hayırlısı olsun insallah 29 unda güzel haberini almak nasip olur canımlimoncanım kontrolünüs iyi geçmişerkeği de garantilemişsinis.sağlıkla gelsin.kuklalarla .derslerle ilgili tabiii paylaşırım canım bildiklerimi... şimdi annemdeyim.evime gidince ayrıntılı yasarım.yoksa kıskardeşim ona vakit ayırmıyorum diye kısıyor bana.onun odasındayım şimdi.açak göçek yasıyorum.bugün yarın annemim kısıyım:))
alabamacım yasdıkların beni duygulandırdı.ne diyeyim yavrucum sana ben.son tahlil 29 unda.yani öbür gün:18:
kıslar herkese selam... umarım herkes iyidir.öyle de kalsın.
evet veremi tam iki aylık olunca cuma günleri yapıyorlar önceden arayıp aşı için özel randevu alıyosun çünkü dediğin gibi bu aşının paketi çoklu aşı sayısına göre alıyorlar açıncada ogün tüketilmesi gerekiyor önceden ayarlayıp ve ucret almıyorlar . sen rotayı yaptırırken veremide yaptırabilirdin. bence sen bugün karmayıda yaptır aşı işi hallolsun. ateş vs artık olmuyormuş huzursuzluk belki olur belki kusma ki bizde bi kere kustu ve uyku hali oldu ki oda süper oluyo kafanı dinlersin. sadece karmaya para vericen. tabi kontenjan dolu değildir insallah. 3 haftayı bilmiyorum aşılar arası. ben tc ile baktım cıkmadı. apartman gorevlisine sordum bizim siteye hala aile dr kimseye atanmamış. saglık ocağına gidip konuscam bi ara.canım aşı deme bana bizimki yılan hikayesine döndü!ben sağlık ocağında yaptırmak istediğimden internetten bağlı olduğum sağlık ocağını buldum gittim kapılarına aşımız nolcak dedim. (nüfusa göre aile hekimi ana sağlık ocağı vs diye arayınca çıkıyordu, olmadı çıkan bir yeri arayıp sorabilirsin onlar da bulup söylüyorlar) yeni kurulmuş beni bağladıkları yer bu ay yok bir sonrakine dediler 1. ay. neyse 2. ay aradım verem aşısı her aşı 10 ar flakonluk kutularda olduğundan belli günlerde büyük merkezler ve verem savaş yapıyormuş. neyse beni mecidiyeköy merkez sağlık oacağına yönlendirdiler. geçen perş gittim (sadece perş yapılıyor memorialda da cumaları mesela) ama yaptıramadım meğer devlet illa 2. ayı tam dolsun istiyormuş. bu pazartesi memorial a kontrole gittik. orada devlet yapmıyor diye rota aşısını yaptılar. benim sigortam meğer aşyı karşılıyormuş dr+rota 50 lira ödedim. neyse ne olur ne olmaz diye bugün yine sağlık ocağına gittim. ne dediler beğenirsin? rotayı neden yaptırdınız devlet her aşının arasında en az 3 hafta istiyor biz diğer 3 aşıyı en erken 3 hafta sonra yapabiliriz. ay delirdim. memorial ı aradım nasılsa sigorta karşılıyor diye umarak yarın ona götüreceğim. 3 aşı batu çok ağlayacak acaba ateş yapar mı diye korktukça kısmet olmadı bir türlü.
ben 3. bakıcıyı araştırmaya bşladım. bakalım bu pazar biri gelecek görüşmeye. ilk bakıcı bir arkadaşın evindeki 3 senelik yardımcının görümcesiydi ama türkçesi çok azdı biraz da inattı. ama allah için çok temiz çalışkan ve dürüsttü. şimdiki bir arkadaşın evinde kendi yiğeninin işi çıkınca yerine 2 ay çalışmış arkadaş memnun kalmış öneriyordu. gelecek olan benim eski 15 senelik gündelikçinin tanıdığının yiğeni. o da sormuş kefil olabilirsin demiş tanıdığı. hepsi bir şekilde tanıdık yani. tanıdıklar böyle oluyorsa direk şirketten alayım bari.
herada ben 25. haftadan itibaren arada kramp başlayınca 2 günde bir magnesium diasporal içmiştim. kramp sık olursa hergün ve hatta günde 2 tane içilebiliyor
hemen üzülme canım acaba idrar testi yapsan diyorum bende de cok hafif lekelenme olmustu ınsallah artmaz.kizlarrr meraba bugun biraz lekem geldi moralim cok bozuk yaaa budefadami olmadi diye
Deniz Bulut bencede İnşallah düşündüğün gibi değildir diycem ama, sanırım tekrar yeni bir bakıcı arayışına girmişsin hayırlısı canım Allah doğru insanla karşılaştırsın
Aşı olayındaki karışıklığı inşallah çözersin sorumlu yeri bulup takiplerini orada yaptırırsın.
Limon Kabuğu yakışıklı geliyor demek canım Maşallah
Herada Güneş güzel bir isim evet bu isimlerin elemeleri var birde :) bizimde ilk isimler geldi Çetin-Yunus-Kaya
Alabama saol canım İnşallah. Bizlerde senin yaşadığın duygusal yoğunluğun içine düşeriz inşallah Sağlıkla sonunu getiririz. Sendemi bakıcı arıyorsun. Denizin sadece anne ve halası var yaşlı oldukları için bakamıyorlar sanırım senin aileden kimse yokmu sendemi bakıcı arıycaksın canım. Allah yardımcın olsun.
Denizverdi ohh ne güzel annenin yanında keyfini çıkar anların. Şu tahliller sana inşallah güzel şeyler söyler.
Toana test gününe kadar umutsuzluğa kapılma hepimiz biliyoruzki kanaması olup pozitif sonucu görenler var canım. Sakın moralini bozma yarın 12.günün değilmi?
sagol baharim ama ilk ikdede boyle olmustu hayatim kanamam sabah azdi simdi dahada cogaldi napicami bilmiyorum moralim bozuldu ya umutlarim tukeniyo artik rabbim yardimcim olsunn
evet yarin 12 gun olucakti
meraba nisacim dun kanamam az oldu ama bugun kahverengi sekilde az az geliyo doktoru aradik o renk normaldir dedi fitile devam dedi ama karnimda agrim var azda olsa rabbim bir mucize gerceklestirsin in sallah
banum sagol bebeyim burda doktorlar birsey vermez fitil kullaniyom ya o yeterli geliyo diyolar ama yarin sabah ariycaz insallah bakalim hayirlisi ama hic kendimde deyilim arkadasim gercekten cok zor 3 defadir husrana ugruyorum acaba diyorum merkezimi degissem ah ahh canim biz bu yola bas koydukk yikilmak yok yikilsakta tekrar kalkip yola devam edicezyeterki bizlere ve eslerimize saglik guc kuvvet versin ra\bbim bizim gibi evlat hasreti cekenleri gozu yaslilari duyucak rabbimmmmm insaallahhhh sagol canim desteyin icin
banucugum ben hollanda dayim canim iyimi acibadem giden varmiki arkadaslardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?