38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet..kalabalığıs.. 2 de ziyaretçi var aşağıda

toana...bak gördün mü... buraya döndüler...tabiii bissiz tadı olmadı.hıh.

Valla bende moral iyi ya olmasada ne yapiyim yani bakicaz denicez oyle degilmii bir bakarmisiz herkes seneye kucaginda bebeklerinle yeni bir forumdayiz zor gelen bebekleri olanlar falan hahhahaah

toana gurbetci arkadasimmmm gelicen mi beni ziyarete esinle gel valla cok memnun olurzzzz esimde oyle istersen sana ozelden telimi atim

toanacım son 4 aydır tüp tüp dedim tam başladım baksana olana..napiim bende böyle çıkarıyorum acısını...valla menopoza girmeden bi alaydım sıpayı kucağıma,hayırlısıyla hepimizzzzz....şimdi akidecik zeyno nun haberleriyle dolup taşıcak forum,heyecan yaptım biraz hemde akideciğime moral olsun dedim delirdim...elimden delirmekten başka bişey gelmiyo vallaa...duaların için bin kere teşekkür olsun sana allah hep razı olsun bi tanem ...

akideciknane cim tabi hayatim ..yolumz dustukten sonra neden olmasin kizz ..tel at ben not ederim sana kendi numaramdan msj atarim ok tatlimm..bizde memnun oluruzz bebeemmm

kızlar ben pes ediyorum..koci yurt dışında iş seyahatinde..ben de yalnısdım.çok iyi geldi.ama gözlerim iyice kısıldı.yarın dişçi ie randevum var.kurs var.kışlıkları kaldıracağım.saat kaç olmuş baksanısa... sandaye neredeyse totoya yapışmış

herkese iyi geceler.talı rüyalarda olun güller
bu gece için teşekkürler.

tayf cim nedemek tatlimm..allah hepimizden razi olsunn..ben boyle duaciyimdir..rahmetli anneme nekadar dua ederdim anacim canim benim nur icinde yat sen..derdiki yeter kizim yoruldun dua ederken derdi..cok inanirim mesela derimki ..ben bu duami okursam dileyim olucak diye dusunuruumm..cok sukur simdiye kadar rabbim cok duami duydu ..birde bu duami duysa..rabbim hayirli bir evlat verse ahh hh insallah ..rabbim dualarimizi duyar inssallahh..

kıyamam o totoyayat uyu denizverdicim öpüyorum çokkkk.

sanada iyi geceler denizim ..allah rahatlik versinn soyle yataginda sere serpe yat bakalimm ..ama yinede allah ayri koymasin eslerimizden insallahh rabbimm..opt bebeyimm uyu hadi uyu kiyamammmm

tonacım,canım sen kaç yaşındasın ne kadar zamandır uğraşıyosun bebiş için ...ayıp olmadı dimi sordum ama ..

kızlar son bir bomba patatmaya girdim.öyyle 42 bedene uygun sünnet gömleği lazım bana.hani önü fırfırlı...yeni olması şart değil... kostüm olarak kullanılacak.var mı sünnetlik toraman bir çocuğu olan ..valla gönderen olursa kabulüm.. sülaleyi seferber ettim.arıyorlar.bir yandan da yerlerde yatıyorlar gülmektenhaftaya tiyatro gösterim var da....bilin bakalım sünnet çocuğu kim
hadi kaçtım...k

Son düzenleme:
haftaya yetişmez ama sabredersen ben bi toraman oğlan doğurma peşindeyim şeker...canım sevgiler saygılar sana ,iyi geceler...

tayf cim ..ben 40 yasindayim gecen sennin ocak ayinda basladik.bu sene ikinci senemiz olucak..gecen sene 2 defa denedik bu senede 2 defa denedik ..5 .denemde eylulde yapicazz allah izin verirse bu defa son olur insallahhh ..tayfcim zor oluyo ya yas gidiyo napicamizi bilmiyorum insallah bu defa olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…