38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canim arkadaslarim hepinize merabalarr,bugun benim yine agrilarim var adet olucakmisim gibi ayy olmam insallah dun gece ve bugunde goguslerim agriyo tuluk gibilerr massaallah neden acaba bilemiyorum rabbim rast getirsin insallah

selam

Banu bence çok erken ben 12.gün yaptırmıştım bu kadar karamsarlığa kapılmadan bikaç gün beklesen

Denizverdi bugün kursta idim Fen-Doğa etkinliklerindeydik bugün öğleden sonra kendimi kötü hissettim başağrısıyla hoca eve yolladı :) bi uyumuşum şimdi kalktım
Kuklalarını görüyorum yada kuklaya benzeyen şeylerini :76: güzel olmuş :)) bizde yarın yapcaz.

Alabama aşılarınıda olmuş bizim yakışıklı Maşallah çok şükür sorunsuz atlatmışsın. Sende uyku problemi yok galiba dimi.

Merye sabah kuşu olmuşsun bol bol dinlen canım.

Limon Kabuğu istesekte giremeyiz o kavanoza canım ya. İnşallah kontrolün güzel geçer.

canim arkadaslarim hepinize merabalarr,bugun benim yine agrilarim var adet olucakmisim gibi ayy olmam insallah dun gece ve bugunde goguslerim agriyo tuluk gibilerr massaallah neden acaba bilemiyorum rabbim rast getirsin insallah

Canım güzel şeyler düşün ağrılarını düşünmemeye çalış bol bol dinlen ve su iç. İnşallah yakında güzel haberler alırız erken yapma testini

Limon'cum bugün gittim canım Dünya Göz'e çok ilgiliydiler. Sadece bir gözümden lazer ameliyatı olmam yeterliymiş. Kısmetse salı günü için randevu aldım. Eğer bir aksilik olmazsa o gün yaptıracağım. Bakalım hayırlısı.

Banu canım hakikaten çok erken davranmışsın.

Alabama'cım aşılar tamamlanmış şimdilik. Hadi gözün aydın. Tüm aşılar 6 yaşinde bitiyorhaberin olsun:)

Herada'cım annen iyileşmiştir umarım.

Kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum..

herkese ıyı akşamlar..
denızbulut bakıcı içine sınmıs gıbı ..hadı gözün aydın ..inşallah boyle devem eder ..merte bol opucuk..
alabama maaşallah aşı faslını halletmıssınız .. aferın benım ogluma .. hıc ağlamamış
denızverdı ..çok haklısın gercekten .. benım da tup mup dusunesım yok .. mutfak tuplerıne bıle bı garıp bakıyorum ..
merye uykusuzluk son aylarda oluyormus .. nasıl olsa evdesın . kendını zorlama ne zaman uykun gelırse o zaman uyu canım ..
lımon kabugu tebrık ederım .. bır oğlan daha gelıyormus .. aılenıze neşe katsın .. hayırlı ve saglıklı bır evlat olsun ..
baharnaz .. her sey yolunda gıbı .. aman bozulmasın
patıkler .. goz ıle sorunlarım benım de var .. ama bır turlu cesaret edemıyorum .. dunya goz burada da var .. ama ben de o cesaret yok .. hatta gecen gun once bırını olayım .sonra oburunu yaptırırım dıye dusundum ..
zarpdenız .. kontrol ıyı gecmıs .. tekrar gözün aydın..
herada gecmıs olsun ..

toana ınşallah hamılesındır .. gogus agrısı ıyı bır belırtı ..
hulyacım merhaba sanırım ben hemen tupe baslıyamıyacagım . tıroıdlerım delırdı resmen .. benı cok uzuyor ve zorluyor .. once onları duzene sokmam lazım
herkese mutlu bır pazar dılıyorummmm

alabamacımmaşallah oğluna ilk aşısını olmuş..eeeeee sisin denisle aranıs da birkaç gün vardı.denisbatu oldu mu aşısını...önce bato doğmuştu da..

geçmiş olsun mertemaşallah kilodan da boydan da büyümüş.çatık kaşlını öp benim için

limon

herada.ağrın geçtimi?daha iyimisin?annene geçmiş olsun..bebeklerinis kıymetli bebekler ya ondan... sisi üsmek istememişlerdir.. kısmayın onlara... sisi ve bebeğini düşündükleri için.

hülyapek yoksun.. iyimisin?arda nasıl?

patiklergöslerinden ameliyat olacakmışsın.sanırım tüpten önce aradan çıkarmak istedin..fiyatlar çok uçuk değil mi?ya da benim pek bir bilgim yok..şimdiden geçmiş olsun.sorunsus geçsin çabucak iyileşirsin inşallah.

cans hocamselam..mutfak tüpü haşimdi o da kalmadı artık..

baharcanım yaaa nedir senin şu tansiyondan çektiğin..çok çektin hamileliğinden.hayırlısı ile doğsun oğlun hepsi bitecek inşallah.. sayılı gün geçecek canım allhın isniyle..
nisaselam

toana ve banusabır sabır yaa sabır...

unuttuğum var mı?altınyunus oğluna kavuştu büyütüyor umudunu..büyümüştür serpilmiştir inşallah

herkese hayırlı geceler

allah allah?nasıl 8inci günde çıkardı... 12nci gün kesin belli oluyor.. adet oldun mu?12nci gün adet bile olsan o gün kan tahlili beta hcgyi istiyorlar.kanda mı batırdın?
Canım gene pazrtesi baktırıcam ben bu arada kanda baktırdım ondan böyle yazdım kızlar
Ne biliyim canım kan testi çıkar dediler
Kanda baktırdım canım 2 çıktı.
idrarda mı kanda mı? bende 8. gün kanda 5 çıkmıştı. 12. gün 70 falandı. 7. hafta kromozom bozukluğundan kalbi durdu ayrı ama 8. gün kanda bile zor çıkıyor
Canım kanda yaptırdım 2 çıktıııı
banucum bencede sen erken yapmışsın testi hemen karamsarlaşma. hem de idrar sanırım. kan da baktırdın mı?
Kanda canım kanda sonuç 2
Pazartesi tekrarlıycam ama pek umudum yok bari 4 falan çıksaydı o zaman haklısınız derdim.
Ne biliyim ya zaten pişmanım hemde nasıl.....

