38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yerim seni yerim.. tatlim benimm maasallahh sanaa

toana....öperim seni.hollandaya kocaman öpücük

akideye ben konu değişsin diye minik bir bilmece sormuştum.ona yanıt vermiş25 diye..hoşluk olmuş

itiraf ediyorum.ben gerçek yumurtadan hani yediğimiz... onunla ilgili sormuştum.. benim yumurta başka yumurtaydı..çok komik oldu.

bu arada...sen de uğramadın sanki... hafta sonu gezdinis herhal.....

çayım da bitti.. hoşçakalıııınnn.

DENIZVERDICIYIMM..GUNAYDDINNN..canim bende bizim yumurtaliklar zannettimm allah senide guldursunn denizimm

evet canimm biraz gezdikk napalim baska birseyimiz yok..birde burda turk gunu vardi oraya gittik esimle biraz eglendikk..sanatci gelmisti dinledik birseyler yedik geldikk datlummmhafta sonuda boyle gectii istee

günaydın kızlar herkese iyi haftalar
baharnaz canım görmemişim bizde aşılarda ateş olmadı çok şükür. denizin dediği gibi şimdi aşılar çok ateş huzursuzluk yapmıyor ama yaparsa diye calpol şurup vermişti doktorumuz. ben ilk kez verem aşısından korktuğum için eve gelince bi kaşık vermiştim ama gerek de yokmuş. sonra ki aşılardada gerek olmadı. benim oğlumda sadece eve gelince 2.3 saat uyku hali yapıyor uyanınca herşey eskisi gibi oluyor.

OĞLUM ARTIK TAM BİR FENERBAHÇELİ OLDU
ÇÜNKÜ 6 AYLIKKEN ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ
EN BÜYÜK FENERBAHÇE
1 E KARŞI 17
TÜM RENGARENKLERE YANİ ANTİFENERLİLERE ARMAĞANIMIZ OLSUN
:83: :84: :90:

buyrun fenerli mertden seçmeler

Eklentiler

• $MERT FBLi 001.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $MERT FBLi 040.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $MERT FBLi 032.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $MERT FBLi 002.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $MERT FBLi 047.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $MERT FBLi 031.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 48
merhaba arkadaşlar ne var ne yok bakimmmmm!!!!!!
alabama maşallah valla oğluşuna kocaman delikanlı hemde fenerli öylemi hıııııı!!!!!!!!!!!!!!!!
hayat bazen iyi bazen kötü bazen güzel bazende çirkin ama yaşanıyor işte har halükarda....
canım sıkkın olunca girip kk ne sizleri okuyorum bazen ağlıyorum bazende gülüyorum ; mesela 5 i beş kuruştan 5 yumurta kaç kuruş eder dimi? Algıda seçicilik işte yumurta deyince hep bizimkiler geliyor tavuklarınki değil
hava çok güzel kırlangıçlar geldi yuvalarını kurdu yumurtladılar yakında çıkar yavrucukları onlarında. benim hep ilgimi çeken çok özel hayvanlardır.. hemde tek eşlilermiş çok ilginç dimi? eşimin çalıştığı yerde 1 hafta arayla iki bayan arkadaşının hamile olduğunu öğrendik çok sevindim. eskiden böyle haberleri duyunca oturur ağlar zırlar niye diye sorgulardım ama artık çokda önemsemiyorum sadece kendimi yaşlı hissediyor ve artık geç galiba diye düşünüyorum...
ne olursa olsun yanılsamda yanılmasamda bugünler geçecek ve neyse hayırlısı bizim için onu görüp yaşayacağız işte kısmet...
Allah yüce rabbim yardım etsin hepimize de gönlümüze göre versinnnnn....

selam kızlar herbirinize...

