selam....
sanırım deniz bulut kullanmıştı o ilacı..tahmin ediyorum..bildiklerini yazacaktır..
MERHABA DENIZVERDIIII
cok tesekkur ederım .. her zaman cok nazıksın ... saglıgım oldukca garıp seyredıyor .. eskıden amelıyattan korkuyordum .. ama şimdi bır an once olsun bıtsın derken engeller bırbırını takıp edıyor ne yazık ki...ama sanırım degerlerımı sabıtlemeyı başarabılırsek hazıran gıbı olacagım ..
sen nasıLsın ? keyıflı yazılarını okuyorum ...
herkese cok selammmmm
hayırlısı olsun tayfcım inşallah aşılamayla gelsin bebişler geçen ay arkadaşım aşılamayla şu an üçüzlere hamile darısı başına diyim. o arkadaşım da burdan kk dan. uzun zamandır uğraşıyordu. çok şükür şimdi üçüzlere hamile. dolanacaksın elinde pompa hiçç merak etme. o gün gelince bugünleri hatırlayacaksın emin ol. biz de o günleri göreceğiz allahın izniyle.
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâ.
"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)
bu duayı aklınıza geldikçe okuyun arkadaşlar.
akidecikname ve tayf transferleriniz olurken bu duayı mırıldanın devamlı. nacizane fikir olarak söylüyorum. çok rahatlatıyor inşanı.
Slm cnmm ıyı dıleklerınızle cok mutlu oluyorummm herkes bana dua edıyor bende olmayan herkese edıyorum ben cok duygusalım bugunnn bıraz evvel turkıyeyle konusdum herkes bana dua edıyorrrrr allahım sen buyuksun
kız sahimi diyosun üçüzümü olucak arkadaşının ,hemde aşılama ile mi .....maşallahhhh...darısı başıma alabamacım yaaa...kaç yaşında arkadaşın?
vallah diyorum yalanım yok alimallah otuzluk çıtırlardan bizim gibi 40 lık çıtırlardan değil. ama bunun yaşı yok bence oldumu oluyo güzelim sen içini ferah tut. bana üç tane embriyo koyduklarında benim için sayı elbet önemli değildi de ben biri bulamadığım için iki üç düşünmek aklıma gelmiyodu yani biri tutcak mı acaba diye düşünmekten. 2 3 nerdeeee aklımın ucuna düşmemişti. hamileliğinin 6. ayını hesapla o zamanlar ne zamana denk geliyo benim yaza denk geliyodu ve ben daha hamile falan değildim bana yaz için tekne ile tatile gidelim demişlerdi bir önceki yıl öyle bir hafta süper bir tatil yapmıştık. ben seneye olmaz ben hamile olcam demiştim. bakarmısın bana 4 senedir uğraşıyorum tık yok ama tatile gelemem hamile kalcam dedim. ve ben ağustosda 6 aylık hamileydim. kaderi bazen tek bir cümle değiştiriyor bence ve bende bu büyük laflar hep tutmuştur. tavsiye ederim. uzatmalı sevgilime rest çekip ayrılmış annemle tatile gitmiştim. benle tatil programı yapmadı diye. ulan seneye bu zaman yine annemle tatile gidiyor olursam onun yüzüne bile bakmıcam kendime yeni bir yol çizcem dedim temmuz ayıydı seneye haziranda evlendik. büyük konuşun kızlar ve olmayacakmış gibi değil gayet de basit olcakmış diye düşünün ama bunu yedirin kadere şeytana her ne boksa kör talihe.
tayf nehaberrr geceden ber nediyonn kele ..aksam iyiydi valla ..demii
tamam o zamana alabamacım ben önümüzdeki ay ikizlere hamile kalıcam...ona göre önümüzdeki ay benden bişey istemeyin...çok meşgul olucam çoooookkk...:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?