38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sizi bende tüp bebek denemelerinin sonucunu hep negatif almış biriyim yaşımda 41 ama yeni bir denemeye hazırlanıyorum şimdi... galiba mayıs gibi deneyeceğim.

günaydın güller..... günaydın alabama ......

hoşgelmişsin kangurumyüsünü güldüren bir tedavi olur inşallah...

limoncum;inşallah her geçen günün iyiyye doğru gitmesi için duacınım..

herkese selam

Günaydın arkadaşlar,

Cans ne güzel bir dilekle bitirmişsin mesajını. Çok sevdim.

Toana, şimdiden geçmiş olsun sana, güzel bir sonuçla dönersin histeroskopiden inşallah.

Alabama'cım, yok be güzelim, bazen yazı kastın dışına çıkabiliyor, kusura bakmayasın öyle birşey olduysa. Yazdıklarında da çok haklısın, valla daha önce de yazdım ya bende cahil cesareti var, gözümü korkutmadı Deniz'in yazdıkları, miniğim uslu ve sorunsuz olur bir bebek olur inşallah. Olmasa da canı sağolsun, üstesinden gelirim evelallah diye düşünüyorum. Aynen dediğin gibi, her çocuğun huyu suyu, farklı. İnşallah o dönem rahat geçer, hem zaten elim mahkum, doğumdan 1.5 ay sonra işte olmayı planlıyorum.

Kangurum, hoşgeldin arkadaşım. İnşallah bu son tedavin olsun. Ben de dördüncü denemesinde yüzü gülenlerdenim. Hala deneyebilecek, umutlu olabilecek yaşlardayız. Biraz yazsana tedavi geçmişini, nerede deneyeceksin?

Günaydın

Denizverdi keyifsizliğin öylesinedir diye umuyorum canım,
ellerimin sonu nolcak merak ediyorum
şimdide kaşıntılarım başladı iyice ilerledi eller uyuşuk ya gecehangi derecede kaşıdığımı bilemiyorum ertesi günü baktığımda bunları bu ellermi yapmış diyorum yaa diyceksiniz yine bir şey çıktı diye durum böyle başıma gelenleri yazıyorum. Bel ağrım, bacak krampım, vs yok ama bende de bunlar var :)
kursa arrtık çok düzenli gidemiyorum bu hafta yine 1 gün gittim sadece senin nasıl gidiyor kurs

Toana inşallah güzel haberler alırsın.

ZarpDeniz zaten kararlısın gel-gitlerinde 1-2 güne kadar geçer canım. İnşallah sağlıkla gelicek süslün.

Herada saol canım ellerimle ilgili bir görüş alamamış bulunuyorum inşallah en kısa zamanda alıcam. tansiyon ilacım 6 dan tekrar 4 e düşürdük gibi şimdiik böyle gidiyor bir aksiyon olmazsa eğer. Senin nasıl gidiyor canım. Benim dr kontrolüm cuma günü olcak.

DenizBulut Batunun sıkıntılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum. acaba atladığın birşeymi var.

Alabama Maşallah yakışıklına zaman akıp geçiyor, sağlıkla geçsin inşallah.

Cans inşallah ilaçların etkili oluyor ve değerlerin en kısa zamanda normale döner.

Maiumut nerelerdesin? kızıyorum bak.

Limon Kabuğu inşallah herşey yolundadır

Kangurum hoşgeldin inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.

Bebişimizin 1.ismi belli oldu Enes... artık bir adı var :) 2.isim ne zaman gelir bilmiyorum. Kaplumbağa hızındayız.

Aceleyle çıktım, yazacaklarımı bitirememiştim, devam.

Alabama'cım, maşallah Mert'e, dört ay bitti seninki koca abi oldu kızım. Geçen gün 10 aylık oğlu olan bir arkadaşla konuşuyordum, '4. aydan sonra birebir iletişim o kadar artıyor ki, inanamazsın acayip bir keyif, müthiş bir tecrübe, yok böyle bir aşk kardeşim' dedi. AAA ben bu lafı bir yerden hatırlıyorum Bol keyifle büyüsün bebekleriniz, maşallah 41 kere her birine.

