evet canım yaşadığım lohusa deprseyonundan biraz daha fazla. normal lohusa depresyonu ilk 40 günde olup geçiyormuş. geç lohusa deprsyonu var ki geç başlıyor (benimki gibi) ve zor geçiyor. benim de yaşadıklarım ile bu geç lohusa depresyonuna girmemem mucize olurdu. inşallah toparlanışım hızlı olur.
bakıcı kısmında da dün cüzdandan para aldığından şüphelendim. ben tam takip edemem cüzdanı ama evvelsi gün taksiye 50 lira verip 2 adet 20 lira alınca ve bir gün sonra 1 tane 20 lira bulunca (başka 20 ler olsaydı anlamazdım da tesadüf yoktu) arada harcamadım ki oldum. belki 10 ve 5 liralardan da gitmiştir ama onlar çoktu farkında değilim. arada tek eczaneye gidip 3 liralık ilaç almıştım da 20 lira vermemiştm. şimdi emin olmak için takibe başladım. 1 ay çok sıkı takip edeceğim. birşey görürsem yine yardımcı arama kısmı başlayacak offff :18:
Alabama'cım hoşgeldin. İnsanın aklına hayaline gelmeyecek güzellikle şeyler yaşıyorsunuz sanırım, 41 kere maşallah diyeyim sizlere. Keyifle büyüsün koca Mert Bey. Bakıcı işi gerçekten zor iş, umarım herşey yolunda gider ve içine sinen birini bulursun kısa zamanda. İsim konusunu sormuşsunuz vallahi bana göre adı Güneş kızımızın. Ancak bu ismi benden ve Karamel teyzesinden başka beğenen çıkmadı desem yalan söylemiş olmam. Eşim 'tamam işte budur' diyemedi bu isme, ben de bizim ailenin yaratıcı kanadı o olduğu için 'daha iyisini bul o olsun' dedim, bir değil iki isim bulacağız güya. Aylardır o kadar yoğun çalışıyor ki henüz odaklanamadı buna. Daha vakit var nasıl olsa diyor, ona kalsa bebek odası için de yaklaşık 4 ayımız varNeyse işte, şimdilik kızımın kod adı Güneş.
Deniz Bulut'çum, deme yahu. İnşallah kuşkulandığın gibi değildir bu para işi. Zor yahu adamın canından öte varlığını emanet edip gitmesi birine. Kolaylıklar dileyeyim.
Limon Kabuğu, canım gözün aydın tekrar tekrar. Oh keyifli dönemlerin tadını çıkar. İsim konusunu yazdım Alabama'ya, sizin hazır kararlaştırılmış bir isim durumu var mı, araştırmalar başladı mı? Kitap konusuna gelince hamilelikle ilgili bayağı bir site takip ediyorum hem buradan hem yurt dışından, o yüzden gebelik yogası ve meditasyon tarzı (yaptığımdan değil gerçi ama sinirli dönemlerimde çare olur diye edinmiştim) bir kitabın dışında kitap almadım. Bebek bakımı konusuna ise daha girmedim, bana göre bir 7 ay bitsin öyle inceleyeyim onları diyorum.
Baharnaz'cım, eminim dedeler içinize sinecek isimler bulacaklar. Biz de iki isim demiştik ama daha ilkinde hemfikir olmuş değilizNeyse vakit var.
Magnezyum konusunu yazmışsın sağolasın. İlaçlar moralini bozmasın, herşey senin ve oğlunun iyiliği için. Doğum sonrası kalmayacak zaten geçip gidecek sıkıntılarının hepsi.
Hepinize selam arkadaşlar. Bayağıdır giremedim, maşallah topic eski günlerine kavuşmuş, oku oku bitmedi
Banu ne desem dışarıdan gazel gibi gelecek ama gerçekten üzüldüm. Burada ben de dahil pek çok arkadaşımız negatif denemelerden sonra müjdeli haberlere ulaşabildik. Hatırladığım kadarıyla yaşın da genç maşallah, bizim hissettiğimiz yaş stresin de yok. Kilodan bahsetmişsin, bir diyetisyen eşliğinde vereceğin her kilonun bence bir sonraki tedavine katkısı büyük olur, sana katacağı moral desteği demiyorum bile. İnşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini okumak nasip olur bizlere.
