38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Edanur transferin hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun. transferden sonra ki belirtiler kişiden kişiye değişiyor, belirtide olmayabiliyor. Yaşla ilgilide arkadaşlar cevap vermişler bende 38 e yol alanlardanım.

Maiumut sen koşuya devammı diyorsun dr işlerin ne durumda?

Altınyunus Maşalllah 3 ayı bitirmişsiniz sağlıkla büyüsün yakşıklılarınız :nazar:
Burun tıkanıklığınız inşallah en kısa zamanda geçer.

banu145145 ameliyatın ertelenmişti inşallah şimdi iyisindir.

Şimdilik çıkıyorum unuttuğum kimse olmamıştır umarım ellerimdeki sızı zirve yaptı onlarla biraz ilgilenmem lazım İyi akşamlar

Limon Kabuğu içini ferah tut bebeğini düşün, güzel şeyler düşün dua edicem.

Son düzenleme:
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar,

Denizverdi'cim, çok geçmiş olsun arkadaşım. Zor günler geçirmişsin, Allah yardımcın olsun. Kontrol altındasın ya, mühim olan o. İnşallah antibiyotik sonrası da test sonucun yüzünü güldürecektir. MR ve anjiyo tarihleri belli oldu mu, yaptıracak mısın?

Baharnaz'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah 100'lük yükleme sıkıntılı gelmeyecek. Hem kontrol altındasın zaten, sen takmamaya çalış lütfen. Kiloyu da yazmışsın, arkadaşlar da yazmışlar zaten. Sağ sağlim kucaklayalım da kiloyu da hallederiz. Oğluna da maşallah, Çetin mi diyeyim, Kaya mı, haydi şimdilik Yunus bebek diyeyim ona. Koca adam olmuş, miadında sağlıkla kucaklayalım inşallah. Darısı tüm isteyenlere diyelim. Tiroid konusunu maalesef bilmiyorum canım.

Deniz ve Alabama, koca adamlarınıza 41 kere maşallah. Gözleriyle yüzleriyle, gülücükleriyle konuşup iletişime geçmeye başlamışlar bile. Hayranlıkla ve büyük keyifle baktım fotoğraflarınıza. Maşallah...

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım, sen nasılsın? Alabama yazmış ben de ufak bir düzeltme yapayım. Bildiğim kadarıyla Okmeydanı memorial'daki doktorlardan Ataşehir'e giden yok. Ataşehir'in tüp bebek ve kadın doğum ekipleri farklı. Okmeydanındakiler Etiler Polikliniği'ne geçiyor haftanın bir günü, Semra Hanım da dahil. Ancak orada gebelik takibi ve diğer poliklinik hizmetleri veriliyor.

Limonkabuğu, nasılsın arkadaşım. 2. trimestera hamileliğin balayı diyorlar, tadını çıkartıyorsun umarım.

[Altınyunus, nasılsın, Umut nasıl? Umarım düzeniniz oturmuştur, oğluşunun fotolarını ve haberlerini bekliyoruz.

Mualla_karaca, hoşgeldin. İnşallah bir sonraki denemende yüzün gülsün. Azimli bir yumurta bize yetiyor arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.

Ekin, sen de hoşgeldin arkadaşım. Senin yaşında rapor çıkartılabiliyor diye biliyorum ama rapor konusuna benim yaşıma rapor çıkartılamadığı için hiç girmemiştim çok emin değilim. Aşılama isteniyor tüpe geçmeden diye biliyorum ama 35 yaş sonrasında bu şart var mı emin değilim. Site içerisinde bu tür başlıklar var. Ben 4. denememi merkez değiştirerek Memorial'da yaptım ve çok şükür olumlu sonucu aldım. Yaşın daha genç, inşallah ilk denemeyle müjde verirsin bizlere.

Merye canım az kaldı hayırlısıyla. En zorlu günlere gelmişsin, Allah yardımcın olsun. Sen nerede yapacaksın doğumu? Miadında doğum müjdeni de alacağız inşallah.

Cans, maşallah antral sayısı harika. Yumurta takibin varmış bu ay, inşallah tedavi öncesi sürpriz yapar bebeğin. Tiroid durumunda kontrol altında sanırım, umarım eşinle kavuştuğun da o da normal seyrine döner.

Zarpdeniz, oh maşallah. İkilinin en önemli ayağına dair ölçüm harika çıkmış, gözün aydın. Kan değerleri de yüreğini ferahlatacaktır eminim. İnsan üç boyutlu görünce ne mutlu oluyor gerçekten. Ben görüntüleri izlerken hala başkasının bebeğine bakıyorum gibi geliyor gerçi, o kadar inanamıyorum hala. Ben biliyorsun, ikiliden sonra başka test yaptırmadım, AS ve detaylı ultrason yapıldı. 3'lü ve 4'lü testleri bilmiyorum ancak sen de biliyorsundur en güvenilir olanın 2'li olduğunu söyleniyor.

Vanilya hoşgeldin arkadaşım. Senin de başvurun hayırlı uğurlu olsun. Kendini en olumsuza göre hazırlayıp bunun da iyi yanlarını görmeye odaklıyorsun kendini anladığım kadarıyla, gönülden tebrik ediyorum seni. Zoru başarıyorsun gibime geliyor. Umuyorum hayat sana acayip güzellikler hazırlamış olsun. İnşallah bunlardan biri de çocuk olsun.

Hülya, nerelerdesin?

Atladığım varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar. Bizde haberler iyi Allah'a şükür. Bir sıkıntı yok, ben de artmış bir iştahla başa çıkmaya çalışıyorum ama herşey şimdilik kontrol altında gibi duruyor. Hepinize sevgiler...

iyiyim herada.geçen gün bi cee dedim girdim çıktım.devamını getiremedim.oğlum iyi.en kısa zamanda fotoları koyacağım.sen de yarıladın hadi gözün aydın.

Alabama,
Masallah Mert'e, artik gulucukler havada ucusuyor.:nazar: Yeni ticker'iniz super olmus! Soyledigin isimlerden Nehir'i ben de seviyorum, yanliz degilsin yani...

Deniz Bulut, Batu ile fotonuz harika! Masallah, :nazar:darisi biz siradakilere...

Denizverdi, cokkk gecmis olsun, hakikaten her sey cok ust uste gelmis canim. Artik biraz dinlenme zamani ve doktlarin istedigi testleri yapma zamani. Enerjini biraz daha topla ve kendini hazir hissedince yaptir canim. Sanirim bu aralar cok strese de girdin. Tum hastaliklar ve stresler ucup gitsin arkadasim.:13:

Baharnaz, seker testi yaptirmisim, anladigim kadariyla yenilenecek. Detayi simdi ben de not aliyorum bana da lazim olacak, sagol bilgi icin canim. Kilolari simdi cok dert etme, bir kismi dogumla gidecek, geriye kalanlari da sen azminle ustesinden geleceksin canim. Masallah bebis de buyumus.:nazar: 4'lu teste hangilerine bakiliyor, isimlerini bana vaktin olunca yazar misin canim?

Limonkabugu, Masallah istahin yerindeymis, afiyet olsun, bebisine kilo saglik olarak donsun canim. Benim de cok yerinde!:34: Ben tedavideyken Memorial'in dergisinde bitkisel caylar ve hamilelik ile ilgili yazida 2 kupayi gecmemek kaydiyla icilebilecegi yaziliyordu. Zencefil, nane, adacayi gibi yogun kokulu caylarin rahim kasilmasina daha cok neden olacagi yaziliydi ve dikkatli olunmasi gerektigi belirtiliyordu. Eger ihlamur sende rahim kasilmasi yapmiyorsa biraz icebilirsin. Tum sebzeleri de sirkeli suda bekletip oyle pisiriyorum yada salata yapiyorum, tavsiye ederim.

Patikler, iyilestin mi canim? Hastane konusunda fikrin kesinlesti mi?

Nisa Mai,Hulya:16:

Altinyunus, nasilsiniz? Umarim her sey yolundadir, sen de pek girmemissin.:16:

Banu, simdiden gecmis olsun. Safra kesesi operasyonlari icin kolaydir denilir ama sonucta yine de operasyon, her seyin yolunda gitmesi dilegiyle. Uyuyup uyanacaksin, hic korkma.:13:

Mualla, Gabrielle, Ekin, Hosgeldiniz!:71:

Cans, gozunaydin, esin geliyormus. Umarim dedigin gibi esin geldiginde tum hormonlarin normale iner, kendini daha iyi hissedersin.:16:

Merye, son haftalar demek...Biraz daha sabir arkadasim. Dogumdan sonra insallah kus gibi ferahlayacaksin. Ayaklarinin altina yastiklar koytup uzanmak iyi gelir sisligini giderirsin. Nst nasil cikti?

Herada, sen de ugrayamamisin canim. Umarim her sey yolundadir.

Sevgiler herkese.

iyiyim zarpdeniz.bilgisayara format atıldı o yüzden giremedim.bi ara fırsatımda olmadı.seninde test sonuçların temiz çıkmış gözünaydın.telefon numarandan ulaşılabiliyor mu?

günaydın :71:
bende bakıcı problemi devam. arıyorum. bu iş hep böyle mi gidecek diye moralim altüst. :14:

hamileler şu anki uykusuzluk ne ki siz bir bebekleri kucağınıza alın da uykusuzluğu görün bitmeyen uzun geceler başlayacak :6::24:

herada aman bebek için de benim kızım melek olacak de ne dersen o çıkar yanarsın sonra. ben çok stresli ve kavgalı bir hamilelik geçirdim ona rağmen benim oğlum çok uslu olacak annesini hiç üzmeyecek dedim şu anda maşallah çok fazla dertli bir bebek değil. :nazar: bir tıkalı burun sorunu var uyutmayan. inşallah zamanla geçecek o da. denemediğim kalmadı. çaresi yok şu an. sanırım ancak yaz gelince ve büyüdükçe geçecek ve birlikte huzura erip rahat uyuyabileceğiz. tabii o zaman da diş ve başka problemler çıkacak. bu iş böyle gider sanırım. :37:

allahım bana düzgün bir bakıcı en acilinden :59:

ilahi deniz güldürdün beni.evet benim oğlumda eziyetli değil ama geceleri facia.sık sık uyanıyor kerata.burnuda tıkalı ya kuağımın dibinde hhıkkkkııhhhı diyen bi tip mıkır mıkır.....:60::52:

KIZLAR HEPINIZE MERABA IKI UCGUNDUR GIREMIYORUM canlarim cunki annem cok rahatsizmis aklim onda canim cok sikkin ani beyin kanamsi gecirmis simdi yhogun bakimdaymis c tesi sabah turkiyeye ucuyorum allahim kolaylik verir insallah ,bugunde almanyaya konusmaya gittim bu dusuncemin icinde zaten anneme erken gidemememin sebebi bu randevuydu ama annem in biraz daha iyi oldugunu duyunca rahatladim,kadin doktor yasima gore yuzde 25 dedi onceki kagitlarimiza bakti ve hersey iyi dedi birde burayi deneyin dedi yani biraz umitliydi her tekniyi uygulayin dedim rahim filmi istedim,rahim filmi deyilde kamarayla girilicekmis 10 20 dakka rahime bakilacakmis bukadar hersey iyiyken neden tutmamis hayret dedi ama yinede tetkikler yapilacak dedi yumurtaliklar tek tek arastirilacakmis lazer olucakmis cok aydinlatti bizi sagolsun oncekiler boyle yapsaydi simdiye belki olurdu diyorum ama yinede kismet yeniden nisanda basliycam tedavime 1 ay turkiyedeyim martta 14 nde donuyorum allah kismet ederse geldikten sonra tedavim basliycak bugun kan verdim boyle iste kizlar kizlar rahime kamarayi nasil koyuyolar aci oluyomu narkozdanda korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun insallah simdilki ben cikiyorum kendinize iyi bakin hepiniz opuyorumm:79::79:

toana, çok geçmiş olsun annene.allah daha beterinden korusun.tedavinde hayırlı olsun.zarpdeniz de türkiye'de denedi.doğru bir karar bence.

altınyunusuğramışsın...maşallah umut 3 aylık oldu he..rapor almışsın.kıyamadın değilmi oğluna... yanında olmak istedin...hayırlı evlat olsun umudun...usun yılların umudu.:emir_bebek:

kıyamadım valla denizverdi.sağol iyi dileklerin için.bu arada şu tavuk ve lahana tarifilerini canım çekti.baylıyorum senin şu tariflerine.bende de tavuk var şimdi.yiyeceğim ama bir yandan da hala geriye dönük okumaya çalışıyorum.bu arad rahatsızlığın içinde geçmiş olsun.aslında benimde bir hematoloğa görünmem gerekiyor.belki belirli aralıklarla kan sulandırıcı kullanmamaı önerebilir.

Son düzenleme:
Edanur transferin hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun. transferden sonra ki belirtiler kişiden kişiye değişiyor, belirtide olmayabiliyor. Yaşla ilgilide arkadaşlar cevap vermişler bende 38 e yol alanlardanım.

Maiumut sen koşuya devammı diyorsun dr işlerin ne durumda?

Altınyunus Maşalllah 3 ayı bitirmişsiniz sağlıkla büyüsün yakşıklılarınız :nazar:
Burun tıkanıklığınız inşallah en kısa zamanda geçer.

banu145145 ameliyatın ertelenmişti inşallah şimdi iyisindir.

Şimdilik çıkıyorum unuttuğum kimse olmamıştır umarım ellerimdeki sızı zirve yaptı onlarla biraz ilgilenmem lazım İyi akşamlar

sağol baharnaz.yazamadım ama aklım sende ve meryedeydi.özellikle de sende.28 haftayı gördün ya ben senin adına derin bir ohh diyorum acık daha sabır arkadaşım.erken doğum tehdidin var diye yazıyorum bunları.

limon_kabugu geçmiş olsun.bol bol istirahat et.korkma birşey olmaz gönlünü ferah tut.
merye, seninde az kalmış.tüp bebekler kıymetli diye doktorlar sezaryan öneriyor ama karar senin yinede.

denis;sen de uğramadın bu ara.. batu büyüyormu?vakit bulamıyormusun?bir an önce geçer inşallah burun tıkanıklığı...yeni resimlerini görmek istiyorum oğlanların... senin de alabamanın da...sağlıkla büyüsünler...
canım okuyorum arada ama yazmaya vakit olmuyor. batu iyi şükür. yeni resimlerini çekeyim eklerim.