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım, iyiyiz çok şükür. Bu aralar biraz koşturmacalıyım, annem ameliyat oldu dizine protez takıldı, torunumun peşinden rahat koşmalıyım diye alel acele gitti ameliyata, bayağı zorlu geçmiş ameliyatı ama hayırlısıyla bugün çıkıyor. Normalde refakatçi ben kalırım onunla, bu durumda imkansız tabii, ancak yoklamadan da duramadım onu hastanede. Bir de check-up zamanım gelmişti ona gittim, kafaya takacak birşey yok çok şükür. Ufak bir aritmi görüldü kalpte ama hamileliğe bağlandı, dert değil dendi. Ben de doktora kaç hamile kadın ekg çektiriyor ne önemi var ki bunun dedim, çok haklısınız dedi, rahatlığım da hoşuna gitti. Bir sor bin işit gibi oldu ama Sen nasılsın, tadilat ne alemde.

Baharrrr, ah çok güzel bir isim bulmuşsunuz bebeğine. Enes bebek hoşgelsin, zamanında keyifle sağlıkla kucaklasın annesi onu. Maşallah çok sevdim ismini.Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, az kaldı hayırlısıyla.

Arkadaslar Merhaba,

Kangurum Hosgeldin! Doktorlari, ekibi ve lab.i cok iyi olan bir hastanede denemen basarinizi katlayacaktir diye dusunuyorum, bir kac merkezle gorurusp en cok icine sinenle yola devam etmeni dilerim.

Baharnaz, hep diyorum dayan arkadasim, az kaldi. Elinin disinda sanirim bahsettigin diger agrilar gebelikle ilgili, hepsinin dogumla birlikte akip gitmesini diliyorum canim. Deniz yazmisti galiba eldekiler de birkac hafta icinde gidiyor diye. Ilk isme karar verildigine cok sevindim, artik "bebek" demeyi birakacaksiniz demektir. Enes Bebek saglikla mutlulukla gelsin aramiza...

Herada, Annecigine gecmis olsun canim. Bak torununun hatirina ameliyatini bile one almis, masallah yurekli anneanne! Check-up da cok iyi bir fikir, iyi dusunmussun.

Cans, iyi dileklerin icin sagol arkadasim. Gecen Ankaradan eski isyerimden bir arkadasim yazdi, bu son karda bir cok kisi yollarda mahsur kalmis eve geceyarisi ulasanlar olmus, sen de bahsetmistin ama o kadarini dusunmemistim galiba.

Denizverdi, bugun nasilsin, nesen geldi mi?

Topigin diger citirlarina sevgiler...

Son düzenleme:
Arkadaslar biz de kizimizin ilk ismini " Clarissa" koymaya karar verdik fakat ikinci Turk isim konusunda hala calismalarimiz devam ediyor. Anladik ki isim isi zormus. Bazi begendigim isimleri esim ya tam telaffuz edemiyor yada Ingilizce okunusu garip bir anlama gelebiliyor. Mesela Ada'yi begeniyordum, megerse Ada'nin Ingilizcedeki okunusu cingirakli bir yilan turunun okunusuna cok benziyormus, direk listeden sildik. Lal'i begeniyorum, eger esim uzerindeki inceltme isareti ile soylemeyi basarabilirse bu isme yogunlasacagiz. Ilk ismi uzun oldugu icin ikinci isminin kisa olmasi daha iyi olacak diye dusundum, onerileriniz varsa bekleriz teyzeleri...:13:

zarpcigim benim kist felan yok galiba ama tani konulacak buyuk ihtmial ama doktor bana muayene gibi alttan bakicaz kamarayla dedi bilemiyorumki ilk defa gelicek boyle birsey basima 15 20 dakka birsey dedi bana insallah kolaydirr yaa
dun yazacaktım vakit bulamadım kamerayla alttan bakacaksa onun adı histeroskopi oluyor. çok basit bir operasyon. laporoskopide delik açıp giriyorlar biraz daha zor o ama hangisi olursa olsun araştırmaları iyi. sonucu da iyi olur inşallah.

