38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın güller......

limoncum. merak edip okumuş öğrenmiştim seni.duacınım arkadaşım.. bugün inşallah abdest alabileceğim.kuran okurken sana da şifa olsun diye göndereceğim.. sana ve bebeğine.. sisi korusun.. yanınısda beklesin...
inşallah herşey yoluna girecek. sarıyorum sisi

denizverdiciyim ,sen nasilsin tatlim benim noldu kizin geldimi neler yaptin gorusmeyeli

toanacım..şükür iyiyim..değilmi ki hala nefes alıyorus.. şükür... çok şükür...sen de her geçen gün daha iyi olacaksın...saman en acı ama en iyi ilaçtır...
yok güselim.kısımın gelmesine daha çok var maalesef...ama olsun...bekliyeceğim..
pek birşey yapamıyorum.hasırlıklar gibi.şimdilik sadece fikir üretiyorum.yavrucum ne kadarlık olacak bilmiyorum.artık herşeyimis o geldikten sonra belli olacak.yeni hayatımıs..

denis;selam

hayırdır... pek yoksun.oğlun ,sen iyimisinis?

denis,bende halaa ''beğen'' yok.nasıl beğendinis peki sis?nereye tıkladınıs da oldu?

Son düzenleme:
limoncum aman sen iyi ol da biz sana dua ediyoruz hiç kendini yorma emi. sadece iyiyim yaz bize yeter canım. haklısın çok zor bulduğun bebeğin çok kıymetli allah onu korusun ama seni de korusun sen de çok önemlisin bunu unutma.

toana başın sağolsun allah sabır versin geride kalanlara uzun ömür versin

limon kabuğu çok kötü günler geçirmişsin ve geçiriyorsun çok üzüldüm. geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın. inşallah ikiniz de kurtulur sen de yavruna kavuşursun canım

ben bakıcı peşindeyim. mevcut olanla sigara konusunu konuştum başkasını bulana kadar bekle dedim ama izin günü için de üç kağıt yapıp geceli çıkmak isteyince bir de bizde herkes böyle diyince yolverdim en iyisi dönme dedim. bu sefer 3-5 gün bekleyip azıcık araştırıp içime en sineni alacağım.

ayrıca 4 gündür gribim. batu ya geçmesin diye dua ediyorum. onun bir gün yüzü kızarıyor bir gün vücudu kızarıyor. derken burnu tıkanıyor. gece 12 ile 4 veya 5 arası uyku uyuyabiliyoruz. arada 1 saat de mama ve alt değiştirmek için kalkıyorum. kısaca yardımcısız uykusuz ve hastayım. ama yıkılmadım ayaktayım. :84::111:

Son düzenleme:

Evet unutmayayım bari:)

inşallah en iyi şekilde atlatırsın arkadaşım.

ye annesi ye onu. Ay Alabama'cığım valla inşallah beklerim çok da sevinirim...

Limon'cum ne diyeceğimi bilemiyorum. Senin için çok çok dua edeceğim arkadaşım. İnşallah bu günlerin geride kalacak. Hep kendine şunu söyle. İyileşeceğim ve sonunda bebeğimle birlikte sağlıklı olacağım. Psikoloji çok önemli, beyin gücünle güzellikleri getirebilirsin hayatına. Ben de böbreğimi kaybetmek üzereyken hep ama hep olumlu düşünmüştüm. Hiç kendimi böbreğim gidecek diye üzmemiş ve karalar bağlamamıştım. Sonunda başardım ve böbreğimi kurtardım. Lütfen sen de hep böyle düşün. İnan o zaman herşey daha güzel olacak. Dualarım seninle arkadaşım...

Limon Kabugu, dualarim seninle canim, Allah bebegini sana bagislasin, acil sifalar diliyorum canim. Kanamanin neden oldugu icin doktorun bir sey soyledi mi?

Denizverdi, fikir uretmek de onemli bir sey, zihinsel hazirlik yapiyorsun canim.

Deniz Bulut, cok gecmis olsun. Batu ile hasir nesirken Maske giysen nasil olur? Umarim bu bakici icine siner canim.

Baharnaz, sabahlari ve aksamlari ceviz yiyorum ama uzum yemiyordum cunku burada siyah olaninin bulamadim canim, bilgiler icin tesekkur ederim. Tuzu azalttim ama ben tuzu ne cok seviyormusum, her sey tatsiz bence tuzsuz!

Alabama, sen de bakici ariyor musun?

Toana, sana daha once masaj yazmistim ama sanirim goremedin. Senin de acin buyuk, Allah cok sabir versin.

Diger arkadaslar umarim herkesin keyfi yerindedir.

denizbulutum,zarpdenizcim sagolun arkadaslarim tessekur ederim canlarim benim hayat acimasiz iste napalim rabbim zamanla sabir vericek insallah,sizler nasilsiniz canlarimm benimm

kendi yazdığın mesajda olmuyor. kendi kendini beğenemiyorsun tabii. diğer mesajlarda sağ alt köşede.

hııııı....yani şimdi sisin alt köşelerde de yasmıyor öyle mi?sadece diğer kişilerin sağ alt köşesinde var.. hımm.yani kimsenin beğeni yok... tamam .şimdi oldu.
uykudan mı kalktım ne:26:

yine bakıcı(
tam bir annesin denis.. uykusus,yardımcısıs yorgun...

bana bu topikten anne olan bir arkadaş ''öyle anne oluyorsun'' demişti...yani fedakarlıkla... allah yardımcısı olsun bütün annelerin.güç kuvvet versin.. kendini iyileştirmek için ne gerekiyorsa yap.. vitamin,meyve.mümkünse istirahat ! batu için.....
ben de anne olacağım günleri bekliyorum.sen o samana herşeyi atlatacaksın.batu kocaman abi olacak...inşallah saman su gibi geçecek,emekliliğinde elinden tutup yavrunun, hayatı yeniden onunla yaşıyacaksın..inşallah...

Son düzenleme:
herkese çok selammm

limonkabuğu çok geçmiş olsun .. çabucak geçip gitsin ... allah yavrunu sana bağişlasın .. inşallah her sey düzelir ve bir an önce sağlığına kavuşursun .. hastanede kalmak sana zor gelmesin canım .. çünkü sonunda bebeğine kavuşacaksın .. kendini üzme ..sevin .. bebeğin seninle ve allahın izniyle hep seninle kalacak .. sen de saglıkla bebegini kucağına alacaksın ... allah kolaylık versin ...kalbimde ve dualarımdasın

sevgili limon...
bu akşam çok dua ettim. aklıma kim geldiyse ona..yasin tebareke ve amme dualarını okudum.yanında bekçi olsunlar.korusunlar sisi..

baharcım senin de ellerini söyledim... herkesi söyledim..allah kabul etsin amin..

günaydııın

ara ara yazıyorum baslıga ama şimdi farkettim burası tüp bebek annelerinin başlığıymış

arkadaşlar Allah hepinizin emeklerinin karsılıgını versın

minik kuzularımızı bize, bizi de onlara bağışlasın :::::::)))))))))))))))))

evettttt sabah duamızı da yaptık. gune baslayabılırız.

evet canım hayırlı gün olsun..haydi çaya...

haaa... başlık öyle ama 30 üseri bayanlarıs bis... sadece tüp yolcuları değil.tüplü tüpsüs hamilelerimis annelerimis anne adaylarımıs var...başlığa da aldanma.. herkes 30unda

Günaydın

Denizverdi Allah razı olsun canım. İnşallah duaların/dualarımız kabul olur.
Herksin işi rast gider.
Çaya geliyoırum yanında ne var :)

Limon sağlıkla bebeğini kucağına alır.

Son düzenleme:

:) Amin canım. Güzel bir gün olsun.

Günaydın

Denizverdi Allah razı olsun canım. İnşallah duaların/dualarımız kabul olur.
Herksin işi rast gider.
Çaya geliyoırum yanında ne var :)

Limon sağlıkla bebeğini kucağına alır.

canlı bir günaydın bahar
amin amin aminnn...
mucuklu mumurta vardı.ama geç kaldın. bir dahaya sakla iştahını
hadi ben soframı toplıyayım.

sahi;sen kursa gidiyormusun bugün... umarım keyifli geçer.bisim süper geçiyor da..

Son düzenleme:
patikler vallahi ben herada ile konuşmadan atladım çaya gelcem ben de diye inşallah geliriz gerçi herada ile karamelito da bize merti görmeye gelceklerdi yalan oldu artık doğuma Güneş hanıma biz gideriz kısmetse. ayrıca geçmişe bakarken yeni gördüm biz hastaneden ayrıldıktan sonra yani mert yoğun bakımdaydı da biz üçüncü gün taburcu olmuştuk mecburen meğer waters beni görmeye gelmiş ama taburcu oldular demiş karşılaşmak tanışmak kısmet olmamış. waters nerelerdesin en son işe başlıcam daha sık gelirim demişsin ama ne zamandır yoksun umarım iyisindir canım özledik seni. kızların da iyidir inşallah onları da öpüyoruz..

Karamelitooooooooooooooooo okuyo musun aşkımm
aslantepede rekok PATLAMa 131.76 DB 50000 6s Lİ patadı ))))))))
kahkihkohkohkohh kahkihkohkohkoh

zarpcım evet arıyorum ama çok aktif arayamıyorum yardımcı. bikaç yere haber bıraktım ama kısmet bakalım. en olmadı bende deniz gibi firmalardan yardım isticem. aslında en başka biriki firmadan eleman geldi ama hiçbirini kafadan gözüm tutmadı. bilmiyorummm.benim annemin emekliliği geldi ama çalışcam diyo beni sinir ediyo. aslında emekli olsa haftada iki üç gün gelip merte baksa benim işim kolay olacak. kaynanam şu aşamada bakamaz kilolu kadın ama biraz büyüse bırakabilirim ona. insan gibi insan şöyle yaşı başı gelmiş sakin temiz suratlı bi kadın olsa allahtan istiyorum ama şans işte bu işler biraz.

denizbulut iyi yapmışsın olmazsa olmazlardan taviz vermemek lazım hem sigara içcek hem çocuk bakcak ne güzel iş ya bu ne rahatlık.bu arada geçmiş olsun aman kendine dikkat et suda eriyen aspirin plus sederjin falan gibi ilaçları tavsiye ederim işe yarıyo.

Son düzenleme:
Kizlar Gunaydin

Denizverdi, oooo sucuklu yumurtalar yenmis! Afiyet olsun. Dualarin icin cok tesekkurler canim.

Baharnaz, sen de annem gibi hemen cayin yaninda ne var diye sormussun.... Annem simdi diyette oldugu icin cay da icmiyor cunku cay icerse yaninda bir sey yemek istiyor.

Cerebrum, insallah hepimiz saglikla bebeklerimize kavusuruz, bebegi olanlar da sagalikla buyuturler, sagolasin.

Alabama, bu bakici isi zormus arkadaslar, Allah size kolaylik versin. Ben neyseki bir sure calismama karari aldim ve bebegime de insallah kendim bakacagim. Patikler'e giderken bana da haber verin ben de gitmek istiyorum yaa, yoksa oynamiyorum.

Patikler, kizlar gelirken ben de gelmek istiyorum, yanliz ondan once bana herhalde bir ucak bileti ayarlaman gerekecek canim.

Herkese iyi hafta sonlari dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…