38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam cans neyse hazirana ne kaldı inşallah hazirandan sonra senin tedavini takip edeceğiz demek ki. inşallah sabitlenir. herşeyin hayırlısı zaman seni o güne yaklaştırıyor zamanı gelince de kucağına alacaksın inşallah.

akide hayırlısı olsun canım geriden geriden okuyarak yazıyorum inşallah herşey yolunda gidecek demekki herşey yolunda ki doktorun çarşamba çatlamayı vermiş oh çok şükür de her adımda o adımı düşün ve başarılı olduğunu düşün bi sonrakini gelince düşün canım.

zarpcım valla benim bel altım değil heryerim uyuştuğu için ve perde kafandan itibaren başladığı için kordon falan kesme şansın yok. eşinin de kesmek isteyeceğini sanmıyorum benim eşim o tarafa geçmemişti bile benim yanımda elimi tutuyordu. aşırı duygusal anlar yaşıyorsun kordon kesmek için çok acayip soğukkanlı olmak lazım bence canım. ve bebek temizlenip gidiyo senin yarım saate yakın dikiş işlemlerin var sonra odana çıkınca emziriyorsun. ameliyathanede sadece bebeği temizleyip senin yanına iki dakka getiriyorlar bi yüz göz olup koklaşıyorsunuz sonra bebek gidiyo senin işin devam ediyo şekercim.

Slm cnmm ıyı dıleklerınızle cok mutlu oluyorummm herkes bana dua edıyor bende olmayan herkese edıyorum ben cok duygusalım bugunnn bıraz evvel turkıyeyle konusdum herkes bana dua edıyorrrrr allahım sen buyuksun

kız sahimi diyosun üçüzümü olucak arkadaşının ,hemde aşılama ile mi .....maşallahhhh...darısı başıma alabamacım yaaa...kaç yaşında arkadaşın?alabamacım bu işte bi hayır var diyorum şimdilik kendime...umarım tutar be şekercim...bu ikinci aşılamam olucak ilkinde 2 yada 3 yumurta vardı tam hatırlamıyorum ama bu sefer 5 yumurta ile şansım biraz daha fazladır elbet...kısmet...bebişini öp benim için...

Son düzenleme:

allah razı olsun canım..okuyacağım aşılamayı olurken..teşekkürler...

Slm cnmm ıyı dıleklerınızle cok mutlu oluyorummm herkes bana dua edıyor bende olmayan herkese edıyorum ben cok duygusalım bugunnn bıraz evvel turkıyeyle konusdum herkes bana dua edıyorrrrr allahım sen buyuksun

allahın izni ile olucak akidecikzeynom..içini ferah tut bitanem..duacıyız sana biliyosun,hemde hepimiz..tüm kalbimle diliyorum ki bebişin şimdi gelsin...

kız sahimi diyosun üçüzümü olucak arkadaşının ,hemde aşılama ile mi .....maşallahhhh...darısı başıma alabamacım yaaa...kaç yaşında arkadaşın?

vallah diyorum yalanım yok alimallah otuzluk çıtırlardan bizim gibi 40 lık çıtırlardan değil. ama bunun yaşı yok bence oldumu oluyo güzelim sen içini ferah tut. bana üç tane embriyo koyduklarında benim için sayı elbet önemli değildi de ben biri bulamadığım için iki üç düşünmek aklıma gelmiyodu yani biri tutcak mı acaba diye düşünmekten. 2 3 nerdeeee aklımın ucuna düşmemişti. hamileliğinin 6. ayını hesapla o zamanlar ne zamana denk geliyo benim yaza denk geliyodu ve ben daha hamile falan değildim bana yaz için tekne ile tatile gidelim demişlerdi bir önceki yıl öyle bir hafta süper bir tatil yapmıştık. ben seneye olmaz ben hamile olcam demiştim. bakarmısın bana 4 senedir uğraşıyorum tık yok ama tatile gelemem hamile kalcam dedim. ve ben ağustosda 6 aylık hamileydim. kaderi bazen tek bir cümle değiştiriyor bence ve bende bu büyük laflar hep tutmuştur. tavsiye ederim. uzatmalı sevgilime rest çekip ayrılmış annemle tatile gitmiştim. benle tatil programı yapmadı diye. ulan seneye bu zaman yine annemle tatile gidiyor olursam onun yüzüne bile bakmıcam kendime yeni bir yol çizcem dedim temmuz ayıydı seneye haziranda evlendik. büyük konuşun kızlar ve olmayacakmış gibi değil gayet de basit olcakmış diye düşünün ama bunu yedirin kadere şeytana her ne boksa kör talihe.

selam toana cım iyiyim oğlan uyanana kadar takılıyorum her an gidebilirim. sen nasilsın son denememi yapcam demişsin. inşallah son ve pozitif denemen olur. ama Türkiye de bir deneme düşün derim. orda doktorlar doğru dürüst açıklama yapmıyor. burda daha fazla şansınız olabilir. bu konuda ısrar ediyorum.