Toana, az kaldı hayırlısıyla. Umarım topiği şenlendirecek güzel haberlere seninle başlarız.
Deniz Bulut'çum, bakıcıya içinin sinmesine sevindim, yaşadıklarına üzüldüm. Ne desem boş ama ha gayret iki seneye yakındır tanışıyoruz, ben seni gayet güçlü, aklına koyduğunu yapan ve zorlukların üstesinden gelen biri olarak belledim. Eminim çok zor, yaşayan bilir tabii ama bugünlerinden üstesinden geleceğine eminim. Zaten yaşadığını lohusa sendromu diye adlandırarak kendine de teselli vermişsin. NE mutlu ki güvenebileceğin annen ve halan yanındalar, bakıcı işi de tamam. İnşallah gün güne herşey daha da yoluna oturacak. Bu arada ne demek be arkadaşım, daha önce de yazdım, sen bize Batu'dan ve kendinden haberler ver yeter, kusura bakmak ne demek.
Baharnaz'cım, sen nasılsın arkadaşım? Demek fıstık ve portakal ha, ah canım ya, maşallah oğluşuna. Tetanoz'un ikinci aşısı da bitmiş, haydi geçmiş olsun. Sağlıkla kucaklayalım miniklerimizi inşallah. Demek normal doğumdan yanaydın sen de. Ben yaştan ötürü düşünemiyorum bile. Epidural istiyorum ama hayırlısı inşallah daha vakit var. İsim konusunu ne yaptınız var mı yarı finale kalan aday isimler?
Müzik konusunu konuşmuşsunuz, haftasından dolayı benim de kafamı kurcalayan bir konuydu. Okuduğumdan çıkardığım şu, biliyorsunuz ama yine de paylaşayım. Klasik müzik ya da özellikle Mozart dinletmek çocuk zeki olsun, asil olsun filan diye tavsiye edilen birşey değil. Anne karnındaki ses ortamına en yakın müzik türü, ritmleri filan itibariyle, klasik müzik özellikle Mozart'ın eserleriymiş. Çocuk huzursuz olduğunda o aşina ortama girip hemen sakinleşsin diye klasik müzik tavsiye ediliyor. Benim bir arkadaşım saç kurutma makinesi çalıştırıyordu odada mesela. O da anne karnındaki ses düzenine yakın olduğundan anladığım kadarıyla. Ben rock severim mesela, asla tavsiye edilmiyor, bebeği rahatsız edermiş. Onunla konuşun, kitap okuyun, sakin müzikler dinletin ki doğunca bu sesler aynı yatıştırıcı etkiyi yapsın deniyor. Bunları okuduktan sonra rock dinlesin sevdamdan vazgeçtim tabii ki
Zarpdeniz, ikili sonuçların iyi gelecektir eminim. Kontrollerden kuş gibi çıkmaya devam.
Hülya, selam canım. Sağolasın. Annem de ben de iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın, Arda'mız nasıl?
Denizverdi'cim, atladım mı arada, gittin mi Alman'daki seminere. Gerçekten hoş olmamış Memorial'ın Çider'le anlaşma tazelememesi. Biliyorsunuz yabancı bir girişim sermaye grubu satın aldı hastanenin bir bölüm hissesini. Güya piyasayı yoklayıp ona göre fiyat düzenlemelerine de gitmişler bir sürü noktada, düzenleme artış şeklinde tabii. İhtimal Çider'lilere indirim yapmamak da bu işin bir parçasıdır. Diğer testlerin tamam mı? Denemeye dair düşüncelerin netleşti mi?
Limon kabuğu, sağolasın arkadaşım. Yanlış okumadıysam dündü kontrolün, kontrol günlerimiz çakışmışSenden güzel haberler almaya devam edeceğimize eminim. Oğluşunu görüp hasret gidermişsindir Annen iyidir umarım. Bu arada eşine de bravo diyorum, el üstünde tutuyor seni demek ki.
