38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese farklı herhalde. bn 3 gecelik 1 pijama götürdüm. sadece 2 geceliği kullandım. yoksa 3 müydü? ilkini terden dolayı hemen değiştirmiştim. bence dikişler ve kanama yüzünden ilk hafta gecelik daha rahat ama pijama da imkansız değil.

Deniz'cim, çok sevindim Batu Bey'in toparlamasına. Gerçekten insanın içi gider üç ayı nasıl geçirdi diye de, Allah'a şükür ki annesi duruma el koydu. Farkedilmeseydi ya Allah korusun. Maşallah keyfi huzuru yerine gelmiş diyorsun. Keyifle büyüsün kuzun. Testleri ne zaman çıkıyordu, ben atladım onun tarihini galiba. Önerilerin için de sağolasın. Bebek nemlendiricisi konusu enteresanmış. Pijama ve gecelik konusunda galiba her ikisinden de bulundurmakta fayda var o zaman. Son haftalarda tekmelerin azaldığından bahsetmişsin, vallahi ben de merak eder dururum gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun.

Bana bir cahil cesareti geldi sorma, herşeyini kendim yapacağım diye okuyorum, hazırlıyorum kendimi. Şimdilik korkum çekincem yok ama günler yaklaştıkça ne olurum bilmem. Gerçi annem yanımda olacak, tam konuşulmadı ama bize taşınmaya kararlı gibi duruyor. Doğru diyorsun, ne kadar azmedersen et, tecrübeli gözlerin üzerinde olması insanın o kadar rahatlatıcı.

Esterya'cım, gün güne iyileşmesine sevindim Ömer'ciğin. Çokk geçmiş olsun. Keyfi de yerine gelir bir an önce umarım.

Mai-Umut, sana da günaydın arkadaşım.

Zarpdeniz, yazıcam yazıcam unutuyorum. Çizelgen çok hoş, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Keyifle geri sayalım günleri inşallah.

patiklercim iyi dileklerin için sağolasın,inşallah doğumla beraber tüm sıkıntılarım akıp gider...akademinin doktorlarını beğenmiş olmana sevindim...gerçi oradan bir profesöre ameliyat olmuştum 5 sene önce,ondan sonra hayatım kararmıştı...hepsini aynı kefeye koymak istemiyorum,o doktor yüzünden profesör fobim oluştu...

heradacım,korseyi bir dahaki kontrolümde doktoruma sorayım,korse iyi fikir gerçektende...doktoruma sorayım diyorum ama halen bir doktorum yok
tatlım, ben tek çöp bile almadım oğluma,hep 5.aydan sonra yavaş yavaş alırım diyordum,plasentamın aşağıda olduğunu duyduğumdan beri biraz korkuyorum erkenden birşeyler almaya...kısmetse 1 ay sonra ufak ufak alışverişler yapmaya başlayacağım..aslında erken doğum riskimden dolayı alışverişi hızlandırmam gerekir ama ben yinede cesaret edemiyorum..sen ne yaptın canım?alışverişler yapıldı mı?bebek odası aldın mı onu çok merak ediyorum

baharcım,çok sağolasın...sende çok çektin şimdiye kadar,inşallah doğumla beraber sıkıntılarımızdan kurtulacağız..yastığı duymuştum aslında ama belime ve kasığıma iyi gelir mi bilemedim...bu yastığıda araştırıcam...mutlaka birşeyler yapmam lazım,yoksa ağrılarım dayanılacak gibi değil....
kilo benimde aldı başını gidiyor belimin kilolardan dolayı ağrımadığını bilsem çok takmıycam ama benimki kilolardan ağrıyor kesin...

alabamacım,teşekkür ederim..tüm sancılarıma rağmen bebeğimin benimle olması ve sağlığının yerinde olması beni çok mutlu ediyor..bunada şükür diyorum....

diğer sayfaları okuyamadım acil çıkmam lazım,akşama okurum artık....
ervedicim bana etli kapuska tarifi vericektin...akşama yapıcam rica etsem yazarmısın?

