38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın

dışarısı hem soğuk hem minik minik kar yağıyor kışta bi gidiyoır bi geliyor

Denizverdi uğrayıp kaçmışsın az sonra mönüyle dönersin :)) ama ben bekliyemiycem şimdi gidiyorum yemeye :)

ZarpDeniz progestan jeli 4.aya girdiğimde bırakmıştım, 4.ayın sonunda tekrar başladım nedeni bilinmeyen kasıktaki ağrılar için canım.( Ağızdan alınan haptı fakat ben vajinadan almıştım. 3. ayın sonundaFolbiolü bıraktım elevite başladım
Tansiyonuna dikkat et canım. Hamur işlerinden de uzak durmaya çalış, uzun süre ayakta dolaşma, kendini yorma, birkez 15 7 yi görmüştüm dil altı hapıyla çözümlenmişti 14 7 leri gördüğüm daha çok oldu ama sende günde 2-3 kez ölç istersen ve notunu al dra geldiğinde konuşursun tansiyonun gidişatı bir fikir verir size. Ben şimdilik 3 ilaç alıyorum tansiyonla ilgili en son 14 7 de iken devletteki dr 6 tane al dedi ama kendi drum şimdilik alma dedi kaldı. Böyle gidiyoruz ama sen takibini yap ve günlük notunu al bence.
Koku hassasiyetin devam ediyormuş, kokulu şeylerden özelliklede temzilik malz. uzak dursan iyi olur. Yazmışsın zatende duruyormuşsun. :nazar:
Tuzlu fıstık diil canım, kabuklu fıstık varya ondan tüketiyorum, birde portakalı çok seviyor :emir_bebek: canım hala tuzlu olarak turşu istiyor, turşu suyu içmek istiyor ve böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum bir yudum dahi içmiyorum.

Günaydın

dışarısı hem soğuk hem minik minik kar yağıyor kışta bi gidiyoır bi geliyor

Denizverdi uğrayıp kaçmışsın az sonra mönüyle dönersin :)) ama ben bekliyemiycem şimdi gidiyorum yemeye :)

ZarpDeniz progestan jeli 4.aya girdiğimde bırakmıştım, 4.ayın sonunda tekrar başladım nedeni bilinmeyen kasıktaki ağrılar için canım.( Ağızdan alınan haptı fakat ben vajinadan almıştım. 3. ayın sonundaFolbiolü bıraktım elevite başladım
Tansiyonuna dikkat et canım. Hamur işlerinden de uzak durmaya çalış, uzun süre ayakta dolaşma, kendini yorma, birkez 15 7 yi görmüştüm dil altı hapıyla çözümlenmişti 14 7 leri gördüğüm daha çok oldu ama sende günde 2-3 kez ölç istersen ve notunu al dra geldiğinde konuşursun tansiyonun gidişatı bir fikir verir size. Ben şimdilik 3 ilaç alıyorum tansiyonla ilgili en son 14 7 de iken devletteki dr 6 tane al dedi ama kendi drum şimdilik alma dedi kaldı. Böyle gidiyoruz ama sen takibini yap ve günlük notunu al bence.
Koku hassasiyetin devam ediyormuş, kokulu şeylerden özelliklede temzilik malz. uzak dursan iyi olur. Yazmışsın zatende duruyormuşsun. :nazar:
Tuzlu fıstık diil canım, kabuklu fıstık varya ondan tüketiyorum, birde portakalı çok seviyor :emir_bebek: canım hala tuzlu olarak turşu istiyor, turşu suyu içmek istiyor ve böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum bir yudum dahi içmiyorum.

çok canlı bir günaydın bahar;
elimde çayım dünü okuyacağım.. yaptım yaptım kahvaltıyı..fasladan bir parça ekmek aldım üstüne besel as da tus .. yanında da çay..
çayım kötü olana kadar burdayım:34:sana afiyet olsun.

lenova hoşgelmişsin :71:umarım yüsünü güldüren bir tedavin olur...umudunu ve heyecanını hiç yitirme

toanacanım senin 12nci günün cuma oluyor.niye dr lar ayın 1 i demiş anlamadım:26:ben olsam 12nci gün kanda baktırırdım.

sarp hocammaşallah ne güsel büyümeye devam ediyor yavrunus...kıs olsun yaaaa....ikili testinis ve diğerleri iyi çıkasın .inşallah..hocam afiyet olsun.. beğenmişinis tarhanayı...yas domatesiyle yapınca çok daha lessetli oluyor.eşki eşki:1:
kukklalar mı.yapıyorus yapıyorus.çok çeşit var.bugün çorap kuklası yapmayı düşünüyorum.

baharburda kar mar yok:50::((
sahi,bir ara sormuştun.sonradan hatırıma geldi.istanbul forumun karşısına istanbul yorum açılıyormuş bilgin var mı demiştin.yok canım.hiçbir bilgim yok.sendne öğrendim ben de.

nisauğramamış

küçük bir sabah gülümsemesi gönderir kaçarım...

yüreğir devlet hastanesi önünde motosikletini park eden yaşlı adamın yanınayaklaşan bir kişi,''amca motosikletini buraya park etme çalarlar''diye uyardı.yaşlı adam '2kkim karışır benim motosikletime.hem nasıl çalarlar''deyince de ''bak böyle çalarlar''diyerek çalıştırdığı araçla usaklaştı.yakalanınca da''uyarmıştımdedi!!:52:

