38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharnaz çok geçmiş olsun canım aman allaha emanet olun.
Denizbulut Batu ya 41 kere maşallah :nazar: çok güzel gülmüş allah hep güldürsün inşallah. bakıcımız iyi gibi inşallah iyi devam eder. geldiğinden beri sürekli ev işi yapıyor. mertle ben ilgileniyorum. sıkışınca kucağına veriyorum. tabi insan gıcık olmak isterse bi dünya şeye lafa takılabiliyor. bazı laflar ediyor kendince bana tersse ben fikrimi sözümü söylüyorum fazla takılmıyorum. ama kamera koymak şart hiçkimseye sonsuz güvenemem bu konuda. o yüzden kardeşime söyleyeceğim ben de evin bi kaç noktasına koymayı düşünüyorum açıkçası. nedense insanoğlu başkasının çocuğu onun dediği olur demiyor kabul etmek istemiyor ille kendi fikrini doğrusunu dikte ettirmeye çalışıyor. gelmişsin çalışıyorsun belli bi düzen var o düzenin parçası olmaya çalış dimi öğren yani. yok bizim insanımız bi tuhaf aman neyse asgari müşterekte anlaşmak idare etmek lazım. en iyi diye bişi yok.

herkese günaydınnnn

altınyunus... sız de cok guzel cıkmıssınız :nazar:maaşallah.. mutlulugun resmı bu olsa gerek ... (abıdın dınoya gonderme olsunnnn)

baharnaz ..gecmıs olsun .. kımseye bır sey omladan atlatmıssınız cok sukur ...

evet hocam evet evet.. bu yavrular mutluluğun resmini çisiyorlar...yavrucum ne tatlı olmuş değil mi?bibilim benim:34:

altınyunus... sız de cok guzel cıkmıssınız :nazar:maaşallah.. mutlulugun resmı bu olsa gerek ... (abıdın dınoya gonderme olsunnnn)

baharnaz ..gecmıs olsun .. kımseye bır sey omladan atlatmıssınız cok sukur ...

teşekkürler cans.resimdeki kardeşimin kızı.onun kucağında umut.iki küçük kuzum onlar benim.:))

Son düzenleme:
deniscim; maşallah batuya:nazar:eski kocakarılar kırkbirbuçuk maşallah derlerdi de ben gülerdim.sisin oğlanlara kırbirbuçuk milyon kere maşallah..yavrucum benimmm.gülerken de yakalamışsın.koca oğlan olnuş.şimdiki çocuklar aylarından daha iriler galiba...gösleri bakışları sana bensettim..
yavrucum burnunu tutarak uyanıyor he... canım benimm.yok mu bir çaresi yaaa...

alabamacım... sen de uğramışsın.mertin de yeni resimlerini bekliyorum.ben onların büyüdüklerini yeni yeni görüntülerini gördükçe mutlu oluyorum.. lütfen resimleri esirgemeyin..batunun da mertin de...

ah!altınyunus:nazar:maşallah umuduna... ah o saçlar o saçlar.... kara kara saçlar..annesi mi?yüsünü de göster annesi...allaha şükürler olsun ya... insan ne endişeli günlerden nerelere geliyor.hep seninle olsun..

bahar girmnemişin sanırım... umarım iyisinn.
hülya uğramış.selam:3:
patiklerden ses yok bu ara:10:
nisa selam
limoncum istirahate devam.. yan gel yat osman üç dönüm bostan.... inşallah hayırlısı ile tamamlıyacaksın hamileliğini sen de bahar da alacaksınıs yavrularınısıa kucağınısa..meryeden sonra en yakın sissinis doğuma değil mi?
herada da var... hanginis önce hanginis sonra?herada selam:3: de selam..

çabuk çabuk yasdım ne çok yasdım..emar çekildim.sonucunu daha alamadım.. amaaaannn. işler güçler bu ara bir yakalamış yakamı... bırakmıyor annemi toparlayamadn haber geldi. apartman dairesinden birinde elektrik kablolarından duman ateş çıkmış.yangın çıkacakmış allah korusun.şimdi evimdeyim.binanın elektrik tesisatı silbaştan döşeniyor. anneme mi ösenmişim benim evde şimdi taşınmış gibi... her yer heryerde..bir de mutfak dolaplarım sökülmedi mi üstüne...nerde şu bayılan ikon..çeyis evi gibi heryer heryerde..herkese çok selam.burada hem yasdım hem dinlenmiş oldum.gösüme bir kıvrımlık yer kestirdim.şimdi bir yatacağım..herkesi seviyorum.daha çok bebeklerinisi. hoşçakalıınn.sevgiyle kalın.
unuttuğum varsa affola.herkes 38 in gülü..

günaydın güller:71::71::71:

toanacım akşam seni unutmuşum..inşallah annenin sağlık haberleriyle mutlu gelirsin:70:

günaydınlar hepinize:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

bahar canım geçmiş olsun çok şükür siz iyisiniz beni sormuşsun ben bu günlerde biraz tembelleştim yürüme konusunda arada çıkıyorum. dr la ilgilide anlatacam gelişmeleri.:9::9:

Günaydın arkadaşlar,
Dün opu işlemi yapıldı. 4 yumurta toplandı.
Az önce telefon açtım. 4 yumurtadan 3 ü olgunmuş. 2 si istenilen düzeydeymiş.
P.tesi günü transfer için çağırdılar.
Ne olur arkadaşlar dua edin. Duaya o kadar çok ihtiyacım var ki.
Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

Günaydın arkadaşlar,

bol şanslar ekin.dilerim gönlünün muradına hayırlısıyla kavuşursun.