tekrar selam kızlar çarşambadan beri giremedim izmirden misafirim vardı o varken giremedim. o gitti derken cuma günü eşim hadi kalk kıbrısa gidelim dedi cuma akşamı kıbrısa gittik oğlum uçağa bindi pazar günü döndük. tabi doktorunu arayıp sordum sakınca var mı diye. oda yok binebilir dedi. çok şükür bi sıkıntı da yaşamadık. bebekle seyahat etme konusunda tecrübe edindik. ;) zormuş haberiniz olsun. anakucağıydı pusetiydi zaten bavulda sadece beyefendinin eşyalarını koyduk biz kendimize bişi koyamadık. annemi aradım kadıncaaz öğlen işten çıktı geldi. onu da götürdük tabi yanımızda. birbirimizi idare ettik. önce pişman oldum ama sonra kendim için iyi oldu değişiklik oldu diye iyiki gitmişim dedim. işte böyle. ayrıca kızlar bugün yeni yardımcımız işe başladı. benim daha önceden tanıdığım biri. kendisi kuaförde çalışıyordu manikür pedikür yapıyordu muhabbetim olan bir insan. 19 ve 13 yaşında iki çocuğu var. yapı olarak düzgün evi evime yakın inşallah yanılmıyorumdur. ben zaten işe başladığımda yarım gün calışacağım için yani evde olduğum zamanlar Mert ile ben ilgileneceğim için ben gelince de evin her türlü işini yapacak. öyle anlaştık. işler yolunda gidiyor. Mert de iyi çok şükür bi sıkıntımız yok. merak etmişsiniz allah razı olsun kızlar. biraz geçmişi okudum aklımda kalanları yazayım.

Meryecim benim de idrar da protein fazla çıkmıştı. doktorum bana çok problem değil ama yüksek tansiyon olduğunda problem olur sık sık tansiyonunu ölçeceksin dedi. hatta biz tansiyon aleti almıştık. 8 14 ü geçmeyecek geçerse hemen beni arayacaksın demişti. doğum olur hemen bebeği almamız gerekir demişti. sonra ben 24 saat tüm idrarımı biriktirdim. tekrar tahlile girdi ve 24 saat idrarda proteine bakıldı. allahtan sorun gitmişti yani değer normal çıktı. bide galiba bana bi antibiyotik vermişti. hayatım. durum bu sana tansiyon vs bişi söylemediler mi?

herada tatlım çizelgen hayırlı olsun senin çizelgeni yerim ben maşallah size. güneşin inşallah tüm isteyenler için doğsun.

denizbulut sende çok girmemişsin herşey yolundaymış tıkanıklık dışında. inşallah batunun burnu açılınca annesini hiç üzmücek. yardımcı işi kapalı kutu inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde. ve tüm lazım olanların ne diyim. biz seninle üç gün arayla doğum yaptık senin çizelgen benden 10 gün geride gibi düzeltir misin lütfenn?

limoncum kıpırtılar hissedilmiş hadi hayırlısı olsun ne mutlu sana. çok sevindim senin adına. o kıpırtılar koca koca tekmeler olduğunda daha da mutluluğun hazzına varacaksın inşallah.

bahar da pek gelmemiş umarım herşey yolundadır hayatım. zaman geçiyo geçtikçe heyecan artıyo allah bi avazda kurtarsın tüm hamişlerimizi inşallah.

cans eşin geldi hasretler giderildi üç ay sonra deneme yapcakmışsınız eşin burda artık dimi inşallah tüpe gerek kalmadan doğal denemelerde gelsin evladın.

denizverdi sende toparlanmışsın maşallah sana bi sıkıntı yok. son durum ne oldu şimdi. ben anlamadım. son bi kez tüp denemesi yapabilcek misin yoksa yapamayacak mısın? de bakalım.

ekin arkadaşım igneler yapılıyomuş hayırlısıyla o iğneler bebek olsun inşallah. gelişmeleri yazarsan takip ediyoruz haberin olsun.

toana annene geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır. en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. bu arada bu gelişinde türkiyede muayene olsan diyorum. almanya ya gidebiliyorsan tedavi için buraya da gelme şansın olsa bence daha iyi olur.

nisamai sen nikini değiştirdin galiba sen ne alemdesin hayatım nasıl gidiyo son durumlar nedir.

hülyacımmmm sende gelmişsin beni sormuşsun biz iyiyiz hayatım çok şükür yazdığım gibi. sen nasılsın. arda nasıl. öp onu benim için.

patikler hadi yeni eviniz hayırlı olsun. inşallah aynı anda tüp de yapar yeni evine yeni bebeğine hamile hamile alışırsın. herşey kısmet canım. olmadı birkaç ay geçikmeli yaparsın nolcak gönüller bir olsun.

zarp uğramamış altınyunus uğramamış umarım onlar da iyidir. vanilya uğramış ama sonra bi daha gelmemiş galiba hoşgeldin hayatım yine gelll. yeni bi arkadaş gelmişti ama şimdi nikini hatırlayamadım hoşgeldinn.

