38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Limon kabuğu çok çok geçmiş olsun ağrılarını anlayabiliyorum canım, düşünmemeye çalış diycem ama insanın kafası ağrılara takılıyor bir sen bir ben yollarda doğurucaz :) magnezyumu 1 hafta filan kullandım bikaç gündür içmiyorum ağrılarım hafiflediği içiğn bıraktım. Şeker yüklemen iyi çıkar inşallah.
bebişin iyi olmasına sevindim :nazar: sana yakın olan mağaza chicconunda olabilir canım malum unutkanlıkta oluyor bazen bende :) İhtiyaçlara gelince bende liste hazırlamıştım ama öncelikli zorunlu olanları aldım aldıkça çizdim. henüz araba yatak uyku seti gibi şeyleri de almadım ihiyaca göre giderim diye.

Alabama saol canım eşime masaj yaptırıyorum ama sabahtan öğleye doğru açılırdı şimdi hiç açılmadı ayaklarımda sorun yok çok şükür.

Sabah buraya kar başlamıştı biraz yağdı ama tutacak kadar diil. dışarısı soğuktur galiba.

Denizverdi kursa devam ediyorum canım kurstada masaj yaptırıyorum :))))

Patikler Allah kolaylık versin canım aynı yerden gönlüne göre bulmanda iyi olmuş. Tadilat için istediğin tarzdan istediğin gibi yaptıracaksın ne güzel. Hayırlısıyla biter inşallah.

canım geçmiş geçmişte kalsın.o saman evin gitmiş ama bak yumurtacı güselin seninle... şimdi evin elinde.inşallah ta yeni evine yeni bebeğin de gelecek......:emir_bebek:

Ay inşallaaahhh....

çok kötü bir hafta sonu geçirdim..cumartesi akşamı çok ağrılarım oldu,gece boyuncada uyumadım,pazar sabahı da ağrılarım halen devam edince soluğu en yakın hastanenin acilinde aldık...ultrasonda bebekle ilgili sorun çıkmadı şükür..banada serum takıldı,idrar tahlili yapıdı,nst çekildi bende de bir sorun çıkmadı ,idrar yollarımda hafif enfeksiyon çıktı,onun için toz gibi bir ilaç verdi tek kullanımlık,ağrılarım içinde magnezyum verdi,bu sabahta 50 gr OGTT şeker yüklemesi yapıldı..sonucu mail olarak göndericekler bekliyorum bakalım...
çok kötü bir hafta sonu geçirdim,çok olmasada ağrılarım halen devam ediyor..doktor magnezyumun iyi geleceğini söyledi,inşallah iyi gelir,çünkü dayanamıyorum artık...:((

denizbulut,eklemeler için çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsın..alabamanın yazdıklarıyla birleştirip çok faydasını göreceğim bir liste oluşturucam sayenizde..yazdıklarınızı bilgisayarıma kopyaladım...inglesina marka arabalara internet üzerinden baktım,çok pahalılar..ben biraz daha uygun fiyatlısına bakayım..eğer kafama göre bulamazsam mecbur alıcaz tabi....

alabama,sene denizbulutla aynı marka araba kullanıyosunuz,baktımda arabalara çok pahalılar..aynı rahatlıkta daha ucuza başka markalardan bulmaya çalışıcam...ama sayenizde alacağım arabanı özellikleri kafamda şekillendi...mikrolife ateş ölçeri ilk defa duydum genelde braun,philips filan duyuyordum onlarda çok pahalılar zaten....bu markayı yazman ve önermen çok iyi oldu,teşekkür ederim...

baharcım,dediğin yastığı buldum sanırım en altta ekleyeceğim sende bakarsın o mu diye..bana yakın yerde mothercare olduğunu bilmiyorum,hiç duymadım ama araştırıcam...

bu arada çok geçmiş olsun canım,korku dolu ,bir gece yaşamışsın.Rabbim tekrarını yaşatmasın...

altınyunus,umut'a çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede atlatır..
sende çok faydalı bigiler paylaşmışsın çok teşekür ederim..tecrübeli annelerle aynı topiğe yazmak ne kadar güzelmiş..sende mothercare'in ürünlerini beğendiğini yazmışsın..demek ki ilk cicilerimiz oradan olucak...

