- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Selam arkadaşlar,
Öncelikle Merye'ye sağlıklı ve keyifli bir doğum diliyorum. Ne heyecanlıdır kimbilir. Analı babalı büyüsün minik Merye.
Alabama'cım, vallahi güzelim bir daha baktım fotoğrafa, çokkk yakışıklı bu oğlan. Bana daha çok seni anımsatıyor gibi geldi. Çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın. Pijama önerisi için sağolasın, ben dikişlerden dolayı filan pijama daha zor olur diye düşünüyordum, yanlışmış, teşekkürler canım.
Esterya, Ömer nasıl oldu. Önerilerin için sağol. Almayın dediğin iki şeyi de almış bulunuyorumDur bakalım ne olacak...
Denizverdi, maşallah taş gibiymiş eski makine. İnşallah gelen gideni aratmaz. Haftaya inşallah çok keyifli bir görüşme olacak hematologla.
Cans sağolasın arkadaşım, sizin güzel haberlerinizi buradan okumaya az kaldı inşallah.
Şimdilik kaçarım, herkese sevgiler.
Deniz'cim, çok sevindim Batu Bey'in toparlamasına. Gerçekten insanın içi gider üç ayı nasıl geçirdi diye de, Allah'a şükür ki annesi duruma el koydu. Farkedilmeseydi ya Allah korusun. Maşallah keyfi huzuru yerine gelmiş diyorsun. Keyifle büyüsün kuzun. Testleri ne zaman çıkıyordu, ben atladım onun tarihini galiba. Önerilerin için de sağolasın. Bebek nemlendiricisi konusu enteresanmış. Pijama ve gecelik konusunda galiba her ikisinden de bulundurmakta fayda var o zaman. Son haftalarda tekmelerin azaldığından bahsetmişsin, vallahi ben de merak eder dururum gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun.
Bana bir cahil cesareti geldi sorma, herşeyini kendim yapacağım diye okuyorum, hazırlıyorum kendimi. Şimdilik korkum çekincem yok ama günler yaklaştıkça ne olurum bilmem. Gerçi annem yanımda olacak, tam konuşulmadı ama bize taşınmaya kararlı gibi duruyor. Doğru diyorsun, ne kadar azmedersen et, tecrübeli gözlerin üzerinde olması insanın o kadar rahatlatıcı.
Esterya'cım, gün güne iyileşmesine sevindim Ömer'ciğin. Çokk geçmiş olsun. Keyfi de yerine gelir bir an önce umarım.
Mai-Umut, sana da günaydın arkadaşım.
Zarpdeniz, yazıcam yazıcam unutuyorum. Çizelgen çok hoş, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Keyifle geri sayalım günleri inşallah.
canım bana kalp doktoru pıhtıya neden olduğu için (varis nedeniyle olasılık artıyor) korse giymemei söylemişti. benim niyetim zaten yoktu. siz de doktora sormadan kullanmayın allah korusun ne olur ne olmaz.patiklercim iyi dileklerin için sağolasın,inşallah doğumla beraber tüm sıkıntılarım akıp gider...akademinin doktorlarını beğenmiş olmana sevindim...gerçi oradan bir profesöre ameliyat olmuştum 5 sene önce,ondan sonra hayatım kararmıştı...hepsini aynı kefeye koymak istemiyorum,o doktor yüzünden profesör fobim oluştu...
heradacım,korseyi bir dahaki kontrolümde doktoruma sorayım,korse iyi fikir gerçektende...doktoruma sorayım diyorum ama halen bir doktorum yok
tatlım, ben tek çöp bile almadım oğluma,hep 5.aydan sonra yavaş yavaş alırım diyordum,plasentamın aşağıda olduğunu duyduğumdan beri biraz korkuyorum erkenden birşeyler almaya...kısmetse 1 ay sonra ufak ufak alışverişler yapmaya başlayacağım..aslında erken doğum riskimden dolayı alışverişi hızlandırmam gerekir ama ben yinede cesaret edemiyorum..sen ne yaptın canım?alışverişler yapıldı mı?bebek odası aldın mı onu çok merak ediyorum
baharcım,çok sağolasın...sende çok çektin şimdiye kadar,inşallah doğumla beraber sıkıntılarımızdan kurtulacağız..yastığı duymuştum aslında ama belime ve kasığıma iyi gelir mi bilemedim...bu yastığıda araştırıcam...mutlaka birşeyler yapmam lazım,yoksa ağrılarım dayanılacak gibi değil....
kilo benimde aldı başını gidiyorbelimin kilolardan dolayı ağrımadığını bilsem çok takmıycam ama benimki kilolardan ağrıyor kesin...
alabamacım,teşekkür ederim..tüm sancılarıma rağmen bebeğimin benimle olması ve sağlığının yerinde olması beni çok mutlu ediyor..bunada şükür diyorum....
diğer sayfaları okuyamadım acil çıkmam lazım,akşama okurum artık....
