38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler geçmiş olsun en yakın zamanda pırıl pırıl gözle bakarsın sürekli damla filan kullanılıyor galiba onlarda sıkıntı veriyor sanırım en yakın zamanda toparlanırsın inşallah.

Toana patikler kabızlık yazmış ama ben hiç ama hiç kabız olmadım, o dönemde kuyruk sokumu kemiği ağrım oldu.

Hülya evet şu ilaçlar işe yaradı canım ama bazen yinede nolduğu belli olmuyor takmıyorum. Seninde ilacın bitip sorun çözülünce tedavine başlarsın inşallah. Nerde başlıycaksın?

DenizBulut sağ ayak, sağ el, sağ parmak sıkıntısı yaşamışsın ilaçların faydası oldumu sana?Nerox kullandınmı?faydasını ben göremedim içmiycem ilaçlardan bööö oluyorum artık
Ruh halini yazmışsın çizmişsin Allah yardımcın olsun banada bu piyangonun bir kısmı şimdiden vurmuş durumda. Doğumdan sonra birçok rahatsızlık gibi buda geçer inşallah diyoruz

Herada dün kontrolün güzel geçmiş Maşallah evet hep normal doğumdan yanaydım Nur hnda kontrollere ve gelişen durumlara göre demişti kendimi yaşa takıntım olmadan hazırlıyordum (38)Şİmdiki drumlada birşeye karar vermedik henüz. Sezaryen olabilir dedi. Bebişte dönmüyor, ilk doğumun uzun sürmesi, tansiyon vs beni korkutuyor. hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum sezareyn şıkkı artıyor. Bende epidural tercih edicem hayırlsıı bakalım sağlıkla o günlere gelelim inşallah. Sen hiç ilaç kullanmıyormusun? demir, vitamin vb. şimdi merak ettim canım. Ağrı kesici olarak bir ara Parolü tüketiyordum ama başağrım çok şiddetli oluyordu o zamanlar. Ama şimdi diğer ağrılar için kullanmıyorum.
İsim konusundada kaplumbağa hızındayız şimdilik yarı finale kalacaklar belirleniyor (Biz eşimle anlaştık babalarımız isim koysun diye :)) bekliyoruz canım.

Denizverdi bu kadar ümitsiz olma canım bir emarını filan bir çektir, tahlilini yaptır bakalım hayırlısı. dru izlerken uyuyakalmışım ama özetle anladığım ilaçlar düzenli içilecek :) risk alınmayacak

Limon Kabuğu dün kontrolün vardı uğramamışsın?

Son düzenleme:
herkese merhaba
denizbulut, ben nemlendirici umut daha eve gelmeden aldım sürekli çalıştırıyorum gece gündüz.ama bebeklerde yazın bile olurmuş.bu ara iyi biraz daha.dediklerin doğru aslında.ama işte insan bazen dibe vuruyor.bugün daha iyiyim ama.

zarpdeniz, hoş geldin.iyi olduğuna sevindim.senin dönüş telaşların da başlamıştır şimdi.

herada, iyi dileklerin için teşekkürler.

lenova, hoşgeldin.

patikler, geçmiş olsun arkadaşım sana da.

napıyon canım
umut nasıl? öpüyorum

inşallah o ağrılarla içinde birşeyler oluşuyordur toana..hayırlara yoralım.. sen cuma beta hcg yiyaptırmayı bir düşünsen..paranla değil mi canım.başka bir merkesde de mi yaptıramıyorsun tahlilini..

denizverdiciyim burda oyle paranla yaptiramiyon yani hersey ev doktorunun elinde o hastaneye gondermeli hersey onun elinde tatlim bakalim hayirlisi

günaydın,günaydın,günaydın güller

güneş açıyoor.herkese mutlu bir gün olsun.gösyaşının olmadığı bir gün olsun

günaydıııııııııınn bu gün ve her çok çok güzel olsun dilekleriniz gerçek olsun inşallah hepini öpüyorum

denizverdi can günaydın

Günaydın

Nisa ve Denizverdi güzel dilekleriniz ve çiçekler için tşkler. Sizinde gününüz güzel olsun

Sizlere de günaydın arkadaşlar,

Patikler'cim, geçmiş olsun canım, arka arkaya okurken günleri de karıştırmışım bu arada, kusura bakmayasın. Gün güne daha rahat olacaktır, kontrolün nasıl geçti? Güzel birşey yaptın, iyi ki yaptırmışım diyeceksin eminim.