Ayy canım maşallah. Allah nazarlardan saklasın. :nazar:
Allah birlikte yaşayacağınız sağlıklı, sıhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Denizbulut canım Batu ne kadar büyümüş maşallah çok tatlı olmuş.Annesine kocaman arkadaş olmuş valla.Allah hiç ayırmasın.

çok yakışıklı bu çocuk 41.000 kere maşallah:nazar: :nazar:

deniz bulut kız ben bakıcı olayım bu yakışıklıya :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah ikinize sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin:16:

denızcim maaşallah:nazar: cok tatlı bır cocuk ... allah yuzundekı gulucugu hıç soldurmasın .. cok yakısıklı olacak annesı ..işin var bırazzzzz
çok teşekkürler kızlar

Baharnaz çok geçmiş olsun canım aman allaha emanet olun.
Denizbulut Batu ya 41 kere maşallah :nazar: çok güzel gülmüş allah hep güldürsün inşallah. bakıcımız iyi gibi inşallah iyi devam eder. geldiğinden beri sürekli ev işi yapıyor. mertle ben ilgileniyorum. sıkışınca kucağına veriyorum. tabi insan gıcık olmak isterse bi dünya şeye lafa takılabiliyor. bazı laflar ediyor kendince bana tersse ben fikrimi sözümü söylüyorum fazla takılmıyorum. ama kamera koymak şart hiçkimseye sonsuz güvenemem bu konuda. o yüzden kardeşime söyleyeceğim ben de evin bi kaç noktasına koymayı düşünüyorum açıkçası. nedense insanoğlu başkasının çocuğu onun dediği olur demiyor kabul etmek istemiyor ille kendi fikrini doğrusunu dikte ettirmeye çalışıyor. gelmişsin çalışıyorsun belli bi düzen var o düzenin parçası olmaya çalış dimi öğren yani. yok bizim insanımız bi tuhaf aman neyse asgari müşterekte anlaşmak idare etmek lazım. en iyi diye bişi yok.

herkese günaydınnnn
sağol canım. bakıcı kousu zor. sadece türklerde yok o kafasına göre iş yapma. biraz cahillik biraz da kişilik sanırım. ama bakıcının en iyisi yok. mümkün olduğunca vicdanlı birine rastlamış olalım diye dua edelim.

aramızda 4 gun olması gerekmıyo mu ben pazartesi dogurdum sen persembe degil mıydı? 6 gun gozukuyorr senın 25 kasım mıydı?
ay yine değiştirdim artık olmuştur :35:neden olmuyorsa hepsinde 25 kasım yazıyorum doğum tarihini:37:

deniscim; maşallah batuya:nazar:eski kocakarılar kırkbirbuçuk maşallah derlerdi de ben gülerdim.sisin oğlanlara kırbirbuçuk milyon kere maşallah..yavrucum benimmm.gülerken de yakalamışsın.koca oğlan olnuş.şimdiki çocuklar aylarından daha iriler galiba...gösleri bakışları sana bensettim..

alabamacım... sen de uğramışsın.mertin de yeni resimlerini bekliyorum.ben onların büyüdüklerini yeni yeni görüntülerini gördükçe mutlu oluyorum.. lütfen resimleri esirgemeyin..batunun da mertin de...

ah!altınyunus:nazar:maşallah umuduna... ah o saçlar o saçlar.... kara kara saçlar..annesi mi?yüsünü de göster annesi...allaha şükürler olsun ya... insan ne endişeli günlerden nerelere geliyor.hep seninle olsun..

nisa selam
limoncum istirahate devam.. yan gel yat osman üç dönüm bostan.... inşallah hayırlısı ile tamamlıyacaksın hamileliğini sen de bahar da alacaksınıs yavrularınısıa kucağınısa..meryeden sonra en yakın sissinis doğuma değil mi?

çabuk çabuk yasdım ne çok yasdım..emar çekildim.sonucunu daha alamadım.. amaaaannn. işler güçler bu ara bir yakalamış yakamı... bırakmıyor annemi toparlayamadn haber geldi. apartman dairesinden birinde elektrik kablolarından duman ateş çıkmış.yangın çıkacakmış allah korusun.şimdi evimdeyim.binanın elektrik tesisatı silbaştan döşeniyor. anneme mi ösenmişim benim evde şimdi taşınmış gibi... her yer heryerde..bir de mutfak dolaplarım sökülmedi mi üstüne...nerde şu bayılan ikon..çeyis evi gibi heryer heryerde..herkese çok selam.burada hem yasdım hem dinlenmiş oldum.gösüme bir kıvrımlık yer kestirdim.şimdi bir yatacağım..herkesi seviyorum.daha çok bebeklerinisi. hoşçakalıınn.sevgiyle kalın.
sağol canım. inşallah senin çocuğu da göreceğiz. sonuçlarını da bekliyorum. alınca yazmayı unutma.

Günaydın arkadaşlar,

inşallah çok kaliteli yumurtalar olurlar ve sımsıkı tutunurlar.

altınyunus canım maşallah umut bebeğe. sen de şöyle daha net bir resmini eklesene doya doya sevelim :16:

nisa selam

denizverdi, çok geçmiş olsun.kuzum aslında kumral ama fotoda esmer çıkmış.en kısa zamanda yeni fotolar koyacağım.

Son düzenleme:
Mertin son hallerinden bi kare :nazar:

Eklentiler

• $tabiiki mert 025.webp
    $tabiiki mert 025.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
fenerli Mert şampiyonuz bu sene oglumm tüm diger renklere karşı sarı lacivert günler dileriz seneye stadda çekirdek çıtlıcaz oğlumla :46:

Eklentiler

• $merto 018.webp
    $merto 018.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 64
Back
X