38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

eğer böyle birşey doğruysa,bu çok çirkin bir davanış,bugün hırsızlık yapan yarın neler yapmaz ki,inşallah parayı verdiğin yeri hatırlamıyorsundur denizcim..ancak bu şekilde temenni de bulunabilirim...yabancı bakıcılarda böyle soruları çok duydum,inşallah sizde ki yanılmadır...

Alabama'cım hoşgeldin. İnsanın aklına hayaline gelmeyecek güzellikle şeyler yaşıyorsunuz sanırım, 41 kere maşallah diyeyim sizlere. Keyifle büyüsün koca Mert Bey. Bakıcı işi gerçekten zor iş, umarım herşey yolunda gider ve içine sinen birini bulursun kısa zamanda. İsim konusunu sormuşsunuz vallahi bana göre adı Güneş kızımızın. Ancak bu ismi benden ve Karamel teyzesinden başka beğenen çıkmadı desem yalan söylemiş olmam. Eşim 'tamam işte budur' diyemedi bu isme, ben de bizim ailenin yaratıcı kanadı o olduğu için 'daha iyisini bul o olsun' dedim, bir değil iki isim bulacağız güya. Aylardır o kadar yoğun çalışıyor ki henüz odaklanamadı buna. Daha vakit var nasıl olsa diyor, ona kalsa bebek odası için de yaklaşık 4 ayımız var Neyse işte, şimdilik kızımın kod adı Güneş.

Deniz Bulut'çum, deme yahu. İnşallah kuşkulandığın gibi değildir bu para işi. Zor yahu adamın canından öte varlığını emanet edip gitmesi birine. Kolaylıklar dileyeyim.

Limon Kabuğu, canım gözün aydın tekrar tekrar. Oh keyifli dönemlerin tadını çıkar. İsim konusunu yazdım Alabama'ya, sizin hazır kararlaştırılmış bir isim durumu var mı, araştırmalar başladı mı? Kitap konusuna gelince hamilelikle ilgili bayağı bir site takip ediyorum hem buradan hem yurt dışından, o yüzden gebelik yogası ve meditasyon tarzı (yaptığımdan değil gerçi ama sinirli dönemlerimde çare olur diye edinmiştim) bir kitabın dışında kitap almadım. Bebek bakımı konusuna ise daha girmedim, bana göre bir 7 ay bitsin öyle inceleyeyim onları diyorum.

Baharnaz'cım, eminim dedeler içinize sinecek isimler bulacaklar. Biz de iki isim demiştik ama daha ilkinde hemfikir olmuş değiliz Neyse vakit var.

Magnezyum konusunu yazmışsın sağolasın. İlaçlar moralini bozmasın, herşey senin ve oğlunun iyiliği için. Doğum sonrası kalmayacak zaten geçip gidecek sıkıntılarının hepsi.

öyle vallahi insan isterken bu kadar güzel birşey istediğini bilmiyomuş bildiğinden fazlasıymış çok şükür allaha. Güneş gibi doğdu diyosun ben beğendim Güneş hanım geliyo demek. Anladığım kadarıyla kesin değil ama hayırlısı olsun diyeyim şimdilik. bakıcı işi evet allahtan iyisine denk gelmeyi istemekten başka çare yok. inşallah yüzümüze güler talih.

denizbulut ben oh ne güzel bakıcı işi bitmiş derken sen yazmışsın inşallah yanılmışsındır. o da eğer dakka bir para aldıysa ahmak mış kafadan hata yapılır mı yine de eğer aldıysa başından olaya vakıf olman iyi olmuş tabi. bu arada evde takın altının vs ni tutuyorsan onlara da dikkat et hatırlatıyım.

Kızlar desteğiniz için çok sağolun.Toplanmaya çalışıyorum.
İkinciye rapor çıkaran varmı aranızda nasıl olucak yaaaa....

limoncanım kontrolünüs iyi geçmişerkeği de garantilemişsinis.sağlıkla gelsin.kuklalarla .derslerle ilgili tabiii paylaşırım canım bildiklerimi... şimdi annemdeyim.evime gidince ayrıntılı yasarım.yoksa kıskardeşim ona vakit ayırmıyorum diye kısıyor bana.onun odasındayım şimdi.açak göçek yasıyorum.bugün yarın annemim kısıyım:))

alabamacım yasdıkların beni duygulandırdı.ne diyeyim yavrucum sana ben.son tahlil 29 unda.yani öbür gün:18:

kıslar herkese selam... umarım herkes iyidir.öyle de kalsın.

canım aşı deme bana bizimki yılan hikayesine döndü!ben sağlık ocağında yaptırmak istediğimden internetten bağlı olduğum sağlık ocağını buldum gittim kapılarına aşımız nolcak dedim. (nüfusa göre aile hekimi ana sağlık ocağı vs diye arayınca çıkıyordu, olmadı çıkan bir yeri arayıp sorabilirsin onlar da bulup söylüyorlar) yeni kurulmuş beni bağladıkları yer bu ay yok bir sonrakine dediler 1. ay. neyse 2. ay aradım verem aşısı her aşı 10 ar flakonluk kutularda olduğundan belli günlerde büyük merkezler ve verem savaş yapıyormuş. neyse beni mecidiyeköy merkez sağlık oacağına yönlendirdiler. geçen perş gittim (sadece perş yapılıyor memorialda da cumaları mesela) ama yaptıramadım meğer devlet illa 2. ayı tam dolsun istiyormuş. bu pazartesi memorial a kontrole gittik. orada devlet yapmıyor diye rota aşısını yaptılar. benim sigortam meğer aşyı karşılıyormuş dr+rota 50 lira ödedim. neyse ne olur ne olmaz diye bugün yine sağlık ocağına gittim. ne dediler beğenirsin? rotayı neden yaptırdınız devlet her aşının arasında en az 3 hafta istiyor biz diğer 3 aşıyı en erken 3 hafta sonra yapabiliriz. ay delirdim. memorial ı aradım nasılsa sigorta karşılıyor diye umarak yarın ona götüreceğim. 3 aşı batu çok ağlayacak acaba ateş yapar mı diye korktukça kısmet olmadı bir türlü.

