38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Limon kabuğu çok çok geçmiş olsun ağrılarını anlayabiliyorum canım, düşünmemeye çalış diycem ama insanın kafası ağrılara takılıyor bir sen bir ben yollarda doğurucaz :) magnezyumu 1 hafta filan kullandım bikaç gündür içmiyorum ağrılarım hafiflediği içiğn bıraktım. Şeker yüklemen iyi çıkar inşallah.
bebişin iyi olmasına sevindim sana yakın olan mağaza chicconunda olabilir canım malum unutkanlıkta oluyor bazen bende :) İhtiyaçlara gelince bende liste hazırlamıştım ama öncelikli zorunlu olanları aldım aldıkça çizdim. henüz araba yatak uyku seti gibi şeyleri de almadım ihiyaca göre giderim diye.

Alabama saol canım eşime masaj yaptırıyorum ama sabahtan öğleye doğru açılırdı şimdi hiç açılmadı ayaklarımda sorun yok çok şükür.

Sabah buraya kar başlamıştı biraz yağdı ama tutacak kadar diil. dışarısı soğuktur galiba.

Denizverdi kursa devam ediyorum canım kurstada masaj yaptırıyorum :))))

Patikler Allah kolaylık versin canım aynı yerden gönlüne göre bulmanda iyi olmuş. Tadilat için istediğin tarzdan istediğin gibi yaptıracaksın ne güzel. Hayırlısıyla biter inşallah.

canım geçmiş geçmişte kalsın.o saman evin gitmiş ama bak yumurtacı güselin seninle... şimdi evin elinde.inşallah ta yeni evine yeni bebeğin de gelecek......

Ay inşallaaahhh....

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kolay şekilde atlatırsın. Güzel alışverişler arkadaşım.

Sağ ol Herada'cım. İnşallah birgün hepinizi yeni evime davet edeceğim, hepinizi çok merak ediyorum. Mobilyalarımı da değiştireyim de öyle :)

Patikler Allah kolaylık versin canım aynı yerden gönlüne göre bulmanda iyi olmuş. Tadilat için istediğin tarzdan istediğin gibi yaptıracaksın ne güzel. Hayırlısıyla biter inşallah.

Evet Bahar'cım eminim bu 2 ay çarçabuk geçecek. Zaten elimizi sıkı tutmalıyız. Çünkü her ay bu evin kirasını ödemeye devam etmek ve her iki evin yakıtını vermek demek :):):)

Arkadaslar Merhaba,

Sanal kart ile internetten alisveris bilgileri icin hepinize cok tesekkur ederim.:13: Sanal kart ile ilgili bilgi gelmisti ama simdiye kadar hic kullanmadim, tekrar sagolun.

Baharnaz, cokkk gecmis olsun canim, son agrilarin olsun. Hakikaten esinin seni doguruyor zannetmesi normal hem gunun yaklasti hem de cok sanciliymisin. Benim de bir kac gundur sag kasigima agri girip cikiyordu, dun geceden beri agri sabitlendi, acaba bizim bebekte mi ters dondu simdi merak etmeye basladim. Doktorumu aradik, randevulari cok doluymus, aramasi icin bekliyoruz simdi. Magnezyumu birakmasaydin, hemen iyilesti diye mi biraktin? :26:

Limon Kabugu, sana da cok gecmis olsun arkadasim. Agrinin biraz kesilmesine sevindim, umarim tamamen gecer. Agrin iyice hafifleyince dogru alisverise...

Alabama, sen de erken alisverise baslamissin, aslinda bir bakima motive ediyor insani haklisin. Simdi buyuk alisveris merkezi evimizin tam karsisinda oldugu icin sanirim bir rahatlik var, her an gidebilirim.

Herada, tamam bir dahaki sefere mutlaka adalar tuyosu alirim senden.

Patikler, eviniz hayirli-ugurlu olsun canim tekrar. Umarim tadilat ta cabuk biter hemen tasinirsiniz, cok avantaji oldugu kesin. :13:

Denizverdi, kari izlemeyi ozledim aslinda...Ama cabuk durmus, "Mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir" demis atalarimiz, daha arkasi gelebilir. O zaman benim yerime de izle lutfen.

Deniz Bulut, iyi uyudunuz mu? Nereleri gezdin dun bakimmm?

Allahim isteyen herkesi Cocuk yagmuruna tutsun benimde yillar sonra ikizlerin olmustu.Tabiki Tedavi ile
Onu yasayan bilir.

merhaba kızlar
umut'um daha iyi.sanırım düzeliyor.bizi çok uğraştırmayacak teyzeleri
limon_kabugu, çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
hamile arkadaşlar, 28 haftayı doldurunca çantalarınızı hazır edin.tecrübeyle sabittir!benim herşeyim hazır olduğu halde bir çanta yapmamıştım nasıl olsa herşey yolunda diye.ama hiç beklemediğim bir anda suyum gelmeye başlayınca, omuz çantama iç çamaşırı ve saç fırçası tıkıştırmamı hayatım boyunca unutamayacağım.tabii ki gerisini arkamdan ev halkı halletmişti anlatabildiğim kadar.

