canim arkadaslarim hepinize merabalarr,bugun benim yine agrilarim var adet olucakmisim gibi ayy olmam insallah dun gece ve bugunde goguslerim agriyo tuluk gibilerr massaallah neden acaba bilemiyorum rabbim rast getirsin insallah
Canım gene pazrtesi baktırıcam ben bu arada kanda baktırdım ondan böyle yazdım kızlarallah allah?nasıl 8inci günde çıkardı... 12nci gün kesin belli oluyor.. adet oldun mu?12nci gün adet bile olsan o gün kan tahlili beta hcgyi istiyorlar.kanda mı batırdın?
Ne biliyim canım kan testi çıkar dedileramin inş.hep beraber inş. sormaya bende nasıl heyecan var ve de korku allah tamamına eredirir inş.
kız sen çok erken konuşuyrsun biz 12. gün de baktırıdık bekle daha karalar bağlama inş.yanılırsın
Kanda baktırdım canım 2 çıktı.zarpdeniz,herşein yolunda olmasına çok sevindim..ikli testinizde güzel çıkar inşallah..bebişinin hep sağlıklı haberlerini alırsın inşallah...
oğlumuz olucak sanırım zarpdenizcim,kendi doktorumuz henüz birşey demedi haftaya perşembe kontrolümüz var bakalım..eğer tescillenirse bende artık oğlum diye sevmeye başlayacağım...
canım,ben bahar gibi çok tansiyon problemi yaşamadım...3-4 defa filan yükseldi...ensemdem ağrı vuruyordu ozaman yükseldiğini anlıyordum...düştüğünde de gözüm kararıyordu..
düştüğünde hemen tuzlu ayran içiyorum ama yükseldiğinde uyumaktan başka hiç birşey yapmadım..eğer tansiyonum sürekli yükselseydi bende bahar gibi limonsuyu içerdim...
inşallah tansiyon problemin olmaz,çok zor birşey rabbim düşmanıma bile yaşatmasın....
toanacım,transferin hayırlı olsun..bede hiçbir belirti olmamıştı oyüzden kasık ağrın ve akıntın için yorum yapamıycam...ama biz hayırlara yoralım dimi
canım,artık sonlara yaklaştın oyüzden bukadar soruların artmıştır...sen bol bol dinlenmeye devam et canım...
annem için geçmiş olsun demişsin sağolasın...
tüp bebek için eşimde beni bu son olsun 1 kez daha deniyelim diye ikna etmişti..Rabbim sonuncu da yüzümüze güldü şükürler olsun...bu sonlarda bir hayır var demek ki
geldim everdicim,sağolasın merak edip sorduğun için...
denizbulut,bakıcını sevmene çok sevindim...inşallah sonuna kadar hep böyle gider
erverdi, bence sende git bir şansını dene..geçtiğimiz mart ayında bende çiderin toplantısına gitmiştim..umut tüpbebekten süleymanbey konuşmaya gelmişti...toplantının sonunda çekiliş yapıldı ve bana indirim çıktı...1000tl lik bir indirim oldu ve ben gidip tüpbebeğimi orada yaptırdım..gerçi indirim olmasada orada yaptırıcaktım ama 1000 liralık indirimde fena olmadı...bazen aman banamı çıkıcak dediğimiz şeylerde bizede çıkacağı olabiliyor :))bence sende şansını dene ne kaybedersin ki canım?
patiklercim,annemin gözünde katarak vardı...bundan yaklaşık 2 ay önce dünya göz hastanesinde ameliyat oldu...annem gözlüksüz neredeyse bizi bile zor görürken ameliyattan sonra gözlüksüz gazete bile okumaya başladı...doktoru ameliyattan sonra anneme sadece dinlendirici bir gözlük verdi,gazete okurken ve televizyona bakarken kullanabilirsiniz diye...biz dünya gözden çok memnun aldık..ameliyattan bir süre sona bizi aradılar hasanemizden memnun kaldınız mı diye...bu çok hoşumuza gitti..ayrıca kampanyaları mı varmış neymiş...annemin ameliyatını 300 tl ye yaptılar..çok cüz-i bir rakama ameliyat oldu kampanya sayesinde...annemde memnuniyetini anlata anlata bitiremiyor...oyüzden de sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...
banu,8.günde belli olmaz ki..olmadığına nasıl kanaat getirdin?kanda mı baktırdın?