heradacım,ne zaman bir bebek mağazasına gidip birşeyi beğensem,içimden bir ses daha erken dediği için elimin tersiyle hep bırakmak zorunda kaldım...ama artık biryerden başlamam gerekicek,erken doğum riskim var ve ben her geçen gün daha da ağırlaşıyorum..2 adım atsam oturma ihtiyacı hissediyorum..daha da ağırlaşmadan başlasam iyi olucak..
heradacım,sen alışverişini neredeyse bitirmişsin, güzel kızın sağlıkla giysin cicilerini...senin yazdıklarında bana çok faydalı oldu,mesea funnybebe'yi duymamıştım hiç..senin yazını okuyunca hemen inceledim,görünüşlerinden de belli çok kaliteli uyku setleri var...bende uyku setimizi funnybaby tercih edicem...:34: karyolasını büyüyenlerden tercih edicem,patikler arkadaşımızda yazmış kötü bir görünüm olmuyormuş,e olursa da ileride bazalı bir yatak alırız artık :)
detaylı bilgilerin için çok teşekkür ederim..şuana kadar yazdğınız herşeyi bilgisayarıma kaydettim :34: hepsi harmanlanınca ortaya çok güzel bir liste çıkıcak inşallah...geriside eşimin kesesine kuvvet olucak atık :1:

erverdicim,bende alınacakları okuyunca ağzım açık kaldı :53: ama hepsininde alınması lazım demek ki...tecrübeli annelerin hepsi aynı şeyleri yazmış...sende benim gibisin demek bende korkudan birşey alamıyorum...
canım,sizin sıranız belli oldu mu?kaçıncı sıradasınız merak ettim...inşallah sıranız biran önce gelirde sende böyle tatlı telaşlar yaşarsın.....

zarpdenizcim,liste hakikaten çok kabarık,eşime listeyi göstersem yakında savaş filan mı çıkıcak bukadar şeye ne gerek var ihtiyaç oldukça alınır der..:1: ne gerekiyorsa elimizden geldiğince alıcaz...

koku hassasiyetin için üzüldüm canım...bende şükür öyle birşey olmadı...ilk 3 ay hamile olduğumu bile anlayamamıştım,o kadar rahat geçti hamileliğim...sonrasında da nazarlara geldim sanırım :)

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kolay şekilde atlatırsın. Güzel alışverişler arkadaşım.

Limonkabuğu çok geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm. İnşallah magnezyum takviyesi iyi gelecektir. Biliyorsundur, doktorlar da söylemiştir ama yine de söylemeden durmayayım enfeksiyon durumlarında muhakkak bol su alın deniyor. Allah tekrarından korusun, çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah şeker yüklemen de iyi gelecektir. Minikler sağlıklı olsunlar yeter ki.

İlk başlarda bana da aman ne çok alınacak şey var diye gelmişti ama tek tek oturup düşününce, alışverişe başlayınca, bakıyorsun ki çok lazımlı şeyler var. Allah keselerimize kuvvet versin. Gerçekten kısmetleriyle geldiklerine inanıyorum bücürlerin, sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de ebeveynler çalışıp kazanır hayırlısıyla.

Patikler'cim, tekrar hayırlı olsun evin. Herşeyi gönlüne göre yapıp mis gibi oturmak var bir iki aya, tez zamanda da miniğinin müjdesini vereceksin inşallah.

Alabama'cım, inşallah içine doğmuş olur, Hülya hamileyim diye gelir topiğe.

Denizverdi, inşallah seneye kalmadan alışverişte neler yaptığını paylaşacaksın bizimle. Bakalım senin de için bayılacak mı neredeyse herşeyin toz pembe ila şeker pembe arasında olmasından:-)

Sağ ol Herada'cım. İnşallah birgün hepinizi yeni evime davet edeceğim, hepinizi çok merak ediyorum. Mobilyalarımı da değiştireyim de öyle :)

Patikler Allah kolaylık versin canım aynı yerden gönlüne göre bulmanda iyi olmuş. Tadilat için istediğin tarzdan istediğin gibi yaptıracaksın ne güzel. Hayırlısıyla biter inşallah.

Evet Bahar'cım eminim bu 2 ay çarçabuk geçecek. Zaten elimizi sıkı tutmalıyız. Çünkü her ay bu evin kirasını ödemeye devam etmek ve her iki evin yakıtını vermek demek :):):)

Arkadaslar Merhaba,

Sanal kart ile internetten alisveris bilgileri icin hepinize cok tesekkur ederim.:13: Sanal kart ile ilgili bilgi gelmisti ama simdiye kadar hic kullanmadim, tekrar sagolun.

