Bebişimizin 1.ismi belli oldu Enes... artık bir adı var :) 2.isim ne zaman gelir bilmiyorum. Kaplumbağa hızındayız.
dun yazacaktım vakit bulamadım kamerayla alttan bakacaksa onun adı histeroskopi oluyor. çok basit bir operasyon. laporoskopide delik açıp giriyorlar biraz daha zor o ama hangisi olursa olsun araştırmaları iyi. sonucu da iyi olur inşallah.zarpcigim benim kist felan yok galiba ama tani konulacak buyuk ihtmial ama doktor bana muayene gibi alttan bakicaz kamarayla dedi bilemiyorumki ilk defa gelicek boyle birsey basima 15 20 dakka birsey dedi bana insallah kolaydirr yaa
selam kızlar
zarpcım oh çok şükür sonuçlar iyiymiş çokk sevindim ayrıca açıklama için de çok teşekkür ederim canım. arkadaşlar hepsi yazmış sen içini ferah tutuyorsan ve as yaptırmak istemiyorsan olay bitmiştir elbet düşüneceksiniz yapsak mı yaptırmasak mı diye bunlar çok normal canım benim bu hesapları yapmayan yoktur. yada biri bişi diyince aman dur ben bunu bilmiyorum nedir acaba diye araştırmamak mümkün değil seni anlıyorum sen aslında benim gibi düşünüyorsun sanırım ve içten içe kararını vermişsin. hayırlısı olsun. biliyorsun ben ikili sonuçlarına ve iki kez ayrıntılıya girdikten sonra doktorum niye bu taramaları yapıyoruz o zaman diyip beni hafif yollu bozmuştu ve ben şaşırmıştım illaki yönlendirirler sanıyordum ve yaptırmadım çok şükür. her ne karar verirsen ver hayırlısı olsun içinden gelen ses seni sonuca götürecek bebeğin gayet sağlıklı eminim.bizimkiler kendi yaşadığımız tecrübeler sen kendi tecrübeni yaşayacaksın.
herada canım ne biliyim sanki yanlış anladın gibi geldi inşallah öyle bir toplanma olur ve birbirimizi tanırız kaynaşırız ama sennn merti görmeye gelcennn başka yolu yokkk. gözün de korkmasın sakın 40 ında annesini üzmeyen bebeler de var deniz senin gözünü korkuttu tabi haklı olarak ama bakalım belki seninde bahtına uslu sakin bi kızçe gelir belli olmaz bu işler ki ben senin aksi de olsa buna razı olduğunu düşünüyorum yeterki sağlıkla gelsin Güneşin.
limoncum inşallah bugün daha iyicesindir ve iyi haberlerini alırız yeterki sen ve oğlun iyi olunda orda olmaya devam edin hayatım sık dişini.
denizbulut bana numaraları iletişim bilgilerini vs özelden atarsan sevinirim. aman inşallah bu bakıcı hep böyle devam etsin. işte bu işler böyle kimi dinlersen ona hak veriyorsun onlar da kendi açılarından bişiler anlatıyorlar. acaba doğrumu anlattığı kızın. ben pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz tabi. geçen alerji ile ilgili tvde konuşuyorlardı sizin durum. inşallah batu şu alerjik durumdan kurtulsun çok üzülüyorum hep gözümün önüne geliyor. kedi ile ilgili bir durum olmadığına falan da eminsin dimi yani bu kadar gözünün içine kadar alerji oldu bu çocu khepsi inek sütünden mi yahu.
denizverdi canım dünya hali bu işte malesef yaşanası bir dünyamıs yok aslında ve gerçekten de bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar akıllıca bilemiyorum. hani diyorlar ya kadınlar kendi egoları için dünyaya bebek getiriyo falan diye nasıl birşeyse bu kendi egosu için getirmeyen ne için dünyaya bebek getiriyor onu da merak ediyorum ya oda ayrı aman işte zor cevapları bulmak. hakkımızda hayırlısı keşke savaş kıskançlık yarış içinde olmak kötülükler olmasa herkes kurallara uysa kıymet bilse ama nerdee insan denen varlık en büyük zararcı ama hep insan başkasının ayranına ekşi diyor kendi ayrını hep tatlı.
bugün Mert 4 aylık oldu herşey yolunda hepinizin ellerinden öper 41x
Deniz Bulut, hadi bakalim, insallah bu seferki bakici baki kalacak. Gecenlerde sormustum ama gozunden kacti sanirim, Batu'nun kiyafetlerini neyle yikiyorsun? Okudugum hamilelik kitabinda kullanilan deterjan yada sabuna da allerjisi olabilir diye yaziyor.:26:
Alabama, sagol canim, dedigin gibi ben de kendi tecrubemi yasayacagim. Masallah Mert'e, 4 aylik olmus darisi siradakilere...