:60: denizverdi gıdıkladın bizi yine canım. saolasın :)

Yorum İstanbul ne old. hala bilmiyorum canım

Çorap kuklası geçen hafta yapmıştık hazır göz burun ağız varya onlardan kullandık yapıştırarak sonrada bir güzel herkes süsledi kuklasını ayrıca kedi, balerin kız (etekleri grafon kağıttan) , çiftçi , erkekçocuk yapan arkadaşlar oldu fikir olsun sana.

bahar kanal de dr lar programı var.tavsiye ederim.konusu tansiyon ve inme...sen tansiyonu dinle ben inmeyi:3:

denizverdicim,Allah razı olsun arkadaşım..dualarına bizi de eklediğin için..bende birazan bebeğime yasin dinleticem...hergün anne karındayken kur-an dinleyen bebekler doğduklarında huzurlu ve sakin olurlarmış...mozart dinletmektense kur-an dinletmek daha iyidir diye düşündüm..:)

uyku ve dağınıklık kısmı benide hep korkutan taraflar olmuştur...günlük 8 saat uyuyorsam 7.5 saatte kalkarsam hem başım ağrıyor hemde gözlerim yanıyor...bizim oğlan doğunca uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilemiyorum...:50:
yükselen burcum başak olduğu içinde çok titizim..evde herşey düzenli ve simetrik olmalı...oğlan oyuncakları dağıtınca ben nasıl sabırla onları düzeltmeden durucam bakalım...şimdiden bazı şeylere kendimi hazırlamaya çalışıyorum...pis olmam ama dağınık olmamda sakınca yok diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..:18:

oooo mert paşamız aşılarınıda olmuş..üstelik açok ağlamamışta...maşallah :nazar::nazar:
onun gibi sert erkeğe de bu yakışırdı...:34:

Allahtan giremiyoruz o kavonaza yoksa adam beni kesin sokardı :1: :1:
amin canım inşallah..yarın 2'de randevumuz..bakalım 3'lü taramamı yapıcak yoksa 4'lümü?geçen sefer ki görüşmemizde hiç konuşmadık bunu..herşey yolundadır umarım..hep bir tedirginlikle gidiyorum randevularıma...

patiklercim,inşallah başarılı geçer ameliyatın ,hastaneyi beğenmene sevindim...:34:

cans,çok teşekkür ederim...Rabbim sizede yaşatsın bu duyguları inşallah...

bugün tekrar baktrıcaktın canım...ne yaptın merak ettim...

denizbulut;yaşadıkların hiç kolay değil..eşinin yanında olmaması,sana destek olucak kişilerede sen üzüldüğün için ve istediğin gibi bir bakıcıyıda hemen bulamadığın için bu durumda olman çok normal...kim olsa yerinde aynı duygular içinde olurdu...en azından gündüzleri 1-2 saat bakıcıyla beraber teyzenlere bırakıp kendine zaman ayırmalısın...oğluna güçlü bir anne olabilmen için önce senin sağlam olman gerekiyor..kendine bukadar yüklenme canım..

çok güldüm..süperr :1: :1: :1:

dün oğlanı 4 saat bakıcıyla bırkıp önce doktora sonra bir arkadaşa gittim. benim adet kanamam bitmemişti ir türlü. geçen hafta 8. haftada biter gibi olmuştu dün tekrar şkı şakır başlayınca doktora gittim. neyse parça pıhtı vs yokmuş. kist olmuş bir yumuta varmış o yapıyor olabilir dedi. ilaç verdi takip edilecek.

dağınıklık-pislik konusunda eğer en baştan en az haftada 2 gün yardımcı almazsan başa çıkman olanaksız. hele ilk ay insan tamamen salak oluyor. bebekle bile başa çıkamıyorsun bir de ev temizlik yemek vs uğraşman olanaksız. kasım hamilelerini okurken biri bir büyüğünün bebek doğunca temizliğe vs hiç vakit bulamayacağını söylediğini kendisinin de yok artık abartıyorlar dediğini şimdi yatağını bile toplayamadığını söylemişti. üstünü bile değiştiremiyorsun hatta en son hangi gün banyo yaptığını unutabiliyorsun o derece yani korkutmak gibi olmasın :34:

benim yapmayı istemediği gözüm 0,50 astigmat, 0,50 miyopmuş. Yapılabilir dediği ise 1,25 miyop.

sağol canım bir de parayı ayarlayabilsem tamamdır ama şimdi bebekle zor olacak :50:

herkese merhaba:34:
ne zamandır yazamıyorum.hoş okuyorum ama.....depresyondayım sanırım.bunca şeyden sonra ben de çöktüm.oğlumun genel olarak sağlığı iyi.göz kontrolümüz 2 hafta sonra tekrar yapılacak.sağ gözde problem yok ama sol göz hala gelişimini tamamlayamamış.canım sıkılıyor buna epey.geceleri 2-3 saatte bir uyanıyoruz.geçen gece o kadar ağladı ki ben bir ara "kendim ettim kendim buldum" diye hem söyleniyor hem de odayı turluyordum.eşim duymuş gülüyor.

