38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol canım bugün daha iyiyim. nurofen cold, teraflu fort, öksürük için sinekort yanında asprin minoset ne bulursam içtim. buün daha iyiyim şükür. en büyük şükür batu ya geçmedi. yarına da hastalanmazsa atlattık demektir.
inşallah sen de anne olacaksın. o zamana bizler deneyimli anne olacağız. sana yol gösteririz artık. inşallah emeklilik günlerimde de çocuğumu elinden tutup okuluna götürmek kısmet olur

alabamacım bugün 1 tane daha buldum. ilk defa laf olsun diye yalandan telefon veren değil de gidip görüşebilirsiniz diye referans veren. 2 kere bebek çocuk bakmış kendinin de 5 çocuğu var. kötü yanı kocası ve 1 çocuğu burada çalışıyorlar, 1 gece yatılı izne çıkmak istiyor ama saatleri uydurabiliriz (mesela cumartesi 1 de çıksa pazar 1 de dönecek ya da pazar 8 de çıksa pazartesi 8 de dönecek) diyince anlaştık. zaten taksim de kalıyorlarmış. bunu şirketten buldum. konuştuklarım içinde en dürüst gözüken şirketti. kardeşimi arkadaşı annesine yardımcı alıyormuş. valla yatılı yardımcı alacak olsan hem şirket hem direkt bulma hem de görüşme konularında yardımcı olabilirim. 2 ayda tokat yiye yiye profesyoneli olduk bu işin yeni bulduğum hanım kızını burada işe koymuş. 20 yaşında falan 2 çocuk bakıyormuş. biri 6 aylık biri 3 yaşında. nasıl bakar bebeğe o bilmez ki dedim, kardeşlerine baktı bilir dedi oraya da anne evde ondan yemek de öğrensin ilerisi için faydası olur diye koydum dedi. ama anne hiç evde oturmuyormuş 2 çocukla çok yoruluyormuş kızına da başka iş arıyor. türkçesi iyi, çalışkan duruyor hatta şimdiye kadar gelenler ve tüm görüştüklerim için de tek biraz alışayım bebeği de akşam yanıma alırım diyen oldu. ben zaten vermiyorum ama diğerleri hepsi aman akşam biz bakmayalım bakarsak sabah nasıl çalışırız olmuşlardı. hoş akşam bakan da sabah çalışan da daha çok bendim neyse bu ciddi ciddi yok siz çalışacaksınız işe gidecek daha önemli nasılsa ben evdeyim dedi. akşamları bakıcı dinlensin de sabah iyi baksın diye vermem zaten ama böyle demesi hoşuma gitti inşallah devamı da böyle gelir. gerçekten çok yoruldum bakıcı peşinde koşmaktan.

Son düzenleme:
Deniz Bulut, toparladigina sevindim canim. Ozellikle bu bakici ile iyi izlenimlerde bulunduguna da daha da bir memnun oldum, umarim hissettiklerin dogrudur. Soyledigin dogru, o kadar cok bakici degistirdin ki, simdi gozunden anlar hale bile gelmis olabilirsin.

Herada, Sen ve kizin nasilsiniz bakalim?

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...hem geçmiş olsun dilekleriniz için hemde dualarınız için..denizverdicim,benim için Yasin,Tebareke ve Amma okumuşsun Allahım bin kere razı olsun senden,çok duygulandım...

zarpdeniz,kanamamın sebebi plesantamın rahim duvarından ayrılmış olması...
doktorlardan biri gebelik haftası küçük plesanta yukarı çıkabilir dedi...ama ultrasonda bakan bir doçentte totalies plesanta dedi..yani plesantam rahim ağzını tamamen kapamış ve yukarı çıkma ihtimali çok zormuş..sürekli dua ediyorum azda olsa yukarı çıksın da hamileliğimin geri kalan kısmını evde yatarak geçireyim diye..camı bile açılmayan bir odada tek başıma sadece tuvalete gidip gelerek yaşamaya çalışıyorum..bugüne kadar annem ve eşim refakatçi kalmıştı...annem yarın dönüyor,yeğenime bakıyor,eşimde çalışıyor başka akrabamızda yok bana bakıcak oyüzden Rabbim tez vakitte sağlıkla doğumumu evde beklememi nasip etsin...
şuan kanamam kesildi,sadece lekelenmelerim var,serumumun biride çıkarıldı,diğer serumumunda pazartesi dozu düşürülücek inşallah..1 hafta 10 gün sonra kanama filan olmazsa dozu tekrar düşürebilirler...kanama azda olsa devam ederse 30.haftaya kadar serum takılı olucakmış...
birde bebeğin göbek kordonunun yandan gidiyor olması can sıkıcı o da olması gereken yere gelirse kendimi daha iyi hissedicem...