ervedicim bana etli kapuska tarifi vericektin...akşama yapıcam rica etsem yazarmısın?
o ne öyle kapuska tarifi mi yapacaksın?oy yavrularım benimm...denis alabama maşallah benim bibililerimekıslar yarım saattir yasdım herkese bilgisayar kapandı(bayılan ikon)
limoncum sen evinde etini lahananı salçanı yağını soğanını pul biberini kararabiberini kırık pirincini hasır et.akşamüseri yasarm... öseline yasayım... 38 in yemekleri olmasınisteyene kopyalarıs
sağol canım. batu nun teni çok beyaz. saçlar da açık kumraldı şimdi koyu kumral oldu. tam saçlar çıkmadı ama bakalım son rengi ne olacak?Deniz Bulut yakışıklına maşallah ne kadar büyümüş gün gün büyüyorlar
Alabamanın yakışıklısıyla arkadaş arkadaş görünüyorlar kumrala ve esmere çalıyorlar sankim öyle gibi geldi bana ikisinede maşallah
Limon Kabuğu ben bu kadar kilo almış olmama rağmen bel ağrım olmamasını yastıklara bağlıyorum şu küçük hamiş yastığı yattığın yönde karın altına konulandan memnun kalıcağını düşünüyorum bulabilirsen dene canım çok pahalı değil. Koca göbüşümü rahatlattığını düşünüyorum korse hakkında birşey diyemiycem,bacak arasınada arada küçük bir yastık kullanmanda rahatlatacak gibi geliyor
Herada hayırlı olsun canım alışveriş tamamlanmış Hayırlı olsun ciciler, güle güle kullanın. benim henüz tamamlanmadı hem bebişin hem benim eksiklerim var. Estoryanın yazdıklarını almak aklıma bile gelmemişti :) sanırım ben bayaa birşeyleri elemişim :)
sağol canım darısı başınaDeniz'cim maaşallah her ikisi de çok yakışıklı canım... Allah bağışlasın
senin oğlanın yüzü daha karakteristik. hatları belli falan. benimki yuvarlak tombiş halen bebek yüzlü. merak ediyorum büyüdükçe nasıl olacak diyetabiki yakısıklı annesımasallah batuya yanaklar şimdiden ısırmalık olmuş yerim onu ben
herkese merhaba
ne zamandır yazamadım oğluşum hasta ona canım sıkılıyor.geçen hafta mama krizi yaşadık.kabız diye doktorumuz mamamızı değiştirmişti.zar zor internetten buldum birkaç kutu aldım.aynı yerden devamını almak isteyince kalmadığını öğrenip abartısız bilgisayar başında saatlerce mama aradım.nihayet buldum stokla aldım.
ama kuzum öksürüyor.burnuda fena tıkalı.
deniz,şu nemlendirici beni de dşündürüyor.dünya para verip hava temizleyicili aldım üstüne üstlük.çok yakın bir arkadaşımın çocuğu allerjik.ona allerji doktoru önermiyor.bana o zamanlar saçma gelmişti.ama ne yaparsam yapayım umut'un burnu düzelmiyor.yavrum pazar gününden beri kuru öksürüyor.aile hekimine götürdüm ciğerleri temiz dedi.birkaç gün öksürük olmadı ama dün akşam yine başladı,allahtan yarın aylık kontrolümüz var.balgamı var ve kakası da yeşil.çok canım sıkkın çokkk.
geriye dönük hızlı hızlı okudum.unuttuklarım varsa affola.
alabama, deniz maşallah oğluşlarınıza.
merye, sağlıkla büyüt yavrunu.
patikler, yeni evin hayırlı olsun.bir ömür huzur ve sağlıkla yaşayın yeni yuvanızda.
denizverdi, güle güle kullan yeni makinanı.
zarpdeniz, 17 haftalık olmuşsun.zaman çabuk geçiyor.kaçırmış olabilirim amniyo sentez mi yaptıracaksın?dilerim tansiyon sorunun da çözümlenir sıkıntı yaşamazsın.
esterya, hoşgeldin.güle güle büyüt oğluşunu.yan yatma yastığını bende aldım 1-2 kez kullandım.gereksiz gerçekten.
herada, seninde az kaldı.bebek odası demişsin yazayım dedim.ben oğlumu bebek odasını ısmarlama yaptırdım.karyolası büyüen karyolalardan.sağolsun mobilyacımız devasa ölçülerde yapmış.kendisi dev gibi adam.abla bizim oğlanında yatağı bu kadar büyük diye açıklama yaptı bana.oğluda 2o li yaşlarda.tam bir komedi.ölçülerde tam anlaş ustayla.eşim sonra yaptıralım hamile hamile gezemiyorsun dedi.ben biraz inat biraz da kaç yılın özlemi deyip ısrar ettim ama keşke onu dinleseymişim.
limon_kabugu, sana da geçmiş olsun arkadaşım.bence de doğumu tam teşeküllü bir hastanede yap.
cans, geçmiş olsun.dilerim trioidlerin seni fazla üzmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?