38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

fenerli Mert şampiyonuz bu sene oglumm tüm diger renklere karşı sarı lacivert günler dileriz seneye stadda çekirdek çıtlıcaz oğlumla :46:

oy merte maşallah :nazar: ama aynı şeyi fener için söyleyemiyeceğim:19::1: anne sütü alan çocuğun hali başka benimki ne öyle obez olmaz inşallah. bakalım 3. ay kontrolünde boyumuz kilomuz ne çıkacak. korkuyorum valla :18:millet nerede tamam hafta sonu ama hiç kimse mi yok? :26:

günaydınlar hepinize:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

bahar canım geçmiş olsun çok şükür siz iyisiniz beni sormuşsun ben bu günlerde biraz tembelleştim yürüme konusunda arada çıkıyorum. dr la ilgilide anlatacam gelişmeleri.:9::9:

selam nisa

hayırdır? bir gelişme mi var?tedavin yakın mı?sadece yürüyüşle olmuyor biliyorsun:1:
şimdiden hayırlısı olsun..
okumaya devam mı?rastlarsan şiirime ,bekliyorum...var bir kaç tane daha da.nerede hangi sayfada bilmiyorum.umudumsun nisa:70:

Günaydın arkadaşlar,
Dün opu işlemi yapıldı. 4 yumurta toplandı.
Az önce telefon açtım. 4 yumurtadan 3 ü olgunmuş. 2 si istenilen düzeydeymiş.
P.tesi günü transfer için çağırdılar.
Ne olur arkadaşlar dua edin. Duaya o kadar çok ihtiyacım var ki.
Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

hayırlısı olsun... sayıya takılma.. istediğimis sağlıklı bir bebek... yüsünü güldüren sonuç olsun inşallah.dualarım hepimise... allah hayırlısı ile karşılaştırsın... herşeyin..

oy merte maşallah :nazar: ama aynı şeyi fener için söyleyemiyeceğim:19::1: anne sütü alan çocuğun hali başka benimki ne öyle obez olmaz inşallah. bakalım 3. ay kontrolünde boyumuz kilomuz ne çıkacak. korkuyorum valla :18:millet nerede tamam hafta sonu ama hiç kimse mi yok? :26:

denis selam...batuyu öp benim için..bende bu ara çok iş var,kurs var,yorgunluk var.fırsat yok,saman yok.elektrik yok.tesisat yok.:84:
o yok bu yok deyince;sarphocam aklıma geldinis... evinise yerleşebildinismi... aldınısmı yeni eve yeni ciciler.tabak çanak herbirşey...aman haaa kısıma dikkat edin emi..

bahar da uğramamış... umarım artık herşey yolunda evde bahar..:70:

herkese selam olsun.akşam gülleri olsun bunlar.sabah kapınısda bulun..:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

açan güneş,doğ bana umut ol bana
bugün bana doğ
ey civildeşen baharın müzisyenleri
ey bugünün kuşları
bugün bana civildeşin
benim için olsun bugün şarkınız
esen rüzgar
uçuşan pis kara sinekler
kelebekler böcüler
bugün baharı unutun
dalında sallanan yaprak
alt katta çamaşırını asan komşum.
bugün görevlerinizi unutun
baharınız ben olayım
bugün bana umut olun
yanımda olun

kinder;seni okuyordum .arad da mutfağa gidiyordum.sana yazacaktım ama soldan soladan geldiler.işim var mutfakta.balkon kapısı da açıkseni unuttum.geliverdi işte.şşimdi mutfağıma dönüyorum.az sonra geleceğim

birtanem benden pazar sabahı süprizi:16:

Pazar sabahından herkese günaydın

Bugün kursa gitmedim. Dün kurstan sonra anne-bebek fuarına gitmiştik,( CNR de) bugün tekrar oraya gidicem bebek için birşeyler almayı planlıyorum gitmeyi düşünen arkadaşlar olursa bilginiz olsun bugün son gün.

Geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler arkadaşlar

Altınyunus çok şükür canım, saolasın bu haftalara geldik, inşallah sağlıkla sonunu getiririz

Limon Kabuğu drun adını duymuştum canım. İnşallah ayrıntılın güzel geçer, güzel haberler verirsin bize.

Denizverdi elektrik tesisatı önemli canım aman birşey olmadan önlem almanız çok iyi olmuş.
Emar sonucun ve görüşmelerin inşallah iyi geçer, haberlerini bekleriz.

Altınyunus, Deniz Bulut, Alabama yakışıklılarınıza Maşallah Allah nazarlardan korusun, sağlıkla büyüsünler.

Maiumut bekliyoruz haberlerini canım

Ekin-05 İnşallah pazartesi günü yumoşların sıkı sıkı sana tutunur bebiş/lerini kucağına alırsın.

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bende sizler içinde sürekli dua ediyorum.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben tedavi gördüğümü kimseye söylemedim.
Yarın da kısmet olursa transfer yapılacak ve evde yalnızım. Eşim çalışıyor.
Bugünden yemeğimi felan hazırlayacağım.
Tek başına üstesinden gelebilir miyim acaba?
Benim gibi tek başına bu süreci atlatanınız oldu mu?
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz. Yani en azından bu 3 günü en rahat ve kolay nasıl
atlatabilirim?