Baharnaz, cokkk gecmis olsun canim, son agrilarin olsun. Hakikaten esinin seni doguruyor zannetmesi normal hem gunun yaklasti hem de cok sanciliymisin. Benim de bir kac gundur sag kasigima agri girip cikiyordu, dun geceden beri agri sabitlendi, acaba bizim bebekte mi ters dondu simdi merak etmeye basladim. Doktorumu aradik, randevulari cok doluymus, aramasi icin bekliyoruz simdi. Magnezyumu birakmasaydin, hemen iyilesti diye mi biraktin? :26:

Limon Kabugu, sana da cok gecmis olsun arkadasim. Agrinin biraz kesilmesine sevindim, umarim tamamen gecer. Agrin iyice hafifleyince dogru alisverise...:1:

Alabama, sen de erken alisverise baslamissin, aslinda bir bakima motive ediyor insani haklisin. Simdi buyuk alisveris merkezi evimizin tam karsisinda oldugu icin sanirim bir rahatlik var, her an gidebilirim.:34:

Herada, tamam bir dahaki sefere mutlaka adalar tuyosu alirim senden.:34:

Patikler, eviniz hayirli-ugurlu olsun canim tekrar. Umarim tadilat ta cabuk biter hemen tasinirsiniz, cok avantaji oldugu kesin. :13:

Denizverdi, kari izlemeyi ozledim aslinda...Ama cabuk durmus, "Mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir" demis atalarimiz, daha arkasi gelebilir. O zaman benim yerime de izle lutfen.

Deniz Bulut, iyi uyudunuz mu? Nereleri gezdin dun bakimmm?:10:

Allahim isteyen herkesi Cocuk yagmuruna tutsun benimde yillar sonra ikizlerin olmustu.Tabiki Tedavi ile
Onu yasayan bilir.

merhaba kızlar
umut'um daha iyi.sanırım düzeliyor.bizi çok uğraştırmayacak teyzeleri
limon_kabugu, çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
hamile arkadaşlar, 28 haftayı doldurunca çantalarınızı hazır edin.tecrübeyle sabittir!benim herşeyim hazır olduğu halde bir çanta yapmamıştım nasıl olsa herşey yolunda diye.ama hiç beklemediğim bir anda suyum gelmeye başlayınca, omuz çantama iç çamaşırı ve saç fırçası tıkıştırmamı hayatım boyunca unutamayacağım.tabii ki gerisini arkamdan ev halkı halletmişti anlatabildiğim kadar.:64::60:

Son düzenleme:
Altinyunus, Umut'un iyilesmeye basladigina sevindim, cok sukur. Tamam, 27. hafta itibariyle hazirlayacagim. Evet, sen simdi soyleyince o zamanlari hatirladim, hastaneye yattin, sanki her sey kontrol altinda gibiydi sonra Umut'un dogdugu mesajini almistim, o zamani hic unutamiyorum, gozlerim dolmustu, cok duygulanmistim. Cok sukur, simdi bebeginlesin ve masallah guzel guzel buyuyor.:nazar:

kızlar iki aylıkken salya basladı Mertte ve acayip salya akıyo onlukler geciriyo kesinlikle arkası naylon olan onluk oneriyorumm.

Alabama'cım, sağolasın tüyo için.Yerim ben o salyalı böcüğü. Arkası naylon önlüklerden almıştım, aferin bana o zaman.

Altınyunus, Umut'un iyi olduğuna sevindim, bravo savaşçı oğluna. Çantayı hazır et diyorsun yani, tamamdır. Ben de üç dört haftaya hazır ederim diyordum ama doğru diyorsun.

Son düzenleme:
çok kötü bir hafta sonu geçirdim..cumartesi akşamı çok ağrılarım oldu,gece boyuncada uyumadım,pazar sabahı da ağrılarım halen devam edince soluğu en yakın hastanenin acilinde aldık...ultrasonda bebekle ilgili sorun çıkmadı şükür..banada serum takıldı,idrar tahlili yapıdı,nst çekildi bende de bir sorun çıkmadı ,idrar yollarımda hafif enfeksiyon çıktı,onun için toz gibi bir ilaç verdi tek kullanımlık,ağrılarım içinde magnezyum verdi,bu sabahta 50 gr OGTT şeker yüklemesi yapıldı..sonucu mail olarak göndericekler bekliyorum bakalım...
çok kötü bir hafta sonu geçirdim,çok olmasada ağrılarım halen devam ediyor..doktor magnezyumun iyi geleceğini söyledi,inşallah iyi gelir,çünkü dayanamıyorum artık...:((

denizbulut,eklemeler için çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsın..alabamanın yazdıklarıyla birleştirip çok faydasını göreceğim bir liste oluşturucam sayenizde..yazdıklarınızı bilgisayarıma kopyaladım...inglesina marka arabalara internet üzerinden baktım,çok pahalılar..ben biraz daha uygun fiyatlısına bakayım..eğer kafama göre bulamazsam mecbur alıcaz tabi....