denizverdi, oğluşum geçen pazartesi 2600 gr olmuştu.epeyce büyüdü.o kadar küçük hallerini gördüm ki bu hallerine bile seviniyoruz şükür.

denizbulut, burun tıkanıklığı Umut'da epey oldu.biz de geçen hafta gecenin bi yarısı acil doktora götürdük ciğerlere inmiş mi diye.şükür bişey yoktu.serum fizyolojik bir işe yaramıyor.bize doktorumuz serum fizyolojik ve adrenalin karışımı hazırlattı.eczane özel olarak hazırlıyor.doktoruna sor istersen.bayağı bir rahatladı Umut bununla.haftasonu kullanmadık şimdi yine tıkalı burnu.ama bu karışımda 5 günden fazla kullanılmıyor.bakıcı konusunda ben şanslıyım galiba.hamileliğimden beri bizimleydi.Umut eve geldiğinden beri de haftanın 5 günü bizde.hoş eşimin yakın bir akrabası.benim artım orada.hem de arkadaşım.nazar değmesin gözüm arkada değil.

banu, sanırım negatif sonuç aldın.ne diyebilirim ki?ne desem boş gelecek.üzülme diyemem saçma olur ama çabuk toparlan e mi?

limon_kabugu, uykuyu unut! hani derler ya kapı gıcırtısında oynarım.ben yastık gördüğüm yerde uyurdum.hoş sıkıntılar bunlar.

hepinize sevgiler:71:
canım beni düşün şükret eşin yanında güvendiğin bir bakıcın var diyeceğim ama işe yaramayacak biliyorum. çünkü benim de başkalarına göre şükredecek çok şeyim var ama bu şu anki sıkıntımı geçirmiyor. araştırırken kk dan bir arkadaşın yazdıklarını okudum. hem eşi hem annesi çok destekken ve tüp tedavileri sonucu bebeği olmuşken bebeğiyle 1 yaşına kadar ilgilenememiş. hep dışarılara çıkıp yürümüş. çocuğunu sevmediği için mi hayır. ama oluyor işte. bu derecede ancak biraz doktorların yardımı olabiliyor. benim önerim bebek az daha büyüyünce mutlaka bakıcına falan bırak ve yalnız çık kuaföre git alışverişe git arkadaşına git vs. hafta sonu da eşinle bebeğinizi alıp biryerlere çıkın. bak ben bunu yapamıyorum yapabilsem çok iyi gelecekti. dün yine ağlama krizleri gelecekken doktora ve arkadaşıma gitmem çok iyi geldi dönüşte batu ile de çok rahat ilgilenebildim.

sadece 5 gün kullanılabiliyorsa o karışımı sormuyorum. hafta sonu hava nemlendiricisi (istediğim) arayıp bulamamıştım. dün geldi. dün akşam 1 kez kalkarak çok rahat uyudu şükür. hala hırıltılı ama nemlendirici işe yaradı. sizde var mı çalıştırıyor musun? ilk 3-4 ayı kışa gelen bebekler için mutlaka bu hava nemlendiricilerden lazım. radyatörlere suluk astım üstüne ıslak havlular koydum sık havalandırdım ama yetmedi hiç biri.

selam

Limon Kabuğu yarınki kontrolünden güzel haberlerle dönersin inşallah canım. 4 lüyü dr gerek görürse yaptırıyor yoksa yaptırmıyorlar canım benim ki gerek duyulduğu için yapılmıştı, 3 lü testte devlete acile gittiğimde dr ısrarla yaptı hepsinde kafa karıştıran farklı sonuç çıkmıştı hayırlısı inşallah sen yaptırırsan güzel sonuçlar alırsın.

Ben artık uyuyamıyorum o yüzden gün içinde uykularım başladı maalisef. tuz kısıtlamamdan dolayı çok şiş ve ödemim olmuyor. sağlık ocağına tetanosun 2.aşısı için gittiğimde ebe söyledi. fazla ödeminiz yok diye dr da söylemişti. fakat sağ elim ve sağ ayağım çok uyuşuyor geceleri birde ellerim ve kollarımın ( daha doğrusu parmaklarımın bile eklem yerleri ağrıyor sızlıyor dün gece Nerox ilacı içtim ama yine sıkıntım oldu. Birde acayip asabi olmaya başladım, öfkeleniyorum gerginim ne tavsiye edersiniz?

Merye bende şikayet eder gibi oldum :) canım. Yaz sen yinede olsun durumundan haber veriyorsun bize canım.

Altınyunus Maşallah yavruna annecinin yanında toparlanıyor inşallah diğer sıkıntılarınıda sağlıkla aşarsınız.