Canım kanda yaptırdım 2 çıktııııidrarda mı kanda mı? bende 8. gün kanda 5 çıkmıştı. 12. gün 70 falandı. 7. hafta kromozom bozukluğundan kalbi durdu ayrı ama 8. gün kanda bile zor çıkıyor
Kanda canım kanda sonuç 2banucum bencede sen erken yapmışsın testi hemen karamsarlaşma. hem de idrar sanırım. kan da baktırdın mı?
Pazartesi tekrarlıycam ama pek umudum yok bari 4 falan çıksaydı o zaman haklısınız derdim.selam
Banu bence çok erken ben 12.gün yaptırmıştım bu kadar karamsarlığa kapılmadan bikaç gün beklesen
Denizverdi bugün kursta idim Fen-Doğa etkinliklerindeydik bugün öğleden sonra kendimi kötü hissettim başağrısıyla hoca eve yolladı :) bi uyumuşum şimdi kalktım
Kuklalarını görüyorum yada kuklaya benzeyen şeylerini :76: güzel olmuş :)) bizde yarın yapcaz.
Alabama aşılarınıda olmuş bizim yakışıklı Maşallahçok şükür sorunsuz atlatmışsın. Sende uyku problemi yok galiba dimi.
Merye sabah kuşu olmuşsun bol bol dinlen canım.
Limon Kabuğu istesekte giremeyiz o kavanoza canım ya. İnşallah kontrolün güzel geçer.
Ne biliyim ya zaten pişmanım hemde nasıl.....Limon'cum bugün gittim canım Dünya Göz'e çok ilgiliydiler. Sadece bir gözümden lazer ameliyatı olmam yeterliymiş. Kısmetse salı günü için randevu aldım. Eğer bir aksilik olmazsa o gün yaptıracağım. Bakalım hayırlısı.
Banu canım hakikaten çok erken davranmışsın.
Alabama'cım aşılar tamamlanmış şimdilik. Hadi gözün aydın. Tüm aşılar 6 yaşinde bitiyorhaberin olsun:)
Herada'cım annen iyileşmiştir umarım.
Kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum..
alabamacımmaşallah oğluna ilk aşısını olmuş..eeeeee sisin denisle aranıs da birkaç gün vardı.denisbatu oldu mu aşısını...önce bato doğmuştu da..
geçmiş olsun mertemaşallah kilodan da boydan da büyümüş.çatık kaşlını öp benim için
limon
herada.ağrın geçtimi?daha iyimisin?annene geçmiş olsun..bebeklerinis kıymetli bebekler ya ondan... sisi üsmek istememişlerdir.. kısmayın onlara... sisi ve bebeğini düşündükleri için.
hülyapek yoksun.. iyimisin?arda nasıl?
patiklergöslerinden ameliyat olacakmışsın.sanırım tüpten önce aradan çıkarmak istedin..fiyatlar çok uçuk değil mi?ya da benim pek bir bilgim yok..şimdiden geçmiş olsun.sorunsus geçsin çabucak iyileşirsin inşallah.
cans hocamselam..mutfak tüpü haşimdi o da kalmadı artık..
baharcanım yaaa nedir senin şu tansiyondan çektiğin..çok çektin hamileliğinden.hayırlısı ile doğsun oğlun hepsi bitecek inşallah.. sayılı gün geçecek canım allhın isniyle..
nisaselam
toana ve banusabır sabır yaa sabır...