Toana, senin bahsettigin operasyon histereskopi olmasin, ikisi birbirinden farkli seyler...
sağol canım inşallah. sen nasılsın? tiroidin ne durumda?herkese ıyı akşamlarr
lımonkabugu ...inşallah bu dertler bu sıkıntılar bıter..her sey yolunda ve zamanında gelısır .. canım butun kalbımle dua edıyorum .. bebegını saglıcakla ve zamanında kucagına al .. kendını uzup yıpratma lutfen ... ıyı seyler dusun .. bebegın senınle kalacak ...allah yar ve yardımcın olsunnnn
zarpdenız ..her sey yolunda gıtmıs ..maaşallah .. .bebegını saglıcakla kucagına alman dılegıyle ..
toana sanırım sana histereskopi yapacaklar .. basıt bır anestesı ıle rahıme kamera ıle bakıyorlar.. cok basıt bır ışlem .. korkulacak bır sey degıl .. laparoskopı daha opere bır sey .. bır nevı kucuk amelıyat yanı ...
erverdıcım .. benım kulaklarımı cınlatmıssın ... sana da cok selammm... bana yapılan ıslem sıs dıye bır seydı canım .. rahıme cok ınce bır katetral yardımıyla su verdıler ultrasonda kontrol ettıler .. yapısıklık var mı dıye bakmıslardı ....
denızbulut batuya cok gecmıs olsun ... ınşallah hayırlısıyla ıyılessın bu cocuk yaaaa...
alabama merte yenı ayı mutlu ve uzun bır omru beraberınde getırsın ... daha nıce aylara yıllara ...
herkese cok selam ... gonuldekılerın hayatta olması dılegıye ...
hoşgeldin. umarım son tedavin olur. hangi merkezde deneyeceksin?merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sizi bende tüp bebek denemelerinin sonucunu hep negatif almış biriyim yaşımda 41 ama yeni bir denemeye hazırlanıyorum şimdi... galiba mayıs gibi deneyeceğim.
1,5 ay sonra işe başlayacaksan annen yardımcı olacak sanırım? ona da bir yardımcı düşünüyorsan şimdiden ayarla derimGünaydın arkadaşlar,
Cans ne güzel bir dilekle bitirmişsin mesajını. Çok sevdim.
Toana, şimdiden geçmiş olsun sana, güzel bir sonuçla dönersin histeroskopiden inşallah.
Alabama'cım, yok be güzelim, bazen yazı kastın dışına çıkabiliyor, kusura bakmayasın öyle birşey olduysa. Yazdıklarında da çok haklısın, valla daha önce de yazdım ya bende cahil cesareti var, gözümü korkutmadı Deniz'in yazdıkları, miniğim uslu ve sorunsuz olur bir bebek olur inşallah. Olmasa da canı sağolsun, üstesinden gelirim evelallah diye düşünüyorum. Aynen dediğin gibi, her çocuğun huyu suyu, farklı. İnşallah o dönem rahat geçer, hem zaten elim mahkum, doğumdan 1.5 ay sonra işte olmayı planlıyorum.
Kangurum, hoşgeldin arkadaşım. İnşallah bu son tedavin olsun. Ben de dördüncü denemesinde yüzü gülenlerdenim. Hala deneyebilecek, umutlu olabilecek yaşlardayız. Biraz yazsana tedavi geçmişini, nerede deneyeceksin?