Limon kabuğu, çok geçmiş olsun arkadaşım. Yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm, atlatmış gözüküyorsunuz hayırlısıyla, buna da çok sevindim. Aklım ve dualarımdasınız arkadaşım. İnşallah o lekelenmeler de geçer, hayırlısıyla evinde istiharat ederek geçirirsin kalan günlerini. Öyle bir odada zaman da geçmez, sana moral olacak şeyler okuyorsundur inşallah. Şöyle kafa dengi, yanında seninle vakit geçirecek biri olsa keşke. Ne diyorum ki ben, senin güçlü, annesine sımsıkı tutunan azimli bir oğlun var, yalnız değilsin, her dakika her gün büyüyor içinde. Çok şükür geçti o günler, oğlum sağlıkla kucağımda diyen müjdeni de okuyacağım buradan, eminim.

Alabama, yalan olmadı şekerim ya, söz Mert'i görmeye geleceğim, sana söz verdiğimden filan de değil, o bal küpünü yakından görme fırsatını kaçırır mıyım, hele dedin ya gelmediğin her gün birşeyler kaçırıyorsun diye, çok anlamlı ve çok doğru geldi o lafın. Bir iki haftaya geliyorum diyeceğim ona göre. Bu arada Patikler'e kendimi davet etmedim, bir yazısında vardı arkadaşımızın, taşındıktan sonra çağıracağım sizleri merak ediyorum demişti, o yüzden geliyorum yazdım Gideriz tabii inşallah.

Deniz çok geçmiş olsun, atlattığına sevindim, inşallah bu bakıcı adam gibi çıkar da aramaların sona erer artık.

Zarpdeniz, güzel bir detaylı ile moralinize moral katacaksınız inşallah. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.

Herkese selam ve sevgiler. Şimdilik kaçarım.

Herada tatlım yanlış anlattım galiba ben senin için demedim kendimi kastetmiştimm yani bende gelcem dedim ya ondan yani. seni kasteder miyim hiçç. çoook seviniriz gelirseniz bizde hayatım ayrıca senin canın saolsun sen ne zaman istersen o zaman gel. yeterki gönüller bir olsun şaka diyorum sen hastaneye geldin sonuçta ayaklarına sağlık kader işte Merti göremediniz Karameliomla. neyse Merti de görürsünüz biz Güneşi görürüz allahın izniyle yeterki sağlık olsun.

Limoncum allah yardımcın olsun inşallah evinde beklemek nasip olsun bundan sonraki günlerini huzurlu geçirmen en büyük dileğim.

Deniz süper içine sinen biri çkmış sonunda inşallah devamı da gelir. sende rahatlarsın.iznin ne zaman bitiyo 1 ay mı kalmıştı o ara iyice alışır inşallah. batunun durumu nasıl iyiye gidiyo mu?

Karameliton öpsün seni, anam bunlar konuşturduktan sonra sen konuşursun tabi vallahi gidişat kümeye gidişi gösteriyor

Ye böceği benim için, bende yerim inşallah

Tanıyana tanımayana selam

Son düzenleme:
Günaydın

Denizverdi sabah kuşu Çayın yanında ne var?
Maiumut nerelerdesin canım ya meraktayım.

ZarpDeniz evet canım ya annen gibiyim hep sorarım çayın yanında ne var yoksada bir sipariş veririm
,
Limon Kabuğu çok geçmiş olsun. Birşeyler yoluna giriyor hadi inşallah canım. Biraz daha sabır, biraz daha dua. Hep aklımdasın, duamdasın.

Deniz Bulut inşallah bu samimi bakıcı son bakıcın olur

Iyi Pazarlar Arkadaslar

Baharnaz, Denizverdi kesin bugun menemen yapmisdir, biber de kozlemis olabilir! Bak simdi menemen fikri cazip geldi bana ben de yapayim bir de cacik...Bana simdi oglen yemegi olacak! Demek cayin yanina birsey yoksa siparis veriyorsun, aklimizda olsun, sen gelirsen ona gore hazirlik yapalim.