şöle bi bakimm unuttuğum yoktur inşallah.
alabamacım umarım bakıcınızla anlaşıyorsunuzdur. yarım gün evde olunca çok problem olmaz. kendi işin olup bu şekilde çalışınca çok rahat edeceksindir. ben ilk sene haftada 3 gün 4-430 da 2 gün akşam 7 de evde olabileceğim. ilk sene sonrası ise sabah 7.30 akşam 7 arası dışarıdayım. bu kadar uzun bırakacağın bakıcı çok önemli oluyor tabii. hayırlısı artık. ticker bozuk biliyorum. ilk fırsatta düzelteceğim. zaman olmuyor. üşeniyorum.

deniz, ben otribebe burun aspiratörü aldım.tavsiye ederim.birkaç gündür daha iyiyiz. ama tamamen kaybolmadı burun tıkanıklığımız.ne yapalım tek derdimiz bu olsun.ben geçen hafta mart başına kadar tekrar rapor aldım.doktora durumumu anlattım.prematüre bebeğimin olduğunu vs vs.nisan başına kadar raporluyum şimdilik.
bende de var ondan. akıntıyı iyi emiyor. ama asıl dert tıkanıklık onu çözmüyor. serum fizyolojik de işe yaramıyor. biraz sık damlatırsam da sadece kusturuyor. ben ilave orlarak siccnasal merhem ve kıyafete, yatağa damlatılan cold mix damlayı da denedim. nemlendiriciyi de çalıştırıyorum hep. sonuç ne yapsan boş. allahtan birkaç gündür daha iyi. yine de geceleri devamlı burnunu tutarak kalkması yok mu :59:ben alerjiğim. inşallah bana benzememiştir de yaza geçer rahat eder.

Canım iyi olmanıza sevindim. Allah bizede göstersin bu günleri inşallah.

Canlarım, belki kendi aileme söyleye bilirdim ama daha önce iki düşük yaşadım. İkiside kürtajlı. Bu iki düşüğün bile sadece ilkini biliyorlar. 3 ay dolmadan da söylememe kararı aldık eşimle. Şimdi tedavi olduğumu söylersem beklenti içine girecekler. Bunu da istemiyorum.
Aslında asıl sorun benden kaynaklı. Eşek arısı sokacısa dilim yüzünden. İlk kürtajım olduğunda herkes geçmiş olsun demeye gelmişti. Benim canım zaten yanıyor. Üzüntüm kendime yetiyor. Görümcem ise işte olsaydı şu zaman elimizde olurdu felan dedi. Bende bu lafın üzerine "arayıpda bulamıyormuş gibi dedim" Ama bunu söylerken hiç bir art niyetim yoktu. Canım yanıyordu sadece.
Görümceminde bir kızı vardı ve çocuğu olmuyordu. (Şimdi 1 yaşında oğlu var gerçi)
Ve bu söylediğim söz gün geldi beni buldu. Al işte dedi rabbim. Ara ve bulama.
Şimdi ben nasıl söylerim tedavi görüyorum diye. Hatamı çok iyi biliyorum. Ama Allah biliyor gerçekten bilinçli söylememiştim. :50:
görümcenin bir kızı varmış. sonra bir çocuğu daha olmuş. hem isteyerek kırmak için söylememişsin. görümcen hatırlamıyordur bile. kendini suçlama. inşallah bu sefer olacak.

Arkadaslar Merhaba,:71:

Merak eden arkadaslar ilginiz icin cokkkkkkkk tesekkur ederim, sagolun. :16:Ben de sizleri merak ettim ama yeni bir ulke her sey yeni, alismaya calisiyoruz. Yine, yeni, yeniden....

Istanbul doktorumla bir kac gun once konustuk. Ikilinin kan testinde bir sorun yok, ben taksideydim ve yolun cok gurultusu vardi. 1000 kusurde bir sayi cikmisti ama endiselenecek bir sey yok dedi doktorum, cok sukur. Fakat Trizomi 18 ve 21'lere bakildiginda ve yasim gozonune bulunduruldugunda bu riskin toplamda 109/1 oldugu cikmis. Bunu aklimda tuttum cunku down sendromunda risk 1000'li rakamlardayken bunun 100'deye inmesi o zaman biraz canimi sikmisti. Henuz tam anlamiyla arastirmadim ama bilgisi olan arkadaslar lutfen bilgilerini paylasirlarsa sevinirim. Doktorum amniyo sentez gerekebilir dedi ve 20.haftadaki detayli ultrason icin beni Istanbul'a bekledigini de soyledi. Burada hemen bir hastaneye kaydimi yaptirdim, tam bir burokrasiydi.... Orada bebegimizi 3 boyutlu gorurken burada ajanda buyuklugunde miniminnacik bir ultrasonda bebegimizi goremedim bile....Ama kalp atisini dinledim cok sukur, doktor da her sey yolunda dedi ama haftaya meshur bir doktora gidiyorum cok zor randevu aldim ve durumumuzu da anlattim umarim onun ultrasonun daha detayli ve buyuktur diye dua ediyorum. Burada gittigim doktor 4'lunun burada olmadigini ama 3lu testi yapacabileceklerini soyledi bir de gelecek haftaki doktorun goruslerini alacagim, aklim karisik anlayacaginiz ve bebegimizi de merak ediyorum.