Kızlar desteğiniz için çok sağolun.Toplanmaya çalışıyorum.
İkinciye rapor çıkaran varmı aranızda nasıl olucak yaaaa....

ben 3. bakıcıyı araştırmaya bşladım. bakalım bu pazar biri gelecek görüşmeye. ilk bakıcı bir arkadaşın evindeki 3 senelik yardımcının görümcesiydi ama türkçesi çok azdı biraz da inattı. ama allah için çok temiz çalışkan ve dürüsttü. şimdiki bir arkadaşın evinde kendi yiğeninin işi çıkınca yerine 2 ay çalışmış arkadaş memnun kalmış öneriyordu. gelecek olan benim eski 15 senelik gündelikçinin tanıdığının yiğeni. o da sormuş kefil olabilirsin demiş tanıdığı. hepsi bir şekilde tanıdık yani. tanıdıklar böyle oluyorsa direk şirketten alayım bari.

herada ben 25. haftadan itibaren arada kramp başlayınca 2 günde bir magnesium diasporal içmiştim. kramp sık olursa hergün ve hatta günde 2 tane içilebiliyor

Son düzenleme:
Deniz Bulut bencede İnşallah düşündüğün gibi değildir diycem ama, sanırım tekrar yeni bir bakıcı arayışına girmişsin hayırlısı canım Allah doğru insanla karşılaştırsın
Aşı olayındaki karışıklığı inşallah çözersin sorumlu yeri bulup takiplerini orada yaptırırsın.

Limon Kabuğu yakışıklı geliyor demek canım Maşallah

Herada Güneş güzel bir isim evet bu isimlerin elemeleri var birde :) bizimde ilk isimler geldi Çetin-Yunus-Kaya

Alabama saol canım İnşallah. Bizlerde senin yaşadığın duygusal yoğunluğun içine düşeriz inşallah Sağlıkla sonunu getiririz. Sendemi bakıcı arıyorsun. Denizin sadece anne ve halası var yaşlı oldukları için bakamıyorlar sanırım senin aileden kimse yokmu sendemi bakıcı arıycaksın canım. Allah yardımcın olsun.

Denizverdi ohh ne güzel annenin yanında keyfini çıkar anların. Şu tahliller sana inşallah güzel şeyler söyler.

Toana test gününe kadar umutsuzluğa kapılma hepimiz biliyoruzki kanaması olup pozitif sonucu görenler var canım. Sakın moralini bozma yarın 12.günün değilmi?

sagol baharim ama ilk ikdede boyle olmustu hayatim kanamam sabah azdi simdi dahada cogaldi napicami bilmiyorum moralim bozuldu ya umutlarim tukeniyo artik rabbim yardimcim olsunn
evet yarin 12 gun olucakti

sagol baharim ama ilk ikdede boyle olmustu hayatim kanamam sabah azdi simdi dahada cogaldi napicami bilmiyorum moralim bozuldu ya umutlarim tukeniyo artik rabbim yardimcim olsunn

toanacım.. ah be yavrucum... ne diyeyim.. inşallah adet kanaman değildir.hem adetine daha yokmuydu?bise adet olsak ta 12nci gün beta hcg yi yaptırıyorlardı.. böyle de hamilelikler olabiliyor...çoğalmaya başladı demişsin... canın sağolsun gülüm... böyle durumlarda ben söyliyecek pek bir sös bulamıyorum.umarım kanaman adet kanaması değildir..

deniscimbakıcı işine üsüldüm yaaa... tam da iyi birisi derken... tüh...çok üsüldüm canım

Toana canım hiç belli olmaz doktoru arayıp söyledinmi belki bir ilaç falan verir umarım adet kanaması değildir.Eğer öyleyse bile pes etmek yok hep beraber yola devam sonunda başarıcağız.

banum sagol bebeyim burda doktorlar birsey vermez fitil kullaniyom ya o yeterli geliyo diyolar ama yarin sabah ariycaz insallah bakalim hayirlisi ama hic kendimde deyilim arkadasim gercekten cok zor 3 defadir husrana ugruyorum acaba diyorum merkezimi degissem ah ahh canim biz bu yola bas koydukk yikilmak yok yikilsakta tekrar kalkip yola devam edicez yeterki bizlere ve eslerimize saglik guc kuvvet versin ra\bbim bizim gibi evlat hasreti cekenleri gozu yaslilari duyucak rabbimmmmm insaallahhhh sagol canim desteyin icin

denizcim benim ik denememde boyle olmustu hayatim burda hemen gidip turkiyedeki gibi ozel kiliniklerde yaptiramiyonki hem ozel kilinikte yok burda anca doktor gonderir oyle kanini alirlar ya simdi bnim kullandigim fitillerde sanki kanamami cogaltiyo gibi geldi bana ama fitilide kullanmasamda olmuyo rabbim yardimcimiz olsun sagol canim yaa moral verdiyin icin neden boyle oluyo bilmiyorum tutmamasinin sebebi yas olabilirmi diye dusunuyorum soylede duyunca kac yasindakiler doguruyo anacim ya acaba merkezmi degistirsem diyorum bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…