benim oğlum da usulu bir kerem ne yapalım bu alerji ona rahat huzur vermiyor. geçtiğimiz 3 gün müthiş huzursuzdu. gündüz hiç uyumadı. yorgunluktan bayılıyor 15-20 dakika sonra gözlerini açıyor. soğuk havayla azan kızarıklık ve kaşıntıları bir yandan, dişleri bir yandan hiç rahat değildi. eli de devamlı kulağındaydı. baktım kulağında kaşıntı yapacak kızarıklık yok. acaba dişi mi vuruyor? bugün doktora rutin kontrole gidiyoruz soracağım. bu sabahtan beri az daha rahat ama inşallah böyle devam eder
inek sütü alerjinin bir nedeni. bu alerjilerin azmasına soğuk hava, evdeki tozlar, yataktaki akarlar, yün halılar ve giysiler, sabun ve deterjanlar, polen ve çicekler, sigara ve parfüm hep egzema ataklarının nedenleri. artık hiç kadife yunlu giydirmiyorum. cok ender disari cikacakken triko yelek falan. evdeki hallar daha duruyor ama emeklemeye baslamadan onları da yıkamaya gonderip kaldıracagım. sigara zaten içilmiyor. dışarı çıkarken bile parfüm sıkmamaya çalışıyorum. bu bebeklerin öpülmemesi gerek. ayağının altı dışında öpemiyorum bile.
mesela çok belirgin anladığım kuru ve soğuk hava çok kötü yapıyor. geçtiğimiz 3 gün tıpkı kar havası gibi çok kötüydü. bugün hava az yumuşadı güneş açtı batu da hemen daha sakinledi. ay iyi ki kuzey avrupa da rusya da falan yaşamıyoruz :18:

canım cevap vermedim mi? dogduğundan beri toz beyaz sabunla (haci sakir falan satılıyor ya) yalnız dalin in bebek yumuşatıcını kullanıyordum. alerji doktoruna gittiğimden beri onu da kestim. sadece beyaz toz sabun. evet her türlü detarjan artı parfüm alerji nedeni. yerleri falan da sadece arap sabunuyla sildiriyorum. diğer temizleyiciler ve çamaşır suyu da zararlı.

sağol canım inşallah. sen nasılsın? tiroidin ne durumda?

merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sizi bende tüp bebek denemelerinin sonucunu hep negatif almış biriyim yaşımda 41 ama yeni bir denemeye hazırlanıyorum şimdi... galiba mayıs gibi deneyeceğim.
hoşgeldin. umarım son tedavin olur. hangi merkezde deneyeceksin?

1,5 ay sonra işe başlayacaksan annen yardımcı olacak sanırım? ona da bir yardımcı düşünüyorsan şimdiden ayarla derim

canım ne kadar dikkat etsen kremlerini vs sürsen bu dert zamanı dolmadan yani çocuk belli bir yaşa gelmeden bitmiyor. o yaş da çocuktan çocuğa değişiyor.
sen de ellerinden dertlisin anladığım. hamilelikte oluyor böyle. kaşıntı için ovadril losyon veriyorlar. bilmiyorum ellerde de işe yarar mı? kan dolaşımı nedeniyleyse uyuşukluk falan gibi bir şey varsa belki işe yaramaz. doktoruna bir sor derim.

Bebişimizin 1.ismi belli oldu Enes... artık bir adı var :) 2.isim ne zaman gelir bilmiyorum. Kaplumbağa hızındayız.

enes çok güzel isim. ismiyle uzun sağlıklı yaşasın canım

kızının ismi hayırlı olsun. kısa isim ela ve eda aklıma geldi.