Denizverdi nasılsın? Biz bu hafta ödev olarak eğitici oyuncak hazırlamıştık sınıfta onun sunumunu yaptık ( Benimki şekil ve mekan kavramıyla ilgiliydi istersen özelden paylaşırım):34:

Toana kabız olmamak için meyve, sebze kayısı bolca tüketmiştim hele kayısı çookkk. Kompostoyu şekersiz hazırlayıp sabahları 1-2 kaşık içtiğim oldu.
benim de son zamanlarında sağ elim ve ilk 3 parmağım uyuşuyordu. doğumdan sonra da ilk 5-6 hafta çok rahatsız etti. bebeği emzirirken de biberon tutarken de acı çektim. şimdi hafifledi ama. doğumdan sonra geçer sanırım o uyuşukluklar.

patiklerbir gösünün ameliyat edilmeye gereği yokmuş .bu iyi.

limonbence her tür müsik dinlet oğluna..hepsini dinlesin.çok çeşitlilik iyidir.çok çeşit olsun ki en hoşuna gideni aralarından bulsun.hem sen de anlarsın.hangisinde daha sakin hangisinde çok hareketli oluyor:34:.... ben çok titis değilim.ama pis de değilim.normal yani... dağınık görmeye alışmak için şimdiden dağıtıyorum evi:1:.... daha doğrusu kukla ,boyama türü şeyler yapıyorum.toplamıyorum.öyle bırakıyorum.ama hepsi bir sofra besi üserindebakalım nasıl alışacağım...eşim şimdiden kısıyor kaldır şunları topla şu pislikleri diyor.tabiii dağınık karton elişi kağıdı boya gibi şeyler olunca öyle gösüküyor ona..şimdiden alışmak sorunda değilmiş....hayır.. hayır.. biras dağınık kalsın ..alışmalıyıs.. çocuk dağıtacak,çocuk karıştıracak.çocuk araştıracak.gelişimini tamamlıyacak.
bir oda şart.. evet.. çocuğa bir oda şart...sadece ona ait yer dağınık olsun.büyüdükçe onun sorumluluğunda olsun..ama biliyorum.heryer talan olacak.:84:

alabamacımpardon yaaa... önce sana gelmiştim.karıştırmışım.evet.. mert abi ,abi.

meryecanım..o fıkra değil gerçekkk..kuklalarmı?el besi kumaşlarından.. hani sarı ya da başka renklerde mutfak besleri var ya ...onlardan...evet.. onlar parmak kuklaları...

altınyunus:nazar:maşallah oğluna....toparlamış kilo almış. korkular gitmiş şimdi bakıma yetişememe endişeleri başlamış.. büyüyecekler ,büyüyecekler... büyüyecekler de....bisleri biras daha yaşlandıracaklar öyle büyüyecekler

banucanın sağolsun...

baharbis de dün tekerlemeler,hikayeler okuduk.sahne kuracağıs haftaya ..karagös hacivat sahneleyeceğis.şekil ve mekan kavramı??
baharcım senin hamileliğine bir ayrı üsülüyorum ya..hayırlısı ile bir bitirsen şu hamileliği...

toanabugün kaçıncı gün?test günün ne saman?

cans hocamselam

denissen güçlüsün... işe başlayınca daha rayına girecek inşallah..bakıcın mükemmel değilmiş.. sanırım genlerinde var kadınların istedikleri şeylerin kusursus olması..kim mükemmel ki hangimis kusursusus ki.. sanırım bulduğumusun en iyisi ile yetinmeliyis... daha iyisiyle karşılaşana kadar..
bu sabah yine söyledim. seni,hepinisi....
hülyaarada okuyorsun.. meşgulsun sanırım.. denemelere devammı.takiplere devammı?

kar geliyor diyorlar güller...herkes dikkat etsin... daha çok hamileler..hsta olmayın..ilaç ta kullanamassınıs sonra..
amaaaaann ne çok yasmışım.artık evi toparlıyayım.kuru koymuştum...kaynamaya başladıysa köpüğüne yetişeyim...hoşçakalııın.:3::3::3:
evet kimse mükemmel değil. ben de şu an bulduğumun en iyisi ile yetiniyorum. kocada da mesela bulduklarımın en kötüsü ile yetinmiştim :1::35::85::37::95::50::22::5::111::18::58::52:(ruh halim:34:)

Deniz Bulut, cok gecmis olsun canim. Cok bunaldin, cok yoruldun bu aralar da hem sorumlulugun cok artti hem de cok uykusuz kaldin. O yuzden seni anlayabiliyorum canim. Aglamak istediginde hic icinde tutma lutfen hickira hickira agla...Annenlerden yardim istedigin iyi omus, uykusuzlukta insani cok asabilestirebiliyor. Bundan sonra bol bol yardim iste canim insallah yardimcin da seni beklediginden daha da mutlu eder. Batu'nun sana cok ihtiyaci var, O senin guc kaynagin canim. Benim yerime de saril op lutfen.

Angelsounds'u denedim yine fakat duyamadim.:50: Umarim haftaya duyabilirim.

Baharnaz, benim demi oglusum olacak, icine oyle mi doguyor? Hayirlisi olsun , insallah saglikla gelir. Esim cinsiyetini ogrenmek istemiyor ben de ogrenmek istiyorum nasil olacak bilemiyorum. Tansiyonum benim eski tansiyonuma gore yuksek seyrediyor. Ense arkamda gulle yemis gibi agri var, top gibi orada duruyor. Ben de senin gibi limon yiyorum, iciyorum, biraz iyi gibi oluyor sonra yeniden agri basliyor. Doktorum 13 ve sonrasi icin endiselenebiliriz dedi. Tuzu azalttim, progestani 16.haftaya kadar kullanmami onerdi, sen de 3 ay kullanip sonra yeniden aldim diye yazmistin. Kan sulandiricim da sabah-aksama cikti. Folik asiti hala iciyor musun yoksa 3 aydan sonra biraktin mi?

Demek senin oglus fistik seviyor...bazilari tuzlu seylerden hoslenir demekki tatliyla arasi cok olmayacak.:1:

Herada, Onerilerin icin cok tesekkurler. Annecigine gecmis olsun canim, umarim agrilari azalmistir. Sen de agrilarinla ilgili son bir test daha bekledigini yazmisin umarim her sey yolundadir canim.

Denizverdi, kuklalar filan yapmissin, umarim kisa bir sonra onlari cocuklarinla yaparsin canim. Tarhanayi pisirdim harika oldu, eline saglik.

Cans, tiroidin umarim yakinda kontrol altina alinir canim, bitkisel takviyeler filan aliyor musun hic onlara baktin mi?

Hulyacim, bulantilarim ikiizn birini kaybedince nerdeyse yok oldu ara ara geliyor fakat feci koku hassasiyetim devam ediyor. Daha once kullandigim hicbirseyi kullanmayorum, temizlik maddelerinden uzak durmaya calisiyorum. Nisan'a kadar umarim bedenin ve ruhun ikinci bebege harika bir sekilde hazirlanir canim.:9:

Merye, aldigin bebek kiyafetlerini insallah Meryem'e saglikla mutlulukla giydirirsin canim. Artik az kaldi, bol bol dinlen canim.

Limon kabugu, kontrolunuz umarim iyi gecmistir. Senin kilo durumlari nasil artti mi yine?

Patikler, umarim basarili bir goz operasyonu gecirirsin canim, simdiden cok gecmis olsun. Bana vakti zamaninda goz doktorum onermemisti cunku daha genc yasta yakin gozlugu takmaya baslarsin bir kez daha dusun demisti ben de vazgecmistim ama o zamandan bu zamana bazi seyler degismis olabilir, umarim cok memnun kalirsin.

Banu, cok gecmis olsun, uzuntunu paylasiyorum.

Toana, test gunun ne zaman?

Nisa-Mai, umarim iyisindir.

Alabama, :9:

Herkese sevgiler.:3:

canım herhalde haftaya duyarsın artık kalp atışlarını. herşeyin yolunda gitmesine sevindim. artık hep böyle gideceğine inanıyorum.:9:

Denizverdi canım işler yoğun doğru diyorsun arada okuyorum ama pek yazmaya vakit bulamıyorum.Ben bu ay cylo pregnova diye bir hormon ilacı kullanıyorum ya kist için.
Sana da kolay gelsin canım çorap kukla yapıyormuşsun.

Zarpdeniz canım bebek büyüyormuş ne güzel haber bu.Canım sen bence folbiolu bırakma canım.Bizde kan pıhtılaşması olduğu için folbiolu doğuma kadar içmen gerekiyor.Bana dr çünkü hem elevit hem folbiol kullanıcaksın dedi.Özellikle sorun mtfhr'de olduğu için.İnşallah test sonuçların da iyi çıkıcak canım.

Deniz Bulut arkadaşım sıkıntılarını okudum da cevap yazamadım.İnşallah moralin daha iyidir.Öyle iniş çıkışlar hep olacak canım.Uykusuzluk insanın çok sinirlerini bozuyor zaten.Ama bakıcın başladı artık inşallah o kadar uykusuz kalmazsın artık.
Burun tıkanıklığı bütün bebeklerde oluyor canım.Arda'da da çok oluyordu.Serum fizyolojik yapıyorduk biz de pek işe yaramıyordu.Sonra Arda 9 aylıkken Biz Arda'nın teşhisi için Çapa tıp fakültesine yatmıştık.Orada da arda'nın burnu tıkanınca serum fizyoloji kullanın dediler.Biz de kullanıyoruz zaten dedim.Açılana kadar 5-10 dk arayla hep yapıcaksınız dediler.Öyle günde 3-4 kez kullanmayla açılmaz dediler.Gerçekten onların dediği gibi yaptık ve işe yaradı.Ben burnu tahriş olur demiştim ama hiçbir şey olmaz dediler.Çocuk rahatlamıştı gerçekten.

Hereda canım sen de uzun süre uğramamışsın ağrıların ne oldu.Bir de annen rahatsızmış herhalde geçmiş olsun canım.

Cans canım troidlerin şaşmış demişsin en kısa zamanda düzene girer inşallah.İlacın dozunu mu değiştirdiler senin şimdi.Şubat'a da az kaldı eşin de geliyor değil mi?

Baharnaz sen de iyisin şimdi herhalde.İlaçlar düzene soktu tansiyon problemini.

Merye canım senin de uyku problemlerin artmış ama az kaldı herhalde doğuma senin de.

Alabama'cığım sen de uğramamışsın Mert iyidir inşallah.

Toana hadi az kalmış canım.Belirtilerin de iyi.Denizverdi'ye be de katılıyorum canım.Cuma günü kanda baktırabilirsin.

Banu canım ne diyeceğimi bilmiyorum inan.İnşallah kısa zamanda toparlanırsın.Bildiğim kadarıyla yaşın genç dinlenip bir daha denersin canım.

