DENİZZZZZZZZZZ :1hug:korkma kızzzz,,,,1 tane yumiyle bilenem oluyor,,,içini ferah tut,,,,bak bana 3 cüye hazırlanıyorumlaelaelaelaelaesırnaşık şey,,,,,,,dilaremin dediği gibi rahat ol aşkım raahhhhaaaatttttttt:mymeka:
kizlar selam yazdiklarinizi okuyorum.
denizim simdiden moralini bozma. biliyorsun olunca tek yumurtaylan bile oluyor.
ben su siralar yogun ders calisiyorum sinava 2 haftadan az kaldi. ama sizi merak ettigim icin arada girip okuyorum sonra hemen cikiyorum. yani su siralar selamlariniza ya da sorulariniza cevap alamazsaniz kizmayin, gonul koymayin bana. hepinizi cok seviyor ve opuyorum, canim arkadaslarim, kader arkadaslarim benim.
slm arkadaşlarbende 38 yaşındayım
ikinci bebek için uğraşıyorum
denizkarayurt sen kaç yaşındasın canım.sen ilk bebek için mi uğraşıyorsun.
roniyamcim bence yine birseyler oluyordur ama ilaclari ilk aldigimizda hep vucud ilk tepkileri verirya bence fark bu..gunde 2 tane iciyorsun degilmi?bak calismalara son gunlerde degil onceki 5 gun ve sonraki 5 gun devam et olurmu?:)benim gecen ay kasiklarim cok hareketli ve agriliydi ya bu ay bir sey yok(
DHEA etkisini sadece ilk ay mi yogun gosteriyor acaba.
bak ben eminim tirod tedavisi oldugun icin hamile kalma sansin cok daha artacak ..benim iki arkadasimda bunu yasadi :)ya bu tupten olabilir ama ben aralik ayinda 4 gun ilac kullanmistim ve tek yumurta gelistigi icin iptal etmisti doktorum ama ben cok umitliydimmucize bir yumurta diyordum ama olmadihatirlarsan defnecim sana soylemistim ya senin ki tup bebekten olabilir diye. cunku bir siklusun folikulleri 2 ay oncesinden olusuyor. ama benim deneyeli 3 ay oldu yani ben spontan sansimi kaybettim. neyse ben kendimi zaten 3. ye alistirmistim. yalniz onda da olmazsa ne yaparim bilmiyorum. herhalde kapatirim artik bu defteri.
sen nasilsin bu arada, iyi gidiyormu hamilelik.
ha bu arada gecen ay sen dhea beni enerjik yapti demistin ya ben onu bu ay yasiyorum. gecen ay cok yorgun ve depresif olmustum ama bu ay iyiyim. galiba tiroid hormonum da etkili olmaya basladi
canim korkma butur kanamalar coknormal hatta direk kirmizi kanamalarda bile bebekler simsiki tutunuyor anneye sakin korkma canim progestan basladinmi?ve uzan dnlen sakin kalkma bak hemen toparlanirsin degerin cok iyi saglikli zatenslm arkdsslar dungece saat 4te gece bır uyandım rabbım buda ne kahverengı bır akıntı gıbı kanamanasıl agladım anlatamam sabah olmak bılmedi 10da test ıcın hastaneye gıttım makına bozuk sınırım bozuldu aglıyorum akıntı yok ama korkumu anlatamam özel dr cagırdık cıkmadı ultrasonda kucuk dedi vajınalda bakmam dusuk sebebı olur dedi özel bır polıkılınıkte deger baktır dedi sonucu beklerken ızmırıde aradım drum normal olabılır dedi ama ne mumkun ıcım rahat degıl sonucu aldık persembe 493 olan degerım 3113 olmus ıcım bıraz rahatlasada korkuyorum arkdslar dua edın nolur böle sorun yasayıptahamıle olan varmı paylasırsa sevınırım dualarda bulusalım
deniz cim benim iş çok karışık ya.11 yaşında 1 oğlum var.onun olması için 5 yıl bekledim
geçen yıl tesadüfen bir gebelik yaşadım ama kalp atışları olmadığı için alındı.o zamandan beride uğraşıyorum.evlendikten sonra 1 yıl korundum ondan sonrada hiç.bugün rahim filmi çekilecek çok korkuyorum
ayy ay ay kalkin dedigin saate bak sekerim 7 falanGünaydınnnnn 38lik topiğimizin çıtır mı çıtırhihoyyyt,gebe mi gebe:CüvCüv:,anniş adayı mı adayı :ecrin_bebek:kaynayan güzel yüzlü,güzel kalpli fıstıklarıkaydirigubbakcemile3.Hadi bakem tembellik yooook,kalkınnnnnkaydirigubbakcemile
aaa neden boyle dusunuyorsun ?bak en basi pozitif dusunmek ne olursa olsun ben ikitanecik yumurta ile nasil mutluydum anlatamam:)yarin buyuk gun hadi insallah hepsi dolu ciksin ve hepsi dollensin canim:)Kızlar canlarım ben geldim. Ne var ne yok görüşmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Özledim sizleri keratalar.
Bu arada kızlar, benim yumurtlar 18 Mart çarşamba toplanacak. Benim pek umudum yok valla. Ama bakalım herşeyin hayırlısı. Iyyyy tırstım valla.:a015:
Hepiniz çok öpüyorum fıstıklarım benim. :1hug::1hug::1hug::1hug:
Korkma canım. Ne yapalım sonuçta bu tür şeylerde ne kadar rahat olursan o kadar iyi.
Dediğim gibi, ben rahim filmi değil, ama ofis histerskopi çektirdim. O da benziyor rahim filmine. Acı çok az oluyor. Hani bazen adet sancısı olur ya. İşte onun gibi. Her ay bu adet sancısını zaten çekiyoruz. Zaten işlem topu topu 3-5 dakika sürüyor. Giyinip soyunma dahil 10 dakikanı bile almıyor. O yüzden endişelenme.
Bir de şunu unutma kendini kasarsan daha çok acı hissedesin. Rahat bırakırsan çok kolay geçer merak etme. Sana şimdiden kolay gelsin.
ah canim farketmemmi?atlamamk icin tek tek okuyorum..bak simdi canimcim sana kolay bir olcu vereyim 100 grlik vazeline (yaklasik 1 cay fincani kadar 2 cay kasigi dolusu salisilik asit koy iyice karistir cnaimcim bitince tekrar yaparsin:)kaydirigubbakcemile5Defneee,eger bu mesajımı farkedersen bana salisilik asitle vazelini hangi oranda karıştıracağımı söyler misin?10 gr.lık salisilik asit aldım,bi yanlışlık yaparım diye kullanamıyorum.Bu arada bebişle ilgili son gelişmelerden de haberdar edersen bizi sevinirimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?