38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kanguru..tatli yaa insallah haziranda son olsun tedavin bebeyin gelsiin insallahh canim benim ..rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallahh..ama neden donasyon tatlimm

aaaaa...büyük gün çarşamba yaniii...e güzeeeell..tedavinin sonuna yaklaştın hayırlısı ile...allahım,inşallah yaaaa...canım yumoşların toplanacağı gün nasıl hazır olman gerektiği hakkında bilgi verdilermi,yani ben bilemiyorum ama açmı tok mu nebiliim başka yapman gereken bişeyler varmı...bildiğim kadarı ile parfüm krem yasak..başka tecrübeli bayanlar varmı bişey?

şşşşşt...bakıyorum 6 7 tane altta misafir... sonra bir bakıyorum.hepsi dökülmüş yazıyo... ben kül yutmam.

zarpdenizcimm sanada slm:79: canimm..iyi az kalmis dogumuna hadi hayirlisiyla rabbim kucaginada almayi nasip etsin arkadasimm insallahh..sen hangi ulkedesinn tatlimm..sendemi gurbetcisinn.ALLAH kolaylik versin

Canıkolar sanırım narkoz degılde hafıf bır ıgne olucak ne bıleyım demekkı yolunda kı toplucaklar ay bana dua edın ınsallahhh canım ya

Cnm evet bılgı verdıler ac olucam aksamdan sonra ne makyaj ne bır sey hıc bır sey yok kıı ben kokosum bırıyım boyasız gezmem ne yapalım oyle gezıcezz

donasyon neden tatlım anlamadım?bütün çareler bittimi ki donasyon diyosun?bak ben bugün yazdım sana ne kadar uyar bilmiyorum ama bir kaç seferde yumurta toplatabilmekte bi çare,belki düşünmüşsündür bilmiyorum?:26:

olsun...karalamaya devam..ben de kalınca bir günlük tutmayı düşünüyorum.kızım seni beklerken diye...hergün onunla ilgili düşündüklerimi yapmak istediklerimi yasmayı istediğim bir günlük.mektuplar kaybolabilir... en iyisimi biz günlük tutalım..heh.

akidecik nanem canim ..yemek felan yeme dedilerse narkoz yiycen afiyetle be canim..bilmiyorum ama belki..saglik olsun hersey bebek icin sekerimm

kızlar maşallah size bu saatte sözleştinizmi ya

akidecim canım rabbim rast getirsin inşallah

toana ilahi şu yumurtalık lafın yokmu.. allah seni ne etsin yumurtalık alınırsa ne yaparız.o bizde kalıyor

tayf kısmette varsa aşılama ile gelir tüp ile de dilerim alırsın yarucuğunu kucağına.

canım inşallah ne diyiim..neye niyet neye kısmet oldu ama vardır bi hayır bunda da...

ilahi denizverdiciyiimm cok tatliissin..mahmut hoca gibii

mahmut hoca değildii o ya.. takarım şimdi.kuru suratlı hafif kelsaçlarını bir tarafa yatırmış bir hocaydı..kimyacımıydı neydi..ay ben şimdi uyuyamam bu akşam:26:
c
tövbe estağfirullah. iyice gıybete girdi heee yazdıklarım...affetsin o hoca beni.

Son düzenleme:
YAHU KIZLAR MSN GECELIM MI DAHA IYI VALLA EKLEYIN BENI yahu yumurtalarim az diye dert etmeyin bak benime oyletdi ama demekki transfere gidiyor dur bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…