alabama,sene denizbulutla aynı marka araba kullanıyosunuz,baktımda arabalara çok pahalılar..aynı rahatlıkta daha ucuza başka markalardan bulmaya çalışıcam...ama sayenizde alacağım arabanı özellikleri kafamda şekillendi...mikrolife ateş ölçeri ilk defa duydum genelde braun,philips filan duyuyordum onlarda çok pahalılar zaten....bu markayı yazman ve önermen çok iyi oldu,teşekkür ederim...

baharcım,dediğin yastığı buldum sanırım en altta ekleyeceğim sende bakarsın o mu diye..bana yakın yerde mothercare olduğunu bilmiyorum,hiç duymadım ama araştırıcam...

bu arada çok geçmiş olsun canım,korku dolu ,bir gece yaşamışsın.Rabbim tekrarını yaşatmasın...

altınyunus,umut'a çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede atlatır..
sende çok faydalı bigiler paylaşmışsın çok teşekür ederim..tecrübeli annelerle aynı topiğe yazmak ne kadar güzelmiş..sende mothercare'in ürünlerini beğendiğini yazmışsın..demek ki ilk cicilerimiz oradan olucak...

heradacım,ne zaman bir bebek mağazasına gidip birşeyi beğensem,içimden bir ses daha erken dediği için elimin tersiyle hep bırakmak zorunda kaldım...ama artık biryerden başlamam gerekicek,erken doğum riskim var ve ben her geçen gün daha da ağırlaşıyorum..2 adım atsam oturma ihtiyacı hissediyorum..daha da ağırlaşmadan başlasam iyi olucak..
heradacım,sen alışverişini neredeyse bitirmişsin, güzel kızın sağlıkla giysin cicilerini...senin yazdıklarında bana çok faydalı oldu,mesea funnybebe'yi duymamıştım hiç..senin yazını okuyunca hemen inceledim,görünüşlerinden de belli çok kaliteli uyku setleri var...bende uyku setimizi funnybaby tercih edicem...:34: karyolasını büyüyenlerden tercih edicem,patikler arkadaşımızda yazmış kötü bir görünüm olmuyormuş,e olursa da ileride bazalı bir yatak alırız artık :)
detaylı bilgilerin için çok teşekkür ederim..şuana kadar yazdğınız herşeyi bilgisayarıma kaydettim :34: hepsi harmanlanınca ortaya çok güzel bir liste çıkıcak inşallah...geriside eşimin kesesine kuvvet olucak atık :1:

erverdicim,bende alınacakları okuyunca ağzım açık kaldı :53: ama hepsininde alınması lazım demek ki...tecrübeli annelerin hepsi aynı şeyleri yazmış...sende benim gibisin demek bende korkudan birşey alamıyorum...
canım,sizin sıranız belli oldu mu?kaçıncı sıradasınız merak ettim...inşallah sıranız biran önce gelirde sende böyle tatlı telaşlar yaşarsın.....

zarpdenizcim,liste hakikaten çok kabarık,eşime listeyi göstersem yakında savaş filan mı çıkıcak bukadar şeye ne gerek var ihtiyaç oldukça alınır der..:1: ne gerekiyorsa elimizden geldiğince alıcaz...

koku hassasiyetin için üzüldüm canım...bende şükür öyle birşey olmadı...ilk 3 ay hamile olduğumu bile anlayamamıştım,o kadar rahat geçti hamileliğim...sonrasında da nazarlara geldim sanırım :)

limon;çok geçmiş olsun.ağrıların dinsin... bahara derken üsülürken seninki de sorlamaya başladı seni... şükür ki bebeğin de herhangi bir sorun yok...magnesyum iyi gelir inşallah
yok canım sıramıs henüs belli değil.aralık sonu başvurduk.. 6 ay sonra eve geleceklerini söylediler..sonra da da ayrı ayrı görüşmeler olacak. ondan sonra sıra belli olacak...gel teskere gel bisimkisi...ama günü belli değil:emir_bebek:
yani benim hamileliğim biras usun sürecek:1:faslaca usun...:49::emir_bebek:

Limonkabuğu çok geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm. İnşallah magnezyum takviyesi iyi gelecektir. Biliyorsundur, doktorlar da söylemiştir ama yine de söylemeden durmayayım enfeksiyon durumlarında muhakkak bol su alın deniyor. Allah tekrarından korusun, çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah şeker yüklemen de iyi gelecektir. Minikler sağlıklı olsunlar yeter ki.