Denizverdi, kulaklarin cinladi mi?

Limon Kabugu, canim hep aklimdasin! Plesentayi yukari cikarmanin bir yolu var mi acaba, bol bol dualara devam et canim, oglusdan yardim iste, kordonun pozisyonun degistirsin ve rahim agzini acsin. Odanda yanliz degilsin, yillardir bekledigin bebeginle birliktesin ve seni bu hafta gayet iyi duyuyor. Kanamanin azalmasi iyi haber, insallah daha da iyiye gidip hamileliginin geriye kalan kismini evinde dinlenerek gecireceksin canim.

Herada, yazdiklarindan senin ve kizinin iyi oldugunuzu dusundum, birlikte gezmeye gidecekmisiniz. Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

Alabama, Deniz bulut yazmis yaa yeni gorustugu bakicinin kizi da varmis, Deniz memnun kalirsa belki sen de kizi ile gorusursun, ne dersin?

Karamel ugramis...

Deniz Bulut, sen ve Batu nasilsiniz?

Ugrayamayan arkadaslara...

Son düzenleme:
Biz yarin detayli ultrasona giriyoruz, umarim hersey yolunda gider. Bu haftam cok endiseli gecti, hala da devam ediyor. Eger AS karari alinirsa bir baska hastaneye daha detayliya gideyim diyorum, iki ayri doktorun fikirlerini almis olurum. AS'de az da olsa risk olmasi beni ayrica endiselendiriyor, zaten bebeklerimizi cok zor bulduk. Yarin doktor donusu size yazarim.

herkese merhaba
limokabugunu okudum altüst oldum.yaşadıklarının az çok benzerini yaşadım.24 saat camı olmayan bir odada ellerin kolların seruma bağlı, tuvaletin geldiğinde sürgüye yapamayıp altına nasıl yaptığını, hemşireyi bile çağırmaya çekindiğini vs vs.......servise çıkarsınlar diye nasıl ağlayıp yalvardığımı....kuzu kuzu ne olacağını bilemeden doğuma gidişimi.....şükür ben atlattım sen de atlatacaksın dualarım seninle arkadaşım dilerim mis kokulunu sağlıkla kucaklarsın.gerisi hatırladığında göz yaşarması olarak kalıyor.

zarpdeniz, detaylı da sorun çıkmayacak merak etme.doktorlar zaten her ultrasında az çok herşeye bakıyorlar.as kararı alınırsa da korkma.bende büyük risk olduğu halde temiz çıkmıştı.bu bebek çok kıymetli.güzel allahım verdikten sonra sana emanetini bağışlayacaktır.

deniz, alabama
bakıcı konusunda tek şanssız siz değilsiniz.benimde yaklaşık 2 haftadır canım sıkkın.akraba olmasının da zorlukları var.her an gönderebilirim.ama güvenecek dalım yok.anneciğim acık bakabilecek olsa bir dakika beklemiyeceğim ama bakalım kısmet.evde olmadığım zamanlarda kamerayı ayarladım ama çekim yapamamış.işkillenmeye başladım maalesef.

beni sormuşsunuz.oğlum 1 haftadır akşamları çok ağlıyor.acaip bir gaz sancısı var ne yapsam geçmiyor.bronşioliti geçmiş şükür ama sabahtan beride ağlamaktan sesi kısıldı.ben de tabii tırsmaya başladım birşey mi oldu diye?bir de üstüne limokabugunu okuyunca depreştim yine.

herkese sevgiler.......(denizverdi kuzukulağı çektirdin canımı.annem çok güzel yemeğini yapar.bu hafta pazardan alacağım)

Son düzenleme:
Altinyunus, sagol canim. Sen evdeyken de kamerayi ayarla oyle bir dene bakalim, sorun var mi? Ondan sonra gerekirse bir konusma yaparsin. Umut' a gecmis olsun, gaz icin gecen sitelerde dolasirken kizlar, bir damla nar suyunun cok iyi geldigini yazmislar, 5-6 kisi denemis onayliyordu, ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. Umut'un gazi ucup gitsinnnnnnnnnn.

Bu da Ruzgar Deniz'den ( Kulaklari cinlasin) alinti canim, belki faydasi olur, o zaman kopyalamistim.