Öyle canım tek şey sabırrrr

günaydınlar
ben dün bir çöküntü yaşayıp batu yu anneme devredip akşam 8 sabah 8 yattım. arada birkç kez kalktım baktım ama hep yattım. birkaç gündür çok kötüydüm. devamlı ağlama krizleri geliyordu. 11 aylık sıkıntı üstüne doğumdan itibaren 0-6 saat o da aralıklarla uyku devamlı evde tekdüze yaşam sonucu lohusa depresyonuna girdim. tanıdığım bir doktoru aradım anti depresana başlamamı söyledi. nasılsa süt yok damlayla geliyor da bakalım. dün dinlenmek iyi geldi ama. dayanasım kalmamış sonunda bıraktım ben de.

yukarıda dediğm gibi. 0-6 saat arası 3-4 parçaya bölünmüş. ama kabahat bende azıcık da. ilk yardımcıyı sevmediğimden bizimkilere de yaşlılar diye üzüldüğümden bir de kimselere güvenemediğimden bırakıp dinlenemedim. dün en sonunda vücut iflas edince mecbur bıraktım

maşallah mert bebeğe darısı başımıza. bizim 2. ayımız yarın doluyor. ben bu aşıları ve devamlarını sağlık ocağında yaptırmak istedim araştırdım hava iyi olursa bu perşembe olmazsa haftaya perşembe götüreceğim. yarın da durumumuz uygun olursa 2. ay kontrolüne gideceğiz.

ilaçlardan vs olabilr o ağrılar. tüpte blli olmuyor hangi ağr ne ağrısı endişe etme henüz erken.

evet tüp zor. inşallah bu bebeğin de doğal yollardan gelir.

yok canım sata göre ben 3 gün öndeydim ama mert 3 gün önce doğdu batu dan.

inşallah yanıltır ve 12. gün artar

herada bazen hızlı okuduğumdan atlıyorum sonra birilerinin cevaplarında görüyorum.. annen rahatsızlanmış. geçmiş olsun. bak işte sen az öz okuyorsun atlamıyorsun bunları ben atlıyorum. kusura bakma

Son düzenleme:

gunaydin canlarim hepinize gunaydin
deniz bulutcugum canim benim kendini birakma bak ne guzel bir yavrun var bak ne hallerden kazaniyoruz tatlim ona bak ve mutlu ol inan herseye deger o bebisin canim hayat zor ama katlanmamiz lazim yarin hersey unutulur takma ayakta kalmaya calis bebeyin icin tatlim

canım ben ılk basta baya bi dagıldım ama simdi sıkısınca ortamıza alıyoruz uyuyo konusuyo ama ıdare ediyoz aglaması yok cok sukur yatagına yatırınca hemen kendini zorla uyandırıyo al uyut yatır tekrar kalksın kısır dongu ben perisan olcama napim alışırsa alışsın diyip alıyorum yanıma

canım gecmiş olsun ınsallah problemsiz gecer allaha emanet ol
oh masallah 6 yasına kadar bıraz kaşarlanırız ınsallah.

saol canım. ınsallah bu son tüpün olur mutfagada dogal gaz baglatırsın bi daha da tuple işin olmazzz

deniz yazmış Mert once dogdu abi oldu.

iyi yapmışsın madem niye geç kaldın keşke önce yapıp uyusaydın. valla senin işin zor allah yardımcın olsun. eger kafanda evliliğin ilişkin sevgin ilgin tamamen bittiyse iyi ayrıl kafanı dinle ama hayatla bogusmak zor ufacık bebeginle inşallah kafan rahattır denizcim.

Sagol nısacım ınsallah guzel haberler verebılırım ha bırde benım kabızlık var nısacım ya napmam lazım bılmıyorum kuru erık yıyorum yınede banamısın demıyo ılaclardanmıdır nedır bılmıyorum rabbım yuzumuze baksın ınsallah,kurabıyende afıyet olsun gule gule ye tatlımm

canım hoşaf iyi gelir diye biliyorum kabızlığa aman çok ıkınma
tüp tedavisi görenlerde oluyor bu

erverdicim canım ekle defterine sakla prensesine

Son düzenleme:
selam

Cans çok şükür şimdilik gidiyoruz hayırlısıyla sağlıkla sonunu getirebilseydik inşallah cnım.
Troitlerin niye böyle olduki?

Patikler iyi yapmışsın en azından göz sıkıntın çözülmüş olur.

Denizverdi :) saol canım. bugünde kursa biraz geç gittim yavaş yavaş dökülüyorum galiba :)

Alabama yanına alıştırmışsın galiba çoktan :) o yüzden sende rahat uyuyorsun ben sanırım yanımda yatıramam küçükken.Büyüyünce bakarız.

DenizBulut artık bakıcınla dağılımı yapar sende dinleneceek, kendine ayıracak zaman bulursun inşallah, kendine yüklenme üst üste geldiği için herşey bedensel yorgunlukta eklenince böyle oldu biraz dinlenerek gitmelisin, hemen ilaca başlamak gerekirmi acaba?

Nisa o kurabiyelerden biraz fazla kaçırınca fazla km yapman gerekecek :) Eminimki miss gibi olmuştur neyseki karnım tok etkilenmedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…