canım test dündü yazmadım değil mi? testler negatif çıktı yani alerji yok. ama mamadan anladığımız süt alerjisi var. doktorla konuştum o da benim okuduğumu söyledi bu kadar küçük bebeklerde testte çıkmayabilir. sanırım besin alerjisinde en emin yol biraz verip vücudun tepkisini kontrol etmek. mama konusunu konuştum inşallah haftaya rapor alabilmemiz konusunda yardımcı olacak. sgk veriyor o zaman. normali de böyle olmalı. herkesin ayda en az 1500 lirası olamaz ki mama almak için. rapor alabilirsem yazarım canım.

evde devamlı biri annen olsa bile sıkabilir de tabii ama ilk haftalar çok yardımı dokunur diye düşünüyorum

canım bana kalp doktoru pıhtıya neden olduğu için (varis nedeniyle olasılık artıyor) korse giymemei söylemişti. benim niyetim zaten yoktu. siz de doktora sormadan kullanmayın allah korusun ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:
oooo maşallah eskiler hep burada... takım toplanmış gibi....alabamacım... teşekkür ederim canım... resim için..usun süre baktım...babası işte.. ama basen sanki seni de andırıyor:))

araştırma yapmam lasım... aklım da buraya kayıyor... aradığım konuyu bulamıyorum.bir tarafım da burayı okuyor

Kızlar alakasız olacak ama aranızda fotografcılık ile ilgilenen var mı? Ben kursa basladım cok seviyorum fotografı ama bakıyorum da makine lens falan derken cok pahallı bir hobi, makineyi ikinci el alsam lensleri ikinci el bulabilirmiyim ve ne kadar saglıklı olur karar veremedim

oy yavrularım benimm...denis alabama maşallah benim bibililerimekıslar yarım saattir yasdım herkese bilgisayar kapandı(bayılan ikon)

limoncum sen evinde etini lahananı salçanı yağını soğanını pul biberini kararabiberini kırık pirincini hasır et.akşamüseri yasarm... öseline yasayım... 38 in yemekleri olmasınisteyene kopyalarıs

esterya denis çıkmadan canlı bir selam olsun

esteryacım üsgünüm...makinelerle ilgili bir bilgim yok canım(

Deniz Bulut yakışıklına maşallah ne kadar büyümüş gün gün büyüyorlar
Alabamanın yakışıklısıyla arkadaş arkadaş görünüyorlar kumrala ve esmere çalıyorlar sankim öyle gibi geldi bana ikisinede maşallah

Limon Kabuğu ben bu kadar kilo almış olmama rağmen bel ağrım olmamasını yastıklara bağlıyorum şu küçük hamiş yastığı yattığın yönde karın altına konulandan memnun kalıcağını düşünüyorum bulabilirsen dene canım çok pahalı değil. Koca göbüşümü rahatlattığını düşünüyorum korse hakkında birşey diyemiycem,bacak arasınada arada küçük bir yastık kullanmanda rahatlatacak gibi geliyor

Herada hayırlı olsun canım alışveriş tamamlanmış Hayırlı olsun ciciler, güle güle kullanın. benim henüz tamamlanmadı hem bebişin hem benim eksiklerim var. Estoryanın yazdıklarını almak aklıma bile gelmemişti :) sanırım ben bayaa birşeyleri elemişim :)