Baharnaz'cım, ne güzel babalara devretmişsiniz işi. Sizlere isim koydukları zamankinden daha bir zorlanıyor ve özeniyorlardır, torun başka. Belli olunca paylaşırsın bizlerle de, bekliyoruz

İlaç sormuşsun, standart Elevit ve demir hapım var. Bu kontrolde, kalsiyum için ilaç da yazdı. Kramp için de yazayım mı dedi, gerek yok dedim ama dün gece ilk krampımı yiyince tüh keşke yazdırsaymışım oldum. Sen magnezyum alıyor musun?

Herkese sevgiler...

meryecim,kur-an dinletmeyi bir yerde okumuştum,onu duyduğumdan beri her gün 1 adet yasin dinletiyorum...kur-an okumayı bilmiyorum canım,bilsem kur-an da okurdum..sen bu anlamda çok güzel birşey yapıyorsun..inşallah bebeğin doğduğunda sakin ve mutlu bir bebek olur...
tatlım bende migren yok,sadece tansiyonumun arada yükselmesinden çektim o ağrıları,şükür ki ozamandan beri de yaşamadım..

meryecim,son zamanlarındasın artık böyle şikayetlerinin olması çok normal....ben bile şu anda yatış pozisyonunda zorluklar çekiyorum çok ağırlaştım şimdiden...Allah sonumu hayır etsin...seninde az zamanın kaldı biraz daha sabır meryecim...
canım,anladığım kadarıyla lohusa depresyonuna hemen hemen tüm anneler giriyor,sanırım uykusuzluk ve yorgunluktan kaynaklanıyor...sen şimdi bebeğin erken doğdu diye de çok kafana takıyorsun,inşallah UMUT'un sol gözüde gelişimini tamamlar ve sağlıkla devam eder hayatına...

Kızlar 11.gün negatif çok üzgünüm olmadıııııııııııı başımda çok ağrıyor elimden gelende yokkkkkkkkkkkkk oofffffffff
banu,bu durum seni sakın pes ettirmesin...bu kaçıncı denemenizdi bilemiyorum ama insan bu yola baş koydu mu mutaka sonucuna ulaşıyor..birşeyi çok istersen gerçekten oluyor,bunu ben yaşadım..inşallah sende yaşarsın...
baharcım,kontrolümüz güzel geçti,doktorum ne 3'lü istiyor ne 4'lü nede ayrıntılı ultasondan bahsetti...ben sordum bu testleri yapıcakmısınız diye?2'li taraman güzel çıktı gerek duymuyorum dedi...o gerek görmüyorum diyince bende ısrar edemedim..ama bir takım ölçümler yaptı,herşey güzel dedi..
canım,benim sinirli hallerim yerini sukünete bıraktı bu aralar...çok sinirli değilim eskisi kadar,beni huzursuz edicek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum,eşimde sağolsun gayet anlayışlı,şunun şurasında 9 ayın bitmesine ne kaldı diyip duruyor
sakinliğin için ne yapmaya başladın dersen inan hiç birşey yapmadım...çok dua ediyorum bunun etkisi varmıdır bilmiyorum...
sana tavsiye edebileceğim şeyler,kısa yürüyüşler yapabilrsin,temiz hava almak sana iyi gelicektir..yada bir alışveriş merkezine gidip biraz mağaza dolaşabilirsin...kitap okumakta insanı dinginleştiriyor..tavsiyelerim bunlar olabilir...diğer arkadaşlarımda mutlaka öneride buunmuşlardır..

zarpdeniz,bebeğin iyiymiş maşallah herşey daha da güzel olur senin için inşallah...ikili taramanızın sonuçlarıda güzel çıkarsa hamileliğinin keyfini doya doya çıkarırsın artık..

bize de memorial dan günden 3-5 kez damlatabilirsiniz demişlerdi. gerçekten öyle yapınca bir işe yaramıyor. bunu söylediğin iyi oldu. dün akşam sabaha karşı nem cihazına rağmen tıkandı biraz ben de üst üste birkaç kez damlattım. sabaha az yumuşamıştı ama açılmamıştı. sanırım açılana kadar 3-5 dakikada bir tekrar etmek gerekli de aralarda uyuyor uyanıyor zor oluyor damlatmak.

