38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

balancim canini sikma sen de biliyorsun stres yumurta kalitesini dusurur. pozitif ol. merak etme bu ay az olmus olabilir ama gelecek ay iyi olur. her kadinin yumurta sayisi aylara gore degisir. yani hic bir kadin her ay ayni sayida ve kaliete de yumurtlamaz. canim bence sen bu ay al dhea. ne kaybedeceksin. bu ay gunde 2 tb al hic bir zarari olmaz. bakalim gelecek aya etkisi olacak mi. hadi sikma canini opuyorum seni.

canım ya iyiki varsınız beni rahatlattınız geçen ay spottan 2 yumurta çıkmıştı bu ay malesef olmadı şimdi 2 ay iğnelere başlıcam 2 ay diyorum tabi 3 yomuş olursa. Canım ya dhayı her eczanede bulabilirmiyim.tşk bebişini çoooooooook öptüm

doğru söylüyosun canım kader arkdaşlarım zaten beni en iyi siz anlarsınız diye sizle paylaşıyorum rabbim dualarımızı kabul etsin kısa zamanda herkezi anne etsin çok sağolun ya yine duyguladdım

canım sizi dinlicem dhayı kullanmaya karar verdim defneye sordum bakalım türkiyede eczanelerde varmı. Nasıl kullanıcam ve ne zaman kaç tane.bana bilgi verirseniz çok sevinirim desteğiniz için çoooook teşekkür ederim rabbim senin sıkıntınıda gidersin bu sene kucağına bebişler versin monetoyada amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

canim bak ben de doktorum ve zararli bir sey olsa sana onermez ve en onemlisi kendim de almazdim. daha once de dedigim gibi bu amerikada marketlerde genclestirici olarak satiliyor. sabah 1 tb aksam 1 tb al. sonuca hep beraber bakalim. 100 mg in ustunde yani gunde 4 tb den fazla kullanildiginda yan etkileri olabiliyor.hadi canim canini sikma. Yuce Allahim umarim hepimizin yuzunu guldurur.

Amın canım ınŞallah .bulabılrım artık bende dha cıyım mucızelerı hep bırlıkte yaŞarız sızler yanımda olsanız sıkıca kucaklardım kendımı okadar yanlız hıssedıyorukı anltamam dıyeceksın ben gubetteyım ben yanlızım.ama paylaŞacak ınsan yoksa Öyle hıssedıyo ınsan ıyıkı ınternet varmıŞ valla pıskolok gıbı geldınız ÖpÜyorum canım

amin:Saruboceq:hepimize

canım büyük eczanelerdede alışveriş sitelerindede var,,,bencede dene yani,,,,,,en azından 1 ay dene a.s

Veremiyorum defnecim,ev içi hareket dışında hareket sıfır,evden dışarı çıkmak çok zor,berayımı kimselere emanet edemiyorum,çünkü kötü tecrübelerim oldu bakıcısıyla.Bebişimin kafasının tepesinden kahve içiyor,eline oyuncak vermek yerine oda kapılarının keskin anahtarlı tokmaklarına tokat atmayı öğretiyordu.Hep ellerinde çizikler görüyordum,bir gün görünce sebebini anladım.Bir de yanımda düşürdü,küüüt diye kafasını çarptı kızım.O gün artık kimselere emanet etmiycem dedim:1no2:.Yüreğim parçalandı ki bu kadını sekiz senedir tanıyordum.İşte bu yüzden ne spora gidebiliyorum ne de baska yerlere senağlama Simdi bi abla arıyorum,nereye gidersem ikisi de benimle gelecek ve gözümün önünde içim rahat olacak,yaaaaa işte böyle bitanem.Kemiklerim cidden incedir,artık memeden kesilince kızım senin eczaneden zayıflatıcı takviyelerden alırım,hem de senin kocaman karnını severim:CüvCüv:

cadı telefonda konuşuyoruz diyemi :çok üzgünüm:buda pas vermiyorsun bana:mymeka:

çıtırlar :jeyyar:nerdesinizzzzzz?iyice uyuşuk oldunuz haaaa!....gelin kızlar ya:çok üzgünüm:

Kızlar canlarım.
Dün yumurtalarım toplandı. 5 taneymiş. Ama 1'i en büyük olan kof çıktı. 1'i de küçükmüş. Yani toplam 3tane diyebilirim. benimle bereber yumurtası toplanan 28 yaşında bir arkadaş vardı. Onun da 3 tane çıktı.

Yarın transfere çağırdılar. Çok heyecanlıyım. Hepinizi çok öpüyorum.

olsun kalbini hiç bozma,,,bir tane yumiyle olabiliyor bu iş,,,hadi kız bitti işte,,,,tabiki hem heyecanlı ve korkulu olcaksın gayet normal,,,,,,asla ve asla hareket etmiyorsun:mymeka:,,,valla ciddi döverim bu sefer,,,öpüyorum seni

canim eger ecz de yoksa bile depodan sana getirtsinler tekrar ugrar alirsin..bak senin oldugun tedavi inanki daha hic benzerini duymadim...yani doktorun en iyisini bilir tabi ama ben yinede soyluyorum sen heray opu eziyetini ve yumurtanin gelisme stresini yasiyorsunbuay tek yumurtan olusmasi ilac kullanmamissinki elbetteki cok normal...zaten herkadin ayda tek yumurta gelistiriyor..arkadasim aklini karistirmak istemem ama biray yuksek doz ilacla daha fazla yumurtan olup normal tup bebek tedavisi gorsen zaman olarakda fazla kaybin olmaz bedenende ?yani bak daha kac ay bunu yasayacaksin..seni dusunduugm icin soyluyorum :)dhea yi kesin al sen doktora bakma doktorlara baksaydik...ben tupbebek doktoruma idrar tetsim pzitif ama kanamam var ilac alayimmi dedim bana kan testini bekleyin ikikere yaptirin ona gore hareket edelim dedi..dusun ben disari cikip lab gitsem ve pro almasam belki dusecekti..bazen kendi hislerimize gore hareket etmeliyiz emin ol ..gonlunu ferah tut..bizleri dusun:)

denizcimmmm cok sevindim arkadasim..insallah o 3 yumurtan dollenecek bolunecek ve seninle olacaklar..icini ferah tut mutlu hisset kendini insallah olacak:):ecrin_bebek:

hakikaten bebekleri bir baskasina birakmak cok zor yahatta imkansizgibi..ben ecz arkasina besik koysam diyorum onada kiyamam mikrop transferi olan bir yer ..herturlu hasta var ben herhalde ecz oglen gelip 2 saatte cikicam o aradada anneme birakicam dogsunda artik..canim bak simdi kafama dank etti bende hep zayiflama ilaci tavsiye edecektim sut veridign hic aklima gelmedielbette sut vermeyi biraktiginda insallah sana binbircesit ilac tavsiye ederim:)bence ozaman kendinde zayiflarsin sut icin bolca besleyici yiyorsundur kesin..olsun beraycigima yarasinda :):ecrin_bebek:

canim hadi hayirlisi olsun. Insallah hepsi dollenir en iyi kalite embriyo olur ve en az ikisi tutunur. icini ferah tut pozitif ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…