38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende cok inanirim biliyormusun teyzemhamileyken sairin mavi gozlu bir kuzenim vardi hep onunla birlikte gecti hamileligi oglu oldu aynen sarisin renkli gozlu ve teyzemler karikoca esmer falandilar :)

Şu an saçını bile taramaktan aciz şişko montafonun tekiyimmmsırnaşık şey

Saçını hemen tararım ben, güzelliğin ortaya çıkar sen merak etme. :jeyyar:

Kilo da kolay iş. Ekmeği azalt, bir de göbek atar gibi karnını 100'e kadar sayarak bir içeri bir dışarı çıkar acayip faydalı oluyor. Bir de yürürken hep karnını içine çekmeye çalış. Onun da faydasını görürsün. Bir de şunu gibi hula hop çevir tamamdır senin iş. kaydirigubbakcemile2

Ayrıca da hem sen daha emziriyorsundur bebeğini. O kadar kilo olur sıkma canını.

Defne seni arkadas gurubuma ekliym de bak beroşumun fotolarına,becerebilirsem yeni de ekliycem.Yani pardon,ekleyebilir miyimmm
ay ben yarina kadar bir dusuneyimmirmirmirmirbiliyorsun bugunlerde biraz denge problemim var..canicmim zaten hepinize once ben davet gonderdim gelmedimiki??aaaaahihoyyyt

bende cok inanirim biliyormusun teyzemhamileyken sairin mavi gozlu bir kuzenim vardi hep onunla birlikte gecti hamileligi oglu oldu aynen sarisin renkli gozlu ve teyzemler karikoca esmer falandilar :)

Valla senin söylediğine benzer bir şey bende ablamdan duydum. Ablamın bir doktor arkadaşı var. O da epey esmer. Kocası da öyleymiş. Hamileyken hep, bir kitabın kapağındaki renkli gözlü sarışın bir bebeğe bakıp "Ne var benim bebeğim de böyle olsa" filan diyormuş. Sonra ablam, doğumuna gitti. Renkli gözlü sarışın bir bebek doğurdu. Maşallah. Yani şaka gibi hakikaten. Ben de çok şaşırmıştım. süprizzzzz

Kızlar ben çıkıyorum. eşim geldi. Bir kaç gün giremeyebilirm internete annemlerde olacağım. Hepinizi çok öpüyorum.

Özleyin beni anacığım.:1hug::1hug::1hug:

:çok üzgünüm:sananesenağlama,,,,,,,,,,,,,,:dilcikarek farkımız yok canım:roflol:

huluhopu beray annesiyle yapıyor:roflol::roflol::roflol:

valla öyle ayyy o göğsüme yumulupta uyuyuşu yokmu?hiç unutamıyorum:1hug:,,,,,,,,,,
bir hikayem var!.............çok eskiden bir yerde oranın kedisi yanıma geldi oturdu,ben tırstım(kediye güvenmem)kalktım başka yere oturdum,,aaa bi baktım kedide geldi yanıma ,ben tabi kediden iyice tırstım,yanımda miyavlayarak oturdu,gözleri garibimin bir tuhaf oldu direk benim gözlerimin içine bakıyordu,ben zaten gözlerimi ayırmıyorum,,,,aaaaa bir de ne göreyim kedi doğuruyor,kızlar yemin ediyorum elimi attım yavrusunu kenara aldım ama kedide gık yok,saldırmadı,,,,,ordaki insanlar ''hayret kimseye dokundurmaz bunlar,hayret özellikle sizin yanınıza gelmesi,,,güvendi demekki''dediler ben ağlamıştım,,,ama o yavru yokmu tam bir itti benim bluzumun içinden hiç çıkmadı:roflol:kendine güzel kocaman bir oyun alanı bulmuştu velet,,,,,,,,,,,
berayda göğsümde uyuduğunda o olayı hatırladım ,,,yavrucak güven duydu huzurluydusenağlama

Kız o sevildiğini hissetti,yapıştı uyudu vallah.Hava yastıkların da fena diildi haaaa:jeyyar: Kız duygulandırdın yine beni:çok üzgünüm:Sen bi doğur,görürsün ben de seninkileri alcem koynuma,vermiycem vallaaaa sana.Melersin yavrularıııım,cigerleriiiim diye ama atı alan Üsküdarı coktaaaan gecmiş olcek bilem

tek olsunda ,,,,,sen al kaçır,,,,,,,,,meleyim ,,,,diloş getir yavrularımı diye:mymeka:

ay varya berayi gorunce neden bu cileleri cekmek gerektigini daha iyi anladim:))ay dilaremcimmm allah bagislasinnn ya kizlar bende istiyoooorummm allah hepimize bebekler versin:ecrin_bebek::CüvCüv:

Canim senin ki yolda zaten. 8 ay sonra kucaginda insallah. Allah hepimize versin.
defnecim dun gidip Dvitamini aldim ona da basladim. bakalim ne olucak

ay varya berayi gorunce neden bu cileleri cekmek gerektigini daha iyi anladim:))ay dilaremcimmm allah bagislasinnn ya kizlar bende istiyoooorummm allah hepimize bebekler versin:ecrin_bebek::CüvCüv:
Canım benim senin bebişin de beray ablasını aratmayacak eminimkaydirigubbakcemile5 Sen simdi arkana yaslan,strs yapma ve hayal kur,bebişinin doğum anını ve sana ilk kez emzirmek için getirildiği anın hayalini kur.Benim velet sabredememişti,odaya çıkarırlarken aynı asansöre denk düştük,aaaa 437 nolu odanın bebeği de annesi de burda diyip kondurdular mememe asansörde.Cok duygusal bi andı,yazarken bile gözlerim doluyor inan,odadakiler sadece beni beklerken bonus olarak memeye yapışmış bi de minicik kafa görünce öldüler gülmekten:roflol: Yani demem o kiiiii,sabır acıdır ama meyvesi tatlı.Hadi bakalım tatlı hayaller benim cici arkadaşım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…