38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım aynı zamanlarda çocuk için uğraşmaya başlamışız hemen hemen...bende ağustos 26 70 doğumluyum,41 im yani...olur tabiii toanacım niye olmasın,bence inanmak yeterli...allah bizim gibi anneliğin değerini bilenlere vermeyecek mi dersin..büyüktür o..elbet görüyodur duyuyodur sesimizi ama zamanını mı bekliyo dersin...

boşver toanacım,sen gönlünü genişlet,duaların dönüp gelecek sana ben çok inanıyorum buna ...iyi geceler şekercim...teşekkür ederim bu geceki panayır için sürçü lisan edip kırdımsa birilerini özür dilerim..şaka kaka olmasında...daha çoook dertleşiriz....

akide.....oldun mu çatlatma iğneni şeker:94:....
hadi haırlısı olsun.topiğin yeni bebeğinin temelleri atılmak üzere..

gideyim çayımı koyayım...sütlü bahar kuakların çınlasın.. şimdi enese süt hazırlıyon değil mi

Son düzenleme:

hocam...ümit ediyorum inşallah yakında engellerin artık sonuna gelirsinis..
ben çok iyiyim bana..
e uğrayın ara sıra... madem keyif alıyorsunus.. akşam dağıttık..
saygılar

tayf canim benim sanada gunaydinn..evet insallahh birgun duyacak rabbim sesimizi napalim bizde gec anne olanlardan olalim deyilmi sekerimm..yeterki rabbim mahrum etmesin insallahh..

akidecikk ..igneni oldunmu ..senikiler hareketlenip bolunmeye baslarlar artikk..canim hele sen bir sonuc al..doktorunu olmazsa birde ben gorur umm ok

günaydın arkadaşlar çok güzel bir güne uyandık istanbulda. artık iyice yaz geldi, okadar soğuk günlerin ardından.

dün gece muhabbet çok iyiymiş maşallah.

akidecikname, hayırlı olsun toplanıyormuş yumoşlar. inşallah bebiş olarak sana dönerler canım. Allah önce göbişini sonrada kucağını doldursun inşallah.

tayf, inşallah seninde aşılama sonucun bebekle sonuçlanır. benim çok arkadaşım var aşılama ile hamile kalıp bebişini kucağına alan. aşılama için yumoş sayın çok iyi, belkide ikiz gelir ne dersin.

denizverdi bugünlerde işin çok, allah kolaylık versin.

heradacığım uğramışsın umarım Rena Güneş çok iyidir.

Zarpdeniz az kalmış Türkiye' ye gelemene ve kızını kucaklamana,hayırlısı ile gelsin inşallah.

cans umarım en kısa zamanda tedavin sonuçlanır sonrada bebiş için başlarsın tedaviye.

alabama ,denizbulut,toana,maiumut,kangurum,patikler,baharnaz hepinize
selamlar arkadaşlar
hepinize sevgiler

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâ.

"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)

bu duayı aklınıza geldikçe okuyun arkadaşlar.

akidecikname ve tayf transferleriniz olurken bu duayı mırıldanın devamlı. nacizane fikir olarak söylüyorum. çok rahatlatıyor inşanı.

Kızlar gunaydınnnnnn gece ıgnemı oldum sabahda fıtılımı o guzel kalbınız ve dualarınız ıcın cokkk tsk ederımmm allahım yuzumuze bakıcaz hepımız bırer bebekle olacagız bu sene

canım bi çok şeyi o aralar yoğunluktan yazamamışım ama evet başıma geldi aslında sadece sol göğsümde ve tek bir beze idi ama bende acayip ateş yaptı ve bi paket antibiyotikle yok oldu. soğuk kompres vermedi bana doktor sıcak yapki sütün toplansın ve sağınca hepsi birden sağılsın ve kanallar açılsın diye. belki yenileri çıkmasın diye de olabilir. sıcak duş sıcak havlu ve sağma işlemini yapınca ateşten kurtulmuştum. ben aslında gece gece ateşlenince internetten kendim buldum sebebini ve gece sağmıştım öylesine azalmıştı ateşim. sonra sabah doktorumu arayınca beni doğruladı ve sıcak duşu sıcak havluyu söyledi ama epey sıcak olsun yakacak kadar olsun dedi dayanabildiğin kadar dayan dedi canım. mertçikon öpüyo seni. adaya gelcem bi gün sana süpriz yapcam şu düğün bi aradan çıksın da allahın izniyle. güzel kızını kokla benim için.

hayırlısı olsun tayfcım inşallah aşılamayla gelsin bebişler geçen ay arkadaşım aşılamayla şu an üçüzlere hamile darısı başına diyim. o arkadaşım da burdan kk dan. uzun zamandır uğraşıyordu. çok şükür şimdi üçüzlere hamile. dolanacaksın elinde pompa hiçç merak etme. o gün gelince bugünleri hatırlayacaksın emin ol. biz de o günleri göreceğiz allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…