Cans sen nasılsın arkadaşım.
Patikler sağolasın arkadaşım. Bugün operasyon var galiba, rahat geçecektir eminim. Nereden biliyorum, üç sene öncesine kadar 2.5 derece miyoptum ben de. Lazer ile düzeltildi, senelerdir lens kullanıyordum ve acayip rahat ettim operasyon sonrasında. Doktorun da diyecektir, operasyon sonrası gece sıkıntılı sadece. Gözlerde inanılmaz bir yanma ve gözyaşı ifrazı oluyor. Bana iki ağrı kesici alıp hemen yat demişti, ben biraz geç kalmıştım sözünü dinlemeye. Sabah Cüneyt Arkın gibi, görüyorum, görüyorumm diye kalktığımı hatırlıyorum. Sonrasında okumaya yeni başlayan çocuk gibi, birkaç hafta uzak yakın herşeyi okuyup mutlu oluyorsun
Merye'cim, az kaldı hayırlısıyla. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Ağrı konusunda da bilgi vermişsin sağolasın. Bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsinler inşallah. Hazırlıklar tamamlanıyor mu?
Alabama, selam canım, sağolasın. Maşallah Mert'e. Koca adam olmuş maşallahhhh. Aşı yaptırırken dayanmak zor olmalı yahu. Ben bir hastanede kan tahlili için örnek verirken, yan bölmede beş günlük filan bir bebeğin topuğundan kan alıyorlardı. Zor tuttum kendimi, içim gitmişti. Bravo Mert Bey'e ve sana.
Altınyunus, hoşgeldin arkadaşım. Eminim kahraman oğluşun bunu da aşacak, ben de boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin. Allah yardımcın olsun, düzen oturana kadar gerçekten zor işler anladığım kadarıyla.
Sağolun bu arada arkadaşlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Bizim dün kontrolümüz vardı. Allah'a şükür herşey yolunda. Benim ağrılar da bayağı hafifledi, idrar kültürü de temiz geldi, böbrek kumu v.s. kuşkusu kalktı ortadan çok şükür. Doktorum ağrı olan bölgede üç kemik olduğunu ve ağrının kaynağının büyük olasılıkla bu kemikler olduğunu söyledi. Arada minoset tarzı ağrı kesici alabilirsiniz dedi ama şimdi başa çıkabileceğim kadar ağrılar, ilaç almayacağım.
Herkese sevgiler...
meryecim,kur-an dinletmeyi bir yerde okumuştum,onu duyduğumdan beri her gün 1 adet yasin dinletiyorum...kur-an okumayı bilmiyorum canım,bilsem kur-an da okurdum..sen bu anlamda çok güzel birşey yapıyorsun..inşallah bebeğin doğduğunda sakin ve mutlu bir bebek olur...
tatlım bende migren yok,sadece tansiyonumun arada yükselmesinden çektim o ağrıları,şükür ki ozamandan beri de yaşamadım..
meryecim,son zamanlarındasın artık böyle şikayetlerinin olması çok normal....ben bile şu anda yatış pozisyonunda zorluklar çekiyorum çok ağırlaştım şimdiden...Allah sonumu hayır etsin...seninde az zamanın kaldı biraz daha sabır meryecim...
canım,anladığım kadarıyla lohusa depresyonuna hemen hemen tüm anneler giriyor,sanırım uykusuzluk ve yorgunluktan kaynaklanıyor...sen şimdi bebeğin erken doğdu diye de çok kafana takıyorsun,inşallah UMUT'un sol gözüde gelişimini tamamlar ve sağlıkla devam eder hayatına...
banu,bu durum seni sakın pes ettirmesin...bu kaçıncı denemenizdi bilemiyorum ama insan bu yola baş koydu mu mutaka sonucuna ulaşıyor..birşeyi çok istersen gerçekten oluyor,bunu ben yaşadım..inşallah sende yaşarsın...