sana katılıyorum alabama. bende geçen sene tatilde seneye tatil yapamayacağım hamile hamile tatile çıkamam hem izinlerimi biriktirmem gerekir diye sadece 1 hafta tatil yapmıştım o zamandan beri bu yazı hamile geçireceğim diyordum. hemde Ramanzan Ağustosta olacak ben hamile olacağım için tutamam diyordum. sadece vucut olarak değil beyin olarakda hazırlamıştım kendimi hamileliğe ve en önemliside bence beynimizi hazırlamak. onun için pozitif düşünmeye çok inanıyorum ve devamlı bunun üzerine kitap okuyordum ben. herkese tavsiye ederim arkadaşlar

tayf nehaberrr geceden ber nediyonn kele ..aksam iyiydi valla ..demii

eğlendik ne güzel...valla çok güldüm gece gece...güzel sohbet oldu...şimdi akşam yazdıklarımızı okudumda daha bi güldüm konuşmalara,biraz italyan filmlerindeki diyaloglar gibi kopuk oldu

tamam o zamana alabamacım ben önümüzdeki ay ikizlere hamile kalıcam...ona göre önümüzdeki ay benden bişey istemeyin ...çok meşgul olucam çoooookkk...:82:

tamam o zamana alabamacım ben önümüzdeki ay ikizlere hamile kalıcam...ona göre önümüzdeki ay benden bişey istemeyin ...çok meşgul olucam çoooookkk...:82:

dur bu olmadı daha büyük konuşmam lazım BEN ÖNÜMÜZDEKİ AY İKİZLERE HAMİLE KALICAM.....alooooo,kime diyorum ben..tabii ki kendime...vallahi ikizleri kapmadan eve sokmıycam kendimi alabamacım...

Son düzenleme:
SELAM

2 ileri bir geri geçmişi okumaya çalışıyorum cvp yazmaya engel çıkıyor arada :)
oğluş mırıldanıyor,

Alabama şurup önerini aldım tşkler.

Akideciknane, tayf az kaldı pozitif düşünüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum

Cans değerlerin normqle dönerde inşallah sende Patiklerde, Kangurumda Haziranda bize güzel haberler verirsiniz.

Denizverdi oyunun oldukça ilginç olck galiba, diş sıkıntın devam ediyormu? geçmiş olsun

ZarpDeniz şimdiden kabızlık problemini çözmeni diliyorum, kayısı kmpostosunu, kayısının kendisini bolca tüket ve belli saatlarde almaya çalış ben öyle yapıyordum sabahları aç karnına kompostosunu . doğumla lgii ben epirual olmadığım için cvp veremiycem canım.

BEEEENNNNN,ÖNÜMÜZDEKİ AY,HAMİLE OLUCAM ULAAAAANNN..TİHEYYYYT,YETTİ GARİ!..hohohooyytt,yeni sloganım bu arkideşler,artık meraba filan demiycem söze direk bu cümle ile başlıycam..buda delirmemin yeni şekli olsun..sağol alabama..

Arkadaslar Merhaba

Alabama, bilgiler icin sagol canim. Kordonu kesmeyi yurtdisinda babaya soruyorlarmis, ben zaten o anda oyle bir sey dusunemiyorum! Seninki spinal miydi? Sadece belinden asagisinin uyustugunu dusunmustum? Beze ile ilgili senin ve Herada'nin tecrubelerini not ettim.:13:
Ucuzlere hamile kalan arkadasini tebrik ederim, insallah saglikla bebislere kavusur. Cider'in sitesinde ucuzleri olan vardi, simdi hepsini ayri ayri zamanlarda doktora goturuyormus ve yardimcisi var. Darisi senin arkadasina...

Akideciknane, Carsamba guzel bir baslangicin olusmasi dilegiyle...

Tayf, olumlamalara devam...

Kartopu, kesinlikle pozitif dusuncenin gucune inaniyorum. Ben uzunca bir sure akapunktur dersi aldim. Ise Uzakdogu felsefesinden baslamistik. En buyuk dusunce ve inanis " Her sey kafada biter". Bizde de " Inanmak basarmanin yarisidir" derler.:13:

Denizverdi, sunnet olacak cocuk sensin anlasilan. Ben de univ. zamaninda bir sunnet dugunununde kokos bir akrabayi oynamistim. Mutlaka fotograflar cekilsin, bize de gondermeyi unutma sakin.

Baharnaz, simdi evde kuru erik kompostosu var, o bitince kayisi yapacagim canim, sagolasin.
Sinavina hazrilaniyor musun? Enes Can'i kokla benim icin.

Kangurum, bu tedavinizi de olun arkadasim, ondan sonra diger secenekleri tekrar gozden gecirirsiniz. Belki bebegin seninle bu tedavide karsilasacaktir.

Sevgiler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…