Hepinize selam arkadaşlar. Bayağıdır giremedim, maşallah topic eski günlerine kavuşmuş, oku oku bitmedi :-)

Banu ne desem dışarıdan gazel gibi gelecek ama gerçekten üzüldüm. Burada ben de dahil pek çok arkadaşımız negatif denemelerden sonra müjdeli haberlere ulaşabildik. Hatırladığım kadarıyla yaşın da genç maşallah, bizim hissettiğimiz yaş stresin de yok. Kilodan bahsetmişsin, bir diyetisyen eşliğinde vereceğin her kilonun bence bir sonraki tedavine katkısı büyük olur, sana katacağı moral desteği demiyorum bile. İnşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini okumak nasip olur bizlere.

Toana, az kaldı hayırlısıyla. Umarım topiği şenlendirecek güzel haberlere seninle başlarız.

Deniz Bulut'çum, bakıcıya içinin sinmesine sevindim, yaşadıklarına üzüldüm. Ne desem boş ama ha gayret iki seneye yakındır tanışıyoruz, ben seni gayet güçlü, aklına koyduğunu yapan ve zorlukların üstesinden gelen biri olarak belledim. Eminim çok zor, yaşayan bilir tabii ama bugünlerinden üstesinden geleceğine eminim. Zaten yaşadığını lohusa sendromu diye adlandırarak kendine de teselli vermişsin. NE mutlu ki güvenebileceğin annen ve halan yanındalar, bakıcı işi de tamam. İnşallah gün güne herşey daha da yoluna oturacak. Bu arada ne demek be arkadaşım, daha önce de yazdım, sen bize Batu'dan ve kendinden haberler ver yeter, kusura bakmak ne demek.

Baharnaz'cım, sen nasılsın arkadaşım? Demek fıstık ve portakal ha, ah canım ya, maşallah oğluşuna. Tetanoz'un ikinci aşısı da bitmiş, haydi geçmiş olsun. Sağlıkla kucaklayalım miniklerimizi inşallah. Demek normal doğumdan yanaydın sen de. Ben yaştan ötürü düşünemiyorum bile. Epidural istiyorum ama hayırlısı inşallah daha vakit var. İsim konusunu ne yaptınız var mı yarı finale kalan aday isimler?

Müzik konusunu konuşmuşsunuz, haftasından dolayı benim de kafamı kurcalayan bir konuydu. Okuduğumdan çıkardığım şu, biliyorsunuz ama yine de paylaşayım. Klasik müzik ya da özellikle Mozart dinletmek çocuk zeki olsun, asil olsun filan diye tavsiye edilen birşey değil. Anne karnındaki ses ortamına en yakın müzik türü, ritmleri filan itibariyle, klasik müzik özellikle Mozart'ın eserleriymiş. Çocuk huzursuz olduğunda o aşina ortama girip hemen sakinleşsin diye klasik müzik tavsiye ediliyor. Benim bir arkadaşım saç kurutma makinesi çalıştırıyordu odada mesela. O da anne karnındaki ses düzenine yakın olduğundan anladığım kadarıyla. Ben rock severim mesela, asla tavsiye edilmiyor, bebeği rahatsız edermiş. Onunla konuşun, kitap okuyun, sakin müzikler dinletin ki doğunca bu sesler aynı yatıştırıcı etkiyi yapsın deniyor. Bunları okuduktan sonra rock dinlesin sevdamdan vazgeçtim tabii ki:-)

Zarpdeniz, ikili sonuçların iyi gelecektir eminim. Kontrollerden kuş gibi çıkmaya devam.

Hülya, selam canım. Sağolasın. Annem de ben de iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın, Arda'mız nasıl?

Denizverdi'cim, atladım mı arada, gittin mi Alman'daki seminere. Gerçekten hoş olmamış Memorial'ın Çider'le anlaşma tazelememesi. Biliyorsunuz yabancı bir girişim sermaye grubu satın aldı hastanenin bir bölüm hissesini. Güya piyasayı yoklayıp ona göre fiyat düzenlemelerine de gitmişler bir sürü noktada, düzenleme artış şeklinde tabii. İhtimal Çider'lilere indirim yapmamak da bu işin bir parçasıdır. Diğer testlerin tamam mı? Denemeye dair düşüncelerin netleşti mi?

Limon kabuğu, sağolasın arkadaşım. Yanlış okumadıysam dündü kontrolün, kontrol günlerimiz çakışmış :-) Senden güzel haberler almaya devam edeceğimize eminim. Oğluşunu görüp hasret gidermişsindir :-) Annen iyidir umarım. Bu arada eşine de bravo diyorum, el üstünde tutuyor seni demek ki.

Cans sen nasılsın arkadaşım.

Patikler sağolasın arkadaşım. Bugün operasyon var galiba, rahat geçecektir eminim. Nereden biliyorum, üç sene öncesine kadar 2.5 derece miyoptum ben de. Lazer ile düzeltildi, senelerdir lens kullanıyordum ve acayip rahat ettim operasyon sonrasında. Doktorun da diyecektir, operasyon sonrası gece sıkıntılı sadece. Gözlerde inanılmaz bir yanma ve gözyaşı ifrazı oluyor. Bana iki ağrı kesici alıp hemen yat demişti, ben biraz geç kalmıştım sözünü dinlemeye. Sabah Cüneyt Arkın gibi, görüyorum, görüyorumm diye kalktığımı hatırlıyorum. Sonrasında okumaya yeni başlayan çocuk gibi, birkaç hafta uzak yakın herşeyi okuyup mutlu oluyorsun :-)

Merye'cim, az kaldı hayırlısıyla. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Ağrı konusunda da bilgi vermişsin sağolasın. Bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsinler inşallah. Hazırlıklar tamamlanıyor mu?