baharcım,kontrolümüz güzel geçti,doktorum ne 3'lü istiyor ne 4'lü nede ayrıntılı ultasondan bahsetti...ben sordum bu testleri yapıcakmısınız diye?2'li taraman güzel çıktı gerek duymuyorum dedi...o gerek görmüyorum diyince bende ısrar edemedim..ama bir takım ölçümler yaptı,herşey güzel dedi..
canım,benim sinirli hallerim yerini sukünete bıraktı bu aralar...çok sinirli değilim eskisi kadar,beni huzursuz edicek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum,eşimde sağolsun gayet anlayışlı,şunun şurasında 9 ayın bitmesine ne kaldı diyip duruyor
sakinliğin için ne yapmaya başladın dersen inan hiç birşey yapmadım...çok dua ediyorum bunun etkisi varmıdır bilmiyorum...
sana tavsiye edebileceğim şeyler,kısa yürüyüşler yapabilrsin,temiz hava almak sana iyi gelicektir..yada bir alışveriş merkezine gidip biraz mağaza dolaşabilirsin...kitap okumakta insanı dinginleştiriyor..tavsiyelerim bunlar olabilir...diğer arkadaşlarımda mutlaka öneride buunmuşlardır..
zarpdeniz,bebeğin iyiymiş maşallahherşey daha da güzel olur senin için inşallah...ikili taramanızın sonuçlarıda güzel çıkarsa hamileliğinin keyfini doya doya çıkarırsın artık..
selam kızlar arada girip okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum evde yanlızım koşturup duruyorum. çok şükür bi sıkıntı yok ama bende bakıcı aramaya hatta görüşme yapmaya başladım. henüz kimseyi beğenemedim. aramakla bulunmuyor mutlaka birinin tavsiyesiyle oluyor inşallah tavsiyeyle birini bulabilirim. bu akşam bi tavsiye ile biri gelcek bakalım hayırlısı. aslında ben bakıcıdan çok bana yardımcı arıyorum. çünkü hiçbirzaman tam gün çalışmayı düşünmüyorum işe başladığımda yarım gün çalışıp 2 den sonra evde olmayı ve o saatten sonra kendim ilgilenmeyi düşünüyorum o yüzden bulacağım insanın hem ev işi yapması hemde ben yokken oğlanla ilgilenmesini istiyorum inşallah gönlüme göre birini bulurum. Mert iyi çok şükür her geçen gün büyüyor maşallah. aşı olayını atlattık. işte ne zaman oturcak ne zaman oynayacak ne zaman şunu yapcak bunu yapcak diye oyalanıyorum. bu arada bana gülücükler atmaya iyice gözleriyle takip etmeye hatta gülücük atarken sesle iletişime geçmeye çalışmaya bile başladı. gülüşü dünyaya bedel. şu hayatta en büyük istediğim hepinizin bu mutluluğu en kısa zamanda yaşaması. ve hiçbir bebeğin zamansız annesiz kalmaması.
denizbulut sen bakıcından memnunmuşsun darısı başıma oh bari ordan yüzün gülsün. nazar değmesin. sen aşıları yaptırmadın daha değil mi? ben aile hekimimi bulamıyorum dolayısıyla sağlık ocağıyla nasıl irtibata geçeceğimi bilmiyorum. sağlık bakanlığına eşim ulaşmaya çalışıyor nafile yoksa bende o yolla aşıları yaptırmak istiyorum. bir muayene ve rota ile karma aşılara 300 lira verdim. verem aşısını devlet veriyormuş bu sigorta indirimli hali. biz ayakta sigorta yaptırmadık hepimiz yatarak limitsiz sigortalıyız. o yüzden ödemeler cepten. neyse bakalım bu işi bi şekilde çözcem.
denizverdi canım son tahlil ve son durum ne zaman belli olacak. senin için umutlanmak senin tedavini takip etmek senin için dua etmek istiyorum ve asla aslayı kabullenmek istemiyorum. inşallah seninde en azından bir şansın daha olur tabi sağlıkla hayırlısıyla. bana tarih ver ne zaman belli olcak son durum.
