Sonu güzel olacaaaak,o yüzden sinirlenmemen iyi olmuş.Sekteye ugradı konusmamız canom,moniş tlf.la aradı,sana selamı varmış,özlemiş ve sana karşı acıkmış cokacimcoook Şu an iş yapıyormuş ama en kısa zamanda girecekmiş siteye.Bu arada sen kalçayı mı hazırladım dedin hemşireye cokacimcoook:jeyyar: Mikrop kapılmaz öööle kız,ilaç ampulun içinde bişşiiiicik olmaz gulüüüüm:teselli: Hadi senden güzeeel bi performans bekliyorum canımın içisikaydirigubbakcemile5Dün ne oldu biliyor musun Diloş'um. Ankara'da kar yağıyordu baya. Neyse tam o saatte, ben iğne vurdurmak için evimizin yanındaki polikliniğe gittim. Hemşireye anlattım hani kaça kaç ölçüsünde vurulacağını. Sonra da söylemesi ayıp kalçayı hazırladım ki hemşire iğneyi vursun diye bekliyorum. Meğerse, bizim hemşire yanlışlıkla ampulü kırıp üstünü atayım derken ampulün ilaçlı kısmın sen git çöpe at yanlışlıkla. Allah'ım biliyorsun ucuz bir iğne olsa neyse. Kız çok panik oldu yazık şikayet ederim filan diye. Ben de artık ne diyeyim" Olur insanlık hali. Biraz yorgunsunuz galiba" filan diye teselli etmek zorunda kaldım. Bu ara kız, koskaca çöpün tamamını boşalttı. Sen benim ampul, çöpün en dibine gir. Allah'tan ki içindeki ilaç dökülmemiş. Kız dezenfekte edip vurdu. Ama eve gelene kadar tırstım mikrop kaparsam diye. Ama sonradan herhalde kız bana çok dua etti ki, bu kadar (bir gün önce yumurta küçük demişlerdi, bugün toplayacağız dediler.)
Ya işte böyle Diloşum. Uzun anlattım biraz ama neyse.
Defneee,eger bu mesajımı farkedersen bana salisilik asitle vazelini hangi oranda karıştıracağımı söyler misin?10 gr.lık salisilik asit aldım,bi yanlışlık yaparım diye kullanamıyorum.Bu arada bebişle ilgili son gelişmelerden de haberdar edersen bizi sevinirimmm.
Karışmasan,lafa girmesen olmaz di miÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:aşkolsun,,benim verdiğim formülü beğenmedin herhalde:mymeka:
Karışmasan,lafa girmesen olmaz di miÇok üzgünüm çoook
karışmam bundan sonrasenağlama
efferin gitmemişin,naaaber canummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?