38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar Merhaba

Dogum kursunda bugun hocamiz TR'de epiduralli sezeryanda bebegi anneye emzirmek icin ne zaman verildigini sordu bilemedim! Sezeryan esnasinda perde var mi? Kordonu bize kesmek ister misiniz diye soruyorlar mi? Bebegin dogduktan sonraki bakimi ne zaman yapiliyor gibi? Tecrubeli arkadaslardan bilgi ricasi ile...

Bugun derste normal dogum anlatildi, sancilar, gercekleri- yalancilari...Dersten sonra esim iyiki hamile degilim ve iyiki bayan olarak dogmamisim dedi.

Herada, bezelerin durumunun biraz duzeldigine sevindim, cok sukur, umarim yakinda tamamen giderler. Elbette senin beyaz minik de buyuyecek, biraz sabir annesi...Biz Haziran'in son haftasi geliyoruz kismetse...Sanirim o zaman 33 haftalik filan olacagiz. Buralar feci sicak, hatta sicak otesi...Ne yazik ki orasi da gelince sicak olacak ve benim sislikler biraz daha artacak. 1 Haziran'da detayli ultrasonumuz var, oraya gelmeden bir detayli daha yapilsa ne iyi olur diye dusunuyorum bakalim artik. Kilo durumlarin nasil, kac kilo almistin, kaci gitti? Beslenme uzmani bir arkadasim inciri sutte bekletip oyle yememi onerdi, simdi onu yapiyorum, umarim faydasi olacak, kayisi da iyi fikir canim, sagol. Kokluyorum minigini...

Tayf, umarim bir daha denemeye gerek kalmadan 5 yumurtadan bir tanesi sana bebek olarak gelir.

Akideciknane, sanirim sana farkli bir tedavi yapilmis. Yucel Bey'i de gorme sansiniz oluyor mu? Yazinda dil probleminden bahsetmissin belki direk Yucel Bey ile kendini daha cok rahat hissedebilirsin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cans, umarim degerlerin yolunda gider de hem sen hem de Patikler Haziran'da tedaviye baslarsiniz.

Kangurum, sanirim siz de Haziran dusuyorsunuz, simdiden hepinize bol sanslar.

Alabama, gozunuzaydin, sampiyon olmussunuz. Minik Fenerliyi de operim yanaklarindan.

Baharnaz, sen bu sisliklerden cok cektin canim, sanirim simdi sira bende...Evet, haftalar ilerliyor, saglikla-miadinda gelsin de dortgozle bekliyoruz.

Denizverdi,
evet simdi sira bende canim. Feci sicaklar da cabasi... Ne yapalim bebegimiz iyi olsun da bunlar bir sekilde gelip gececek diye dusunuyorum. Clarissa dondurmaya bayiliyor! Tesekkur ederiz.:13:

Merye, kizin biraz daha iyilesmis, bizim icin bile cok zor kaldiki yavrucak derdini de anlatamiyor, cokkk kolay gelsin. Hala evin icinde kanguru ile mi geziyorsunuz?

Sevgiler herkese...

kızlar..
bu tüp bebek işi için doğru besleneyim dedim iyide yapmışım bu süre içinde kilo vermişim yafff..valla çok güzel...yarasın yumoşlara....iyi geceler herkese..

zarpdenizcim inşallah diyelim canım..sağol..sana da iyi geceler

denizverdi bu mesajı beğendi

canlı iyi akşamlar kangurum

akidecik uğramamış..merak ettim:26:...ne olduysa yazsaydı.iyi olurdu...

alabama...milyon kere merte...en çok ta en son resmine bayıldım.. maşallah pantolonla küçük adam olmuş

slm kuzucuklarim geldimmmmmmm aksam aradilar tahliler iyi bu gece 2;35 DE catlatma ignemi olucam carsamba saat 12;30 toplamaya gidiyorum demekki hersey iyi degilmi buyudulermi ki acaba?

zarpdeniz evet canım biz haziranda düşünüyoruz. Benimde çok değil yumurta sayım en fazla 5 oluyor. Buda tabi tedirginlik yaratıyor allah yüzümüze gülsün rabbim.
Bende bir ara donasyon düşündüm bilmiyorum bakalım.

slm kuzucuklarim geldimmmmmmm aksam aradilar tahliler iyi bu gece 2;35 de catlatma ignemi olucam carsamba saat 12;30 toplamaya gidiyorum demekki hersey iyi degilmi buyudulermi ki acaba?
maşallah nazar değmesin yumoşlarına sana bebek olarak dönsünler allahım dualarını kabul etsin canım yüzüne gülsün canım...

selam kızlar,hoşgeldin denizverdi...nasılsın...canım karaladık rastgele ama erken bi mektup oldu,tedavim ertelendi bugün...uzun bi mektup olacak böyle giderse

yaaaa bu arada merak ettim de girdim topice akidecikten ses çıkmadı bugün,napıyo acep garibim?

yağmursesiiimmmm...fıstık nasılsın ?

selam....
sanırım deniz bulut kullanmıştı o ilacı..tahmin ediyorum..bildiklerini yazacaktır..

maşallah nazar değmesin yumoşlarına sana bebek olarak dönsünler allahım dualarını kabul etsin canım yüzüne gülsün canım...

amın cnmmm ınsallah esımde dıyorkı galıba ıkız olucak yahu dedım belkıde olmucak yazık adama ya sen korkuyormusun dedım sen uzulıceksın olmazsa dıye dedı onu cok sevıyorumm rabbım yuzumuze gulsun cumlemızın

kangurum...
karışmışsın....

tayf....
aşılama ya da tüp.ya da doğal...isteyen herkese gelsin yavruları.. hayırla gelsin ...inşallah..
ayrıca... senin şu leyleği evinin damında bir göreyim..bir bacağını kıracağım.şimdi gözünün önüne bir ayağı alçılı bir leylek getir.

Valla sabah kanı verdım bekle bekle dalak olduk bızde gezmeye cıkdık araba bakmaya gırdık tam telefon geldı benımkı elıne aldı kagıdı kalemı yazmaya basladı ıgne saatlerı vs vs bu gece ıgne olucam fıtıl kullanıcam carsambada toplnamya gıdıcem ya bakalım ne olacak

hımmmm....tek bacak....aslında bu daha da iyi oldu beaaa...di mi ama acı çektirmek lazım biraz,alçıya gerek yokkkkk yavrucum o kendi kendine iyileşir gibi geliyor bana

akidenanecim ..slm iyi canim demek hersey yolundaki catlatma ignesini vurduruyolarr..yumurtalik nasil alinicak narkoz felan veriyorlarmi ordada..hollandada vermiyolardi ama almanya verdii..canim rabbim rast getirsin insallah yuzun gulsunn..

akide...hadi gösünaydın... herşey yolunda gider inşallah.topluyacaklarına göre uygun büyüklükteler..
oluruna bırak... yaşayalım görelim..36 saat daha seninle yumurtaların.sonrasında ooohhh ne güsel bir uyku..hayırlı transfer haberini da alalım hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…