çok kötü bir hafta sonu geçirdim..cumartesi akşamı çok ağrılarım oldu,gece boyuncada uyumadım,pazar sabahı da ağrılarım halen devam edince soluğu en yakın hastanenin acilinde aldık...ultrasonda bebekle ilgili sorun çıkmadı şükür..banada serum takıldı,idrar tahlili yapıdı,nst çekildi bende de bir sorun çıkmadı ,idrar yollarımda hafif enfeksiyon çıktı,onun için toz gibi bir ilaç verdi tek kullanımlık,ağrılarım içinde magnezyum verdi,bu sabahta 50 gr OGTT şeker yüklemesi yapıldı..sonucu mail olarak göndericekler bekliyorum bakalım...
çok kötü bir hafta sonu geçirdim,çok olmasada ağrılarım halen devam ediyor..doktor magnezyumun iyi geleceğini söyledi,inşallah iyi gelir,çünkü dayanamıyorum artık...

(
denizbulut,eklemeler için çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsın..alabamanın yazdıklarıyla birleştirip çok faydasını göreceğim bir liste oluşturucam sayenizde..yazdıklarınızı bilgisayarıma kopyaladım...
inglesina marka arabalara internet üzerinden baktım,çok pahalılar..ben biraz daha uygun fiyatlısına bakayım..eğer kafama göre bulamazsam mecbur alıcaz tabi....
alabama,sene denizbulutla aynı marka araba kullanıyosunuz,baktımda arabalara çok pahalılar..aynı rahatlıkta daha ucuza başka markalardan bulmaya çalışıcam...ama sayenizde alacağım arabanı özellikleri kafamda şekillendi...mikrolife ateş ölçeri ilk defa duydum genelde braun,philips filan duyuyordum onlarda çok pahalılar zaten....bu markayı yazman ve önermen çok iyi oldu,teşekkür ederim...
baharcım,dediğin yastığı buldum sanırım en altta ekleyeceğim sende bakarsın o mu diye..bana yakın yerde mothercare olduğunu bilmiyorum,hiç duymadım ama araştırıcam...
bu arada çok geçmiş olsun canım,korku dolu ,bir gece yaşamışsın.Rabbim tekrarını yaşatmasın...
altınyunus,umut'a çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede atlatır..
sende çok faydalı bigiler paylaşmışsın çok teşekür ederim..tecrübeli annelerle aynı topiğe yazmak ne kadar güzelmiş..sende mothercare'in ürünlerini beğendiğini yazmışsın..demek ki ilk cicilerimiz oradan olucak...
heradacım,ne zaman bir bebek mağazasına gidip birşeyi beğensem,içimden bir ses daha erken dediği için elimin tersiyle hep bırakmak zorunda kaldım...ama artık biryerden başlamam gerekicek,erken doğum riskim var ve ben her geçen gün daha da ağırlaşıyorum..2 adım atsam oturma ihtiyacı hissediyorum..daha da ağırlaşmadan başlasam iyi olucak..
heradacım,sen alışverişini neredeyse bitirmişsin, güzel kızın sağlıkla giysin cicilerini...senin yazdıklarında bana çok faydalı oldu,mesea funnybebe'yi duymamıştım hiç..senin yazını okuyunca hemen inceledim,görünüşlerinden de belli çok kaliteli uyku setleri var...bende uyku setimizi funnybaby tercih edicem...

karyolasını büyüyenlerden tercih edicem,patikler arkadaşımızda yazmış kötü bir görünüm olmuyormuş,e olursa da ileride bazalı bir yatak alırız artık :)
detaylı bilgilerin için çok teşekkür ederim..şuana kadar yazdğınız herşeyi bilgisayarıma kaydettim

hepsi harmanlanınca ortaya çok güzel bir liste çıkıcak inşallah...geriside eşimin kesesine kuvvet olucak atık
erverdicim,bende alınacakları okuyunca ağzım açık kaldı

ama hepsininde alınması lazım demek ki...tecrübeli annelerin hepsi aynı şeyleri yazmış...sende benim gibisin demek bende korkudan birşey alamıyorum...
canım,sizin sıranız belli oldu mu?kaçıncı sıradasınız merak ettim...inşallah sıranız biran önce gelirde sende böyle tatlı telaşlar yaşarsın.....
zarpdenizcim,liste hakikaten çok kabarık,eşime listeyi göstersem yakında savaş filan mı çıkıcak bukadar şeye ne gerek var ihtiyaç oldukça alınır der..

ne gerekiyorsa elimizden geldiğince alıcaz...
koku hassasiyetin için üzüldüm canım...bende şükür öyle birşey olmadı...ilk 3 ay hamile olduğumu bile anlayamamıştım,o kadar rahat geçti hamileliğim...sonrasında da nazarlara geldim sanırım :)