- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
yerim seni yerim.. tatlim benimm maasallahh sanaa
akideciknanecimm..canim ben ilk denememde 23 mu 24 vermistim yumosumu..hemen hemen hepsi kaliteliydi..ama tutmadilar beni..annelerini istemediler ..uzdulerr ..ve agllattilarve yanliz koydulaar..simdi aklima geldikce uzuluyorumm .:85:.zor sekerim zor bu sureclerr cok zoorr....
hadi hayırlısı belki doktorun bizim düşündüklerimize göre iğne vermiştir son birkaç gün çatlamayı geciktirici igne de olmuşsundur ama sen bilmiyorsundur. yada dediğin gibi herkesin tedavi süreci farklıdır sonunda bebek olsun da gerisi teferruat olsun. bol şans.YOO cok duzenli adet oluyorum ama bende anlamadim belki kanda hormonlarimdan mi nedir herkesin tedavisi kisisel belki kimbilir bende sabah kan verdim bide ultrason oldum yazdim ya yumurtalari daha catlama yok ki yarin sabah gene kan vericem sanirim artik sona geldim.
evet canım adam evde olunca oğluyla ilgileniyo çok şükür. bende başka işlerle uğraşıyorum zaman kalırsa nete geliyorum yada dinleniyorum.canlı selam alabama
oğlanı babaya mı verdin
denizbulut batuya maşallah aynen tarif ettiğin şeyleri mertde yapıyor. dün kanyona gittik evelsi gün karşıya geçtik bi arkadaşımıza gittik sitenin bahçesinde gezdik tozduk aman keyfi pek yerindeydi. büyüyolar hergün değişik bir şey yapıp şaşırtıyorlar insanı. çok da güzel oluyor. biz bu arada katı gıdaya geçtik aman bi yiyişi var evlere şenlik. oğlumu karpuz yerken görmeniz lazım ekşi tatlı kaşığı görünce ağız açılıyo iki kaşık arasında nerdeyse beni dövcek. ki ilk ay tattırma ayı aslında aman dilimi ısırayım maşallah
merhaba arkadaşlar ne var ne yok bakimmmmm!!!!!!
alabama maşallah valla oğluşuna kocaman delikanlı hemde fenerli öylemi hıııııı!!!!!!!!!!!!!!!!
hayat bazen iyi bazen kötü bazen güzel bazende çirkin ama yaşanıyor işte har halükarda....
canım sıkkın olunca girip kk ne sizleri okuyorum bazen ağlıyorum bazende gülüyorum ; mesela 5 i beş kuruştan 5 yumurta kaç kuruş eder dimi? Algıda seçicilik işte yumurta deyince hep bizimkiler geliyor tavuklarınki değil
hava çok güzel kırlangıçlar geldi yuvalarını kurdu yumurtladılar yakında çıkar yavrucukları onlarında. benim hep ilgimi çeken çok özel hayvanlardır.. hemde tek eşlilermiş çok ilginç dimi? eşimin çalıştığı yerde 1 hafta arayla iki bayan arkadaşının hamile olduğunu öğrendik çok sevindim. eskiden böyle haberleri duyunca oturur ağlar zırlar niye diye sorgulardım ama artık çokda önemsemiyorum sadece kendimi yaşlı hissediyor ve artık geç galiba diye düşünüyorum...
ne olursa olsun yanılsamda yanılmasamda bugünler geçecek ve neyse hayırlısı bizim için onu görüp yaşayacağız işte kısmet...
Allah yüce rabbim yardım etsin hepimize de gönlümüze göre versinnnnn....
TAYF.SEVINDIM ADINA BELKI DANAN GELIR BU ASILAMADA..INSALLAHH ..TUP BIRAZ DAHA ZOR BE TAYFCIMM..GERCI ASILAMA HIC BASIMA GELMEDI AMA BUNDADA VARDIR BIR HAYIR TATLIMM..INSALLAH BU DEFA GELIR SENINKI
ben de behzat ç yi seviyorum ama halam evde aptal acun un adasını seyrediyoruzsöylemeden geçemeyeceğim senin avatardaki nerde aldı bu leylek yav yazısı çok hoşuma gidiyor. inşallah daha fazla bekletmeden gelir misafirin bu işin en zor kısmı transfer sonrası beklemek. günler geçmiyor. inşallah bir an önce test gününe gelirsin hayırlısıyla
Tayf, canım, aşılama hep yazarım, çok inandığım bir tedavi. Hem de 5 tane yumurta ile giriyorsun tedaviye, inşallah çoğul gebelik haberinle şenleneceğiz. Herşey gönlünce olsun.
deniz bulut,cans hoca....canlı selam
denis....uğramas oldun sanki....batu nasıl...iyimisinis
cans hoca...sizin sağılığnız ne durumda... amelyat:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?