Alabama, selam canım, sağolasın. Maşallah Mert'e. Koca adam olmuş maşallahhhh. Aşı yaptırırken dayanmak zor olmalı yahu. Ben bir hastanede kan tahlili için örnek verirken, yan bölmede beş günlük filan bir bebeğin topuğundan kan alıyorlardı. Zor tuttum kendimi, içim gitmişti. Bravo Mert Bey'e ve sana.

Altınyunus, hoşgeldin arkadaşım. Eminim kahraman oğluşun bunu da aşacak, ben de boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin. Allah yardımcın olsun, düzen oturana kadar gerçekten zor işler anladığım kadarıyla.

Sağolun bu arada arkadaşlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Bizim dün kontrolümüz vardı. Allah'a şükür herşey yolunda. Benim ağrılar da bayağı hafifledi, idrar kültürü de temiz geldi, böbrek kumu v.s. kuşkusu kalktı ortadan çok şükür. Doktorum ağrı olan bölgede üç kemik olduğunu ve ağrının kaynağının büyük olasılıkla bu kemikler olduğunu söyledi. Arada minoset tarzı ağrı kesici alabilirsiniz dedi ama şimdi başa çıkabileceğim kadar ağrılar, ilaç almayacağım.

Herkese sevgiler...

Son düzenleme:
Altamışım bu arada, unutmadan yazayım.

Lenova, hoşgeldin arkadaşım. Yaşın gözümüze sokulduğu kadar önemli olmadığını burada hep birlikte yaşayarak gördük görüyoruz. Umut etmek en güzeli, inşallah gönlünce olacak herşey ve yakında miniğinin müjdesini vereceksin bizlere.

Denizverdi'cim, isim fakiri arkadaşın karıştırmış tabii ilaç isimlerini:-) Senin mucize ilacın benim de mucize ilacım. O dönemde çok yakın bir arkadaşım tedavisinde merional kullanıyordu, o yüzden karıştırmışım.

Evet, Hale Hanım'la devam ediyorum ama onun müsait olmadığı ve ağrım olduğu zaman Betül Hanım muayene etti beni. Gerçi benim favorim hala Hale Hanım.

Son düzenleme:
Lenova, Hosgeldin!:71: Sen de bizim gibi genc gruptanmissin.:1: Mutlaka iyi bir merkezde tedavini olamani oneririm, doktorlari cok iyi tani, lab. cok cok onemli, son tekniklerin kullanildigi iyi bir merkez insallah seni basariya goturur.

cok tsk ederım ınsallah hepımız dılegımıze ulasırız. Iyı merkez ıyı doktor konusuna kesınlıkle katılıyorum.
bır cok arkadasımın basarıya ulasmıs oldugu bır doktor ıle yola cıkıyorum. Prof Engin ORAL Memorıal hastanesı Allah yardımcımız olsun ınsallah

Altamışım bu arada, unutmadan yazayım.

Lenova, hoşgeldin arkadaşım. Yaşın gözümüze sokulduğu kadar önemli olmadığını burada hep birlikte yaşayarak gördük görüyoruz. Umut etmek en güzeli, inşallah gönlünce olacak herşey ve yakında miniğinin müjdesini vereceksin bizlere.

Denizverdi'cim, isim fakiri arkadaşın karıştırmış tabii ilaç isimlerini:-) Senin mucize ilacın benim de mucize ilacım. O dönemde çok yakın bir arkadaşım tedavisinde merional kullanıyordu, o yüzden karıştırmışım.

Evet, Hale Hanım'la devam ediyorum ama onun müsait olmadığı ve ağrım olduğu zaman Betül Hanım muayene etti beni. Gerçi benim favorim hala Hale Hanım.

ınsallah canım ınsallah allah bır bebıs verır bende sızlerle paylasırım:)

dr ları islerken kuklamı da çıkardım aradan.. ama mutfak kaldı.mutfağa geçmeden bir bakkıyiim dedim de

heradagelmişsin...iyi olduğunusa sevindim.almana gitmedim canım.bu hafta sonu da var seminer.. pek gitmeyi düşünmüyorum.tüp isteğim söndü...memorialin hematoloğuyla irtibata geçicem.son tahlilden sonra.tahminim bir emar.. sonra kesin,net bir şey söyler diye bekliyorum.eşim de br an önce dr a gidip konuşmamı istiyor ama. ben duymak istemedğim şeyleri duyacağım diye sanırım bir türlü o an a gelmek istemiyorum.çünkü ya artık asla deneyemessin diyecek sağlığım açısından,ya da tedbirli olarak deneyebilirsin diyecek..ikisini de duymak istemiyorum şu an. her iki şekilde de söyliyeceği şeyler mutlu etmiyecek beni :(( neyse son tahlilden sonra belli olur artık..her halukarda denersem bu memorialde olur..
evet.. menogon...ne sevinçlerle alırdım o ilacı... hayata bak.. şimdi elime tutuştursalar yüs çevireceğim..merional ise tam bir kabusumdu.. 50 kutu almıştım.birkaç kutusu kaklmıştı.sanırım 11 tane kadar.iptal olmuştu...
devam edersem hale hn konusunda kararsısım..onunla devam edersem eğer tecrübesinden dolayı olacak.

senin tahlillerin iyi çıkmış maşallah.:nazar:hep öyle gitsin kısın seni hiç üsmesin...tabiii bisi de..şimdi tam olarak ne kadarsın..benim için mucise gibisinis... sen, denis... hani çok sorlayıp ta son anda olunca...allahım muciselerinisi korusun..