Günaydın
Denizverdi keyifsizliğin öylesinedir diye umuyorum canım,
ellerimin sonu nolcak merak ediyorum
şimdide kaşıntılarım başladı iyice ilerledi eller uyuşuk ya gecehangi derecede kaşıdığımı bilemiyorum ertesi günü baktığımda bunları bu ellermi yapmış diyorum yaa diyceksiniz yine bir şey çıktı diye durum böyle başıma gelenleri yazıyorum. Bel ağrım, bacak krampım, vs yok ama bende de bunlar var :)
kursa arrtık çok düzenli gidemiyorum bu hafta yine 1 gün gittim sadece senin nasıl gidiyor kurs
Toana inşallah güzel haberler alırsın.
ZarpDeniz zaten kararlısın gel-gitlerinde 1-2 güne kadar geçer canım. İnşallah sağlıkla gelicek süslün.
Herada saol canım ellerimle ilgili bir görüş alamamış bulunuyorum inşallah en kısa zamanda alıcam. tansiyon ilacım 6 dan tekrar 4 e düşürdük gibi şimdiik böyle gidiyor bir aksiyon olmazsa eğer. Senin nasıl gidiyor canım. Benim dr kontrolüm cuma günü olcak.
DenizBulut Batunun sıkıntılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum. acaba atladığın birşeymi var.
Alabama Maşallah yakışıklınazaman akıp geçiyor, sağlıkla geçsin inşallah.
Cans inşallah ilaçların etkili oluyor ve değerlerin en kısa zamanda normale döner.
Maiumut nerelerdesin?kızıyorum bak.
Limon Kabuğu inşallah herşey yolundadır
Kangurum hoşgeldin inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.
Bebişimizin 1.ismi belli oldu Enes... artık bir adı var :) 2.isim ne zaman gelir bilmiyorum. Kaplumbağa hızındayız.
kızının ismi hayırlı olsun. kısa isim ela ve eda aklıma geldi.Arkadaslar biz de kizimizin ilk ismini " Clarissa" koymaya karar verdik fakat ikinci Turk isim konusunda hala calismalarimiz devam ediyor. Anladik ki isim isi zormus. Bazi begendigim isimleri esim ya tam telaffuz edemiyor yada Ingilizce okunusu garip bir anlama gelebiliyor. Mesela Ada'yi begeniyordum, megerse Ada'nin Ingilizcedeki okunusu cingirakli bir yilan turunun okunusuna cok benziyormus, direk listeden sildik. Lal'i begeniyorum, eger esim uzerindeki inceltme isareti ile soylemeyi basarabilirse bu isme yogunlasacagiz. Ilk ismi uzun oldugu icin ikinci isminin kisa olmasi daha iyi olacak diye dusundum, onerileriniz varsa bekleriz teyzeleri...:13:
limon kabuğununda ALLAH yardımcısı olsun...tüm hamile arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun...sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşş....
Denizverdi, canli yayin
Günaydın
Denizverdi keyifsizliğin öylesinedir diye umuyorum canım,
ellerimin sonu nolcak merak ediyorum
şimdide kaşıntılarım başladı iyice ilerledi eller uyuşuk ya gecehangi derecede kaşıdığımı bilemiyorum ertesi günü baktığımda bunları bu ellermi yapmış diyorum yaa diyceksiniz yine bir şey çıktı diye durum böyle başıma gelenleri yazıyorum. Bel ağrım, bacak krampım, vs yok ama bende de bunlar var :)
kursa arrtık çok düzenli gidemiyorum bu hafta yine 1 gün gittim sadece senin nasıl gidiyor kurs
Toana inşallah güzel haberler alırsın.
ZarpDeniz zaten kararlısın gel-gitlerinde 1-2 güne kadar geçer canım. İnşallah sağlıkla gelicek süslün.
Herada saol canım ellerimle ilgili bir görüş alamamış bulunuyorum inşallah en kısa zamanda alıcam. tansiyon ilacım 6 dan tekrar 4 e düşürdük gibi şimdiik böyle gidiyor bir aksiyon olmazsa eğer. Senin nasıl gidiyor canım. Benim dr kontrolüm cuma günü olcak.
DenizBulut Batunun sıkıntılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum. acaba atladığın birşeymi var.
Alabama Maşallah yakışıklınazaman akıp geçiyor, sağlıkla geçsin inşallah.
Cans inşallah ilaçların etkili oluyor ve değerlerin en kısa zamanda normale döner.
Maiumut nerelerdesin?kızıyorum bak.
Limon Kabuğu inşallah herşey yolundadır
Kangurum hoşgeldin inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?