İlk başlarda bana da aman ne çok alınacak şey var diye gelmişti ama tek tek oturup düşününce, alışverişe başlayınca, bakıyorsun ki çok lazımlı şeyler var. Allah keselerimize kuvvet versin. Gerçekten kısmetleriyle geldiklerine inanıyorum bücürlerin, sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de ebeveynler çalışıp kazanır hayırlısıyla.

Patikler'cim, tekrar hayırlı olsun evin. Herşeyi gönlüne göre yapıp mis gibi oturmak var bir iki aya, tez zamanda da miniğinin müjdesini vereceksin inşallah.

Alabama'cım, inşallah içine doğmuş olur, Hülya hamileyim diye gelir topiğe.

Denizverdi, inşallah seneye kalmadan alışverişte neler yaptığını paylaşacaksın bizimle. Bakalım senin de için bayılacak mı neredeyse herşeyin toz pembe ila şeker pembe arasında olmasından:-)

pembe ... evet pembe... pembeyi ben de severim..

kızlar iki aylıkken salya basladı Mertte ve acayip salya akıyo onlukler geciriyo kesinlikle arkası naylon olan onluk oneriyorumm.

alabama;arkası naylon önlükler terletmes mi?ıslaklık hissi vermes mi?ya da yoksa kişisel tepki mi?benim mutfakta kullanmayı sevmediğim bir önlüğüm vardı.hala da var.ama kullanmıyorum.kullansam da tersini kullanıyorum.çünkü beni çok terletiyor. bulaşığı yıkayana kadar üstüm ıslanıyordu.naylon tarafı ıslatıyor terletiyor... bu yüsden bebek için daha düşünmedim ama ben kullandığımda terletiyor... bulaşık yıkamasam da yemek yaparken kullanırken de öyle..benimki de bir düşünce...

sarp hocam;yok yaaa daha yağmadı.umudum sabaha.yağsın hele... beraber isleris:))

sevdm;allah ikislerinisi sise bağışlasın..hayırlı evlat olsunlar..

bahar;laf aramısda ben de masaj yaptırıyorum kıslara kursta... .....anne diyorlar bana:16:ayy. öptüm onları şimdi...

altınyunus;maşallah umuda.şimdi daha iyiymiş...:emir_bebek:

meryeeeeee.... kısın yanında mı şimdi güselim... öptünmü benim için:54:

patikler hülya denis cans hoca selam sise:3::3::3::3::3::3:

herada;ekinin sonucu negatigmiş... kk da tesadüf etti öğrendim..

Gunaydin Arkadaslar,:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

Bugun erkenci benim.:1: Denizverdi, sen de birazdan kalkarsin diye dusunuyorum.

Ekin'e gecmis olsun, zor zamanlar yasamistir, umarim cabuk atlatip yeni tedavi planlarina gecmistir bile...

Uyanin diye sizlere bir kahve ismarlayayim, ben icemiyorum da...:68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68:

günaydın gülleeeeeeeeeeerrrr:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

kar yağıyor sarp hocaaaaaaaaaa:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

güller....bugün dünya çalışan emek veren kadınlar günü.bence her kadın emekçidir...bugününüs kutlu olsun...:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
bunlar bebekli annelere:71::71::71::71::71::71:
bunlar en tase anneye meryeye:71::71::71::71::71::71:
bunlar anne adaylarına:71::71::71::71::71::71::71:
bunlar tüm annelere:71::71::71::71::71::71::71::71:
e bunlar da banaaa....:71::71::71::71::71::71::71::71:
şimdi çayımı denliyeyim.hoşçakalııınn:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

sarp hocam sis benden erkenciymişsinis bu sabah.. evet...yapın şöyle güsel bir kahvaltı.kısımı güsel besleyin..ben de ona göre bişeyler yok bu sabah..:((

Son düzenleme:
allah bu havaha kimseyi sokakta koymasın.yardımcısı olsun.belediyeler spor salonlarına topluyorlar evsisleri.. inşallah hiçbiri unutulmas.aminn
:17:

Back
X