evet canım yaşadığım lohusa deprseyonundan biraz daha fazla. normal lohusa depresyonu ilk 40 günde olup geçiyormuş. geç lohusa deprsyonu var ki geç başlıyor (benimki gibi) ve zor geçiyor. benim de yaşadıklarım ile bu geç lohusa depresyonuna girmemem mucize olurdu. inşallah toparlanışım hızlı olur.

bakıcı kısmında da dün cüzdandan para aldığından şüphelendim. ben tam takip edemem cüzdanı ama evvelsi gün taksiye 50 lira verip 2 adet 20 lira alınca ve bir gün sonra 1 tane 20 lira bulunca (başka 20 ler olsaydı anlamazdım da tesadüf yoktu) arada harcamadım ki oldum. belki 10 ve 5 liralardan da gitmiştir ama onlar çoktu farkında değilim. arada tek eczaneye gidip 3 liralık ilaç almıştım da 20 lira vermemiştm. şimdi emin olmak için takibe başladım. 1 ay çok sıkı takip edeceğim. birşey görürsem yine yardımcı arama kısmı başlayacak offff :18:

öyle dolaşmayla herşey düzelse keşke

geçmiş olsun. darısı en kısa zamanda bana inşallah

evet nemlendirici devamlı çalışsa da her zaman işe yaramıyormuş. bakalım bir de hülya nın dediği gibi serum fizyolojiki sık damlatmayı deneyelim. sanırım özellikle ilk 6 ay olacak bu dert.

selam kızlar arada girip okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum evde yanlızım koşturup duruyorum. çok şükür bi sıkıntı yok ama bende bakıcı aramaya hatta görüşme yapmaya başladım. henüz kimseyi beğenemedim. aramakla bulunmuyor mutlaka birinin tavsiyesiyle oluyor inşallah tavsiyeyle birini bulabilirim. bu akşam bi tavsiye ile biri gelcek bakalım hayırlısı. aslında ben bakıcıdan çok bana yardımcı arıyorum. çünkü hiçbirzaman tam gün çalışmayı düşünmüyorum işe başladığımda yarım gün çalışıp 2 den sonra evde olmayı ve o saatten sonra kendim ilgilenmeyi düşünüyorum o yüzden bulacağım insanın hem ev işi yapması hemde ben yokken oğlanla ilgilenmesini istiyorum inşallah gönlüme göre birini bulurum. Mert iyi çok şükür her geçen gün büyüyor maşallah. aşı olayını atlattık. işte ne zaman oturcak ne zaman oynayacak ne zaman şunu yapcak bunu yapcak diye oyalanıyorum. bu arada bana gülücükler atmaya iyice gözleriyle takip etmeye hatta gülücük atarken sesle iletişime geçmeye çalışmaya bile başladı. gülüşü dünyaya bedel. şu hayatta en büyük istediğim hepinizin bu mutluluğu en kısa zamanda yaşaması. ve hiçbir bebeğin zamansız annesiz kalmaması.

denizbulut sen bakıcından memnunmuşsun darısı başıma oh bari ordan yüzün gülsün. nazar değmesin. sen aşıları yaptırmadın daha değil mi? ben aile hekimimi bulamıyorum dolayısıyla sağlık ocağıyla nasıl irtibata geçeceğimi bilmiyorum. sağlık bakanlığına eşim ulaşmaya çalışıyor nafile yoksa bende o yolla aşıları yaptırmak istiyorum. bir muayene ve rota ile karma aşılara 300 lira verdim. verem aşısını devlet veriyormuş bu sigorta indirimli hali. biz ayakta sigorta yaptırmadık hepimiz yatarak limitsiz sigortalıyız. o yüzden ödemeler cepten. neyse bakalım bu işi bi şekilde çözcem.

denizverdi canım son tahlil ve son durum ne zaman belli olacak. senin için umutlanmak senin tedavini takip etmek senin için dua etmek istiyorum ve asla aslayı kabullenmek istemiyorum. inşallah seninde en azından bir şansın daha olur tabi sağlıkla hayırlısıyla. bana tarih ver ne zaman belli olcak son durum.