....................şimdi gelelim gazı önleyebileceğimiz şeylere... ben bir çok şurup denedim (bitkisel tabii) en iyi metsil geldi, Nurse Harveys, Babuline gibi bir sürü şey denedim... mesela başka bir arkadaşın bebeğine de Babuline iyi geldi... bebekten bebeğe değişiyor sanırım... her gaz sancısı geldiğinde -ki bu ağlamaları yakında anlayacaksın hangisi gaz, hangisi açlık ya da başka bir şey- ayaklarının altına acı elma yağı sürerek masaj yap ve ayaklarını sıcak tut, aynı şekilde karnına da bu yağla hafif hafif masaj yap saat yönüne doğru, sonra ılık bir ütüyle ısıttığın ılık havluyu (aman sıcak olmasın dikkat et) karnına koy ve yüzüstü (karnı senin elinin altında ayakları yere sarkacak şekilde) dizlerinin üstüne yatır ve sırtına hafif pıt pıt yap... yüzüstü yatağına da yatırabilirsin ve pıtpıtlayabilirsin ama bu pozisyonda iken yanından ayrılma canım, arada sırada yine aynı işlemleri yapıp yan da yatırabilirsin ve sırtını sıvazlayabilirsin... acı elma yağını aktarlarda bulabilirsin... ben ayaklarına bazen sıcak su torbası da koyuyordum Rüzgar'ın... buna kolik sancısı da diyor doktorlar ama akşam üstü başlarmış falan filan.... bizimki bütün gün kolik sancısı çekiyordu ve saç kurutma makinesi, süpürge sesi, araba ile gezme vs. vs. vs. ben hepsini denedim ve tesadüf eseri yarayan tek şeyin mutfaktaki ocağın üzerindeki aspiratörün sesi olduğunu keşfettim... bunları bir dene bakalım, işe yaramazsa başka şeyler düşünürüz canım, kolay gelsin sana :) oğlan her uyuduğunda yat sen de uyu ve dinlen, yorgunluk ve uykusuzlukta sütünün azalmasına sebep olur, dikkat et... tecrübe ile sabittir canım :)

Karameliton öpsün seni, anam bunlar konuşturduktan sonra sen konuşursun tabi vallahi gidişat kümeye gidişi gösteriyor

Ye böceği benim için, bende yerim inşallah

Tanıyana tanımayana selam
hehheh naparsın en çok seni kızdırmak hoşuma gidiyo buraya gelip cevapladığınız için de teşekkür ederiz sayın 6s Li karamelito yok biz dua ediyoruz kümeye düşmesin diye öptümmmm seni çok yiyorum yiyorum sen hiç merak etme.

zarpcım aynı şeyi şöyle bi aklımdan geçirdim ama çok genç ben yaşlı başlı birini istiyorum. ayrıca ayrıntılın da gayet güzel geçecek eminim buna,, as ye seni 4 lü yönlendirir mi 4 lü nedir onu da bilmiyorum 2 li den farkı ne onuda öğrenip bizi aydınlatırsan sevinirim. allaha emanet ol canım

altınyunus canım ya sen bu arada yediklerine dikkat ediyorsundur mutlaka çok gazı varsa ben ne yedim diye geriye dönüp düşünüyorsun değil mi? bakıcı işi akraba da zordur söylesen bi türlü söylemesen bi türlü sanki yabancı olsa daha rahat konuşur insan gibi geliyor. hepimize allah yardım etsin vallahi ne zormuş bakıcı bulmak.

İnşallah bir araya geleceğiz kızlar... Ne güzel bir gün geçiririz kim bilir? Konu başlığını şimdiden seçelim ''çocuk''. Çok farklı bir konu oldu değil mi? :):):)

Canım inşallah çok çok çok güzel geçer....

Altınyunus çok geçmiş olsun canım.

size iyi haberler vermek isterdim ama dünden beri çok zor bir gün geçiriyorum...dün birden kasıklarıma kanama geçirmeden önceki günlerde olduğu gibi şiddetli sancı girdi ve karnım sertleşmeye başladı sabah doktor geldiğinde durumumu anlattım..hemen seruma katılan ilacın dozunu artırdı,erken doğum riski için ciğer geliştirici iğne vurun,idrar tahlili yapın,ultrasonda bakın ve 1 tane de endol verip hastayı rahatlatın dedi...doktor bana elimizden gelen herşeyi yaptık yapılabilcek başka birşey yok dedi...erken doğum olabilirmiş heran...ultrason hariç diğer herşey yapıldı,azönce nts'ye bağlandım onda da kasılma çıktı...durumum hiç iç açıcı değil..28 haftalık olsaydım erken doğum için çok üzülmeyecektim ama şimdi bebeğim doğarsa muhtemelen yaşamayacak...moralmen artık bitmiş durumdayım..demek ki hakkımda hayırlı olan böylesiymiş demekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor...bana gelip ikinizden birini yaşatabiliriz,sizi mi yaşatalım bebeğinizimi deseler hiç tereddütsüz oğlumu yaşatın derdim...