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben tedavi gördüğümü kimseye söylemedim.
Yarın da kısmet olursa transfer yapılacak ve evde yalnızım. Eşim çalışıyor.
Bugünden yemeğimi felan hazırlayacağım.
Tek başına üstesinden gelebilir miyim acaba?
Benim gibi tek başına bu süreci atlatanınız oldu mu?
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz. Yani en azından bu 3 günü en rahat ve kolay nasıl
atlatabilirim?

ekin canım bence üstesinden gelirsin ev işi yapma yemeğinde hazır.
meyveyine koyarsın yakın biyere zaten arada tuvi için kalrsın ağır hareket et güzel şeyler düşün pozitif ol.eminim diğer arkadaşlar da fikirlerini söyler şimdiden hayırlı olsun:9:

Ekin, zaten yemegini hazirlamisin. Yarin icin de kendine bir kuruyemis tabagi, meyve tabagi, bir sise su, magazin, kitap, sevdigin DVD'ler hazirla. Gelince uzanir hem mamalarini yersin, hem de dinlenirsin, bol bol dua et, arada kalk dolas ki kan dolasimina yardimci olabilesin. Transferden sonra bazi yabanci makalelerde ilk 15 dakikanin akabinde de sonraki ilk bir saatin onemi vurgulaniyor. Benim bu son transferimde bana hemen kalkip WC'ye gidebilrsin dediler ama ben daha uzun kalmak icin extra zaman istedim. Icinden nasil geliyorsa oyle davran derim. transferden sonra 1.5 saat de odada uzandim sonrada taksiyle yolculuk yaptim. Bol sanslar diliyorum.:13:

Limon kabugu, seni merak ediyordum. Iyi randevu almisin, umarim o zaman kadar sorunun kaybolup gider sen de detayli bir sekilde bebegini gormus olursun.:emir_bebek:

Altinyunus, senden haberler almak guzel, Umut'un buyuk fotosunu istiyoruz.:34:

Denizverdi, umarim evin biraz toparlanmistir. Biz biraz yol katettik diyebilirim, yemek yapmaya basladim hatta elimi bile yakmayi basardim! Istanbul'a gelirsem sanirim Mart'in sonlarina denk geliyor.

Baharnaz, cok gecmis olsun. Umarim herkes simdi cok iyi. Elini mi yaktin? madecassol diye bir yanik kremi var cok iyi geliyor, aklinda olsun.

Alabama, yerim ben o kucuk Fener'liyi...:nazar:

Deniz Bulut, masallah Batu ne kadar guzel buyumus, cok iyi bakiyorsun.:nazar: Ben bu aralar
2li, 3lu, 4lu testler ile ilgili ihtisas yaptim sonuc boyle cikinca... Eger yarinki randevumuza gore 4luyu burada yaptirabilersek hemen yaptiracagiz, bir de daha detayli ultrasonda bebegimizi goremyi umut ediyoruz. Ondan sonra da Istanbul'a gelip gelmeyecegim kesinlesecek. Bebeklerimizi cok zor bulduk, o yuzden herseyi detayi ile bilmek istiyorum. Istanbuldaki doktorum endiselenecek bir sey yok dedi ama gelde bize sor. Bakalim, hakkimizda hayirlisi...

Herada, Merye, Patikler, Hulya, maiUmut:16: :16:

Bunlarda unuttugum varsa onlara...:16::16::16:

ekin canım bence üstesinden gelirsin ev işi yapma yemeğinde hazır.
meyveyine koyarsın yakın biyere zaten arada tuvi için kalrsın ağır hareket et güzel şeyler düşün pozitif ol.eminim diğer arkadaşlar da fikirlerini söyler şimdiden hayırlı olsun:9:

Ekin, zaten yemegini hazirlamisin. Yarin icin de kendine bir kuruyemis tabagi, meyve tabagi, bir sise su, magazin, kitap, sevdigin DVD'ler hazirla. Gelince uzanir hem mamalarini yersin, hem de dinlenirsin, bol bol dua et, arada kalk dolas ki kan dolasimina yardimci olabilesin. Transferden sonra bazi yabanci makalelerde ilk 15 dakikanin akabinde de sonraki ilk bir saatin onemi vurgulaniyor. Benim bu son transferimde bana hemen kalkip WC'ye gidebilrsin dediler ama ben daha uzun kalmak icin extra zaman istedim. Icinden nasil geliyorsa oyle davran derim. transferden sonra 1.5 saat de odada uzandim sonrada taksiyle yolculuk yaptim. Bol sanslar diliyorum.:13:

Canlarım çok çok teşekkür ederim.
Tavsiyeleriniz beni kuvvetlendirdi. Zaten ilk günü bir atlatsam hayırlısıyla, ikinci günü Allah kerim.
Bir ara annemlere bir bahane uydurup gideyim dedim. Ama sürekli yatmayı gerektirecek bir bahane bulamadım :1:
En iyisi tavsiyelerinize uymak.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

herkese iyi pazarlar.madem bu kadar istediniz ben de fazla ısrarları kıramadım.:27::66:
deniz sağol destek için.:46:
esnerken çekilen fotosu bugüne ait.diğerleri de en fazla 2 haftalık.

Eklentiler

• $DSCN4313.webp
    $DSCN4313.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSCN4308.webp
    $DSCN4308.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCN4257.webp
    $DSCN4257.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
resimler neden küçük çıkıyor anlamadım ama:59:bu fotolar hastaneden ilk çıktığımız gün.
ayyy üstüne üstlük bi de ters olmuşlar:))

Eklentiler

• $DSCN4087.webp
    $DSCN4087.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSCN4081.webp
    $DSCN4081.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Back
X