38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam canım ankarada nereye yaptırdınız tüp bebeği benimde yaşım 40 dr şans oranı % 20 dedi bu beni çok düşündürdü çok para vereceğiz ama tutacakmı bilmiyorum senin yaşın daha genç olur benim fsh hormonumda yüksek çok ama dedğin gibi allah izin verirse oluyor canım allah hepimize bebk sevgisini tattırırı inşallah canım :1hug:

kız ben beceremedim baksana ben kocişi hamile bırakcam:roflol:

Defne nerdesin? Bugunmuydu kontrolun senin? durumu yaz gebis arkadasim benim :CüvCüv:
roniyamcim evet bugun doktora gittim ve omrumden omur gittidoktorum batindan bakiyor ve bugun5+5 tim doktor bakti bakti kese zamanindan ileri gitmis 6+4lerde falan 12 gunluk sapma normalmis net birsey gorulmedi kese icinde ama bu zamanda gorulemeyecegini soyledi doktorum ama gelde bana sor bir ara fenalasiyordum sanki cunku onceki kaybimda aynen doktor bakmis bakmis kotu haberi soylemisti....sersem gibi ciktim muayneden...kritik zaman yaklastikca tedirginim tabikisonra nette heparin ignesi konusunu arastirdim ozellikle bu formda benimle ayni durumda olup igneye baslayan ve hamilelikleri guzel devam eden pekcok arkadasa rastladim..ama doktorlar gerek yok diyor ..simdi igneyi kullanmaya gec kalmak istemiyorum..canim ya sen bir arastirsana benim icin yabanci kaynaklari dusukdoz heparin ignesi dusuge sebebp olurmu?yani kanamaya?birde mthfr heterozigotta igne kullanmak gereklimi?cok sevinirim onumu aydinlatirsin :)bu arada senin ovulasyon gununun gelmis olmasi gerek sanirim nasil gidiyor claismalar?:)insallah bu ay sende mucizene kavusacaksin cnaim:)

HUHU kimse yok yine:1no2:bugun pazarya kocislerinizle ilgileniyorsunuz herhalde ikinciye girdim kimseler yok neyse hepinizi opuyorummmm

Defnecim niye tedirgin oldun anlamadim. Kese geri alsa tamam ama seninki neguzel iyi gelismis. lutfen bu kadar stres yapma ve biraz rahatla. bu halin saglikli degil. lutfen artik bu konuyu arastirmayi da birak. heparin konusuna gelince senin testlerin apilmis ve normal cikmis. mtfhr in heterozigot olmasi anlamli degil. hem daha once de soyledigim gibi bir doktora gidiyorsan ona guvenmelisin canim. simdi ben sana kullan ya da kullanma diyemem. kafani bos yere karistiramam. acikcasi bana heparini testler yapilmadi ve doktorun son anda aklina geldi diye basladilar ve doktor o zaman da soyledi. bazen heparin de dusuge neden olabilir diye. nitekim daha sonraki tahlilllerim normal cikti ve ben bosuna kullanmis oldum. canim sen de eczacisin biliyorsun gereksiz alinan her ilacin zarari var. senin trombofili panelin iyi cikmisken heparin baslamamak istememeleri gayet normal. ama bu senin kafanda cok buyuk bir soru isareti olusturuyor ve seni rahatsiz ediyorsa bunu acikca doktorunla konus. kalp atislarina gelince 7 haftaya kadar duyulmasi lazim yani senin gebeligin 7 hafta olur ve gorulmesse o zaman tehlike var demektir. bir de yolc sac denen bir olusum var mi o onemli. bazen kalp atisi yokken bile eger yolk sac varsa beklemek lazim cunku bu bebegin gelisebilecegini gosterir. eger 7 haftalik olur kalp atisi ve yolk sac yoksa o zaman gebelik sonlandirilir. tamam mi canim lutfen sikinti yapma ve biraz rahat ol.

Defnecim nasilsin biraz daha rahatladin mi? Lutfen artik biraz hamile olmanin tadini cikar bos yere strese girip senin de bebegin de keyfini bozma. inan bana hersey cok guzel olucak. sen saglikli bir sekilde doguracaksin bu bebegini. Tamam mi canim arkadasim. opuyorum sizi...

Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım ve 2,5 seneyi aşkın bir süredirde evliyim. Geç evlilik geç bebek yani. Ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor işte. 2,5 sene içinde 4 düşük yaptım, daha doğrusu bebeklerimin hiçbirinin kalp atımı duyulamadı ve en geç 8 ya da 9. haftada kürtaj oldum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim. Şu an 3+5 günlük. Halbuki biz haziranda tüp bebek yapmaya karar vermiştik, çünkü düşüklerin sebebi olarak doktorum (yapılan tüm tahliller temiz çıkınca) yaşım nedeniyle yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini düşündüğünü ve tüp bebek yapmamızı söyledi. Fakat korunmanıza gerek yok, eğer hamile kalırsanız tekrar düşük yapacaksınız diye bir şey yok dedi. Her neyse şu an tekrar hamileyim ve sormak istediğim bir şey var. Folic plus'la elevit'in bir arada kullanılması mı gerekiyor? Bir yerlerde elevit'e 7. haftada başlamak gerekli ancak yanında folic asit alınmamalı diye okumuştum, bu doğru mu acaba? Kafam çok karıştı. Doktorum bugüne kadar bana elevit vermemişti ama bir çok hamile arkadaşım bu vitamini kullanıyor. Bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen bana bir cevap versin :)

Sevgili rüzgardeniz bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmanı dilerim, elevit veren bir kadın doğumcu ile şimdiye dek karşılaşmadım, folik asiti ihmal etme eleviti de doktoruna danış bence. valla çok sevindim yaş nedeniyle çok endişeliyim böyle yaşıtlarım hamile kalınca çok seviniyorum. Allah bebişini ve seni korusun.

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım... işin içine yaş girince panikliyoruz değil mi? kendimi şaşkın ve ürkek hissediyorum, bebeğimin kalp atışlarını duyuncaya kadar da bu tedirginlik sürecek sanırım, az değil dört tecrübe yaşadım son 2,5 yılda. ınşallah bu sefer herşey yolunda gider :)

Sakın kafana takma, 50 yaşında bile kadınların çocukları olabiliyor, bizim neden olmasın? Hiç endişelenme arkadaşım, senin için dua edeceğim... iyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler :) en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah :) Allah gönlüne göre versin canım :)

Canım ikisini de bir arada kullandım ve sağlıklı bir doğum yaptım.Kim demişse yanlış demiş.Sadece benim düştüğüm hataya düşüp vitaminini de foliğini de sakın sabahları içme,deli gibi iştah açıyorcokacimcoook.Hayırlı olsun bebegin,sımsıkı sarılsın sana:1hug:

canim merhaba:)nasilsin?dersler nasil gidiyor senin son haftandi degilmi?insallah atlatirsin..canim sen ustte yazdikalrimda beni yanlis anlamissin ben kese buyuklugu icin falan endiselenmedim ben doktorun us bakip uzun uzun bakip bir sure susmasindan artik huy kapmisim birde sadece kese gorunce erken oldugunu bile bile biran fena oldum..heparin konusunda senin fikrini degilde yabanci kaynaklarda falan bu konudan bahseden yazilar varsa bana aktarirmisin demek istedim..neyse pazartesi riskligebelik uzamni bir doktorda randevum var artik o ne onerirse devam edecegim..

canim bebegin hayirli ugurlu olsun insallah saglikla bu sefer buyur...butun tetkikleri yaptirdim demissin rahim filmi ve trombosit paneli testlerini yaptirdinmi?aslinda bebek kalp atislarinin duyulmamasi yada sonradan durmasinda pihtilasma faktoru bazen etkili oluyor.elevit konusunda benim doktorum 3 ay olana kadar vermiyor folik asit aspirin aliyorum..yine doktorun elbette onemli:)

ay canim sana bosyere kizdim yani, kusura bakma. uzmanindan randevu almakla cok iyi etmissin. ama lutfen artik biraz rahat ol. tamam senin icin heparini arastiricam. ama once bu doktorunla gorus bakalim ne diyecek.
benim haftaya p.tesi sinavim tam 9 saat suruyor ve sadece toplam 45 dk molam var. cok stresliyim bakalim ne olucak

ay canimya o nedir oyle nekdar uzunsozlu mu yazili mi?allah yardimcin olsun insallah bak atlat ne cok ferahlayacaksin...bu arada calismalar nasil gidiyor?:)

dilarem hosgeldin. resimdeki beray mi yoksa? ay cok seker yerim ben onu. Allah bagislasin nazarlardan sakinsin.

Roniyam tesekkür ederim,evet beraycık fotodaki.Sayfanın üstündeki resimler albümler butonuna basarsan genele berayın bikaç fotosunu koydum,yarın onu cekicem,bak bakalım roni teyzesi kızıma da hemen en kısa zamanda da senin de öyle bi tatlişkon olacak,bundan eminim.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…