38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizcimmm huhuuuu cnaim eskileri okuyayim derken malesef hep boyle oluyor birbirimizi kaciriyoruz..ben inis cikisli bir ruh halindeyim hani gerginlik agrim sizim olsa daha rahat hissedecegim kendimi ama son derece rahatim buda beni endiselendiriyor ne garip ya demekki bie rahat huzur yok (dalgali kurlar gibi oldum ruh halim dalgalanip duruyor:))canim senin kac yumurtan olustu?hangi dozda igne kullandin?

Sağol canım arkadaşım benim. Tabi ki insan üğüzlür olmayınca. Bir sürü emek sonuçta. Ama herşey nasip kısmet. Hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olur. Değil mi ama.:dance:

hah şöyle rahat ol canım:teselli:tabiki benim dememle olmayacak ama en azından çabala hayatım,,,,,a.s.

nasip hoşgeldin aramıza,,,,,,,ne güzel bak bir oğlun varmış,,,,ikinciside nasip olsun inş:Saruboceq:,,,,,,,,,korkman gayet normal ama ne yapalım biraz çaba gerektiriyor bizim :roflol:veletler

Tesekkür ederim güsel annekaydirigubbakcemile3

nasip hoşgeldin aramıza,,,,,,,ne güzel bak bir oğlun varmış,,,,ikinciside nasip olsun inş:Saruboceq:,,,,,,,,,korkman gayet normal ama ne yapalım biraz çaba gerektiriyor bizim :roflol:veletler

Başladı yine optimist Monim teselli vermeye,kııız accık da kendini düşüüüün,cannnnnn:içelim:

Nasip hoşgeldin topiğimizea.s. Ben de 38 ve ben de ikinciyi istiyorum ama cezalıym,sürem dolmadı:roflol: Daha yedi aylık kızım,dondurmalarımla deniycem ekim kasım gibi:icecream:,sezeryandan dolayı dr bir seneden önce hamileliği yasakladı.Allahım burdaki herkese birer ikişer nasip eder innşallah.:1hug:

Defnecim,lütfen benim düştüğüm hataya düşüp hamileliğinin tadını kaçırma.Şimdi deriiiiin bi nefes al ve karnını gere gere:CüvCüv: kocana çekil yolumdannnn gebe geliyooooor de akşama:roflol:

Yaaa, kızlar girdim gene yoksunuz. Bu aralar herhalde hiç buluşamayacağız.senağlama

Gözmden uyku akıyordu resmen. Gidip biraz kestirdim. Ama hani bazen insan gündüz uyuyunca serseme döner ve sanki aradan bir kaç gün geçmiş gibi olur ya, işte öyle oldum. Ben de bir duş alıp çıktım. Bir de bol limonlu bir pırasa yedim. (Çoğu sevmez ama ben severim pırasayı) Şimdi kendime geldim azıcık. kaydirigubbakcemile2

kızz bende severim pırasayı,,,köftehor ağzını tadını nasıl biliyorsun:jeyyar:

Ben de üç beş gün ortadan toz olayım da görün gününüzü. O zaman "Deniiz nirdesin" diye kıvranırsanız ben de size yüz vermem. Hıh.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Kız gene nereye gittiniz cadılar.:sm_confused:

Roniyam canım hoşgeldin. Nasıl gidiyor. Ders çalışabiliyor musun bu aralar.

Kız gene nereye gittiniz cadılar.:sm_confused:

Roniyam canım hoşgeldin. Nasıl gidiyor. Ders çalışabiliyor musun bu aralar.

selam canim iyiyim ders calismaya birazdan baslayacagim. simdi kahvaltidan kalktim.
ya bir sey sorucam sen nasil oluyor da benim geldigimi gorebiliyorsun. ben anlayamiyorum. canim bu arada yarin mi senin buyuk gun. kac folikulun var soylediler mi

Roniciğim, hani bu sayfanın alt kısmında "Konuyu Toplam 2 kullanıcı okuyor " filan diye bir şeyler yazan yer var ya. Orada kimlerin on-line olduğu gözüküyor. Bir de isminin yanındaki küçük yuvarlak dairenin yeşil ışığı yanıyorsa yine on-line olduğun anlaşılır fıstığım.

ya ben yesil isigi biliyordum da alttakini bilmiyordum. yesil isikta eski sayfalara girmek gerekiyordu. sagol canim aydinlattin beni

Valla Roni'ciğim herkes yumurta sayısını filan biliyor. Ben hiç öküz gibiyim maşallah bu konularda. Sadece doktorum söylerse biliyorum. En son yumurta toplanacak dedikleri gün sayı az dediler. Ama sormadım. Yani sorsam da sonuç aynı olacak. Zaten doktorum çok tatlı bir kadın ve işini biliyor. O yüzden çok detay sormaya gerek duymuyorum. Önemli olan sonuç.

Bir de bir şey anlatayım da gül.
Babam, amcasını doktora götürmüş. Doktor soruyormuş babamın amcasına "Amca nerenden rahatsızsın" diye. Adamın hiç sesi çıkmıyormuş. Sonunda babam dayanamamış "Yav amca, söylesene ne şikayetin var" demiş. Babamın amcası da "Bana ne, Ne söyleyeceğim. Doktorsa bilsin" demiş. Ay buna çok gülerim. Benimki de biraz o hesap işte. Herşeyi doktoruma bırakıyorum. O en iyisini bilir.

cok komikmis gercekten. neyse canim umarim iyidir sayin. hem biliyorsun sayi degil kalite onemli sonucta 1 tane bile yetiyor

Ya Roniciğim seninle konuşmak istiyorum ama bir yandan da sana kıyamıyorum "Dersi var oyalamammam gerek" diye. Dediğim gibi ablamdan bildiğim için yaşadığın zorluğu çok hak veriyorum.

Öyleymiş Roniciğim bunu da sizler sayesinde öğrendim. Yalnız benim anladığım hani ben geçen pazartesi başladım ya tüp işine. Pazar günü ultrasonda yumurtalar küçük dendi. Pazartesi tekrar ultrasonda çarşamba yumurta toplanacak deyince çok şaşırdım. Bir günde nasıl büyümüş ki.

haklisin canim. neyse az kaldi sinava bitsin doya doya konusuruz. hadi ben gidip calisayim biraz. bana sans ve sabir dile. canim yarin durumundan bizi haberdar et. insallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…