Herkese iyi pazarlar arkadaşlar,
Denizverdi'cim, çok geçmiş olsun arkadaşım. Zor günler geçirmişsin, Allah yardımcın olsun. Kontrol altındasın ya, mühim olan o. İnşallah antibiyotik sonrası da test sonucun yüzünü güldürecektir. MR ve anjiyo tarihleri belli oldu mu, yaptıracak mısın?
Baharnaz'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah 100'lük yükleme sıkıntılı gelmeyecek. Hem kontrol altındasın zaten, sen takmamaya çalış lütfen. Kiloyu da yazmışsın, arkadaşlar da yazmışlar zaten. Sağ sağlim kucaklayalım da kiloyu da hallederiz. Oğluna da maşallah, Çetin mi diyeyim, Kaya mı, haydi şimdilik Yunus bebek diyeyim ona. Koca adam olmuş, miadında sağlıkla kucaklayalım inşallah. Darısı tüm isteyenlere diyelim. Tiroid konusunu maalesef bilmiyorum canım.
Deniz ve
Alabama, koca adamlarınıza 41 kere maşallah. Gözleriyle yüzleriyle, gülücükleriyle konuşup iletişime geçmeye başlamışlar bile. Hayranlıkla ve büyük keyifle baktım fotoğraflarınıza. Maşallah...
Patikler'cim, sağolasın arkadaşım, sen nasılsın? Alabama yazmış ben de ufak bir düzeltme yapayım. Bildiğim kadarıyla Okmeydanı memorial'daki doktorlardan Ataşehir'e giden yok. Ataşehir'in
tüp bebek ve kadın doğum ekipleri farklı. Okmeydanındakiler Etiler Polikliniği'ne geçiyor haftanın bir günü, Semra Hanım da dahil. Ancak orada gebelik takibi ve diğer poliklinik hizmetleri veriliyor.
Limonkabuğu, nasılsın arkadaşım. 2. trimestera hamileliğin balayı diyorlar, tadını çıkartıyorsun umarım.
[Altınyunus, nasılsın, Umut nasıl? Umarım düzeniniz oturmuştur, oğluşunun fotolarını ve haberlerini bekliyoruz.
Mualla_karaca, hoşgeldin. İnşallah bir sonraki denemende yüzün gülsün. Azimli bir yumurta bize yetiyor arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.
Ekin, sen de hoşgeldin arkadaşım. Senin yaşında rapor çıkartılabiliyor diye biliyorum ama rapor konusuna benim yaşıma rapor çıkartılamadığı için hiç girmemiştim çok emin değilim. Aşılama isteniyor tüpe geçmeden diye biliyorum ama 35 yaş sonrasında bu şart var mı emin değilim. Site içerisinde bu tür başlıklar var. Ben 4. denememi merkez değiştirerek Memorial'da yaptım ve çok şükür olumlu sonucu aldım. Yaşın daha genç, inşallah ilk denemeyle müjde verirsin bizlere.
Merye canım az kaldı hayırlısıyla. En zorlu günlere gelmişsin, Allah yardımcın olsun. Sen nerede yapacaksın doğumu? Miadında doğum müjdeni de alacağız inşallah.
Cans, maşallah antral sayısı harika. Yumurta takibin varmış bu ay, inşallah tedavi öncesi sürpriz yapar bebeğin. Tiroid durumunda kontrol altında sanırım, umarım eşinle kavuştuğun da o da normal seyrine döner.
Zarpdeniz, oh maşallah. İkilinin en önemli ayağına dair ölçüm harika çıkmış, gözün aydın. Kan değerleri de yüreğini ferahlatacaktır eminim. İnsan üç boyutlu görünce ne mutlu oluyor gerçekten. Ben görüntüleri izlerken hala başkasının bebeğine bakıyorum gibi geliyor gerçi, o kadar inanamıyorum hala. Ben biliyorsun, ikiliden sonra başka test yaptırmadım, AS ve detaylı ultrason yapıldı. 3'lü ve 4'lü testleri bilmiyorum ancak sen de biliyorsundur en güvenilir olanın 2'li olduğunu söyleniyor.
Vanilya hoşgeldin arkadaşım. Senin de başvurun hayırlı uğurlu olsun. Kendini en olumsuza göre hazırlayıp bunun da iyi yanlarını görmeye odaklıyorsun kendini anladığım kadarıyla, gönülden tebrik ediyorum seni. Zoru başarıyorsun gibime geliyor. Umuyorum hayat sana acayip güzellikler hazırlamış olsun. İnşallah bunlardan biri de çocuk olsun.
Hülya, nerelerdesin?
Atladığım varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar. Bizde haberler iyi Allah'a şükür. Bir sıkıntı yok, ben de artmış bir iştahla başa çıkmaya çalışıyorum ama herşey şimdilik kontrol altında gibi duruyor. Hepinize sevgiler...