herkese merhaba
ne zamandır yazamıyorum.hoş okuyorum ama.....depresyondayım sanırım.bunca şeyden sonra ben de çöktüm.oğlumun genel olarak sağlığı iyi.göz kontrolümüz 2 hafta sonra tekrar yapılacak.sağ gözde problem yok ama sol göz hala gelişimini tamamlayamamış.canım sıkılıyor buna epey.geceleri 2-3 saatte bir uyanıyoruz.geçen gece o kadar ağladı ki ben bir ara "kendim ettim kendim buldum" diye hem söyleniyor hem de odayı turluyordum.eşim duymuş gülüyor.
denizverdi, oğluşum geçen pazartesi 2600 gr olmuştu.epeyce büyüdü.o kadar küçük hallerini gördüm ki bu hallerine bile seviniyoruz şükür.
denizbulut, burun tıkanıklığı Umut'da epey oldu.biz de geçen hafta gecenin bi yarısı acil doktora götürdük ciğerlere inmiş mi diye.şükür bişey yoktu.serum fizyolojik bir işe yaramıyor.bize doktorumuz serum fizyolojik ve adrenalin karışımı hazırlattı.eczane özel olarak hazırlıyor.doktoruna sor istersen.bayağı bir rahatladı Umut bununla.haftasonu kullanmadık şimdi yine tıkalı burnu.ama bu karışımda 5 günden fazla kullanılmıyor.bakıcı konusunda ben şanslıyım galiba.hamileliğimden beri bizimleydi.Umut eve geldiğinden beri de haftanın 5 günü bizde.hoş eşimin yakın bir akrabası.benim artım orada.hem de arkadaşım.nazar değmesin gözüm arkada değil.
banu, sanırım negatif sonuç aldın.ne diyebilirim ki?ne desem boş gelecek.üzülme diyemem saçma olur ama çabuk toparlan e mi?
limon_kabugu, uykuyu unut! hani derler ya kapı gıcırtısında oynarım.ben yastık gördüğüm yerde uyurdum.hoş sıkıntılar bunlar.
hepinize sevgiler
canım allah şifa vaersin inş.bu sıkıntılar da geçecek
evet uykuyu unutlmalıyız hakklısın
meryecim sagol tatlim benim kabizlik iki uc gunde bir ama ikinmiyorum yani calisiyorum nebilim tatlim ya dun aksam biraz agrim oldu inanirmisin yatamadim sabaha kadar acaba budefa nolucak diye senin belirtilerin nasildi kac defa denemende hamile kaldin ve kac yasindasin canim belki oncede sormusumdur ozur ama napim tesseli ariyorum hayattiimm opt
birkaç hafta önce 39 oldum bende çok kuyruksokumu kemiği ağrısı bol adet olacakmışım gibi bir his hatırlaldıklarım bunlar ve bel ağrısı
canım inş.tutunucak bebişin sana
Kızlar 11.gün negatif çok üzgünüm olmadıııııııııııı başımda çok ağrıyor elimden gelende yokkkkkkkkkkkkk oofffffffff
canm ne desek boş inş.yakında bebşlerine kavuşursun inş. allahtan ümit kesilmez
selam
Limon Kabuğu yarınki kontrolünden güzel haberlerle dönersin inşallah canım. 4 lüyü dr gerek görürse yaptırıyor yoksa yaptırmıyorlar canım benim ki gerek duyulduğu için yapılmıştı, 3 lü testte devlete acile gittiğimde dr ısrarla yaptı hepsinde kafa karıştıran farklı sonuç çıkmıştı hayırlısı inşallah sen yaptırırsan güzel sonuçlar alırsın.
Ben artık uyuyamıyorum o yüzden gün içinde uykularım başladı maalisef. tuz kısıtlamamdan dolayı çok şiş ve ödemim olmuyor. sağlık ocağına tetanosun 2.aşısı için gittiğimde ebe söyledi. fazla ödeminiz yok diye dr da söylemişti. fakat sağ elim ve sağ ayağım çok uyuşuyor geceleri birde ellerim ve kollarımın ( daha doğrusu parmaklarımın bile eklem yerleri ağrıyor sızlıyor dün gece Nerox ilacı içtim ama yine sıkıntım oldu. Birde acayip asabi olmaya başladım, öfkeleniyorum gerginim ne tavsiye edersiniz?
Merye bende şikayet eder gibi oldum :) canım. Yaz sen yinede olsun durumundan haber veriyorsun bize canım.
Altınyunus Maşallah yavruna annecinin yanında toparlanıyor inşallah diğer sıkıntılarınıda sağlıkla aşarsınız.
Denizverdi nasılsın? Biz bu hafta ödev olarak eğitici oyuncak hazırlamıştık sınıfta onun sunumunu yaptık ( Benimki şekil ve mekan kavramıyla ilgiliydi istersen özelden paylaşırım)
Toana kabız olmamak için meyve, sebze kayısı bolca tüketmiştim hele kayısı çookkk. Kompostoyu şekersiz hazırlayıp sabahları 1-2 kaşık içtiğim oldu.
canım uyuşmalar hmileikte görülür diye biliyrm ama şiddeti konusunda bir fikrim yok sen de canm bir rahat hamişlik geçirmedin inş.sonucu çok iyi olacak intrnette şu hafta hafta gebelik sitelerini takip ediyr musn orda yazıyrdu uyuşmaları bir bak istersen alah şifa versin ve allh tamamına erdirir bizleri inş.bol bol dua ediyrm