak için eşinimi bekliyorsun?

Denizverdi afiyet olsun bugünde kahvaltıyı kaçırdık desene bu sabaha kadar hiç kıpırtı hissetmeyince ( genelde gece hareketleri meşhur gündüz çok kıpırtılı bir bebiş değil) zaten bugün 13 te olan randevumu sabahın 9 una çektim. (Panik oldum ( neyse çok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda
gelişimide iyi dedi.

Deniz Bulut tşkler önerin için sanki benimkinin hiç gaz problemi olmuycak gibi düşünüyorum sarıp sarmalıycam 24 saat yatıcak ama gerinme olayında haklısın gelişimi için. kıyafetlerin bol giydirilmesi gerekiyor doğru söylüyorsun sadece uyurken hafif sarcam :)

Merye seninde az kaldı İnşallah son haftaları sağlıkla geçirir ve bebeğini kucağına alırsın canım. Alışveriş bittimi.kundak olayında ciddiyim canım kundağımı aldım bile

Toana inşallah güzel sonuçlar alırız canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…