Son düzenleme:
Altinyunus, Umut'un iyilesmeye basladigina sevindim, cok sukur. Tamam, 27. hafta itibariyle hazirlayacagim. Evet, sen simdi soyleyince o zamanlari hatirladim, hastaneye yattin, sanki her sey kontrol altinda gibiydi sonra Umut'un dogdugu mesajini almistim, o zamani hic unutamiyorum, gozlerim dolmustu, cok duygulanmistim. Cok sukur, simdi bebeginlesin ve masallah guzel guzel buyuyor.

kızlar iki aylıkken salya basladı Mertte ve acayip salya akıyo onlukler geciriyo kesinlikle arkası naylon olan onluk oneriyorumm.

Alabama'cım, sağolasın tüyo için.Yerim ben o salyalı böcüğü. Arkası naylon önlüklerden almıştım, aferin bana o zaman.

Altınyunus, Umut'un iyi olduğuna sevindim, bravo savaşçı oğluna. Çantayı hazır et diyorsun yani, tamamdır. Ben de üç dört haftaya hazır ederim diyordum ama doğru diyorsun.

Son düzenleme:

limon;çok geçmiş olsun.ağrıların dinsin... bahara derken üsülürken seninki de sorlamaya başladı seni... şükür ki bebeğin de herhangi bir sorun yok...magnesyum iyi gelir inşallah
yok canım sıramıs henüs belli değil.aralık sonu başvurduk.. 6 ay sonra eve geleceklerini söylediler..sonra da da ayrı ayrı görüşmeler olacak. ondan sonra sıra belli olacak...gel teskere gel bisimkisi...ama günü belli değil
yani benim hamileliğim biras usun sürecekfaslaca usun...

pembe ... evet pembe... pembeyi ben de severim..

kızlar iki aylıkken salya basladı Mertte ve acayip salya akıyo onlukler geciriyo kesinlikle arkası naylon olan onluk oneriyorumm.

alabama;arkası naylon önlükler terletmes mi?ıslaklık hissi vermes mi?ya da yoksa kişisel tepki mi?benim mutfakta kullanmayı sevmediğim bir önlüğüm vardı.hala da var.ama kullanmıyorum.kullansam da tersini kullanıyorum.çünkü beni çok terletiyor. bulaşığı yıkayana kadar üstüm ıslanıyordu.naylon tarafı ıslatıyor terletiyor... bu yüsden bebek için daha düşünmedim ama ben kullandığımda terletiyor... bulaşık yıkamasam da yemek yaparken kullanırken de öyle..benimki de bir düşünce...

sarp hocam;yok yaaa daha yağmadı.umudum sabaha.yağsın hele... beraber isleris:))

sevdm;allah ikislerinisi sise bağışlasın..hayırlı evlat olsunlar..

bahar;laf aramısda ben de masaj yaptırıyorum kıslara kursta... .....anne diyorlar banaayy. öptüm onları şimdi...

altınyunus;maşallah umuda.şimdi daha iyiymiş...

meryeeeeee.... kısın yanında mı şimdi güselim... öptünmü benim için

patikler hülya denis cans hoca selam sise

herada;ekinin sonucu negatigmiş... kk da tesadüf etti öğrendim..

Gunaydin Arkadaslar,

Bugun erkenci benim. Denizverdi, sen de birazdan kalkarsin diye dusunuyorum.

Ekin'e gecmis olsun, zor zamanlar yasamistir, umarim cabuk atlatip yeni tedavi planlarina gecmistir bile...

Uyanin diye sizlere bir kahve ismarlayayim, ben icemiyorum da...

günaydın gülleeeeeeeeeeerrrr

kar yağıyor sarp hocaaaaaaaaaa

güller....bugün dünya çalışan emek veren kadınlar günü.bence her kadın emekçidir...bugününüs kutlu olsun...
bunlar bebekli annelere
bunlar en tase anneye meryeye
bunlar anne adaylarına
bunlar tüm annelere
e bunlar da banaaa....
şimdi çayımı denliyeyim.hoşçakalııınn

sarp hocam sis benden erkenciymişsinis bu sabah.. evet...yapın şöyle güsel bir kahvaltı.kısımı güsel besleyin..ben de ona göre bişeyler yok bu sabah..(

Son düzenleme:
allah bu havaha kimseyi sokakta koymasın.yardımcısı olsun.belediyeler spor salonlarına topluyorlar evsisleri.. inşallah hiçbiri unutulmas.aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…