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri.Umut'um huysuz ağlaması dışında iyi.

deniz, ben hipp mamayı denedim.bir eczane sipariş verdiğimde numune göndermişti.ne tesadüf ki Umut onu yediği 2 gün çok gazlıydı.ben de mama gaz yapıyor diye düşündümşimdiki mamamızı seviyoruz kabızlık da bitti ama akşamları çok kötü gaz sancısı oluyor.gece uykusu şükür iyi.

zarpdeniz, isminz çok güzel.benim yakın bir arkadaşımında eşi İngiliz.onlar da bebeklerine 2 isim koydu.sana kolay gelsin zor iş bu....ben bile en başından kız olursa Pelin, erkek olursa Umut koyarım dememe rağmen kaç kere acaba oldum?

limon_kabuğu nu bende merak ediyorum.umarım iyidir.

limon kabuğununda ALLAH yardımcısı olsun...tüm hamile arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun...sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşş....

Deniz Bulut, toz sabun allerjik bebeklere oneriliyor, belki daha baska bir sey var, aslinda herseye de dikkat ediyorsun.... bir de bugun alisveris merkezinde allerjikler icin camasir yumusaticisi da gordum, orada var mi bilmiyorum. Burada bir Avustralyali arkadasim var, O'nun da 5 yasindaki kizi allerjik, antiseptik ilac yerine tea tree yada okaliptus agacinin yaglarini kullandigini soyledi bu Avustralyada cok yayginmis, bu agaclarin orada coklugundan ve organik olmasindan dolayi bunlari kullaniyorlarmis, ilerisi icin lazim olabilir diye dusundum. Sen bayagi kilo vermissin fotoda, masallah Batu'da buyumus. Isim onerisi icin cok tesekkurler.

Altinyunus, iyi bari geceleri uykunuzu tam aliyorsunuz, umarim gaz probleminiz yakinda otomatik olarak gecer. Bu aralar bebek kitaplari okudugum icin gaz icin onerilen diger sey de banyo yaptirmak, biliyorsundur ama yazayim dedim. Isim isi hakikaten zormus, sen evet basinda karar vermistin ve uyguladin, biz hala dusunuyoruz.:26:

Toana, sana yazmayi unutmusum, senin gecirecegin sey kesinlikle histereskopi, simdi anlattiklarinla daha da aciga cikti laparoskopi degil canim. Doktorun hakli cok kolay ve tani amacli hatta bazi problemleri bile giderebildiklerini biliyorum. Hic korkma, cok kolay gececek.

Blusue, nasilsin, bir suredir yoktun?

Limoncum umarim iyiye gidiyorsunuzdur, duacinim.

Kizlar bebekler dogduktan ne kadar sure ucaga binebiliyorlar?:26:

canım kendi açımdan bişey yok.şükür hayat güsel.. işte... olanlara üsülüyorum... çoık büyük felaketler var.basen bu gibi durumlarda kendimden utanıyorum.sadece üsülmekten başka birşey aklıma gelmiyor..bu acislik.... çok üsücü..

şimdi kaç haftan var doğuma?artık dr un gün belirlemiştir sanırım.seseryan olacaklara gün belirleniyor ya.bu arada,memorialde mi yapacaksın doğumunu.tedavini yapanlar mı girecek doğumuna?ellerini de ihmal etme bahar....çokkk lasım olacaklar yakında yavrunu taşırken...sonra,artık kendin için dr gitmeye pek fasla vaktin de olmayacak.tüm samanını alacak oğlun.. bence bir düşün..
benim kurs süper... geçenlerde bir davul yaptım... vallahi kendimle gurur duydum.en güseli benimkiydiisteyince oluyor... inat ettim kendimle yapacağım diye.. çünkü yapması çok sıkıcı geliyor.hep ellerim uhu içinde kaldı..yeter ki istiyeyim.. insan isterse herşey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…