patikler canım aslında bende en başta belden yapılan iğnelerden korkmuştum ancak denizde yazmış ama aslında ben ağrısız olmasının normal sezeryana göre daha baskın olduğunu düşünmüştüm 12 saat vucut belki uyuşuk kalıyor ama ağrı yine var uyuma dışında bi farkı olduğunu düşünmüyorum. belden yapılan iiğne konusunda önce çekimserdim fakat yaşarken zorlanmadım hemen yapıldı ve uyuşma kısa sürede gerçekleşti. ben fazla uyuştuğumu ve hiçbirşeyin farkına doğru dürüst varamadığımı düşünüyorum o yüzden de uyusaymışım farketmezmiş diyorum bu kişiden kişiye değişir tabiiki. ancak denizin anlattıkları ile düşüncem yada korkum olmadı yani belden risk yada uyurkenki riskleri hiç düşünmedim açıkçası. benim yazdıklarım sizi çok bağlamasın kızlar ben okuyordum önceden kimi çok uyuştum diyor kimi az uyuştum diyor kişiden kişiye değişiyor mutlaka . belki ben biraz ekstradan heyecanlanmış da olabilirim. bi ara midem falan da bulandı hatta ve kafamı yan çevirdim bişi verdiler düzeldi. bi arada acayip titreme geldi. insan ne kadar ayık olduğunu bilsede kontrolü kaybedebiliyor. ve bence tam olarak kendimin farkına varamadığım için de hissettiklerimi tam anlatamıyorum. ancak ayıktım olayın tam farkındaydım çocuğumla göz göze geldik o an aşık olduk ben süperdim falan diyenlere de pek inanmıyorum bilesiniz. kulaktan duyup kulağa taşınan cümleler olduğunu düşünüyorum. doğuma yaklaşan kader dostlarım hepinizin hakkında hayırlısı hani diyolar ya karnımda kalcak değil ya zamanı gelince hepsi bi şekilde doğuyo ve herşey unutuluyo.

esterya ömere çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşsin insallah

herada canım saol arada yaakışıklımı bana da benzetiyorlar evet eşime daha çok benziyo ama büyüdükçe nolur bilmiyorum.
ayrıca ben hastanade yatarken saga sola dnemiyodum geceliğimde cok uzun ve biraz kalındı beni cok yordu. ama ilk gün gecelik sart ayaga kalktıktan sonra pijama. sen dedigin gibi nasıl rahat edersen onu yapç ama hazırlıklı ve alternatifli git canım.

baharcım benim oglan epey acık tenli aslında sacı var ama sarı oldugu icin gorunmuyo ışıga gore cıkıyo resimlerdeiltifatlar icin tesekkur ederiz tum teyzelerıne.

herkese merhaba
ne zamandır yazamadım oğluşum hasta ona canım sıkılıyor.geçen hafta mama krizi yaşadık.kabız diye doktorumuz mamamızı değiştirmişti.zar zor internetten buldum birkaç kutu aldım.aynı yerden devamını almak isteyince kalmadığını öğrenip abartısız bilgisayar başında saatlerce mama aradım.nihayet buldum stokla aldım.
ama kuzum öksürüyor.burnuda fena tıkalı.
deniz,şu nemlendirici beni de dşündürüyor.dünya para verip hava temizleyicili aldım üstüne üstlük.çok yakın bir arkadaşımın çocuğu allerjik.ona allerji doktoru önermiyor.bana o zamanlar saçma gelmişti.ama ne yaparsam yapayım umut'un burnu düzelmiyor.yavrum pazar gününden beri kuru öksürüyor.aile hekimine götürdüm ciğerleri temiz dedi.birkaç gün öksürük olmadı ama dün akşam yine başladı,allahtan yarın aylık kontrolümüz var.balgamı var ve kakası da yeşil.çok canım sıkkın çokkk.

