Kırlangıçlar yüksekten uçarmış kangurucum...bende severim kerataları ama tek eşli olduklarını bilmiyordum..niye yaşlı hissedesin ayol,dur bakalım..ben bakıyorumda çevreme şöyle bi bendeki enerji 20 lik kızlarda yok yahuu...ciddi söylüyorum,bi bıkkınlar,bi tatsızlar ki hayata karşı şaşakalıyorum(tabii hepsi diil)...ulan hayat bu boru diil,bi canlanın bi silkelenin bi kendinize gelin diyorum bazen yüzlerine..ne bu böyle...ne güzel işte nefes alıyosunuz,daha değerli ne var allasen...eminim sende benim gibi hissediyosun:82:
buyrun fenerli mertden seçmeler
maşallah nazar değmesin yumoşlarına sana bebek olarak dönsünler allahım dualarını kabul etsin canım yüzüne gülsün canım...slm kuzucuklarim geldimmmmmmm aksam aradilar tahliler iyi bu gece 2;35 de catlatma ignemi olucam carsamba saat 12;30 toplamaya gidiyorum demekki hersey iyi degilmi buyudulermi ki acaba?
canlı iyi akşamlar kangurum
akidecik uğramamış..merak ettim:26:...ne olduysa yazsaydı.iyi olurdu...
alabama...milyon keremerte...en çok ta en son resmine bayıldım.. maşallah pantolonla küçük adam olmuş
arkadaşlar herkese merhaba,
zaman zaman okurum başlığınızı, ne zaman google'dan birşey aratsam yine 38 başlığına düşer, belliki çok şey yaşanmış tecrübe edilmiş, bundan sonrası için de herkes için güzel olsun diyorum.
ben dondurulmuş tedavisine hazırlanıyordum, rahim kalınlaşmadığı için yarım kaldı bu arada yeni bir sorun oluştu ve e2 yükseldi. e2 yi düşürmek için birkaç arkadaş "calcium-d-glucaratte" adlı bir ilacı önermiş. Bunu hayıt ile mi içtiniz? yoksa tek başına mı? gerçekten fayda sağladı mı? bunda da şöyle bir sorun var şuan bu ilaç ithal edilemiyormuş, çünkü tarım bakanlığı izninden, sağlık bakanlığı iznine geçiyormuş, bir süre bulmak imkansız. ben amerikadan getirtmeyi sağlayabilirim, ama gerçekten buna değer derseniz.
kullananlar fikrinizi paylaşırsanız yararlı olacak, teşekkürler...
maşallah nazar değmesin yumoşlarına sana bebek olarak dönsünler allahım dualarını kabul etsin canım yüzüne gülsün canım...
kangurum...
karışmışsın....
tayf....
aşılama ya da tüp.ya da doğal...isteyen herkese gelsin yavruları.. hayırla gelsin ...inşallah..
ayrıca... senin şu leyleği evinin damında bir göreyim..bir bacağını kıracağım.şimdi gözünün önüne bir ayağı alçılı bir leylek getir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?