patikler canım salı günü oldun değil mi çok geçmiş olsun tecrübeli arkadaşlar yazmışlar en kısa zamanda toparlanır çok daha iyi görerek güzel haberlerini verirsin inşallah.
limoncum kontroller iyi gitmiş maşallah size inşallah sonuna kadar herşey harika geçer.
baharcım meryecim sizlerde iyisiniz maşallah bebelere iyi bakıyorsunuz az kaldı hayırlısıyla sizde kucaklarınıza alıp harika duyguyu tadacaksınız. baharcım senin hamilelik metanetli geçti ama inşallah kucağına aldığında rahat edip hepsini unutcaksın sonra bol bol turşu yemeye devam.
herada maşallah sana vallahi bende aynı şeyleri düşünerek hafta hafta ilerledim insan son gün bile inanamıyor anca kucağına alıp evine gelince vay be diyorsun. allahın izniyle o günleri de görcen sen ve tüm arkadaşlarım herşeyin en iyisine en güzeline layıksınız. sen isme karar verdin mi peki yada verdiniz mi ? meraklı melahat sorayım hemen :)
zarpcım senden de güzel haberler aldım oh maşallah size inşallah hamileliğin heep süper geçsin bizde bu haberlere sevinelim. bizi fazla merakta bırakma emi.
hülyacım sende yoğunmuşsun kolay gelsin canım. arda nasıl iyi mi öp onu benim için.
lenova arkadaşım hoşgeldin inşallah seninde güzel haberlerini okumak takip etmek bize nasip olur.
toana canım içime doğdu işte ne biliyim kasık ağrılarım var dedin ya üçüncü günden itibaren benim de olmuştu aynen 3.günden itibaren o yüzden dedim ki toana hamile inşallah canım.
banu sakın hayata küsme tekrar ayağa kalk ve yola devam et. malesef bize hayat zormuş madem öyle bize söke söke savaşa savaşa alırız istediğimizi bu hayattan.
nisacım sen nasılsın nasıl keyifler
cans canım eşin ne zaman geliyo şubat da geleceğini hatırlıyorum planlar programlar gerçekleşmeye az kaldı. özlemişsindir kocacığını.
başka başka kimler var unuttuğum var mı bi düşünüyümmm
altınyunus canım sende lohusa kervanına katıldın demek ki ama canım senin de yaşdığın azbuz değil allah sabır versin kötü günler geride kaldı bu günlerde geçecek vücudumuzun dengesi bozulmaya başlayalı çok oldu bebek geldikten sonra ise tamamen darma duman oluyo zor ama allah sabrını da gücünüde veriyor. inşallah sen de yavaş yavaş toparlanırsın.
öpüldünüzzzzz
canım aşı deme bana bizimki yılan hikayesine döndü!selam kızlar arada girip okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum evde yanlızım koşturup duruyorum. çok şükür bi sıkıntı yok ama bende bakıcı aramaya hatta görüşme yapmaya başladım. henüz kimseyi beğenemedim. aramakla bulunmuyor mutlaka birinin tavsiyesiyle oluyor inşallah tavsiyeyle birini bulabilirim. bu akşam bi tavsiye ile biri gelcek bakalım hayırlısı. aslında ben bakıcıdan çok bana yardımcı arıyorum. çünkü hiçbirzaman tam gün çalışmayı düşünmüyorum işe başladığımda yarım gün çalışıp 2 den sonra evde olmayı ve o saatten sonra kendim ilgilenmeyi düşünüyorum o yüzden bulacağım insanın hem ev işi yapması hemde ben yokken oğlanla ilgilenmesini istiyorum inşallah gönlüme göre birini bulurum. Mert iyi çok şükür her geçen gün büyüyor maşallah. aşı olayını atlattık. işte ne zaman oturcak ne zaman oynayacak ne zaman şunu yapcak bunu yapcak diye oyalanıyorum. bu arada bana gülücükler atmaya iyice gözleriyle takip etmeye hatta gülücük atarken sesle iletişime geçmeye çalışmaya bile başladı. gülüşü dünyaya bedel. şu hayatta en büyük istediğim hepinizin bu mutluluğu en kısa zamanda yaşaması. ve hiçbir bebeğin zamansız annesiz kalmaması.
