38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada dün yazmayı unuttum inşallah kızın bir güneş gibi doğsun yuvanıza güneş güzel isim en azından çok rastlanan isimlerden değil. hem daha doğuma çok var her an hoşunuza daha çok giden bir isim bulabilirsiniz. biz 34. haftaya kadar arda dedik. ne isim desem eşim en iyisi arda diyordu. onun düşüncesine önem verdiğimden değil de nüfusa o yazdıracağından zıtlaşmamak için kabul ediyordum. neyse son anda batu yu buldum o da beğendi soyadı uzun iki isim olmasın diye tek isim batu ya çevirdik. yalnız şekerler ısmarlanmadan kesinleşmesi iyi olur.

toana inşallah adet kanaması değildir. eğer yine olmazsa ben yurtdışında birçok kez denemektense fırsatın ve ayırabileceğin maddi olanağın olursa bir kere de türkiye de denemeni öneririm. yurt dışında başaramayıp burada başaran çok kişi var

meraba nisacim dun kanamam az oldu ama bugun kahverengi sekilde az az geliyo doktoru aradik o renk normaldir dedi fitile devam dedi ama karnimda agrim var azda olsa rabbim bir mucize gerceklestirsin in sallah

denizcim bende turkiyeyi dusunuyorum ama esimin vakti yok hemde gidicem oraya kimsem yok oteldede naparim nederim bilmiyorumki ucak korkum var tatlim napacami bilmiyorum ama benim tedavi gorduyum merkezdeki hemsire benden duymamis olun ama dedi buruksel iyi dedi buruksel yani belcika buruksel orda teknoloji bizden ileri dedi eyer maddi durumunuz varsa dedi tabii iste ayin 8 ne konusmamiz var profla bakalim nediyicek oyle sinirliyim ki anlatamam burdaki doktorlara bir fitilden baska destekleyici hic birsey vermiyolar hani su kan sulandirici falan doiyolar ya burda hickimseye vermoyolarmis ama belki gerek gormuyolar ama belki benim vucudum istiyo birseyler tutunmasi icin diyorum yani burda ne rahim filmi ne rahmin kalinligi ne inceliyi umurlarinda deyil birde bende su birikmesi gibi birsey var onuda hic umursamiyolar tatlim ya hangisini diyimki rabbim yardimcimiz olsun bizi yormadan yildirmadan bir yavru versin kucagimiza insallah su cuma gunler yuzu suyu hurm,etine ay cenim ya basini agrittim ama napim iyiki varsiniz iyiki tanimisim sizleri canlarim benim icin dua edin rabbim gorsun bizleride AMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

hayırlısı olsun insallah 29 unda güzel haberini almak nasip olur canım

evet veremi tam iki aylık olunca cuma günleri yapıyorlar önceden arayıp aşı için özel randevu alıyosun çünkü dediğin gibi bu aşının paketi çoklu aşı sayısına göre alıyorlar açıncada ogün tüketilmesi gerekiyor önceden ayarlayıp ve ucret almıyorlar . sen rotayı yaptırırken veremide yaptırabilirdin. bence sen bugün karmayıda yaptır aşı işi hallolsun. ateş vs artık olmuyormuş huzursuzluk belki olur belki kusma ki bizde bi kere kustu ve uyku hali oldu ki oda süper oluyo kafanı dinlersin. sadece karmaya para vericen. tabi kontenjan dolu değildir insallah. 3 haftayı bilmiyorum aşılar arası. ben tc ile baktım cıkmadı. apartman gorevlisine sordum bizim siteye hala aile dr kimseye atanmamış. saglık ocağına gidip konuscam bi ara.

kizlarrr meraba bugun biraz lekem geldi moralim cok bozuk yaaa budefadami olmadi diye
hemen üzülme canım acaba idrar testi yapsan diyorum bende de cok hafif lekelenme olmustu ınsallah artmaz.

evet acelem yok ama yardımcı sart annem calışıyo arada bakacak kimsem var ama herkesin bi hayatı var kimse hergün düzenli gelip gidemezki. haftalık tmizliğe kadın geliyo ama hem bebek hem yemek günlük ev işi camasır yıka ortalık topla falan aksama kadar dagılıyosun bıde yarım gün calişırsam mecburen yardımcı alacagım. hayırlısı bakalım.