unuttuğum var mı?altınyunus oğluna kavuştu büyütüyor umudunu..büyümüştür serpilmiştir inşallah
herkese hayırlı geceler
yukarıda dediğm gibi. 0-6 saat arası 3-4 parçaya bölünmüş. ama kabahat bende azıcık da. ilk yardımcıyı sevmediğimden bizimkilere de yaşlılar diye üzüldüğümden bir de kimselere güvenemediğimden bırakıp dinlenemedim. dün en sonunda vücut iflas edince mecbur bıraktım3 saat mı... korkutma beni yaa.. uykum as şaşsa sersem gibi olurum.saten bu hafta hep çocuklarla haşır neşirdim.diyalog olarak çok iyiyim onlarla.iletişimim çok iyi.hatta kimseye göstermedikleri sevgi örneğini bana gösteriyorlar anneleri şaşırıyorlar buna.çocukluların görüşlerini alıyorum.şaka yollu korkutuyorlar beni... diyorlar ...abla bide sonradan seninde olmuyormu bi de ikis olmuyor mu.. sus kıs diyorum ben nasıl bakarım onlara... daha bir tanesinin bile tecrübesi yokken.en çok ta uyku kısmı ile evin dağınık olacağı korkutuyor beni.yeni huylar edineceğim sanırım alışacağım..biliyorum çok sor olacak..herkes nasıl üstesindne geldiyse bir şekilde ben de geleceğim.
sisin yasdıklarınısı okuyorum ama markaları pek aklımda tutmuyorum ya da not almıyorum.bana 1 yaş sonrası gelecek diye...
nem cihası şart galiba.bisim ev doğalgas sobalı..y odası da burası da... boğasımıs kuruyor sabah kalktığımısda..bis şimdilik bir tas su koyuyorus.
maşallah mert bebeğemerhaba kızlar okuyorum okuyorum tam yazmaya geliyo Mert bırakmıyo.umarım şimdi yazabilirim. uyuyo tatlımmm.
biz dün 2 aylık kontrolümüze gittik. 6 kilo 60 cm olmuşuz. doktorumuz anne sütüne göre sonuç çok iyi dedi. sol omzundan verem sağ bacağından karma ağızdan da rota virüs aşılarını olduk. aşı yaparkan bi cırladı sonra uzatmadı koçumm benim.ben ondan daha hassastım yani bakamadım. sonra evimize geldik. huzursuzluk ve ateş olabilir kusma olabilir dedi doktorumuz şurup verdi ama çok şükür huzursuzluk ağlama vs olmadı sadece yatarken o saate kadar emdiklerini kustu ama benim memeyi yanlış tutmamdan tetiklendi sanırım o yüzden öğürünce kustu. belki memenin durusundan öğurmeseydi kusmucaktı yada allah korusun biz uyurken kuscaktı o zaman da iyiki kustu diyorum ama daha sonrası çok şükür başka bi problem olmadı. ben epey stres olmuştum dün aşı olacak diye. ee darısı sana denizcim daha önümüzde epey çetrefelli yollar var gerçekten çocuğun var bin dertmiş allah sağlık versin herşeygerçekten boş yeterki sağlıkları yerinde olsun.
Herada canım annene çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir. öp yanaklarından benim için ellerinden de öp. ağrıların hafiflemiştir umarım. benim bi arkadaşımın ağrıları olmuştu doktorlar bulamamışlardı sonra sanırım bi doktor yada biri fıtıktır filan dedi doktorlar yok fıtık değildir dedi ama fıtıkmış tabi hamile kalınca ağırlıktın pırtlıyomuş kasıkta fıtık aklıma geldi söyliyim dedim. senin ağrın tam nerede bilemiyorum belki yazdın hatırlamıyorum olabilirmi acaba?
kızlar hepinize iyi tatiller iyi haftasonları hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin.