bugün iğnelerde dördüncü günümdü ve az önce doktordan geldim,daha önce yazmıştım tedaviden önce sağ tarafta 8 sol tarafta 12 folikülüm vardı şükürler olsun hala var ama yumurta sayım maalesef yeterli diil...muayenede sağ tarafta 4 sol tarafta biri geriden gelen 2 yumurtam var...doktora göre işe yarar 5 yumurta çıkacak ve napalım dedi bana,bende doktorcum siz söyleyin napalım dedim...dedi ki bana bırakırsan tedaviyi askıya alıp bu yumurtalar için aşılama yapalım derim dedi bende olur dedim ...nedenine gelince bazı kişilerde benim gibi olabiliyormuş,doğum kontrol hapı yumurtalıkları istenenden fazla baskılıyormuş,bende de öyle olmuş bu nedenle aşılamayı yapalım sonucunu bekleyelim ve eğer adet görürsem yani aşılama tutmaz ise ikinci adetle tekrar ama doğum kontrol hapı kullanmadan direk iğnelere başlayalım dedi..hem bu arada doğum kontrol hapının etkilerinden de sıyrılmış olurum..allahım yaaa her işte bir hayır var diyerek seviniyorum bir taraftan,allah büyük mü büyük belki tüpten önce bu aşılamada gelir bebiş ne dersiniz kızlar ..şaka bir yana insan ne kadar acele ederse etsin hiçbirşey istediği zamanda olmuyor..üzülmüyorum hiç...bunda büyük bir hayır olduğunu düşünüyorum...çünkü şubatta olan aşılamadan sonra hemen tüpe geçecektik ama düzenim bozulduğu için geçemememiştik derken doktor doğum kontrol hapı ile başlayacağız dediğinde itiraz edesim gelmişti ama sonra karışma adamın işine doktor olan o dedim kendi kendime ve martta başlaması gereken tedavi uzadı geldi bugünlere,e şimdi de iki ay sonraya kaldı,vallahi bu dana gelene kadar anneanne olucam bu gidişle:82:...HER İŞTE BİR HAYIR VAR,HADİ AŞILAMADA GELSİN DANAM YAHUUU....

Kırlangıçlar yüksekten uçarmış kangurucum...bende severim kerataları ama tek eşli olduklarını bilmiyordum..niye yaşlı hissedesin ayol,dur bakalım..ben bakıyorumda çevreme şöyle bi bendeki enerji 20 lik kızlarda yok yahuu...ciddi söylüyorum,bi bıkkınlar,bi tatsızlar ki hayata karşı şaşakalıyorum(tabii hepsi diil)...ulan hayat bu boru diil,bi canlanın bi silkelenin bi kendinize gelin diyorum bazen yüzlerine..ne bu böyle...ne güzel işte nefes alıyosunuz,daha değerli ne var allasen...eminim sende benim gibi hissediyosun:82:

TAYF.SEVINDIM ADINA BELKI DANAN GELIR BU ASILAMADA..INSALLAHH ..TUP BIRAZ DAHA ZOR BE TAYFCIMM..GERCI ASILAMA HIC BASIMA GELMEDI AMA BUNDADA VARDIR BIR HAYIR TATLIMM..INSALLAH BU DEFA GELIR SENINKI

KANGURUM MERABA TATLIMM BENIMM..ANACIM UNUTMA HAYAT 40 DAN SONRA BASLIYOR..BU BIZIM ELIMIZDEKI BIRSEY DEYILL ..BIZE BUNLARIN YASANACAGIN RABBIM EMREDIYO BUNDADA BIR HAYIR OLDUGUNU UNUTMA ..hepimiz burda yasitiz ve ayni kaderi paylasiyoruzz..evet bende bazen oturup agliyorumm cocuklulari goruyorummm hamilaleri..benim ne eksiyim var diyorumm ama sonra sagliktan hayirlisiyla diyorumm..anali babali ver allahim diyoruum ..once hayirlisiyla ve saglikla ..demi ama arkadasimm .allahim sabir versin, veriyorda..bizimde kaderimizde varsa gelicek o cok istediyimiz yavrularimiz insallah gelicek..gelmezsede elden gelen birsey yok tatlimm deyilmi..biz duamizi gonderelim icimizden taa goklere..rabbim duyacak birgun diyorumm ama..bu arada yas gidiyo durdurmamiz mumkun deyil..saglik olsun eslsrimizin ve bizim canimiz sag olsunn..olucak inaniyorumm su dunyada olmiycak birsey yok yeterki biz azimli olalim ok. datlumm benim opuyorumm..

TAYF.SEVINDIM ADINA BELKI DANAN GELIR BU ASILAMADA..INSALLAHH ..TUP BIRAZ DAHA ZOR BE TAYFCIMM..GERCI ASILAMA HIC BASIMA GELMEDI AMA BUNDADA VARDIR BIR HAYIR TATLIMM..INSALLAH BU DEFA GELIR SENINKI

evet toanacım,5 yumurta ile kendimi kasmak istemedim valla..ne gerek var ama dimi? paşa paşa beklerim iki ay daha olur biter,ha iki ay sonrada yine böyle az yumoşla karşılaşırsamda toplatırım yumurtaları, döllendikten sonra bakarız yeterli sayıda embryo oluşmaz ise dondurup bir kez daha toplatırım sonraki ay ve doktorumla yeterli sayıya ulaştığına ikna olunca da yaparız transferi olur biter napiim ayol...aaaaaa bende insanım bebek için daha ne kadar kasabilirim kendimi,zaten yaş olmuş 41, e 17 aydır tırmalıyorum,elimden gelen bu olur valla,kendimi paralayamayacağım çünkü paralayınca sonuç değişmiyor...hem belki aşılama tutar filan belli mi olur...ya ben inanıyorum bu yıl bitmeden hamiş olucam ama işte ne zaman bakalım...bu arada doktoruma da çok çok teşekkürler,doğru dürüst davranıyor...başkası olsa 5 yumurta ile yapalım derdi, sonuç olarak para kazanıyorlar...şimdi 750 civarı iğnelere verdim 300 de aşılamaya veririm,temiz temiz 4 bin liram cebimde kalır...valla kemal özgür doktorumun adı ve onu çok seviyorum,çok zarif ve çok düzgün bir adam,bravo kendisine...antalya da yaşayıp doktor arayan varsa kapasın gözlerini gitsin kemal beye,hiç korkmasın...