sagol baharim ama ilk ikdede boyle olmustu hayatim kanamam sabah azdi simdi dahada cogaldi napicami bilmiyorum moralim bozuldu ya umutlarim tukeniyo artik rabbim yardimcim olsunn
evet yarin 12 gun olucakti

kanda ne zaman bakılcak toana

meraba nisacim dun kanamam az oldu ama bugun kahverengi sekilde az az geliyo doktoru aradik o renk normaldir dedi fitile devam dedi ama karnimda agrim var azda olsa rabbim bir mucize gerceklestirsin in sallah

super fitili sakın bırakma hatta ıkı katına cıkar benim dr oyle yaptı

Alabam canım fıtılı zaten ıkıtane kullanıyorum ondan doktor arttır felanda demedı nedıyım canım ya allaha emenetız bakalım

ben sabah öğlen akşam 3 defa 100mg progestan vajinal fitil kullanıyordum kanama olunca 200 er mg ye çıkartmıştı günde 3 defa. sen fitili almasammı falan demişsin de o yüzden sakın bırakma hatta iki katına çıkar dedim toana kanda baktırana ve doktorun söyleyene kadar devam tatlım.

embriyon vucuda rahme tutunmaya ve bölünmeye çalışırken vucudun da tam tersi onu düşürmeye çalışıyor tam ters yöndeler o fittille sen tutunmasına yardımcı oluyorsun inşallah embriyon bu savaştan galip çıkacak allahın izniyle. bugün kanaman yok değil mi?

Arkadaslar Merhaba

Super hizlisin. Oku oku bitiremedim.

Benim nabzimda ve tansiyonumudaki yukseklik nedeni ile bugun doktora geldim yine ama biraz daha izlenecek. Tansiyon 13 ve yukari olursa ancak o zaman endiselenebilirmisiz, simdilik bu agrilarla arkadas olmaya calisacagim.

Toana, umarim bu lekelenme tutunma lekelenmesidir. Istersen guvenilir bir gebelik kiti alip evde idrarda deneyebilirsin.

Baharnaz, detayli bilgiler icin cok tesekkurler canim. Bugun tansiyonum normal ama nabzim 86, vudum dengesiz ve basim feci agriyor agri enseden yukari hatta gozlerime burnuma kadar iniyor, anlamadim gitti. Nabiz gebeyken daha yuksek atarmis, sizinkiler kac acaba ki?
Demek oglusa babalar isim koyacak ve iki isimli olacak sizinki yarisma gibi olmus, eminim sizin de seveceginiz isimler onereceklerdir.Bugunku yiyecegim portakali oglusunun sagligina yiyecegim.

Denizverdi, sen kizlari daha cok sevdigin icin kiz yazmissin, hayrili ve saglikli bir evlat olsun canim. Sen de lutfen bir an evvel doktorunla konus bence esin dogru soyluyor. Ondan sonra tam olarak ne yapacaginiza hem psikolojik hem de madden hazirlanmaya baslarsiniz canim.

Deniz Bulut, kanaman umarim duzene girmistir. Bak hala yumurtan var, guzel degil mi? Kendini disari atttigina sevindim fakat akabinde bir kayip para meselesi yazmissin umarim bir sey almisindir ve hatirlamiyorsundur, yoksa daha dakika bir gol bir....Umarim dusundugun gibi degildir canim.

Hulya, tamam Folbiol'e devam, haftaya kontrolumde diger vitaminleri de soracagim, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.

Herada, herseyin yolunda olduguna sevindim. Donem donem agrilarin yeri degisiyor sanirim, bakalim bende haftaya neler olacak... Gunes kizimiz evinize gunes gibi dogsun, size ve yuvaniza harika piriltilar sacsin. Karamel den de umarim yakinda sevincli haberler aliriz.

Patikler, umarim operasyon sonrasindaki sikintilar duzelmistir canim, zeytin gozlerinle piril piril bakiyorsundur.

Altinyunus, evet canim donus telasi ve hazirliklari basladi. Haftaya Istanbul'da ikili test ve ondan sonra da ayriliyoruz canim. Sana ve Umut'a iyi dileklerimi gonderiyorum.