ilaçlardan vs olabilr o ağrılar. tüpte blli olmuyor hangi ağr ne ağrısı endişe etme henüz erken.canim arkadaslarim hepinize merabalarr,bugun benim yine agrilarim var adet olucakmisim gibi ayy olmam insallah dun gece ve bugunde goguslerim agriyo tuluk gibilerr massaallah neden acaba bilemiyorum rabbim rast getirsin insallah
evet tüp zor. inşallah bu bebeğin de doğal yollardan gelir.herkese ıyı akşamlar..
denızbulut bakıcı içine sınmıs gıbı ..hadı gözün aydın ..inşallah boyle devem eder ..merte bol opucuk..
alabama maaşallah aşı faslını halletmıssınız .. aferın benım ogluma .. hıc ağlamamış
denızverdı ..çok haklısın gercekten .. benım da tup mup dusunesım yok .. mutfak tuplerıne bıle bı garıp bakıyorum ..
merye uykusuzluk son aylarda oluyormus .. nasıl olsa evdesın . kendını zorlama ne zaman uykun gelırse o zaman uyu canım ..
lımon kabugu tebrık ederım .. bır oğlan daha gelıyormus .. aılenıze neşe katsın .. hayırlı ve saglıklı bır evlat olsun ..
baharnaz .. her sey yolunda gıbı .. aman bozulmasın
patıkler .. goz ıle sorunlarım benım de var .. ama bır turlu cesaret edemıyorum .. dunya goz burada da var .. ama ben de o cesaret yok .. hatta gecen gun once bırını olayım .sonra oburunu yaptırırım dıye dusundum ..
zarpdenız .. kontrol ıyı gecmıs .. tekrar gözün aydın..
herada gecmıs olsun ..
toana ınşallah hamılesındır .. gogus agrısı ıyı bır belırtı ..
hulyacım merhaba sanırım ben hemen tupe baslıyamıyacagım . tıroıdlerım delırdı resmen .. benı cok uzuyor ve zorluyor .. once onları duzene sokmam lazım
herkese mutlu bır pazar dılıyorummmm
yok canım sata göre ben 3 gün öndeydim ama mert 3 gün önce doğdu batu dan.alabamacımmaşallah oğluna ilk aşısını olmuş..eeeeee sisin denisle aranıs da birkaç gün vardı.denisbatu oldu mu aşısını...önce bato doğmuştu da..
geçmiş olsun mertemaşallah kilodan da boydan da büyümüş.çatık kaşlını öp benim için
limon
herada.ağrın geçtimi?daha iyimisin?annene geçmiş olsun..bebeklerinis kıymetli bebekler ya ondan... sisi üsmek istememişlerdir.. kısmayın onlara... sisi ve bebeğini düşündükleri için.
patiklergöslerinden ameliyat olacakmışsın.sanırım tüpten önce aradan çıkarmak istedin..fiyatlar çok uçuk değil mi?ya da benim pek bir bilgim yok..şimdiden geçmiş olsun.sorunsus geçsin çabucak iyileşirsin inşallah.
baharcanım yaaa nedir senin şu tansiyondan çektiğin..çok çektin hamileliğinden.hayırlısı ile doğsun oğlun hepsi bitecek inşallah.. sayılı gün geçecek canım allhın isniyle..
nisaselam
unuttuğum var mı?altınyunus oğluna kavuştu büyütüyor umudunu..büyümüştür serpilmiştir inşallah
herkese hayırlı geceler
Canım gene pazrtesi baktırıcam ben bu arada kanda baktırdım ondan böyle yazdım kızlar
Ne biliyim canım kan testi çıkar dediler
Kanda baktırdım canım 2 çıktı.
Canım kanda yaptırdım 2 çıktıııı
Kanda canım kanda sonuç 2
Pazartesi tekrarlıycam ama pek umudum yok bari 4 falan çıksaydı o zaman haklısınız derdim.
Ne biliyim ya zaten pişmanım hemde nasıl.....