patikler canım salı günü oldun değil mi çok geçmiş olsun tecrübeli arkadaşlar yazmışlar en kısa zamanda toparlanır çok daha iyi görerek güzel haberlerini verirsin inşallah.

limoncum kontroller iyi gitmiş maşallah size inşallah sonuna kadar herşey harika geçer.

baharcım meryecim sizlerde iyisiniz maşallah bebelere iyi bakıyorsunuz az kaldı hayırlısıyla sizde kucaklarınıza alıp harika duyguyu tadacaksınız. baharcım senin hamilelik metanetli geçti ama inşallah kucağına aldığında rahat edip hepsini unutcaksın sonra bol bol turşu yemeye devam.

herada maşallah sana vallahi bende aynı şeyleri düşünerek hafta hafta ilerledim insan son gün bile inanamıyor anca kucağına alıp evine gelince vay be diyorsun. allahın izniyle o günleri de görcen sen ve tüm arkadaşlarım herşeyin en iyisine en güzeline layıksınız. sen isme karar verdin mi peki yada verdiniz mi ? meraklı melahat sorayım hemen :)

zarpcım senden de güzel haberler aldım oh maşallah size inşallah hamileliğin heep süper geçsin bizde bu haberlere sevinelim. bizi fazla merakta bırakma emi.

hülyacım sende yoğunmuşsun kolay gelsin canım. arda nasıl iyi mi öp onu benim için.

lenova arkadaşım hoşgeldin inşallah seninde güzel haberlerini okumak takip etmek bize nasip olur.

toana canım içime doğdu işte ne biliyim kasık ağrılarım var dedin ya üçüncü günden itibaren benim de olmuştu aynen 3.günden itibaren o yüzden dedim ki toana hamile inşallah canım.

banu sakın hayata küsme tekrar ayağa kalk ve yola devam et. malesef bize hayat zormuş madem öyle bize söke söke savaşa savaşa alırız istediğimizi bu hayattan.

nisacım sen nasılsın nasıl keyifler

cans canım eşin ne zaman geliyo şubat da geleceğini hatırlıyorum planlar programlar gerçekleşmeye az kaldı. özlemişsindir kocacığını.

başka başka kimler var unuttuğum var mı bi düşünüyümmm

altınyunus canım sende lohusa kervanına katıldın demek ki ama canım senin de yaşdığın azbuz değil allah sabır versin kötü günler geride kaldı bu günlerde geçecek vücudumuzun dengesi bozulmaya başlayalı çok oldu bebek geldikten sonra ise tamamen darma duman oluyo zor ama allah sabrını da gücünüde veriyor. inşallah sen de yavaş yavaş toparlanırsın.

öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:
erverdicim,sadece kur-an dinletmeyeceğim..bugün arkadaşım mail olarak ollayaca anne karnında dinletilen müzikler varmış onlarıda dinleticem...renklilik olsun
dağınıklığa şuan kendimi alıştırmam mümkün değil,ancak bizim oğlan dünyaya geldiğinde alışabilicem sanırım...elimde olan bir şey değil...
erverdicim,o kuklalarla neler yapıyorsunuz?biraz palaşırsan sevinirim..başka bir forumda bir arkadaşım kuklalarla kızına piyes hazırlardı..o kuklalarla uyduruk masallar anlatırdı...kuklaları sizmi hazırladınız?yoksa satılıyor mu?
benim yaşadığım yer küçük bir yer ve sizin gittiğiniz gibi kurslar yok...kendimi bu konuda çocuğuma nasıl hazırlamalıyım bilemiyorum..sanırım bende çok okumalıyım..
kurstaki birikimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim erverdicim...
bana o kadar bile şans vermiyorlardı lenova ama şuan hamileyim Rabbime şükürler olsun...%10 bile olsa çok büyük şans,inşallah sende benim yaşadığım mucizeyi yaşarsın.
Limon kabugu, kontrolunuz umarim iyi gecmistir. Senin kilo durumlari nasil artti mi yine?
kontrolmüz çok şükür iyi geçti canım...
ben ilk 3 ay elevitten dolayı çok iştahlıydım ve 4 kilo aldım...son zamanlarda eleviti gündüz içmeyi bırakıp gece yatmadan önce içmeye başladım..iştahımda normale döndü:)
folik asiti sormuşsun,ben 4 ay boyunca günde bir tane aldım ama son kontrolümüzde doktorum elevitte içiyorsun onda da folik asit var,folik asit depoların dolmuştur bundan sonra yarım iç dedi..dozu düşürdük ama bırakmadık...

