Kızlar alakasız olacak ama aranızda fotografcılık ile ilgilenen var mı? Ben kursa basladım cok seviyorum fotografı ama bakıyorum da makine lens falan derken cok pahallı bir hobi, makineyi ikinci el alsam lensleri ikinci el bulabilirmiyim ve ne kadar saglıklı olur karar veremedim
herkese merhaba
ne zamandır yazamadım oğluşum hasta ona canım sıkılıyor.geçen hafta mama krizi yaşadık.kabız diye doktorumuz mamamızı değiştirmişti.zar zor internetten buldum birkaç kutu aldım.aynı yerden devamını almak isteyince kalmadığını öğrenip abartısız bilgisayar başında saatlerce mama aradım.nihayet buldum stokla aldım.
ama kuzum öksürüyor.burnuda fena tıkalı.
deniz,şu nemlendirici beni de dşündürüyor.dünya para verip hava temizleyicili aldım üstüne üstlük.çok yakın bir arkadaşımın çocuğu allerjik.ona allerji doktoru önermiyor.bana o zamanlar saçma gelmişti.ama ne yaparsam yapayım umut'un burnu düzelmiyor.yavrum pazar gününden beri kuru öksürüyor.aile hekimine götürdüm ciğerleri temiz dedi.birkaç gün öksürük olmadı ama dün akşam yine başladı,allahtan yarın aylık kontrolümüz var.balgamı var ve kakası da yeşil.çok canım sıkkın çokkk.
çorap çok kirleniyo oğlanın altını açtığğmda başta çok işemeye ve kakaya maruz kaldım o ara altını açar açmaz hemen ayaklarını bezin içine sokuyolar dolayısıyla çoraplar çok kirleniyo. artık yemiyorum tabi ayaklarını bırakmıyorum ama başta çok kandırdı beni çok çorap gidiyo bide tulum giydirmez alt üst giydirirseniz altlar ayaklı olsun üşümesin bebeler. bide bu kaka ve işemeler sonucu alt açma minderleri sürekli kirlenmesin diye kullanıp çöpe atabilceniz pedler var tavsiye ederim. bezle falan olmuyo sürekli koslada beklet yıka falan zor iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?