denizbulut sen bakıcından memnunmuşsun darısı başıma oh bari ordan yüzün gülsün. nazar değmesin. sen aşıları yaptırmadın daha değil mi? ben aile hekimimi bulamıyorum dolayısıyla sağlık ocağıyla nasıl irtibata geçeceğimi bilmiyorum. sağlık bakanlığına eşim ulaşmaya çalışıyor nafile yoksa bende o yolla aşıları yaptırmak istiyorum. bir muayene ve rota ile karma aşılara 300 lira verdim. verem aşısını devlet veriyormuş bu sigorta indirimli hali. biz ayakta sigorta yaptırmadık hepimiz yatarak limitsiz sigortalıyız. o yüzden ödemeler cepten. neyse bakalım bu işi bi şekilde çözcem.
denizverdi canım son tahlil ve son durum ne zaman belli olacak. senin için umutlanmak senin tedavini takip etmek senin için dua etmek istiyorum ve asla aslayı kabullenmek istemiyorum. inşallah seninde en azından bir şansın daha olur tabi sağlıkla hayırlısıyla. bana tarih ver ne zaman belli olcak son durum.
patikler canım salı günü oldun değil mi çok geçmiş olsun tecrübeli arkadaşlar yazmışlar en kısa zamanda toparlanır çok daha iyi görerek güzel haberlerini verirsin inşallah.
limoncum kontroller iyi gitmiş maşallah size inşallah sonuna kadar herşey harika geçer.
baharcım meryecim sizlerde iyisiniz maşallah bebelere iyi bakıyorsunuz az kaldı hayırlısıyla sizde kucaklarınıza alıp harika duyguyu tadacaksınız. baharcım senin hamilelik metanetli geçti ama inşallah kucağına aldığında rahat edip hepsini unutcaksın sonra bol bol turşu yemeye devam.
herada maşallah sana vallahi bende aynı şeyleri düşünerek hafta hafta ilerledim insan son gün bile inanamıyor anca kucağına alıp evine gelince vay be diyorsun. allahın izniyle o günleri de görcen sen ve tüm arkadaşlarım herşeyin en iyisine en güzeline layıksınız. sen isme karar verdin mi peki yada verdiniz mi ? meraklı melahat sorayım hemen :)
zarpcım senden de güzel haberler aldım oh maşallah size inşallah hamileliğin heep süper geçsin bizde bu haberlere sevinelim. bizi fazla merakta bırakma emi.
hülyacım sende yoğunmuşsun kolay gelsin canım. arda nasıl iyi mi öp onu benim için.
lenova arkadaşım hoşgeldin inşallah seninde güzel haberlerini okumak takip etmek bize nasip olur.
toana canım içime doğdu işte ne biliyim kasık ağrılarım var dedin ya üçüncü günden itibaren benim de olmuştu aynen 3.günden itibaren o yüzden dedim ki toana hamile inşallah canım.
banu sakın hayata küsme tekrar ayağa kalk ve yola devam et. malesef bize hayat zormuş madem öyle bize söke söke savaşa savaşa alırız istediğimizi bu hayattan.
nisacım sen nasılsın nasıl keyifler
cans canım eşin ne zaman geliyo şubat da geleceğini hatırlıyorum planlar programlar gerçekleşmeye az kaldı. özlemişsindir kocacığını.
başka başka kimler var unuttuğum var mı bi düşünüyümmm
altınyunus canım sende lohusa kervanına katıldın demek ki ama canım senin de yaşdığın azbuz değil allah sabır versin kötü günler geride kaldı bu günlerde geçecek vücudumuzun dengesi bozulmaya başlayalı çok oldu bebek geldikten sonra ise tamamen darma duman oluyo zor ama allah sabrını da gücünüde veriyor. inşallah sen de yavaş yavaş toparlanırsın.