gözüm korktu..banyo bile yapamayıp,üst değiştiremediğimizi okuduğumda inanmıyorum dedim..çünkü biz eşimle 2.çocuğu bile konuşmaya başlamıştık...bu tedaviyle oldu birdakini de Rabbim verir diyorduk..korunmayı düşünmüyordum açıkcası ama msjını okuduktan sora birkaç sene korunsak sanırım iyi olucak diye düşünmeye başladım...bekara eş boşamak kolay gelirmiş,eşimle bana da doğmamış çocuğa bakmak kolay gelmişti açıkcası..
heradacım,kontrolümüz güzel geçti sizinki de güzel geçmiş maşallah tahlil sonuçlarında temiz çıkmış..çok sevindim..
heradacım,senin hamilelikte okuduğun kitaplar var mı?sanırım ben biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönülürse kardır diyorum...okuyup memnun kaldığın,önerebileceğin kitap varsa tavsiyelerini bekliyorum...tabi diğer arkadaşlarımdan da bekliyorum..memnun kaldığınız kitap önerilerini...
sen kızının ismini düşündün mü heradacım?

patikler,geçmiş olsun..ameliyatın başarılı geçmiş çok sevindim...
bulanık görmek annemde de olmuştu,kısa süre sonra geçti ama..seninde geçicektir..

Son düzenleme:
Herada isim tabi tek yerden çıkmadığı için 2 isim olucak nasıl olcak bilmiyorum bizim isimleri babam koymamışki :) Siz isim düşündünüzmü?yada kim koycak ismi?

İlaç konusunda bana şehir dışına gitme durumum olduğunda 3 ay önceydi sanıım Nur hn magnezyum ve nerox yazmıştı kalsiyum yazmamıştı. Magnezyum hiç kullanmadım krampım olmadığı için. Fakat sağ ayak, sağ el uyuşukluğum için şimdiki gittiğim dr Nerox içebilirsin dedi birkaç kez içtim pek faydasını görmedim ( tamamen kesmez biraz rahatlatır demişti) içmedim yoksa günde 9 tane ilaç içmiş oluyorum artıkk böööö oluyorum bu yaşıma kadar ağrı kesici bile içmekte zorlanan bana ağır geliyor bu kadar ilaç. Kalsiyum niçin veriliyor onu bilmiyorum.

Limon Kabuğu kontrolünün güzel geçmesine sevindim sanırım daha kesin belli değil, bir yakışıklımı bir süslümü geliyor. Bebeğin Ölçümleri güzel çıkmış maşallah canım . Sen hangi dra gidiyorsun?
Bu arada sakinleştirici öneriler için tşkler uygulayabildiğimi uygulamaya çalışcam tansiyondan dolayı çok hareketli bir süreç geçiremiyorum canım. Zıplamasın diye

sağolasın alabamacım...darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah
sende deniz gibi istediğin özelliklerde bir yardımcı bulursun inşallah,bu işler çok zor insan içine girmeyince anlayamıyor..canım,aile hekiminizi sana en yakın sağlık ocağından da öğrenebilirsin...daha önce gittiğin sağlık ocağında bakılacaksınızdır muhtemelen..evinize yakın sağlık ocağına gittiğinde kaydın orada yoksa ile onlar sana hangi sağlık ocağının size baktığını söylüyorlar.. mahalle yada site ismi söylediğinde doktoruna kadar herşeyi söylüyorlar...

mertimiz, sert erkeğimiz gülücüklerde atmaya başlamış...hayatı boyunca hep gülsün ve mutlu olsun inşallah...

baharcım,yazmayı unutmuşum doktorum bayrağı dikmiş dedi bu sene ki erkek geleneğini bizde bozmamış olduk...
doktorum,tüpbebek doktorum süleyman tosun..ondan başka kimseye güvenemiyorum nedense..ama yavaş yavaş doğum yapmayı düşündüğüm hastane doktoruna gitmeye başlamalıyım sanırım..son anda gidersem çok ilgilenmeyebilir benimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…