Denizverdi'cim, umuyorum ki doktorlar seni yanıltacak ve denemende bir sakınca olmadığını söyleyecekler. Sevinçle müjdeleyeceksin bize. Ondan sonrası elbette sana kalmış. Belli mi olur, biri önce biri seneye gelecek iki bebeğin annesi olmak vardır belki kaderinde.

İnşallah yakında benim de bir ticker'ım olacak:-) Bugün 23 hafta bitiyor. Sağolasın güzel temennin için. Darısı sana ve diğer herkese olsun inşallah. Ben de hala inanamıyorum. Her yeni haftaya nasıl yani şimdi ben bu kadar yol geldim mi diye inanamadan başlıyorum. Hep okuduğum, son denemeyle oldu, ümitler tükenince geldi bebeğim mesajlarına ne güzel, hayat ne güzel bir istisna yapmış o insanlara maşallah diyordum. Yaşayarak bunun istisna olmadığını da gördüm diyeyim, Allah hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah.

hülyauğramışsın canım.selam:3:arda iyi mi?kukla yapıyorum canım.ama çok fasla başarılı değilim.sanırım benim kıs daha çok hasır oyuncaklarla oynayacak

denistırlatmış gördüm seni..çık bir dolaş istersen.fasla da kalın bişeyler giyme...çın donsun geri dön eve .bak hiçbirşeyin kalmas:1:

inan etkili..ben öyle olurdum.hani ne yaparsan yap bir türlü işler yoluna girmes.dışarısı da çok soğuksa eğer...insan niye öyle yapar bilmiyorum.kendini mi cesalandırır yoksa daha mı dikkkat çekmek ister..belki işler yine bıraktığın yerdedir.. ama, inan için bir titresin.o an ilk önce paçayı kkurtarmayı düşünürsün.:33::33::33:delilik yalnıs sende değil yani..öptüm seni:54:şu koca dudağı da hiç sevmiyorum.ne kalın dudaklar onlar öyle.ikonun suratına bak dudağa bak.bari bir çocuk resmi koysalar o öpse..diii mi ama.

alabamaaaaaaaa..... kıs niyeyse aklıma geldin şimdi.. ne habersin.mertle beraber koyunonusmu dünyanın tötüne tasyik

artık kaçarım.hoşçakalıııınnn.sisi seviyorum.38 in gülleri:3::3::3::3::3::3::3:

denizverdiciyim burda kanda baktirmiyolar tatlim ya ayin birinde demelerinin sebebi benim adetim gecen ay ayin 1 nde oldugu icin diyorum,budefa farkli yapmislar herseyi herzaman yani ilk iki defada benim adetime 5 6 gun kala transferim oluyodu bu defa 15 gun kala transferim gerceklesti ama benim belim bugun cok agriyo bilmiyorumki hayirmi sermi hic oturamiyorum valla bende diyorum esime ayin 12 nde test yapsam diye ama burda kan vermek icin once ev doktoru sonra git kan ver burasi bir acayip canim ya ama ayin 12 nde idrar testi yapsam olurmuki bilmiyorumm belimin agrisi ne bebeem beni aydinlat denizim kizzzz:34::34::34:

Arkadaşlar merhaba, daha önce de dediğim gibi ben dün göz lazer operasyonu oldum. Herada'nın da dediği gibi bütün gün yaşlar aktı gözümden. Evin içinde kara gözlüklerle dolaşmama rağmen gözümü açamadım. Şimdi de yazarken zorlanıyorum, szileri ayrıntılı okuyamadım maalesef. O nedenle uzun yazmayacağım. Operasyon başarılı geçmiş ama ben tabi hala bulanık görüyorum. Başlarda böyle olması normalmiş.

Cans, Herada, DenizVerdi, ZarpDeniz teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Unuttuğum varsa affola. Yarım yamalak gözle bukadarını göerebildim :)

Banu canım çok geçmiş olsun. Kaderinde böyle yazıyormuş ama hiçibir zaman pes etme canım. Belki bu sefer değil ama birdahaki sefere yüzün gülecektir.

Zarp'cım minnoşun gün geçtikçe büyüyormuş. Maaşallah ona...Tüm testleri başarıyla atlatırsın inşallah canım.

Lenova inallah başarılı sonuçler elde edersin canım... Burada çok kişi başardı....

Toana çok umut veriyor gibi olmayayım ama yine de söylemeden edemeyeceğim. Bence sen hamilesin canım. Kabızlık hamileliğin belirtilerinden birisidir. Ben de transfer sonrası kabız olmuştum ve sonuç pozitifti :) Hadi bakalım hayırlısı...

Hepinizi öpüyorum kızlar,

Son düzenleme:
Back
X