- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
bugün kar yağacakmış kızlar hamişler dikkat edin gerçi önce öğlen başlıcak demişlerdi sonra akşama kaymış ama sanırım iyi yağcak fazla dışarı çıkmamak lazım çalışanlarada allah yardım etsin.
herada patikler maimut sizede günaydınnn kızlar başka kimse yok galiba
meryeden hala haber yok dimi umarım herşey yolundadır yavrusuna sağlıkla kavuşmuştur.
bide hülyayı merak ettim nezamandır gelemedi bi gelirmiş ben hamileyim dermiş
patikler canım nasıl gidiyo başladı mı tadilat kolay gelsin sana. darısı başımıza diyim kiradayız bizde.
Günaydın
Sabah kuşu denizverdi mönüyü yazıp gitmişsin afiyet olsun. Günaydın sanada canım. Ellerimi açma girişimim uzun sürüyor artık :) pek açıldığıda söylenemez ya
Süslüne alışveriş için az kaldı canım en kısa zamanda hayırlısıyla kızına kavuşursun, sendende dinleriz alışveriş hikayeleri canım, süslülerin anneleriyle pembişleri paylaşırsınız.
Maiumut sabahları görünmez olmaya başladı.
ZarpDeniz eksikleri alcamda ne zaman canım, bendemi internetten alsam acaba diyorum ama hiç almadımki kkartlar nete kapalı malum güvensizlikten dolayı :) Annen örmek istiyormuş elleri müsaitse ağrısı sızısı yoksa bırak birkaç parça birşey örsün (Mutlu oluyorlar) mesela elbise ne cici olur yada bir bolero, yelek. Canım ağır kokulardan uzak durmaya devam et. Benim bulantılar ve arada kusmalar yinede geldi ama takmıyorum.Az kaldı geçicek diyorum. ama geçen gece felakettim. nefes alamadan uyandım ağrıdan kıvrım kıvrım kıvranıyorum gece 3 saatte ancak hafifledi mide üstünden sağ tarafa ve aşağıya bir ağrı dayanılamayacak gibiydi eşim doğruyorum zannetti .))) ama sancı alakasız yerdeydi sonra netten okuduk ki kaburga batmasıymış bebeği ters duranlarda bebek büyüdükçe görülebilen birşeymiş bizim oğlan benim sağ tarafa kafasını dayamış büyüyor :) Herada seninde bebeğin tersti inşallah böyle birşey yaşamazsın yaşarsanda aklında olsun gece bol bol yürüdüm tatlı birşeyler yedim oynasın diye şiddeti azaldı sabahada birşey kalmadı. Kursa gitmeye devam ediyorum Haziranın sonunda bitiyor Nisan Mayıs Haziranda pek gidemiycem için gidebildiğim kadar gidiyorum canım.
İnşallah vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Alabama'cım çok sağ ol. Biliyorsun perşembe günü devraldık evi. Nerede biliyor musun daha önce söylemiş miydim hatırlamıyorum, apartmanımızda. Biz 5.katta olturuyorduk ve arka tarafa bakıyordu bu, ön taraf ve yüksek giriş yeşillikler içerisinde. En önemlisi benim servisim değişmeyecek, çocuğun okulu değişmeyecek ya da servise binmek zorunda kalmayacak. Çünkü okula bakıcısıyla yürüyerek gidiyorlar. Bakıcısı değişmeyecek. Yani birçok avantajı oldu. Hafta sonu Tüya^'ta banyo-mutfak fuarı vardı oraya gittik bayağı bir fikir aldık. Pazar günü de dudullu da dolaştık, parke, pimapen işi için. Ustalarla görüşüp fiyat almaya başladık. yani henüz tadilata başlamadık. ma yakındır, allaaaah kafam bayağı bir karışık...:18:
Canım benim allah inşallah san ada kısmet eder. Zamanla herşey oluyor... Bizde bundan 8 sene önce bir ev almıştık ve tadilataıyla epey bir uğraşmıştık. Eşimin işleri kötüye gitmişti tabi uzun hikaye. Tam o sırada kredi çekip (çünkü evden dolayı hiç paramız kalmamıştı) tüp bebek yapmıştık ve ben hamile kalmıştım. Evimizi satmak zorunda kaldık ama ben hamileydim ya dünyalar benim olmuştu. Ev umurumda bile değildi. 8 sene sonra tekrardan kısmet oldu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?