öpüldünüzzzzz
eğer böyle birşey doğruysa,bu çok çirkin bir davanış,bugün hırsızlık yapan yarın neler yapmaz ki,inşallah parayı verdiğin yeri hatırlamıyorsundur denizcim..ancak bu şekilde temenni de bulunabilirim...yabancı bakıcılarda böyle soruları çok duydum,inşallah sizde ki yanılmadır...
Alabama'cım hoşgeldin. İnsanın aklına hayaline gelmeyecek güzellikle şeyler yaşıyorsunuz sanırım, 41 kere maşallah diyeyim sizlere. Keyifle büyüsün koca Mert Bey. Bakıcı işi gerçekten zor iş, umarım herşey yolunda gider ve içine sinen birini bulursun kısa zamanda. İsim konusunu sormuşsunuz vallahi bana göre adı Güneş kızımızın. Ancak bu ismi benden ve Karamel teyzesinden başka beğenen çıkmadı desem yalan söylemiş olmam. Eşim 'tamam işte budur' diyemedi bu isme, ben de bizim ailenin yaratıcı kanadı o olduğu için 'daha iyisini bul o olsun' dedim, bir değil iki isim bulacağız güya. Aylardır o kadar yoğun çalışıyor ki henüz odaklanamadı buna. Daha vakit var nasıl olsa diyor, ona kalsa bebek odası için de yaklaşık 4 ayımız varNeyse işte, şimdilik kızımın kod adı Güneş.
Deniz Bulut'çum, deme yahu. İnşallah kuşkulandığın gibi değildir bu para işi. Zor yahu adamın canından öte varlığını emanet edip gitmesi birine. Kolaylıklar dileyeyim.
Limon Kabuğu, canım gözün aydın tekrar tekrar. Oh keyifli dönemlerin tadını çıkar. İsim konusunu yazdım Alabama'ya, sizin hazır kararlaştırılmış bir isim durumu var mı, araştırmalar başladı mı? Kitap konusuna gelince hamilelikle ilgili bayağı bir site takip ediyorum hem buradan hem yurt dışından, o yüzden gebelik yogası ve meditasyon tarzı (yaptığımdan değil gerçi ama sinirli dönemlerimde çare olur diye edinmiştim) bir kitabın dışında kitap almadım. Bebek bakımı konusuna ise daha girmedim, bana göre bir 7 ay bitsin öyle inceleyeyim onları diyorum.
Baharnaz'cım, eminim dedeler içinize sinecek isimler bulacaklar. Biz de iki isim demiştik ama daha ilkinde hemfikir olmuş değilizNeyse vakit var.
Magnezyum konusunu yazmışsın sağolasın. İlaçlar moralini bozmasın, herşey senin ve oğlunun iyiliği için. Doğum sonrası kalmayacak zaten geçip gidecek sıkıntılarının hepsi.
denizbulut ben oh ne güzel bakıcı işi bitmiş derken sen yazmışsın inşallah yanılmışsındır. o da eğer dakka bir para aldıysa ahmak mış kafadan hata yapılır mı yine de eğer aldıysa başından olaya vakıf olman iyi olmuş tabi. bu arada evde takın altının vs ni tutuyorsan onlara da dikkat et hatırlatıyım.
Kızlar desteğiniz için çok sağolun.Toplanmaya çalışıyorum.
İkinciye rapor çıkaran varmı aranızda nasıl olucak yaaaa....
sagol baharim ama ilk ikdede boyle olmustu hayatim kanamam sabah azdi simdi dahada cogaldi napicami bilmiyorum moralim bozuldu ya umutlarim tukeniyo artik rabbim yardimcim olsunn
evet yarin 12 gun olucakti
sagol baharim ama ilk ikdede boyle olmustu hayatim kanamam sabah azdi simdi dahada cogaldi napicami bilmiyorum moralim bozuldu ya umutlarim tukeniyo artik rabbim yardimcim olsunn
evet yarin 12 gun olucakti
nisa mai canim yavas yavas cogaliyo keske bir supriz olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?