Yeni ulkemizdeki evimize tasindik ve evde bir adet bardak bile yok o yuzden sil bastan esya aliyoruz, henuz internet de baglanmadi simdi internet cafeden yaziyorum ama basvuruda bulunduk.
canım umarım biran önce yerleşirsiniz. 2 li test sonucun 1/109 ise amniosentez isteyeceklerdir. burada risk 1/250 den küçük ise amniosentez istiyorlar. ama senin ense ölçümün burun kemiğin iyiydi diye hatırlıyorum. bu durumda çoğunlukla birşey çıkmıyor. için rahat olsun. amniosentezi de 20. haftada falan en geç yaptırman gerek. ne düşünüyorsunuz bu konuda?

merhaba arkadaşlar;

birkaç gündür kasıklarımda çok sancım vardı,gece uyuyamaz duruma geldim,sağa dönsem ağrıyor,sola dönsem ağrıyor yürüsem ağrıyor,korktum ve doktorumu aradım hemen,rahimde kasılmalar olabilir yapılabilecek birşey yok bol su iç ve yatak istirahatı yap dedi...dün gece tekrar sancı artarak devam etmeye başlayınca sabah hemen yakınlarda ki bir hastaneye gittik..doktor ağrılarımın sebebinin bebekle alakalı olmadığını söyledi,bebek gayet iyi, pozisyonu da güzel dedi ama bebeğin eşi doğum kanalını tıkamış...kanaman olabilir dedi,erken doğumda olabilir...fiziksel aktivitelerimi ksıtlamamı istedi...sanırım hamileliğimin bundan sonraki dönemini evde geçirmek zorunda kalıcam...20.haftadan sonra yukarı çıkma ihtimalide varmış tabi..bebein eşinin aşağıda olmasının sebeplerini araştırdım internetten,geçirilen ameliyatardan olabileceği yazıyordu.. 2 defa ameliyat geçirdim ondan olma ihtimali yüksek sanırım...ağrılarım içinde bir takım testler yaptı sonuçlar cumaya çıkıcak..
aranızda benim yaşadıklarım yaşayan oldu mu?çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye...geç bulup erken kaybetmek istemiyorum...:((((
ben kasım hamilelerinde okumuştum senin durumunda olanları. onlar hep yatarak geçirdiler hamileliklerini. sanırım 30. hafta civarı da eşleri yukarı çıktı. inşallah senin de çıkar. hep yat dinlen. tuvalet dışında kalkma bile.

merhaba erverdııı ..

ıyı akşamlar arkadaşlar ....

lımonkabugu umarım onemlı bır sey yoktur .tekrar gecmıs olsun .. senın yasadıgın durumunun bır benzerını arkadaşım yaşamıstı .. zaman zaman kanamaları oldu .. altın anahtar dınlenmek ve anı hareketlerden kacınmak ve bol sıvı ... ınşallah en kısa zamanda duzelecek

zarpdenız hosgeldın .. her seyın yolunda gıtmesıne sevındım ... bence ayrıntılı ultrasonu ıhmal etme .. sonrası kolayca gelır zaten ..hayırlısyla kucagına alman dileğiyle ...

baharnaz nerdesın? her sey yolundadır umarım ..

hulya son zamanlarda pek goremıyorum senı.sanırım ışler yogun ..

hereda tum testler bıtmıs ..:nazar: hayırlısyla bundan sonra rahat rahat gecırırsınız zamanı ...

merye ... son zamanlar... allah kolaylıklar versın bır avazda kurtarsın

alabama mert buyumus de gemelere mı gıtmıs :nazar: hem de yurt dısına .. tekrar maaşallah

denızbulut inşallah bu seferkı bakıcı ıyı cıkar .. sen de mert de rahat edersınız ..

ekın bence 4 yumrta hıc fena degıl .. kalıtelı olsun zaten en fazla ıkı tane koyuyorlar ..

bn de bugun dr a gıttım .. sol yumurtalıktakı yumurta 20 mm olmus .. endometrıum 9 mm .. bu aksam catlayabılır .. aslında bu tıroıd degerlerı ıle umutlu degılız .. dr yumurta gelısımının spontan takıbını gormek ve rahmı daha ıyı tanımak ıcın bır takıp yaptı.. umut yok yanı ...:5: aslında ısın komık tarafı yumurtayı bana goserırken '' embrıyoyu goruyor musun ?'' dedı .. hemsıreyle ben bırbırımıze baktık .. ben dr bey allah soylettı herhalde dedım . hanı cem yılmaz meşhur reblığde '' hava su tahta uçlemesınde... hava olmasın !!! '' dıyordu ya .. ben de yumurta olmasın dıyıverdım:1:
cans her zaman bir umut vardır. ne çok duyduk en beklenmeyen ay hamile kalanları. inşallah hamile kalacaksın ve sonu da gelecek. bu ay veya sonra. inanıyorum buna. bu değerlerin düzelmesi için farklı ilaç vs bir çare yok mu?

Selam

Kızlar sizleri biraz meraklandırdım sanırım çok şükür şimdi iyiyim Hepinize teşekkür ederim.
verilmiş sadakamız varmış ufak bir mutfak yangını atlattık annem ve 6 yaşındaki yiğenim evde iken, çok şükür çabuk müdahele edildi. Dr kontrolüm ve yatak istirahatim olduğu için, sonrasın da tadilat yapıldığı için gelemedim, işlerin çoğu toparlandı. Çok şükür şu an bende bebişte iyiyiz. salı günü dr kontrolümüz var. Dün sağlık ocağına gittiğimde ebe yangından sonra kangazı testi yaptırıp yaptırmadığımız sordu yaptırmadık dedim, bilmiyorumki öyle birşey olduğunu.

