selam
Denizverdi emarın çekilmiş haftaya drdan ne çıkıcak canım hayırlısını diliyorum. Evdeki kargaşa durumunu bilirim birşeylerin üzerinden hoplayarak iş yapmak ıyyhhhh Sana kolaylıklar diliyorum canım.
Maiumut denizverdi koşmakla olmuyor demiş ya ona biraz güldüm canımgüzel haberlerini bekliyoruz
Altınyunus oğluşuna Maşallah uykusu gözüne aklı başına :)
Ekin- bende bol bol dinlenmiştim ilk 3 gün fazlaca dikkat etmiştim eğilmek uzanmak zıplamak gibi şeyler yapmadım hep kaplumbağa hızında hareket ettim bol su içtim, protein ağırlıklı beslendim ve günlük bir avuç kabak çekirdeği tüketmiştim. Kabız olmamak için sabahları kurukayısı, erik, incir yada 1-2 kaşık kayısı kompostosu içmiştim.
Edanur az kalmış inşallah güzel haberler alırız
akideciknane hoşgeldin tedavin sanırım tüplerin açılmasına yönelik değil sanırım. İnşallah sende bebeğine kavuşursun inşallah.
ZarpDeniz uğramışsın saol canım elim yanmadı. Çok şükür herkes iyi. Sadece hamişlikten çoğunun bacağına vuran şikayetler benim elllerime vurdu, top masaj fayda etmiyor. Çok kullanamıyorum, elime aldığım şeyleri tutamıyorum ağır kaldıramıyorum geceleride uyutmuyor kramp olmadığı için magnezyumuda tüketmiyorum canım. Ayrıntılın inşallah güzel geçicek.
Deniz Bulut haklısın hep düşündükçe insanın aklına hep eksik geliyor. İhtiyaç dışı birşey almamak içinde biraz düşünüyorum galiba.
Merye naptı acaba?
teşekkür ederim baharnaz.az kaldı kucaklamana ben de gün sayıyorum senle beraber valla.