canım o leylek hakkında çok fena düşüncelerim var çaktırma...leylek eti pek lezzetli olmasa gerek ama elime geçirince çevirmesini yapmayı planlıyorum sinsice...yahu ne leylekmiş be bırak bebiş getirmeyi bizim mahalleden geçmeye bile niyeti yok hırtın...ammmaaaa,bunun faturası ağır olucak beyfendiye haberi yok ...

Son düzenleme:
Herkese selamlar,

İyi dilekleriniz için herkese bir kere daha çok teşekkür ederim. İnşallah beklemede olan, tedavide olan arkadaşlarımızın da mutlu haberlerini buradan paylaşmaya devam edeceğiz birlikte.

Akideciknane, kan sonuçların nasıl geldi, OPU yapıldı mı acaba? Herşey gönlünce olsun, çok büyüyen yumurtaya da takma derim. Benim son tedavide 25 mm'ye çıkmıştı bir yumurta, normalde 20 civarı çatlar benimki, aklım çıkmıştı az sayıda yumurta var o da gider mi erkenden diye ama çok şükür birşey olmadı, belki o çok büyüyen yumurta bana kızımı getirdi. Azimli bir tane yetiyor, inşallah bu tedavi sonrasında sevincini de paylaşırız.

Tayf, canım, aşılama hep yazarım, çok inandığım bir tedavi. Hem de 5 tane yumurta ile giriyorsun tedaviye, inşallah çoğul gebelik haberinle şenleneceğiz. Herşey gönlünce olsun.

Deniz Bulut, canım, Batu ısırımlık olmuş, maşallah, mükemmel pozlar yakalamışsın. Benim gözüm şimdi miniğe alıştığı için, 4-5 aylık bebekler bile kocaman adam gibi gözüküyor bana, inşallah ben de çok ağırlaştı kızım diyeceğim yakında. Ancak kolay değil gerçekten de, kolaylıklar diliyorum canım. Bakıcı işinin sorun olmaktan çıkması da ayrı bir güzellik. Yeni fotoğrafları söz yakında paylaşacağım buradan.

Alabama'cım, ben futbolun İsviçresiyim derim kendime ama şampiyonluğunuzu da içtenlikle kutlayayım. Mert'in ayağı uğurlu geldi, bal böcüğü. Çook güzel çıkmış fotoğrafları maşallah. Katı gıdaları zor yetiştireceksiniz galiba, aman maşallah iştahı bol olsun da yemeyen bebek zor.

Zarpdeniz'cim, geçmiş olsun canım, son dönemeçte şikayetler oluşmaya başlamış. Sağ elimde uyuşukluk son bir ayda benim de başıma geldi, ayaklarımdaki şişlikler de yeni yokolmaya başladı, yaşlı kadın bilekleri gibiydi bileklerim, bunlar benim mi diye dolanıyordum, verdiği yorgunluk hissi de cabası. Ancak geçiyor, şu süslünü al kucağına, yavaş yavaş yok olmaya başlayacaklar hayırlısıyla. En zorlusu hemoroid olsa gerek, başıma gelmedi çok bildiğim birşey değil, kuru kayısı filan faydası olmaz mı hemoroid oluşumundan sonra, doktorun ne diyor? Bu arada bu şişlikler filan için, senin oralar acayip sıcak oluyordur, ben kaçırdım Türkiye'ye dönüş tarihini, yakınlarda mı yolculuk bu taraflara? Sırada sen varsın, heyecanla bekliyorum doğumun gün be gün yaklaşmasını, doğum haberinle şenleneceğiz...

Patikler, özletme kendini arkadaşım, yorgunluklar atıldı mı, evin tadı çıkarılmakta mı?

Baharnaz'cım, maşallah Enes oğlana. Çok güzel kilo almış, gaz sorunu ne alemde, güle güle keyifle büyüt koca adamı, 41 kere maşallah ona da.

Alabama'cım, Merye'cim, Baharnaz'cım, önerileriniz için çok sağolun.