geriye dönük hızlı hızlı okudum.unuttuklarım varsa affola.
alabama, deniz maşallah oğluşlarınıza.
merye, sağlıkla büyüt yavrunu.
patikler, yeni evin hayırlı olsun.bir ömür huzur ve sağlıkla yaşayın yeni yuvanızda.
denizverdi, güle güle kullan yeni makinanı.
zarpdeniz, 17 haftalık olmuşsun.zaman çabuk geçiyor.kaçırmış olabilirim amniyo sentez mi yaptıracaksın?dilerim tansiyon sorunun da çözümlenir sıkıntı yaşamazsın.
esterya, hoşgeldin.güle güle büyüt oğluşunu.yan yatma yastığını bende aldım 1-2 kez kullandım.gereksiz gerçekten.
herada, seninde az kaldı.bebek odası demişsin yazayım dedim.ben oğlumu bebek odasını ısmarlama yaptırdım.karyolası büyüen karyolalardan.sağolsun mobilyacımız devasa ölçülerde yapmış.kendisi dev gibi adam.abla bizim oğlanında yatağı bu kadar büyük diye açıklama yaptı bana.oğluda 2o li yaşlarda.tam bir komedi.ölçülerde tam anlaş ustayla.eşim sonra yaptıralım hamile hamile gezemiyorsun dedi.ben biraz inat biraz da kaç yılın özlemi deyip ısrar ettim ama keşke onu dinleseymişim.
limon_kabugu, sana da geçmiş olsun arkadaşım.bence de doğumu tam teşeküllü bir hastanede yap.
cans, geçmiş olsun.dilerim trioidlerin seni fazla üzmez.

o ne öyle kapuska tarifi mi yapacaksın?

sağol canım. batu nun teni çok beyaz. saçlar da açık kumraldı şimdi koyu kumral oldu. tam saçlar çıkmadı ama bakalım son rengi ne olacak?

Deniz'cim maaşallah her ikisi de çok yakışıklı canım... Allah bağışlasın
sağol canım darısı başına
tabiki yakısıklı annesı masallah batuya yanaklar şimdiden ısırmalık olmuş yerim onu ben
senin oğlanın yüzü daha karakteristik. hatları belli falan. benimki yuvarlak tombiş halen bebek yüzlü. merak ediyorum büyüdükçe nasıl olacak diye

canım benimkinin başından beri atopik dermatit dedikleri önce yüzünde sonra bacaklar ve kollarda kırmızı kaşındıran egzamalar vardı. gitgide arttı. en son geçen hafta göz kapakları dahi kırmızı ve şişti. burun tıkanıklığı 1. ayından itibaren hiç geçmedi. kakasında da normal denilen yeşilik vardı ve mama yemesine rağmen cıvık biraz. ilave olarak derisi çok kuru olduğundan konak da bir türlü geçmiyordu. bir de son zamanlarda salyası aşırı artmıştı her mamadan sonra bir kısmını geğirirken çıkarıyordu. 3. ayda salya artması da normal dedi dr. ama galiba fazla var fazla var! bunların hepsi besin alerjisi göstergesiymiş. ishal, kusma ve öksürük de. seninki de süt alerjisi çıkmasın? çocuk doktorları anlamıyorlar. bir çocuk alerji uzmanına götürmek ve aldığı mamayı kesim pregominas veya neogate isimli genelde bebeklerin yemediği mamayı vermek gerekli. burada bilgi var mesela : http://www.doktoramcam.com/haber_oku.asp?haber=54 nemlendirma cihazına dikkat et gerçekten bronşite ve astıma çeviriyormuş. burada artık normal çocuk doktorları da önermiyor eskiden öneriyorduk diyorlar. fazla çalıştırma.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 150357

bugün son halimiz bakalım mert bey kadar yakışıklı mı maşallah ikisine de

denis;şimdi bir gesiniyorum da... maşallah batuya.bir avatarındaki reme bir de şimdikine baktım.ne kadar büyümüş...maşallah iyi bakıyorsunus...

yine ansiklopedi kadınlığını gösterdin.oğluna çareyi sen buldun denis anne....sana da oğluna da

evet denis...limon kabuğu hiç yapmamış tarifini istemişti de bugün...laf aramısda geri bildirimimi aldım..beğenmiş:))

Son düzenleme:

altınyunus.. çok güldüm allah ta seni güldürsün emi..fıkra okumuş gibi oldummm..
oğluna çok geçmiş olsun..umutla ilgili yasdıkların sanki denisin oğlunun belirtilerine bensiyor.. birkaç sayfa geriden denisin birkaç yasının oku derim...o şifa buldu... sen de bulursun belki...yasık küçücük yavrular ne sorluklar çekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…