Denizverdi annecinin evi hayırlı olsun güzel güle otursunlar. Sende kurs çalışmalara başlamışsın.Kolay gelsin ben ellerimden çok birşey yapamıyorum bakalım haftasonu başlıycak bizim derslerde napcam. Emar çekildimi?

Limon Kabuğu canım sakın karamsarlığa kapılma bol bol dinlen drunun tavsiyelerini dinle. Herşey yolunda gidicek inşallah. Şeker yüklemesinde evet aç kaldım o saate kadar sabahki ilk kan biraz geç çıkınca ( çünkü şeker yüklemesine o sıonuca göre karar veriyorlar) iş uzadı. Lab.takilerin rahatlığı. Ben yalnız gitmiştim, ama yaptıracak arkadaşların yalnız gitmemesini tavsiye ederim, yanımdaki hamile arkadaşın tansiyonu çok düşüp fenalaşmıştı.

ZarpDeniz İkilitest sonucun iyi çıkmış sevindim canım, yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun eşyalarıda en kısa zamanda çözümlersiniz ama sen dikkat et sakın iş yapma kendini yorma bırak olduğu kadar olsun kendini yorma ve ağır hareket et. 3lü test bana devlette acil gittiğimde zorunlu yapılmıştı benim yaptırmak gibi bir düşüncem yoktu. sonuç 1/104 çıkmıştı. İkilitestindeki Trizomi 18 ve 20 sanırım bendede düşüktü ama tam ne kadardı bilmiyorum. Sen yinede ayrıntılı teste önem ver canım. İnşallah sağlıkla sonunu getirirsin.

Herada şeker yüklemen iyi çıkar inşallah. Benim 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük sınırların altında olduğu için şimdilik birşey yapılmasına gerek yok dedi dahiliyeci kendi drum ne diycek bilmiyorum salı günü öğrencez.

Cans maşallah troit hariç herşeyin güzel, kimbilir belki doğal yolla gelir mucizen. İnşallah ilaçlarla troitin normale döner. Gözünaydın eşinde gelmiş herşey yoluna girer. Baharla beraber güzel haberler alırsın.

Patikler merkeze karar vermişsin, evede karar vermişsiniz arayı çok uzatmadan hayırlısıyla ikisinide çözüme kavuşturursunuz inşallah. hayırlı olsun şimdiden.

ekin inşallah 4 yumurtandan güzel sonuçlar alırız. Elşin bencede iyi bir çözüm bulmuş sakin sakin geçirirsin transfer sonrasını.

Alabama bencede senin yakışıklı gezmeyi çok sevicek Maşallah seyehat etmişsiniz, uçağada binmiş sorunsuz geçmiş seyehatiniz senin içinde iyi olmuştur. Yardımcınıda bulmuşsunuz.:nazar:

DenizBulut yeni bir yardımcı gelmiş hayırlısı olsun özverili bir şekilde çalışacağına inanıyorum bu yardımcının, burun tıkanıklığı geçmemiş yakşıklının :( inşallah en kısa zamanda geçer.

Toana annene geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Görüşmende güzel geçmiş inşallah iyi sonuçlanır.

Hulya kolay gelsin bilmiyorumki bu yaşadıklarımız yaştanmı kaynaklanıyor? ( Annem yaştan diyor :))

Merye canım az kaldı biraz daha sabrediceksin sonra kızını sağlıkla kucaklıycaksın inşallah, ayakların için üzüldüm ama az kaldı. Benim ayaklarda birşey yok ama eller felaket ellerden uyuyamıyorum bende. Gündüzde kullanamıyorum pek birşey yapamıyorum hayırlısı.
geçmiş olsun.

ilahi deniz güldürdün beni.evet benim oğlumda eziyetli değil ama geceleri facia.sık sık uyanıyor kerata.burnuda tıkalı ya kuağımın dibinde hhıkkkkııhhhı diyen bi tip mıkır mıkır.....:60::52:
aynı durum. o belki 6 saat uyuyor ama ben 3 saat. :43:her gece nöbetçi. :24: ne yapalım düzelecek elbet allah başka dert sıkıntı vermesin. :31:

bugün medipol hastanesini arayıp detaylı ultrason için randevu aldım..riskli gebelikler uzmanı varmış dr.Hakan Apaydın o bakıcak ultrasonla inşallah...bir kaç merkezi aradım radyoloji uzmanları çekiyormuş,uygun fiyatada çekiyorlardı aslında,bir yeri aradım 100 tl dedi başka bir yeri aradım orasıda150tl dedi bende pek güvenemedim ve araştırmalarım sonucu hakan beyi buldum...225 tl ye çekicek...hem sorunumla ilgilide görüşmüş olurum...haftaya çaşamba randevumuz...inşallah hayırlı haberlerle gelirim..