Baharnaz ve Herada, Elevit ve demir ilaclarina sanirim herkes farkli zamanlarda baslamis gibi degil mi? Benim okudugum bilgilerde demir takviyesine 3.aydan sonra baslanir diye yaziyor. Bana henuz bir sey soylenmedi ama haftaya soracagim.Kalsiyum takviyesinin de bir haftasi var mi yoksa doktorunuz degerlerinize gore mi veriyor merak ettim?

Alabama, demek catik kaslimiz artik annecigine gulucukler saciyor. Keyif almana cok sevindim darisi bizlere insallah. Sen de bakici aramaya baslamissin Allah yardimcin olsun.

Limon kabugu, iyi haberlerine sevindim. Bilgiler icin tesekkurler canim.

Nisa-mai, Cans, Banu, Lenova

hoşgeldin zarpcım. iyisin cok şükür insallah sınırıda gecmezsin. bu tansiyon da ne dertmiş. umarım çok zorlamaz seni. ee ne kadar oldun çizelgen varmıydı bilmiyorum simdi hatırlayamadım.

Alabam zaten bende 200 mg lık pregaston kullanıyorum gunde 3 kere 2 fıtıl ama bugun kanamam bıraz daha arttı boyle canım ya napıcamı bılmıyorum benımde esımınde moralımız cok bozuk hemen sımdıden baska merkezler ı arastırmaya basladık rabbım rast getırsın ınsallah:85:

denizim sana birsey danisicam tatli bu acibadm diyorlar istanbulda merkezin adi oranin tekniyini duydunmu yani benim okudugum kadariyla yeni teknik uyguluyolarmis ozellikle 35 yasi ustu hamilelik yuksekmis yani tutuyomus diyolar ama nasil biryer bilgin varmi canim ya

Evet canım yola devam edicez.İnşallah sende güzel haberler alıcaz.Bu arada acıbadem çok iyi bir hastahane sen yutdışında nerdesin.

Günaydın

Toana seni merak ettim kursa gitmeden bakayım dedim canım, test yaptırmadın sanırım, inşallah güzel bir haber alırız.

ZarpDeniz benim nabız 90-95-100-110-115- ve yukarısı 120 yi gördüğüm oldu alıştım.
Ben kalsiyum ilacı kullanmıyorum ve bana hiç yazılmadı.
Kullandıklarım midem dayanılmayacak yandığında gaviscon 2 tk, demir hapı 2 tane, levotiron 1 tane, tansiyon 3 tane, elevit 1 tane, nerox uyuşmalar için olanıda 2 tane dedi dr ama birkaç kez içtim magnezyum ve kalsiyumu hiç içmesim kalsiyum ilacı hangi şikayette veriliyor? bilmiyorum.
Sanırım sen tansiyondan ziyade başağrısı dönemine yakalandın canım panik yapma sakın benimde bir müddet devam etmişti ağrı kesici Parol içiyor karanlık bir ortama geçip yatıyordum günde en fazla 2 tane aldığım oldu Nur hn 3 tanede alabilirsin demişti. O başağrıları dönemini çok iyi biliyorum canım Allah yardımcın olsun. O zamanlarki tansiyonummu başağrısı yapıyordu, yoksa başağrısı tansiyonumumu çıkarıyordu onu anlayamamıştık bir türlü. Sen yinede tansiyon takibinde ol canım.
Portakal için tşkler, miss kokuludan olsun. Sanada yarasın vitamin olsun.

Alabama inşallah iyi bir yardımcı bulabilirsin

nisa sanada günaydın ışığın yanıyor :)
ben kaçar derse geçkaldım

herkese gunaydınnn
bugun karlı ve soğuk bır ankara sabahına uyandım .. her yer bembeyazz..inceden ınceye de kar yagıyor .tozuyor yanı ..salon balkonuna kumrular geldı .. resmen cagırıyorlar benı ..acıktık dıye .. bır kac dılım ekmek attım onlar da uçuşarak yediler.. bugun arkadaşlarda bır toplantı var .. ama araba karlarla kaplanmış .. sımdı kım onu ınıp temızleyecek .. :18:
neyse.. hallederız bişeylerrr..
zarpdenız kontrolu ıyı gecmıs .maaşallah ..her sey yolunda gıtsın .saglıcakla kucagına al bebegını ..
toana umarım hamılesındır .. bozma moralını .
denızverdı .. cok yogunsun .. senı bulana aşk olsun ..
tekrar guzel bır hafta sonu dılıyorum ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…