tayf cim ..ben 40 yasindayim gecen sennin ocak ayinda basladik.bu sene ikinci senemiz olucak..gecen sene 2 defa denedik bu senede 2 defa denedik ..5 .denemde eylulde yapicazz allah izin verirse bu defa son olur insallahhh ..tayfcim zor oluyo ya yas gidiyo napicamizi bilmiyorum insallah bu defa olurr..
MERHABA DENIZVERDIIII
cok tesekkur ederım .. her zaman cok nazıksın ... saglıgım oldukca garıp seyredıyor .. eskıden amelıyattan korkuyordum .. ama şimdi bır an once olsun bıtsın derken engeller bırbırını takıp edıyor ne yazık ki...ama sanırım degerlerımı sabıtlemeyı başarabılırsek hazıran gıbı olacagım ..
sen nasıLsın ? keyıflı yazılarını okuyorum ...
herkese cok selammmmm
tayf canim benim sanada gunaydinn..evet insallahh birgun duyacak rabbim sesimizi napalim bizde gec anne olanlardan olalim deyilmi sekerimm..yeterki rabbim mahrum etmesin insallahh..
kizlarrr midem bulaniyo
Herkese selamlar,
İyi dilekleriniz için herkese bir kere daha çok teşekkür ederim. İnşallah beklemede olan, tedavide olan arkadaşlarımızın da mutlu haberlerini buradan paylaşmaya devam edeceğiz birlikte.
Akideciknane, kan sonuçların nasıl geldi, OPU yapıldı mı acaba? Herşey gönlünce olsun, çok büyüyen yumurtaya da takma derim. Benim son tedavide 25 mm'ye çıkmıştı bir yumurta, normalde 20 civarı çatlar benimki, aklım çıkmıştı az sayıda yumurta var o da gider mi erkenden diye ama çok şükür birşey olmadı, belki o çok büyüyen yumurta bana kızımı getirdi. Azimli bir tane yetiyor, inşallah bu tedavi sonrasında sevincini de paylaşırız.
Tayf, canım, aşılama hep yazarım, çok inandığım bir tedavi. Hem de 5 tane yumurta ile giriyorsun tedaviye, inşallah çoğul gebelik haberinle şenleneceğiz. Herşey gönlünce olsun.
Deniz Bulut, canım, Batu ısırımlık olmuş, maşallah, mükemmel pozlar yakalamışsın. Benim gözüm şimdi miniğe alıştığı için, 4-5 aylık bebekler bile kocaman adam gibi gözüküyor bana, inşallah ben de çok ağırlaştı kızım diyeceğim yakında. Ancak kolay değil gerçekten de, kolaylıklar diliyorum canım. Bakıcı işinin sorun olmaktan çıkması da ayrı bir güzellik. Yeni fotoğrafları söz yakında paylaşacağım buradan.
Alabama'cım, ben futbolun İsviçresiyim derim kendime ama şampiyonluğunuzu da içtenlikle kutlayayım. Mert'in ayağı uğurlu geldi, bal böcüğü. Çook güzel çıkmış fotoğrafları maşallah. Katı gıdaları zor yetiştireceksiniz galiba, aman maşallah iştahı bol olsun da yemeyen bebek zor.
Zarpdeniz'cim, geçmiş olsun canım, son dönemeçte şikayetler oluşmaya başlamış. Sağ elimde uyuşukluk son bir ayda benim de başıma geldi, ayaklarımdaki şişlikler de yeni yokolmaya başladı, yaşlı kadın bilekleri gibiydi bileklerim, bunlar benim mi diye dolanıyordum, verdiği yorgunluk hissi de cabası. Ancak geçiyor, şu süslünü al kucağına, yavaş yavaş yok olmaya başlayacaklar hayırlısıyla. En zorlusu hemoroid olsa gerek, başıma gelmedi çok bildiğim birşey değil, kuru kayısı filan faydası olmaz mı hemoroid oluşumundan sonra, doktorun ne diyor? Bu arada bu şişlikler filan için, senin oralar acayip sıcak oluyordur, ben kaçırdım Türkiye'ye dönüş tarihini, yakınlarda mı yolculuk bu taraflara? Sırada sen varsın, heyecanla bekliyorum doğumun gün be gün yaklaşmasını, doğum haberinle şenleneceğiz...
Patikler, özletme kendini arkadaşım, yorgunluklar atıldı mı, evin tadı çıkarılmakta mı?
Baharnaz'cım, maşallah Enes oğlana. Çok güzel kilo almış, gaz sorunu ne alemde, güle güle keyifle büyüt koca adamı, 41 kere maşallah ona da.
Alabama'cım, Merye'cim, Baharnaz'cım, önerileriniz için çok sağolun.
Alabama'cım, bilmiyordum sende de beze oluştuğunu. Sıcak - soğuk kompres ve masaj yapmamı önerdiler, bol bol sağmak da işe yaradı sanki, bir parça daha iyi durum. Gün güne daha iyi olacak inşallah. Bir elimde pompa, bir elimde kompres dolanıp duruyorum miniği beslemediğim zamanlarda
Herkese selam ve sevgiler tekrar...
hayırlısı olsun heradacım,kısmetimiz inşallah aşılamadadır....doğru bir karar verdiğime inanıyorum,aşılama tutmasa bile 5 yumurta ile olmaz bu tüp bebek işi...normalde toplam folikül sayısının en az yarısı kadar olması gerekirmiş,sağda 8 solda 12 eşittir 20 folikül yapar ve buda normal şartlarda en az 10 yumurta ederki hadi %30 döllensin 3 embryo demek...5 yumurta ile 3 embryo çıkacağına inanmadım hiç...kaldıki hepsinin kaliteli olup olmayacağını kim bilebilir..bekleyelim ve görelim bakalım...dile kolay 17 ay iki düşükle tırmaladım,iki aycık daha bekleyecek sabra şükür ki sahibim...herşeyin en hayırlısı olsun,hayırsız olacaksa olmasın zaten...teşekkür ederim ilgine şeker..
ayrıca sana ve bebişine sağlık sıhhat diliyorum,umarım birgün bizde bir elimizde pompa bir elimizde kompres dolanırız evde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?