daha fazla yazamıycam,yazdıkça gözyaşlarım sel oluyor...lütfen benim için değil ama oğlum için dua edin biraz daha benimle kalsın,onun varlığına çok alıştım...

Limon'cum, ah canım ya, dualarımız miniğinle ve seninle. İnşallah birkaç hafta daha doğmayacak. Güzel haberlerini de alacağız inşallah. Gözünü seveyim moralli kalmaya çalış, azimli miniğin seninle ve seninle olmaya devam edecek, hep aklımdasın ve bol bol dua ediyorum arkadaşım.

limoncum allaha emanet olun hep dua ediyorum allah yardımcınız olsun burdaki herkesde dua ediyordur eminim. dualarımız gönüllerimiz seninle canım.

Canım benim inşallah inşallah yarabbim bebeğin seninle kalır ve sağlıklı günlerini görürsün. Çok çok dua edeceğim arkadaşım. Allah sana metanet versin, üstesinden geleceksin inşallah...

Limoncum, iyiye gidiyorsun diye acikcasi cok seviniyordum ama yine hic kalbimizi bozmayalim. Oglusunun seninle kalmasi icin dua ediyorum dedigin gibi bir kac hafta daha dayansin ki yasama sansi daha da fazlalassin. Allah her ikinize de acil sifa versin canim, kanaman dursun, tek serumun takili kalsin biraz daha hastaned kal yeter ki bebegin seninle bir kac hafta daha gecirsin canim, duacinim.:13:

Arkadaslar, bugun neredeyse tum gunumu hastanede gecirdim. Hem doktor randevum vardi hem de detayli ultrasona baska bir binada giriliyor biraz orada, en son da doktorum kan grubumu sordu soyledim ama elimde herhangi bir belge olmadigi icin kan vermek icin de 1 saati askin bekledim. Neyseki sonuclarimiz cok sukur iyi... Icim biraz olsun rahatladi diyebilirim. 4'lu testin sonuclari negatif, cok sukur....Detayli ultrason da normal cikti. Bugun sabah 3'te uyandim ve ondan sonra uyuyamamistim, sabah da hastaneye sarhos gibi gittim resmen ama neyseki sonuclarimiz bu sefer daha iyi cikti. Buradaki doktorum AS'nin de riski olmasi, yasim ve su anki sonuclara gore AS'yi sana onermiyorum dedi. Sonra Istanbul'daki IVF doktoruma sonuclari gonderdim, O da test sonuclarinin negatif oldugunu, AS'nin de gebelik icin de riskleri oldugunu ayni zamanda %100 sonuc verdigini AS'yi yaptirmami tercih etmeyebilirligimi yazmis. Esim de biraz dusunelim diyor ama ben bu asamaya kadar gelmisken dusuk riskini de cok almak istemiyorum; diger taraftan da sonradan bu dusunce icimi kemirir mi diye de dusunmekteyim. Hastaneden ciktigimda daha iyiydim ama dusundukce umarim batmam cunku sonucta bir karar vermemiz gerekiyor. Ultrason doktoru bana her sey normal diyor ben hala parmaklari 10 tane mi diye soruyorum, bu konuda biraz kafayi siyirdim galiba...Trizomi 13/18 riskinde en belirgin ozellik parmaklar az yada fazla yada yapiskan olabilirmis, kalbin boyutu daha farkli olurmus, bunlari dusundugumden aprmakalra takmis vaziyetteydim yani...Doktor biraz bozuldu bana...
25.hafta da bir detayli ultrason daha yapilacak. Bugun ilk defa buradaki doktorum bana dogumu nasil dusundugumu sordu akabinde de hem ilk bebek hem de yasim geregi sana sezeryani oneriyorum dedi. Ben de sezeryana cok sicak baktigimi soyledim. En azindan sonuclarimiz daha iyi cikti o yuzden cok sukur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…