limoncumniye düşürmüşsün bu kadar yüsünü...şimdiye kadar herşey yolundaydı.dr şimdi de yolunda bebeğin iyi sağlıklı demiş..sana olabilecekleri söylemiş tedbirini aldırmış.. hayırlısıyla doğduğunu da göreceksin allahın isniyle..yavrucun şimdi seninle..hareketlerini de hissediyorsun.dr sağlıklı da demiş.kanaman da yok.eee... lütfen sarıl bebeğine anı yaşa.. şu an hamilesin ve yavrucun seninle.. onu ve kendini daha fasla üsme emi.bak,o sıkışmış içeride büyümeye çalışıyor hisseder sonra annesi..
sevincin niye kursağımda kalsın.. hala yavrun seninle...şimdi endişelisinis ailecek..kolay değil.. hak veriyorum..
bebelk cicileri mi?alırsın alırsın.. niye almıyasın.yavrucun dünyaya gelsin... dünyalar onun..

yüreğini ferahlatmak küçük bir gülümseme için;

sıcak bir yaz günü 3 çocuk kantine gitmişler.satıcı birinci çocuğa ne istediğini sormuş.çocuk bir lokum istemiş.dolayısıyla hava çok sıcak olduğu için satıcı lokumları kaldırmış.çok sinirlenip lokumları indirmiş. çocuğa lokumunu verdikten sonra lokumları yukarı kaldırmış.ikinci çocuğa ne istediğini sormuş.bu çocukta bir lokum isteyince adam çılgına dönmüş.tekrar aynı şeyleri yaptıktan sonra lokumları kaldırmadan önce üçüncü çocuğa sormuş.çocuğum sende mi bir lokum istiyorsun diye.çocuk hayır demiş.admdada rahatlıkla lokumları kaldırmış.sonra çocuğa sormuş oğlum peki sen ne istiyorsun.çocuk:ben iki lokum istiyorum
erverdicim,bebek iyiymiş çok şükür ama 28.haftadan önce de kanama geçirebilirmişim ve bu hem bebek hemde benim için hiç iyi değilmiş....korkularım,endişelerim bu yüzden...sürekli dua ediyorum yukarı çıksın diye,elimden başka birşey gelmiyor...Rabbim karnımda gösterdi,kucağımda da gösterir inşallah...
fıkra çok güzelmiş,tebessümle okudum....sağolasın....:70:
Selam

Kızlar sizleri biraz meraklandırdım sanırım çok şükür şimdi iyiyim Hepinize teşekkür ederim.
verilmiş sadakamız varmış ufak bir mutfak yangını atlattık annem ve 6 yaşındaki yiğenim evde iken, çok şükür çabuk müdahele edildi. Dr kontrolüm ve yatak istirahatim olduğu için, sonrasın da tadilat yapıldığı için gelemedim, işlerin çoğu toparlandı. Çok şükür şu an bende bebişte iyiyiz. salı günü dr kontrolümüz var. Dün sağlık ocağına gittiğimde ebe yangından sonra kangazı testi yaptırıp yaptırmadığımız sordu yaptırmadık dedim, bilmiyorumki öyle birşey olduğunu.

Limon Kabuğu canım sakın karamsarlığa kapılma bol bol dinlen drunun tavsiyelerini dinle. Herşey yolunda gidicek inşallah. Şeker yüklemesinde evet aç kaldım o saate kadar sabahki ilk kan biraz geç çıkınca ( çünkü şeker yüklemesine o sıonuca göre karar veriyorlar) iş uzadı. Lab.takilerin rahatlığı. Ben yalnız gitmiştim, ama yaptıracak arkadaşların yalnız gitmemesini tavsiye ederim, yanımdaki hamile arkadaşın tansiyonu çok düşüp fenalaşmıştı.
tatlım ,yangın çıkmış evinizde sanırım ben o msjı gözden kaçırmışım...çok geçmiş olsun baharcım,Allahtan cana birşey gelmemiş...
tatlım,bol bol dinleniyorum,sadece yemek yapıyorum onun dışında hep oturuyorum yada yatıyorum..

sağolasın baharcım...duaların için Allah razı olsun...
limon_kabugu geçmiş olsun.bol bol istirahat et.korkma birşey olmaz gönlünü ferah tut.
çok sağolasın altınyunus...inşallah birşey olmadan tamamlarım hamileliğimi...
ben kasım hamilelerinde okumuştum senin durumunda olanları. onlar hep yatarak geçirdiler hamileliklerini. sanırım 30. hafta civarı da eşleri yukarı çıktı. inşallah senin de çıkar. hep yat dinlen. tuvalet dışında kalkma bile.

inşallah benimkide çıkar denizcim...sürekli yatmak çok zor,ilk 3 ayımda da yatmıştım ama başka çarede yok şimdilik..bebeğim sağlıkla gününü tamamlayıp dünyaya gelsinde yatarım hep sorun değil...

Eklentiler

• $batu 289.webp
    $batu 289.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
limoncum canım geçmiş olsun ne olur istirhat diyorsa dr istihat et bebeğini sevek onunla konuşarak geçir zamanı çok şükür zaten bebek iyi öylede tamamlayacak inşallah bu yolculuğu :9:

altınyunus... sız de cok guzel cıkmıssınız :nazar:maaşallah.. mutlulugun resmı bu olsa gerek ... (abıdın dınoya gonderme olsunnnn)

baharnaz ..gecmıs olsun .. kımseye bır sey omladan atlatmıssınız cok sukur ...

Back
X