Öyle canım tek şey sabırrrr
günaydınlar
ben dün bir çöküntü yaşayıp batu yu anneme devredip akşam 8 sabah 8 yattım. arada birkç kez kalktım baktım ama hep yattım. birkaç gündür çok kötüydüm. devamlı ağlama krizleri geliyordu. 11 aylık sıkıntı üstüne doğumdan itibaren 0-6 saat o da aralıklarla uyku devamlı evde tekdüze yaşam sonucu lohusa depresyonuna girdim. tanıdığım bir doktoru aradım anti depresana başlamamı söyledi. nasılsa süt yok damlayla geliyor da bakalım. dün dinlenmek iyi geldi ama. dayanasım kalmamış sonunda bıraktım ben de.
gunaydın denız .. ınşallah bugun senın ıcın pırıl pırıl bır gun olur .. yasadıkların gercekten zor .. ama ınan ımkansız degıl .. bır cok kadının basına gelbılecek seyler . bunları yasadıklarını hafıfe almak ıcın soylemıyoyorum ınan . sadece bıraz daha guclu olman ve bebegınle dımdık hayattayım demen ıcın anlatıyorum . yakın cevremden bır arkadasım daha 4 aylık hamıleyken ayrıldı esınden.. zor bır bosanma surecı yasadı .. dedıgıne gore bosanmada yasanılan rezıllkler haksızlıklar ıftıralar daha cok uzmus onu ..
bence en dogru olanı yardım alman ve arkadaş cevrene daha yakın olmn .. en cok ıstedıgın dunyalar tatlısı bır bebegın var.. ona sarıl .. annen ve halanla cevrılı guvenılır bır aılen var ..
zor bılıyorum ama sen akıllı ve guclu bır annesın .. emınım bu kara bulutlar dagılacak ve karsına belkı senı daha ıyı anlıyacak ınsanlar cıkacak .. bence yenı bır dunyaya fırsat ver .. ve mutlu ol . hayat cok kısa .. sen de bır tarafından tut .. sevgıyle kal ..
canım ben ılk basta baya bi dagıldım ama simdi sıkısınca ortamıza alıyoruz uyuyo konusuyo ama ıdare ediyoz aglaması yok cok sukur yatagına yatırınca hemen kendini zorla uyandırıyo al uyut yatır tekrar kalksın kısır dongu ben perisan olcama napim alışırsa alışsın diyip alıyorum yanımaselam
Banu bence çok erken ben 12.gün yaptırmıştım bu kadar karamsarlığa kapılmadan bikaç gün beklesen
Denizverdi bugün kursta idim Fen-Doğa etkinliklerindeydik bugün öğleden sonra kendimi kötü hissettim başağrısıyla hoca eve yolladı :) bi uyumuşum şimdi kalktım
Kuklalarını görüyorum yada kuklaya benzeyen şeylerini :76: güzel olmuş :)) bizde yarın yapcaz.
Alabama aşılarınıda olmuş bizim yakışıklı Maşallahçok şükür sorunsuz atlatmışsın. Sende uyku problemi yok galiba dimi.
Merye sabah kuşu olmuşsun bol bol dinlen canım.
Limon Kabuğu istesekte giremeyiz o kavanoza canım ya. İnşallah kontrolün güzel geçer.
canım gecmiş olsun ınsallah problemsiz gecer allaha emanet olLimon'cum bugün gittim canım Dünya Göz'e çok ilgiliydiler. Sadece bir gözümden lazer ameliyatı olmam yeterliymiş. Kısmetse salı günü için randevu aldım. Eğer bir aksilik olmazsa o gün yaptıracağım. Bakalım hayırlısı.
Banu canım hakikaten çok erken davranmışsın.
Alabama'cım aşılar tamamlanmış şimdilik. Hadi gözün aydın. Tüm aşılar 6 yaşinde bitiyorhaberin olsun:)
Herada'cım annen iyileşmiştir umarım.
Kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum..
saol canım. ınsallah bu son tüpün olur mutfagada dogal gaz baglatırsın bi daha da tuple işin olmazzzherkese ıyı akşamlar..
denızbulut bakıcı içine sınmıs gıbı ..hadı gözün aydın ..inşallah boyle devem eder ..merte bol opucuk..
alabama maaşallah aşı faslını halletmıssınız .. aferın benım ogluma .. hıc ağlamamış
denızverdı ..çok haklısın gercekten .. benım da tup mup dusunesım yok .. mutfak tuplerıne bıle bı garıp bakıyorum ..
merye uykusuzluk son aylarda oluyormus .. nasıl olsa evdesın . kendını zorlama ne zaman uykun gelırse o zaman uyu canım ..
lımon kabugu tebrık ederım .. bır oğlan daha gelıyormus .. aılenıze neşe katsın .. hayırlı ve saglıklı bır evlat olsun ..
baharnaz .. her sey yolunda gıbı .. aman bozulmasın
patıkler .. goz ıle sorunlarım benım de var .. ama bır turlu cesaret edemıyorum .. dunya goz burada da var .. ama ben de o cesaret yok .. hatta gecen gun once bırını olayım .sonra oburunu yaptırırım dıye dusundum ..
zarpdenız .. kontrol ıyı gecmıs .. tekrar gözün aydın..
herada gecmıs olsun ..
toana ınşallah hamılesındır .. gogus agrısı ıyı bır belırtı ..
hulyacım merhaba sanırım ben hemen tupe baslıyamıyacagım . tıroıdlerım delırdı resmen .. benı cok uzuyor ve zorluyor .. once onları duzene sokmam lazım
herkese mutlu bır pazar dılıyorummmm
deniz yazmış Mert once dogdu abi oldu.alabamacımmaşallah oğluna ilk aşısını olmuş..eeeeee sisin denisle aranıs da birkaç gün vardı.denisbatu oldu mu aşısını...önce bato doğmuştu da..
limon
nisaselam
herkese hayırlı geceler
iyi yapmışsın madem niye geç kaldın keşke önce yapıp uyusaydın. valla senin işin zor allah yardımcın olsun. eger kafanda evliliğin ilişkin sevgin ilgin tamamen bittiyse iyi ayrıl kafanı dinle ama hayatla bogusmak zor ufacık bebeginle inşallah kafan rahattır denizcim.günaydınlar
ben dün bir çöküntü yaşayıp batu yu anneme devredip akşam 8 sabah 8 yattım. arada birkç kez kalktım baktım ama hep yattım. birkaç gündür çok kötüydüm. devamlı ağlama krizleri geliyordu. 11 aylık sıkıntı üstüne doğumdan itibaren 0-6 saat o da aralıklarla uyku devamlı evde tekdüze yaşam sonucu lohusa depresyonuna girdim. tanıdığım bir doktoru aradım anti depresana başlamamı söyledi. nasılsa süt yok damlayla geliyor da bakalım. dün dinlenmek iyi geldi ama. dayanasım kalmamış sonunda bıraktım ben de.
yukarıda dediğm gibi. 0-6 saat arası 3-4 parçaya bölünmüş. ama kabahat bende azıcık da. ilk yardımcıyı sevmediğimden bizimkilere de yaşlılar diye üzüldüğümden bir de kimselere güvenemediğimden bırakıp dinlenemedim. dün en sonunda vücut iflas edince mecbur bıraktım
maşallah mert bebeğedarısı başımıza. bizim 2. ayımız yarın doluyor. ben bu aşıları ve devamlarını sağlık ocağında yaptırmak istedim araştırdım hava iyi olursa bu perşembe olmazsa haftaya perşembe götüreceğim. yarın da durumumuz uygun olursa 2. ay kontrolüne gideceğiz.
ilaçlardan vs olabilr o ağrılar. tüpte blli olmuyor hangi ağr ne ağrısı endişe etme henüz erken.
evet tüp zor. inşallah bu bebeğin de doğal yollardan gelir.