Alabama'cım, bilmiyordum sende de beze oluştuğunu. Sıcak - soğuk kompres ve masaj yapmamı önerdiler, bol bol sağmak da işe yaradı sanki, bir parça daha iyi durum. Gün güne daha iyi olacak inşallah. Bir elimde pompa, bir elimde kompres dolanıp duruyorum miniği beslemediğim zamanlarda

Herkese selam ve sevgiler tekrar...

Son düzenleme:
Tayf, canım, aşılama hep yazarım, çok inandığım bir tedavi. Hem de 5 tane yumurta ile giriyorsun tedaviye, inşallah çoğul gebelik haberinle şenleneceğiz. Herşey gönlünce olsun.

hayırlısı olsun heradacım,kısmetimiz inşallah aşılamadadır....doğru bir karar verdiğime inanıyorum,aşılama tutmasa bile 5 yumurta ile olmaz bu tüp bebek işi...normalde toplam folikül sayısının en az yarısı kadar olması gerekirmiş,sağda 8 solda 12 eşittir 20 folikül yapar ve buda normal şartlarda en az 10 yumurta ederki hadi %30 döllensin 3 embryo demek...5 yumurta ile 3 embryo çıkacağına inanmadım hiç...kaldıki hepsinin kaliteli olup olmayacağını kim bilebilir..bekleyelim ve görelim bakalım...dile kolay 17 ay iki düşükle tırmaladım,iki aycık daha bekleyecek sabra şükür ki sahibim...herşeyin en hayırlısı olsun,hayırsız olacaksa olmasın zaten...teşekkür ederim ilgine şeker..

ayrıca sana ve bebişine sağlık sıhhat diliyorum,umarım birgün bizde bir elimizde pompa bir elimizde kompres dolanırız evde...

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba,

zaman zaman okurum başlığınızı, ne zaman google'dan birşey aratsam yine 38 başlığına düşer, belliki çok şey yaşanmış tecrübe edilmiş, bundan sonrası için de herkes için güzel olsun diyorum.

ben dondurulmuş tedavisine hazırlanıyordum, rahim kalınlaşmadığı için yarım kaldı bu arada yeni bir sorun oluştu ve e2 yükseldi. e2 yi düşürmek için birkaç arkadaş "calcium-d-glucaratte" adlı bir ilacı önermiş. Bunu hayıt ile mi içtiniz? yoksa tek başına mı? gerçekten fayda sağladı mı? bunda da şöyle bir sorun var şuan bu ilaç ithal edilemiyormuş, çünkü tarım bakanlığı izninden, sağlık bakanlığı iznine geçiyormuş, bir süre bulmak imkansız. ben amerikadan getirtmeyi sağlayabilirim, ama gerçekten buna değer derseniz.

kullananlar fikrinizi paylaşırsanız yararlı olacak, teşekkürler...

deniz bulut,cans hoca....canlı selam

denis....uğramas oldun sanki....batu nasıl...iyimisinis

cans hoca...sizin sağılığnız ne durumda... amelyat:26:

MERHABA DENIZVERDIIII

cok tesekkur ederım .. her zaman cok nazıksın ... saglıgım oldukca garıp seyredıyor .. eskıden amelıyattan korkuyordum .. ama şimdi bır an once olsun bıtsın derken engeller bırbırını takıp edıyor ne yazık ki...ama sanırım degerlerımı sabıtlemeyı başarabılırsek hazıran gıbı olacagım ..

sen nasıLsın ? keyıflı yazılarını okuyorum ...

herkese cok selammmmm

selam

ZarpDeniz canım geçmiş olsun ayak bileğin şişi geçmemiş Alabama da yazmış masaj rahatlatabilir.
ellerine üzüldüm inşallah az uyuşukla atlatırsın süslünü sıcak sıcak sararsın. Maşallah canım haftalar ilerliyor. benim parmak uyuşukluklarım geçti fakar bilek ağrısı geçmedi evde her türlü işi yapmaya başladım bilkler açılsın diye bakalım belli bir süreç geçmesi lazım galiba.

MaiUmut ikizlere Maşallah ikisinin fotosunu aynı anda görmek isterim.Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...nazarlardan korusun...

Merye kkakasını birazda olsa yapmış rahatlamıştır süslün canım...
ateş düşrüücü olarak fitilmi şurupmu kullandın? hangisi?
Denizverdinin şirri güzelmiş, ninni olarak bestelenmişmi acaba ?

bende büyük fotosunu görmek isterim

Akideciknane inşallah yumoşlardan biri sana bebiş olarak geri döncek.

Deniz Bulut Allah nazarlardan korusun nede tatlı bakmış Maşallah Enes o kadar kilo alırmı bilmiyorum alsa iyi olur Batu yürüme çalışmalarının ön hazırlığına geçmiş Maşallah

Denizverdi bizim kurstakilerinde pikniği varmış bu planın bir parçası galiba ohh ne güzel baharı bahar tadında yaşıyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…