- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
hııııı....yani şimdi sisin alt köşelerde de yasmıyor öyle mi?sadece diğer kişilerin sağ alt köşesinde var.. hımm.yani kimsenin beğeni yok... tamam .şimdi oldu.
uykudan mı kalktım ne:26:
yine bakıcı(
tam bir annesin denis.. uykusus,yardımcısıs yorgun...
bana bu topikten anne olan bir arkadaş ''öyle anne oluyorsun'' demişti...yani fedakarlıkla... allah yardımcısı olsun bütün annelerin.güç kuvvet versin.. kendini iyileştirmek için ne gerekiyorsa yap.. vitamin,meyve.mümkünse istirahat ! batu için.....
ben de anne olacağım günleri bekliyorum.sen o samana herşeyi atlatacaksın.batu kocaman abi olacak...inşallah saman su gibi geçecek,emekliliğinde elinden tutup yavrunun, hayatı yeniden onunla yaşıyacaksın..inşallah...
sağol canım bugün daha iyiyim. nurofen cold, teraflu fort, öksürük için sinekort yanında asprin minoset ne bulursam içtim. buün daha iyiyim şükür. en büyük şükür batu ya geçmedi. yarına da hastalanmazsa atlattık demektir.
inşallah sen de anne olacaksın. o zamana bizler deneyimli anne olacağız. sana yol gösteririz artık. inşallah emeklilik günlerimde de çocuğumu elinden tutup okuluna götürmek kısmet olur
patikler vallahi ben herada ile konuşmadan atladım çaya gelcem ben de diye inşallah geliriz gerçi herada ile karamelito da bize merti görmeye gelceklerdi yalan oldu artık doğuma Güneş hanıma biz gideriz kısmetse. ayrıca geçmişe bakarken yeni gördüm biz hastaneden ayrıldıktan sonra yani mert yoğun bakımdaydı da biz üçüncü gün taburcu olmuştuk mecburen meğer waters beni görmeye gelmiş ama taburcu oldular demiş karşılaşmak tanışmak kısmet olmamış. waters nerelerdesin en son işe başlıcam daha sık gelirim demişsin ama ne zamandır yoksun umarım iyisindir canım özledik seni. kızların da iyidir inşallah onları da öpüyoruz..
Karamelitooooooooooooooooo okuyo musun aşkımm
aslantepede rekok PATLAMa 131.76 DB 50000 6s Lİ patadı))))))))
kahkihkohkohkohh kahkihkohkohkoh
zarpcım evet arıyorum ama çok aktif arayamıyorum yardımcı. bikaç yere haber bıraktım ama kısmet bakalım. en olmadı bende deniz gibi firmalardan yardım isticem. aslında en başka biriki firmadan eleman geldi ama hiçbirini kafadan gözüm tutmadı. bilmiyorummm.benim annemin emekliliği geldi ama çalışcam diyo beni sinir ediyo. aslında emekli olsa haftada iki üç gün gelip merte baksa benim işim kolay olacak. kaynanam şu aşamada bakamaz kilolu kadın ama biraz büyüse bırakabilirim ona. insan gibi insan şöyle yaşı başı gelmiş sakin temiz suratlı bi kadın olsa allahtan istiyorum ama şans işte bu işler biraz.
denizbulut iyi yapmışsın olmazsa olmazlardan taviz vermemek lazım hem sigara içcek hem çocuk bakcak ne güzel iş ya bu ne rahatlık.bu arada geçmiş olsun aman kendine dikkat et suda eriyen aspirin plus sederjin falan gibi ilaçları tavsiye ederim işe yarıyo.
alabamacım bugün 1 tane daha buldum. ilk defa laf olsun diye yalandan telefon veren değil de gidip görüşebilirsiniz diye referans veren. 2 kere bebek çocuk bakmış kendinin de 5 çocuğu var. kötü yanı kocası ve 1 çocuğu burada çalışıyorlar, 1 gece yatılı izne çıkmak istiyor ama saatleri uydurabiliriz (mesela cumartesi 1 de çıksa pazar 1 de dönecek ya da pazar 8 de çıksa pazartesi 8 de dönecek) diyince anlaştık. zaten taksim de kalıyorlarmış. bunu şirketten buldum. konuştuklarım içinde en dürüst gözüken şirketti. kardeşimi arkadaşı annesine yardımcı alıyormuş. valla yatılı yardımcı alacak olsan hem şirket hem direkt bulma hem de görüşme konularında yardımcı olabilirim. 2 ayda tokat yiye yiye profesyoneli olduk bu işin
Son düzenleme: