- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
denizverdiciyim ,sen nasilsin tatlim benim noldu kizin geldimi neler yaptin gorusmeyeli
denis;selam
hayırdır... pek yoksun.oğlun ,sen iyimisinis?
denis,bende halaa ''beğen'' yok.nasıl beğendinis peki sis?nereye tıkladınıs da oldu?
Herkese Iyi Ogleden Sonralari
Hava bugun de guzel galiba...Herkes disarida sanirim, artik cok kimseler ugrayamaz oldu...
Baharnaz, detayli ultrason bilgileri icin tesekkur ederim canim, dun yazmayi unutmusum.
Kilonu sabitledigin iyi olmus ama bu tansiyon nasil bir sey anlamiyorum, gebelikten sonra yokolmasini umit ediyorum. Benim annemin yillarca tansiyonu dusuktu malum menapoz sonrasi tam tersi oldu, benim de normalde tansiyonum dusuk ama ilerisini dusunemiyorum. Bir de ben tuz konulmus yemek yemeyi seviyorum ama simdi mecburen azalttik tabii...Diyetisyen bir tanidigim bana bir ornek beslenme listesi gonderiyor, umarim uygulamak kolay olur.
Patikler, tadilati kontrol ettigin iyi oluyor, bitince cok keyif alarak oturacaksiniz insallah canim. Yeni bebege de yer ayirmayi unutmayin sakin.
Denizverdi, yeni salata himmm, afiyet olsun ben ve Bahar ondan yiyelim diyecegim ama ben kuzu kulaginin neye benzedigini acikcasi bilmiyorum.
Umarim diger kizlarin keyfi yerindedir.:13:
herkese selammm
toana başın sag olsun arkadasım .. cok uzuldum ınan .. allah baska acılar yasatmasın ....
lımonkabugunu cok merak ettım .. umarım her sey yolundadır ....
herksesı sevgıyle kucaklıyorum ..... benım tıroıd degerlerım daha tam anlamıyla dusmedıgı ıcın amelıyat ertelenıyor .... 15 gun sonra yıne gıdecegım bakalım .....
her kalan işte bi hayır vardır derler işte hayır 1 evsahibi oldun patiklercim hayır 2 evrenin saati demek böylekurulmuş sana bebeğini mayısda verecek allahın izniyle. Mert paşam iyi napsın büyüyo haftaya salı günü kısmetse bizde doktora gidiyoruz 4 ayımız doluyo oğlum artık oyuncağını almaya çalışıyo bazen şansa başarılı oluyo. çığlıklar atmaya başladı. kendi bile bazen bu ses benden mi çıktı diye öyle bi şaşırıyo ki sorma gitsin. onu yemek istiyorum.kolay gelsin arkadaşım sana. evet herada yazmış yeni evine çaya gelcez inşallah.
canım tekrar başın saolsun diyeyim kalanlara sabır versin anne bambaşkadır allah rahmet eylesin yattığı yer cennet olsun inşallah hayatım.
heradacım işte ben de aynen ondan istiyorum çocuk gibi çocuk olsun çocukluğunu doya doya şımara şımara yaşasın. adaya sana komşu gelcem hiç merak etme sen benim hayatımda bu konuda belki dönüm noktası olacaksın senden kuvvet bulup en azından oraya kaçabiliriz diye düşünüyoruz inşallah. benim kocama kalsak şimdi taşınır adaya çok seviyo. ada muhabbetini anlatmışsın çok net hayal ettim nasıl geliştiğini vallahi süper bende ondan istiyorum araba yok araç sesi motor dumanı yok ne güzel. valla şeker çok geliyoruz adaya ama senin adada olduğunu öğrendiğimden beri hiç gelmedik yada belki bi kez geldik ama çok yeni öğrenmiştim senin orda olduğunu kısmet olmadı inşallah sana da geleceğim hayatım. valla Mertime çok dua okuyorum maşallah da takıyorum hatta 41 kere maşallahı 41 kere tekrarlıyorum da allaha emanet ediyorum çok da indigo olması önemli değil istemem zaten çok büyümüş de küçülmüşünü ama çok güzell biliyorumm canlı canlı görmen lazım keratayı yaniiiiii. vallahi benim çocuğum diye söylemiyorum ama gerçekten allahım güzel allahım bana çok güzel bi evlat verdi.kaderi güzel olsun sağlıklı uzun şanslı mutlu yaşasın çok üzüntüler görmesin hayat ona yol versin sellektör çaktırtmasın yolları açık olsun. hepimizin çocukları için allah gönlümüze göre versin canım.
Gelelim Güneş hanıma maşallah ona 41x1.5 kilo olmuş şekerim benim gelsin ben onu çok sevicem. ters duruyo demek zamane kardeşim zamane napcan rahatları yerindeyse önemli değil nasılsa sezeryan olcak keyfine baksın. sen doğumuna hale hanımın girmesini mi istiyorsun neden ataşehire gelmiyor ki anlamadım aynı hastane değil mi yani. neyse herşeyin hayırlısı dicem yine hayırlısı neyse o olsun. seninde için nasıl rahat edecekse hayatım. o güzel pozları nasıl görebiliriz acaba mümkün müdür bi şekilde??
zarpcım hafta sonu güzel ayrıntılını alırsın inşallah cd ye kayıt yapıyolardır mutlaka istemeyi unutme emi. kızlar bilgi vermiş uzun uzun seyret bebişini. iki defa olcak diye bi kaide yok sen içini ferah tut hayatım. güzel haberlerini bekliyoruz.
öpüldünüzzz hepiniz kızlar.
temmuz annelerine yazdığım msjı burayada kopyalamak istiyorum...tekrar tekrar yazabilecek gücüm yok,elimin üzerinde damar yolu açık olduğu için yazmakta zorlanıyorum...bazı arkadaşlarım diğer topicten yazımı okumuşlar,okumayan arkadaşlar için tekrar ekliyorum...
benim için dua etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun,duadan başka elden hiçbir şey gelmiyor,bundan sonrası Rabbimin elinde.....
Merhaba arkadaşlar;
10 gündür hastanede yatıyorum..geçen hafta Salı sabahı saat 7’de tuvalete kalkmıştım..yatağıma döndüğümde altımda bir sıcaklık olduğunu hissettim…heralde akıntım var diye düşündüm ama sıcaklık bacaklarıma doğru devam etmeye başlayınca elimle kontrol ettim ve bir baktım ki elime kan geldi,eşimi uyandırdım hemen,ayağa kalktığımda kanın daha yoğun aktığını gördüm ve hemen tuvalete oturdum 5-6 dakika boyunca tuvalete bardaktan boşalırcasına kanım aktı ve parçalar düşmeye başladı…eşimle çocuğun düştüğünü düşündük,panikle en yakın hastaneye gittik…gittiğimiz hastane kanamayı durduramadı ve hayatımın tehlikede olduğunu söyleyerek beni üniversite hastanesine ambulansla sevk etti..üniversitede hemen ultrason odasına aldılar ama ultrason doluydu hamile bir kadının kontrolü yapılıyordu..elimdeki serum da ambulansta çıktığı için yoğun kan kaybıda eklenince ultrason odasında şoka girmeye başladım..gözlerim kayıp titremeye başlayınca doktorlar panikle hasta şoka giriyor,hastayı kaybediyoruz,acil ameliyathaneyi hazırlayın çocuğu alıcaz dedıler o an dünyam başıma yıkıldı,biri ultrasonla bebeği görmeye çalışıyor yaşıyor mu bebek diye ama benim titremelerimden net bir şey göremedi heralde ki sizde bakın yaşıyormu anlayamadım diyor,ötekisi hareket etti gördüm dedi, bağırmaya başladım çocuğumu aldırmam onu zor buldum,beni öldürün dedikten sonrasını hatırlamıyorum…yatağımda serum bağlı buldum kendimi,çok kan kaybettiğim için de kan takviyesi yapıldı..
4 gün camı bile olmayan havasız bir oda da ağır ilaçlar ve serum kullanarak yattım…aldığım ilacın biri şiddetli baş ağrısı yapıyordu,kafamın içinde birisi çekiçle kafama çivi çakıyor gibiydi 4 gecem uykusuz,gündüzlerimde aldığım serumlardan dolayı nefes darlığı geçirerek geçti,oksijen tüpüne bağlıyorlardı..süreklide havasızlıktan burnum kanıyordu..4 günün sonunda hemşirelere yalvara yalvara kendimi özel odaya aldırdım..sürekli müdahele için göndermiyorlardı özel odaya,doktorlara yakın olayım diye..son 2 gün sürekli ağlıyordum,psikolojim bozulmuştu artık…neyseki Cuma günü özel odaya aldılar..en azından camı olan bir odadayım diye şükrediyorum…
Dün sabah doktor odama geldiğinde daha nekadar kalacağımı sordum..senin gidişat doğuma kadar buradayı gösteriyor dedi..bunu duyunca gün boyu ağladım,dün de doktorum ultrasona götürdü beni,ultasonda bebeğin göbek kordonunun yandan gittiğini ve kordonda kanama olduğunu bir takım risklerin olduğunu söyledi,bugün eşim doktorla konuşmaya gitti dün eşime risklerden bahsetmişsiniz,ne gibi riskler var diye…kordonun yandan gitmesi baskı yaparmış buda kanamayı tetiklermiş..bir büyük kanamada daha bebeğin ve benim hayatımı tehlikeye sokarmış..şimdi bir büyük kanama daha olmasın diye Allaha dua ediyorum…
Benden haberler böyle arkadaşlar…geçmişi okuyamadım inşallah herkez iyidir,hastanede bağlantı çok zayıf,bilgisayarın başında bekliyorum bağlantının gelmesi için…çok fazla sizi takip edemesemde ara ara kendimle ilgili haberler vermeye çalışıcam..dualarınızı eksik etmeyin…
kendi yazdığın mesajda olmuyor. kendi kendini beğenemiyorsun tabii. diğer mesajlarda sağ alt köşede.
günaydııın
ara ara yazıyorum baslıga ama şimdi farkettim burası tüp bebek annelerinin başlığıymış
arkadaşlar Allah hepinizin emeklerinin karsılıgını versın
minik kuzularımızı bize, bizi de onlara bağışlasın :::::::)))))))))))))))))
evettttt sabah duamızı da yaptık. gune baslayabılırız.
günaydııın
ara ara yazıyorum baslıga ama şimdi farkettim burası tüp bebek annelerinin başlığıymış
arkadaşlar Allah hepinizin emeklerinin karsılıgını versın
minik kuzularımızı bize, bizi de onlara bağışlasın :::::::)))))))))))))))))
evettttt sabah duamızı da yaptık. gune baslayabılırız.
Günaydın
Denizverdi Allah razı olsun canım. İnşallah duaların/dualarımız kabul olur.
Herksin işi rast gider.
Çaya geliyoırum yanında ne var :)
Limon sağlıkla bebeğini kucağına alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?