Sağol canım arkadaşım benim. Tabi ki insan üğüzlür olmayınca. Bir sürü emek sonuçta. Ama herşey nasip kısmet. Hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olur. Değil mi ama.:dance:
deniz cim benim iş çok karışık ya.11 yaşında 1 oğlum var.onun olması için 5 yıl bekledim
geçen yıl tesadüfen bir gebelik yaşadım ama kalp atışları olmadığı için alındı.o zamandan beride uğraşıyorum.evlendikten sonra 1 yıl korundum ondan sonrada hiç.bugün rahim filmi çekilecek çok korkuyorum
Tesekkür ederim güsel annekaydirigubbakcemile3ah canim farketmemmi?atlamamk icin tek tek okuyorum..bak simdi canimcim sana kolay bir olcu vereyim 100 grlik vazeline (yaklasik 1 cay fincani kadar 2 cay kasigi dolusu salisilik asit koy iyice karistir cnaimcim bitince tekrar yaparsin:)kaydirigubbakcemile5
nasip hoşgeldin aramıza,,,,,,,ne güzel bak bir oğlun varmış,,,,ikinciside nasip olsun inş:Saruboceq:,,,,,,,,,korkman gayet normal ama ne yapalım biraz çaba gerektiriyor bizim :roflol:veletler
Yaaa, kızlar girdim gene yoksunuz. Bu aralar herhalde hiç buluşamayacağız.senağlama
Gözmden uyku akıyordu resmen. Gidip biraz kestirdim. Ama hani bazen insan gündüz uyuyunca serseme döner ve sanki aradan bir kaç gün geçmiş gibi olur ya, işte öyle oldum. Ben de bir duş alıp çıktım. Bir de bol limonlu bir pırasa yedim. (Çoğu sevmez ama ben severim pırasayı) Şimdi kendime geldim azıcık. kaydirigubbakcemile2
Kız gene nereye gittiniz cadılar.:sm_confused:
Roniyam canım hoşgeldin. Nasıl gidiyor. Ders çalışabiliyor musun bu aralar.
Valla Roni'ciğim herkes yumurta sayısını filan biliyor. Ben hiç öküz gibiyim maşallah bu konularda. Sadece doktorum söylerse biliyorum. En son yumurta toplanacak dedikleri gün sayı az dediler. Ama sormadım. Yani sorsam da sonuç aynı olacak. Zaten doktorum çok tatlı bir kadın ve işini biliyor. O yüzden çok detay sormaya gerek duymuyorum. Önemli olan sonuç.
Bir de bir şey anlatayım da gül.
Babam, amcasını doktora götürmüş. Doktor soruyormuş babamın amcasına "Amca nerenden rahatsızsın" diye. Adamın hiç sesi çıkmıyormuş. Sonunda babam dayanamamış "Yav amca, söylesene ne şikayetin var" demiş. Babamın amcası da "Bana ne, Ne söyleyeceğim. Doktorsa bilsin" demiş. Ay buna çok gülerim. Benimki de biraz o hesap işte. Herşeyi doktoruma bırakıyorum. O en iyisini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?