yok canım sata göre ben 3 gün öndeydim ama mert 3 gün önce doğdu batu dan.
inşallah yanıltır ve 12. gün artar
herada bazen hızlı okuduğumdan atlıyorum sonra birilerinin cevaplarında görüyorum.. annen rahatsızlanmış. geçmiş olsun. bak işte sen az öz okuyorsun atlamıyorsun bunları ben atlıyorum. kusura bakma
katılıyorum cansagünaydınlar
gunaydın denız .. ınşallah bugun senın ıcın pırıl pırıl bır gun olur .. yasadıkların gercekten zor .. ama ınan ımkansız degıl .. bır cok kadının basına gelbılecek seyler . bunları yasadıklarını hafıfe almak ıcın soylemıyoyorum ınan . sadece bıraz daha guclu olman ve bebegınle dımdık hayattayım demen ıcın anlatıyorum . yakın cevremden bır arkadasım daha 4 aylık hamıleyken ayrıldı esınden.. zor bır bosanma surecı yasadı .. dedıgıne gore bosanmada yasanılan rezıllkler haksızlıklar ıftıralar daha cok uzmus onu ..
bence en dogru olanı yardım alman ve arkadaş cevrene daha yakın olmn .. en cok ıstedıgın dunyalar tatlısı bır bebegın var.. ona sarıl .. annen ve halanla cevrılı guvenılır bır aılen var ..
zor bılıyorum ama sen akıllı ve guclu bır annesın .. emınım bu kara bulutlar dagılacak ve karsına belkı senı daha ıyı anlıyacak ınsanlar cıkacak .. bence yenı bır dunyaya fırsat ver .. ve mutlu ol . hayat cok kısa .. sen de bır tarafından tut .. sevgıyle kal ..
gunaydin canlarim hepinize gunaydin
deniz bulutcugum canim benim kendini birakma bak ne guzel bir yavrun var bak ne hallerden kazaniyoruz tatlim ona bak ve mutlu ol inan herseye deger o bebisin canim hayat zor ama katlanmamiz lazim yarin hersey unutulur takma ayakta kalmaya calis bebeyin icin tatlim
nisacim sanada gunaydincanimmm nehaberr bebeem
toana canım inşallah hamilesin içimden öyle geliyor inşallah güzel haberlerini alacağız.
iyiyim canım ne olsun bu pazar evdeyim temizlik yaptım yeni bir kurabiye tarifi aldım unu yapıyorum seven varsa buyursunnisacim sanada gunaydincanimmm nehaberr bebeem
Sagol nısacım ınsallah guzel haberler verebılırım ha bırde benım kabızlık var nısacım ya napmam lazım bılmıyorum kuru erık yıyorum yınede banamısın demıyo ılaclardanmıdır nedır bılmıyorum rabbım yuzumuze baksın ınsallah,kurabıyende afıyet olsun gule gule ye tatlımm
erverdicim canım ekle defterine sakla prensesineALLAHIM sana şükürler olsun
çok çok şükürler olsun
yine güneş açtı
şükürler olsun,umut olsun.bir günü daha bahşettin bizlere
çok çok şükürler olsun
gülmek için ,sevmek için
görmek için,duymak
kızmak, isyan etmek kahretmek için
paylaşmak,sakınmak saklamak için
kalp kırmak, kalp yapmak için
gülümsemek,geçmişe ağlamak için
varolmak,yeniden başlamak için
yıkılmak, ayakta kalmak için
şöyle derin bir nefes almak için
sağlıkla...
bize yeni bir gün daha verdiğin için sana çok çok şükürler olsun Allahım
kızlar yeni bir gün.herkese günaydın.okuyan okumayan yazan yazmayan burdan haberi olan olmayan herkese günaydın.mutlu bir gün olsun.bugün olsun mutlu olsun dileğiyle herkese GÜNAYDIN
benim içimden böyle geçti.sizin içinizden ne geçtiyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?